صفحه 11 از 34 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 334

موضوع: تایپیک طرفداران دکتر سعید جلیلی و دکتر لنکرانی ( جبهه پایداری )

یه دنگ سایت به نامشه Redemption آواتار ها
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

یعنی لنکرانی رعایت نمیکنه !!!؟؟؟
    خوبه که فیلم توضیح دادنش در مورد تبلیغات موجوده ... دانشگاه علم و صنعت ...
    سید یه بلایی سر خودم میارما:دی
    ایشان اعلام کرده اند که تا آغاز تاریخ تبلیغات قانونی دست به هیچ گونه کار تبلیغاتی نخواهند زد و شاید از میان کاندیداها تنها ایشان باشند که این قانون را رعایت می کنند.
    بنده که سخنرانی ایشون رو گوش نکردم ولی ماشالله فرستاده های جبهه پایداری توی اقصانقاط کشور دارن میتینگ میزارن... سایت هاشون که فقط داره اخبار و مصاحبه هاشون رو پخش میکنه... کم مونده تراکت و بیلبورد هم بزنن تو خیابونا:دی

یه عمریه تو هیئتا سینه زن و گریه کنم

خدا خودش خوب میدونه، دل از حسین نمی کنم

به یاد آسید جواد ذاکر

2. # ADS
    Circuit advertisement

حرز امام جواد

حرفه ای محامین آواتار ها

سلام.
    من این پست رو توی تاپیک دوست داری رئیس جمهورت کی باشه گذاشتم، ولی بعدش متوجه این تاپیک شدم و متاسفانه الان هم نمیتونم اون پست رو حذف کنم!

یه سوال دارم:
    شما که از آقای سعید جلیلی حمایت می کنید، واقعا استدلالتون چیه؟

فکر میکنید یه شخص جوان و کم تجربه ای مثل سعید جلیلی میتونه توی این شرایط بحرانی کشور رو جمع و جور کنه؟

فکر نمی کنید ایشون براشون یه کم زود هست؟

فکر نمی کنید، فقط چند سال دبیر شورای عالی امنیت ملی بودن برای ریاست قوه مجریه شدن، خیلی کمه؟

توی این که آقای جلیلی انسان بسیار خوب، متدین، معتقد، و تایید شده ای هستن، هیچ شکی نیست، ولی فکر نمی کنید صرفاً انسانِ خوب بودن برای ریاست جمهوری کفایت نمی کنه؟

خوشحال میشم استدلال شمارو بشنوم، شاید نظر منم عوض بشه.

حق آب و گل داره ابوالمراد آواتار ها

سید یه بلایی سر خودم میارما:دی
    خود زنی حرام است آقا ... حرام :دی
    .
    .
    یعنی در حد خود کشی !؟؟؟
    وای وای .. :دی
    بنده که سخنرانی ایشون رو گوش نکردم ولی ماشالله فرستاده های جبهه پایداری توی اقصانقاط کشور دارن میتینگ میزارن... سایت هاشون که فقط داره اخبار و مصاحبه هاشون رو پخش میکنه... کم مونده تراکت و بیلبورد هم بزنن تو خیابونا:دی
    عزیز من جو سازی نکن دیگه ! :دی
    میتینگ همون سخنرانیه با یکمی اضافات
    سخنرانی هم منعی نداره
    وگرنه کل همایش و دم و دستگاهاشون از پارسال تا حالا باید تخلف انتخاباتی محسوب بشه
    :دی
    آنجا که نمی رسد مرا دست ، تویی ..

!Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سعید جلیلی و کامران باقری لنکرانی از نامزدهای احتمالی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری عصر امروز با یکدیگر دیدار کردند.

پس از جلسه خصوصی لنکرانی با سعید جلیلی قرار شده است که لنکرانی با انتشار بیانیه‌ای از حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به نفع سعید جلیلی کنار بکشد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    Give GOD your skull

اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست

امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

{محتواي مخفي}

cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها

میگم یه ابهام وجود داره :
    مگه اول کار همه بر بودن آقای جلیلی غوغایی براه نیداختند ؟ بعد با حمایت آقای مصباح از لنکرانی همه به طرف دیگه برگشتند و باز لنکرانی انصراف میده دوباره میگن روتونو برگردونید اونطرف . آخه این چه بازیه دیگه ؟ باید منتظر باد باشیم به کدوم طرف وزیدن کنه ؟پس اینجا تکلیف حمایت علامه چی میشه ؟ آیا بیانیه جدید بر حمایت از جلیلی میدن ؟ اقعا خود غلامه هم در این انصراف دخیل بوده اند ؟ اگر نه پس چرا لنکرانی اونهمه لطف را رها کردند ؟ آیا نظر جبهه پایداری پس از اونهمه حمایت علامه یکمرتبه عوض بشه مبهم نیست قضیه ؟
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

حرفه ای 5227053076 آواتار ها

میگم یه ابهام وجود داره :
    مگه اول کار همه بر بودن آقای جلیلی غوغایی براه نیداختند ؟ بعد با حمایت آقای مصباح از لنکرانی همه به طرف دیگه برگشتند و باز لنکرانی انصراف میده دوباره میگن روتونو برگردونید اونطرف . آخه این چه بازیه دیگه ؟ باید منتظر باد باشیم به کدوم طرف وزیدن کنه ؟پس اینجا تکلیف حمایت علامه چی میشه ؟ آیا بیانیه جدید بر حمایت از جلیلی میدن ؟ اقعا خود غلامه هم در این انصراف دخیل بوده اند ؟ اگر نه پس چرا لنکرانی اونهمه لطف را رها کردند ؟ آیا نظر جبهه پایداری پس از اونهمه حمایت علامه یکمرتبه عوض بشه مبهم نیست قضیه ؟

حرفای علامه مصباح خیلی خیلی واضحه...به نظر من مشکل اینجاست که به رفتارهای پایداری به چشم سیاسی(به معنایی که همه تو ذهن داریم...به عبارت عامیانه تیز و بز بازی) نگاه می کنن...ولی پایداری قضیه رو شرعی و وظیفه ای می دونه...

من از بزرگترهای خودم بابت این نوشته اینها عذر می خوام:

اول کار شاید یه عده گمانه زنی کردن برای جلیلی...ولی پایداری به طور مشخص و بیانیه ای اسمی از کسی نیاورد...پایداری تصمیم داشت بهترین را از بین کسائی که کاندید می شدن معرفی کنه(چون وظیفه ی خودش می دونست)ولی از اونجایی که دقیقا مشخص نبود کیا میان...اشخاصی که احتمال شرکت داشتند رو در نظر گرفت و یه بررسی همه جانبه رو همشون انجام داد...طبق اعلام خود پایداری ها ، لنکرانی بهتر از بقیه تشخیص داده شد...ولی اگر نمیومد(بر وی احراز نمیشد که اصلحه و باید شرکت کنه) پایداری جلیلی رو اعلام می کرد..پس رایزنی با جلیلی هم در دستور کار موند...

لنکرانی تصمیم گرفت بیاد و جلیلی هم(اون طور که ما شنیدیم، الله اعلم!!) گفت با وجود ایشون من نیستم...لنکرانی شروع کرد...هی ازش پرسیدن که اگه جلیلی بیاد چی؟؟هی القا کردن که جلیلی به پایداری نه گفته، مجبور شدن لنکرانیو بگن(یعنی لنکرانی مال این مزه ها نیست!!)..اینجا بود که علامه مصباح تمام قد پشت لنکرانی وایساد تا این قضایا تموم شه...البته خلاف واقع نگفت...حتی روز اول ثبت نام جلیلی یادمه همه ،حتی کسائی که لنکرانی رو قبول داشتن، نا امید شدن از رای آوردنش، ولی صحبت های علامه باعث شد ، کار رو ادامه بدن...

همین طور کشکی هم نیست...علامه گفت تنها در یک حالت اصلح می تونه بکشه کنار، اونم اینکه احتمال رای آوردن افسد باشه...الان هم لنکرانی اعلام کرده کشیدم کنار(دقت کنیم لنکرانی اصلح بودن خودش رو پذیرفته وگرنه کاندیداتوریش مساوی بود با خیانت کار بودنش )، اگر پایداری هم صحه بذاره بر این مطلب یعنی این حالت اتفاق افتاده و همه موظفیم وایسیم پشت سر جلیلی...

مطمئنا جلیلی با وجود لنکرانی از نظر پایداری اصلح نیست...ولی وقتی لنکرانی نیست، پایداری هم از جلیلی حمایت می کنه...حتی اگر جلیلی خودش رو کاندید پایداری ندونه(رجوع میدم به صحبت علامه که گفت ما بهترین رو معرفی می کنیم ، حتی اگر از پایداری نباشه) و حتی اگر خود جلیلی هم خوشش نیاد!!! :دی

در کل این قضایا اومد و رفت...ولی من نوعی تازه فهمیدم علامه مصباح کیه...یه مردی به این ابهت بعد از 80 سال کسب آبرو، ذره ای منیت مد نظرش نیست...میتونست احتمال بده لنکرانی میکشه کنار، پیش خودش بگه آبروم میره!!!ولی ذره ای منیت خودش براش مطرح نیست...چی میشه گفت در مورد این مرد...
    ویرایش توسط 5227053076 : 21-05-2013 در ساعت 18:15

بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:

اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
    و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
    امام خمینی

مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

.علامه گفت تنها در یک حالت اصلح می تونه بکشه کنار، اونم اینکه احتمال رای آوردن افسد باشه.
    من بازم نشستم گوش کردم...فرمودن رای دادن به غیر اصلح در یک مورد جایزه ...در صورتی ما به غیر اصلح رای باید بدیم که احتمال روی کار آمدن افسد باشه!
    نگفتن فرد اصلح بره کنار که!
    این حرف شما که کلا معادله های تکلیف رو بهم میزنه!اصلح بره کنار که غیر اصلح باشه که افسد رای نیاره!غیر منطقیه که!

به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!

بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

حرفه ای ghanbar آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط 5227053076 نمایش پست ها
    در کل این قضایا اومد و رفت...ولی من نوعی تازه فهمیدم علامه مصباح کیه...یه مردی به این ابهت بعد از 80 سال کسب آبرو، ذره ای منیت مد نظرش نیست...میتونست احتمال بده لنکرانی میکشه کنار، پیش خودش بگه آبروم میره!!!ولی ذره ای منیت خودش براش مطرح نیست...چی میشه گفت در مورد این مرد...
    سلامتی علامه مصباح عزیز دلامون سه صلوات محمدی بفرستید!

خیلی زود اون عزیزانی که نمیدونم بخاطر چی حرف علامه رو نشنیده گرفتن و شروع به تخریب ایشون کردن و روی اصلح اجماع نکردن و من و امثال من که استقامت و پایداری نکردیم و تو دلمون بخاطر دوتا نظرسنجی که جلیلی رای آورده بود خالی شد و دیر فهمیدم که باید پشت لنکرانی بایستم پشیمون میشیم ...
    قدر علامه رو ندونستیم از آبروش گذاشت وسط . آبرویی 80 ساله که اولیای خدا آرزوی داشتن چنین سابقه هایی مثل ایشون رو دارن ولی ما نتونستیم و نخواستیم قدر یه پیرمرد 80 ساله برا دین خدا و آینده حکومت خدا بدوییم و نفس نفس بزنیم!

خدا هم قهرش رو به ما نشون داد بهمون گفت اینقدر بزرگ نشدید که اصلح پادوی امامتون بشه ، حالا ما موندیم و صالحی که گزینه ای جز او نیست! خدا بخیر بگذرونه ...
    یادمه علامه میگفتن رئیس جمهور تو همه چی مملکت تاثیر میذاره و هر کار خوبی که تو مملکت بشه توش سهیم میشه و همینطور اون کسی که بهش رای داده ! مسلما اگه لنکرانی میومد ما سهم بیشتری توی خوبیها داشتیم ... پناه بر خدا

امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

!Challenge Everything mahdishata آواتار ها

اقایون اینم تبلیغات زود هنگام انتخاباتی جلیلی :دی

جلیلی به قم می‌رود

سعید جلیلی امروز (سه شنبه) به شهر مقدس قم سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا،‌ این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در این سفر با مراجع تقلید و علما دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

+

سعید جلیلی که امروز برای دیدار با علما و مراجع تقلید به شهر قم سفر کرده است در نخستین برنامه از سفر خود در بیت آیت‌الله صافی گلپایگانی حضور یافت و با این مرجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد.

براساس این گزارش، جلیلی قرار است دیدارهایی با علما و مراجع تقلید قم داشته باشد.

کد:
    http://www.mashreghnews.ir/fa/news/216495/دیدار-جلیلی-با-آیت-الله-صافی-گلپایگانی
    Give GOD your skull

اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست

امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

{محتواي مخفي}

cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

حرفه ای 5227053076 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط محبّ الزهراء نمایش پست ها
    من بازم نشستم گوش کردم...فرمودن رای دادن به غیر اصلح در یک مورد جایزه ...در صورتی ما به غیر اصلح رای باید بدیم که احتمال روی کار آمدن افسد باشه!
    نگفتن فرد اصلح بره کنار که!
    این حرف شما که کلا معادله های تکلیف رو بهم میزنه!اصلح بره کنار که غیر اصلح باشه که افسد رای نیاره!غیر منطقیه که!
    شما غیر از ویدئو اون صحبت علامه رو هم بخونید که فرمودن ""ورود و خروج واجب است""...اصلا ذوق و شوق ندارم وگرنه لینک میدادم...همینو سرچ کنید،پیدا میشه...اونجا فرمودن اگر احتمال رای آوردن افسد باشه ، ""خروج"" واجب است که این دفعه دیگه نمیتونید بگید معنیش کنار کشیدن برای اصلح نیست!!

من به اندازه ی عقل ناقصم معادله های تکلیف رو متوجه شدم و انصافا هم تناقضی توش ندیدم تا بحال...یه جای دیگه هم گفتم ، خود من قلبا جلیلی رو دوست داشتم...ولی این قضایا باعث شد بفهمم قرار نیست مثل 84 دلی رای بدم...
    الحمدلله دیگه بخیر و خوشی تموم شد...از تمام جلیلی چی های همسنگر(خودمم الان جلیلی چی هستم :دی ) ابراز همدردیشونو میپذیرم...شما بردید...ما همش تناقضیم...لنکرانی هم از ترس آبروش کشید کنار...ولی مواظب حرفامون باشیم، چون یه روزی یقه ی ما را خواهند گرفت!!!

بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:

اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
    و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
    امام خمینی

صفحه 11 از 34 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)