نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مدینه فاضله بعد از ظهور

  1. #1
    مدیرکل بازنشسته hossein moradi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    شهر ری
    نوشته ها
    4,055
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مدینه فاضله بعد از ظهور

    بشر در آرزوی رسیدن به زندگی آرام، چه رنجها که متحمل نشده است. تمام تلاش و کوشش انسان برای ایجاد اجتماعی آرام، مدینه فاضله، و زندگی زیباست که همه چیز در آن زیبا باشد. و این جز با ظهور امام زمان علیه السلام و تشکیل دولت حقه مهدوی ممکن نخواهد بود. بدون شک مدینه فاضله ای که انسان در آرزوی آن است بعد از ظهور آن امام همام محقق خواهد شد. که بر گوشه ای از ویژگیهای آن اشاره می نماییم:
    1- وضعیت مردم

    بعد از ظهور امام زمان علیه السلام افکار، عقول، اخلاق، سلامت و استعداد روحی و جسمی مردم برای یک زندگی پرسعادت رشد می نماید. سطح علم و فرهنگ و تمدن مردم در عصر مهدوی بقدری بالاست که مردم علوم و کشفیات و اختراعات کنونی را فراموش می کنند.
    امام صادق علیه السلام فرمودند: «در زمان دولت قائم اگر یک فرد باایمان در مشرق باشد برادرش را در مغرب می بیند و کسی که در مغرب است برادرش را در مشرق مشاهده می نماید».
    امام محمدباقر علیه السلام فرمودند: «وقتی قائم ما قیام می نماید خداوند دست او را بر سر مردم می گذارد و بدین وسیله عقول آنان جمع و افکارشان کامل می گردد».
    علم و آموزش آنقدر گسترده شده و رشد می نماید که امام محمدباقر علیه السلام فرمودند: «خداوند در زمان قائم چنان علمی به مردم می دهد که زن در خانه اش با قرآن و روایات فرمان می دهد».
    پیاده شدن سنت رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم و احکام قرآن کریم در چنین جامعه ای نشان از اوج سطح علمی، فرهنگی و فکری مردم جامعه بعد از ظهور است.
    2- ویژگی افراد

    پرورش نیروهای قوی و سالم و مذهبی و متعهد، اولین هدف مکاتب انبیای الهی است و این در مکاتب الهی بوده است و این در حکومت امام زمان علیه السلام به اوج خود خواهد رسید. ویژگی یاران امام عصر ارواحنافداه و افرادی که بعد از ظهور در کره زمین زندگی خواهند کرد بدین گونه خواهد بود.
    الف- کامل شدن عقل مردم

    اسلام دین عقلانی و وحیانی است و وحی الهی نیز براساس فطرت و عقل است. در روایات معصومین علیهم السلام عقل وسیله عبادت الهی و اکتساب بهشت ذکر شده است. سفارش پیشوایان دین به اندیشه و تفکر و ثواب هفتاد سال عبادت برای یک ساعت تفکر اشاره به ارزش عقل و نیروی عقلانی دارد.
    بعد از ظهور امام زمان علیه السلام، امام دست بر سر مردم گذاشته و عقل آنان کامل می گردد. شاید مراد این باشد که پرورش فکر و اندیشه بدست آن امام همام علیه السلام است.
    اگر نیروی عقل بر کشوری حاکم شود:
    - تصمیمات زندگی، اجتماعی، سیاسی، اقصادی بر اساس استدلال و منطق است و کسی به دنبال هوی وهوس خویش در دام کلاهبرداران سیاسی و اجتماعی نخواهد افتاد
    - شیوه های مطرود صوفیه و دراویش در جامعه مردود خواهد شد
    - جامعه و فضا، فضای اندیشه و تفکر و پرورش عقل و نیروی عقلانی خواهد شد
    ب- از بین رفتن جهل ونادانی

    ریشه کن شدن جهل ونادانی بین مردم از دیگر ثمرات دولت امام زمان علیه السلام است. در دولت مهدوی رشد معارفی و دینی مردم به حدی می رسد که زن در خانه با آیه قرآن و حدیث فرمان می دهد. علوم و معارف اسلامی رشد نموده و در همه جا گسترش می یابد و در دانشگاهها، مدارس و... جایگاه ویژه ای یافته و به آن توجه زیادی خواهد شد.
    3- هدایت مردم

    در دولت امام زمان علیه السلام بسیاری از گمراهان هدایت می گردند. البته هدایت بدین صورت نیست که خود به خود هدایت شوند. بلکه نیروها و امکانات بسیج شده و جامعه بر اساس معیارهای دینی و شیعه راه رشد و هدایت را در پیش خواهد گرفت.
    هدایت تشریعی الهی اول بر اساس فطرت و عقل و تشریعیات است. وقتی انسان بر اساس این سه گام هدایت شود به مرحله کسب توفیقات الهی نائل شده و تحت ولایت خاصه الهی قرار خواهد گرفت. و در این جامعه است که افراد هدایت شده با چشم خود چیزی را می بینند که قبلا و دیگران نمی دیدند. با گوش خود چیزی می شنوند که قبلا و دیگران نمی شنیدند. و چیزهایی را درک می نمایند که دیگران درک نمی کردند.
    و در این جامعه همه تحت ولایت خاصه الهی اند که خداوند متعال تمام امورشان را کفایت می نماید.
    4- نیرومند شدن مردم

    به هر مرد مؤمن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن محکم می گردد. یاران وافراد حکومت امام زمان علیه السلام هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی و علمی رشد بسیار زیادی دارند. تخصص در رشته های مختلف و رشد جدی در جنبه های متفاوت علمی، فنی، جامعه شناسی، روانشناسی و... از دیگر ویژگیهای این دوران است.
    مثلا مدیر مدرسه ای که علاوه بر آشنایی کامل به مبانی دین و معارف اسلامی در رشته هایی چون روانشناسی، جامعه شناسی و... تخصص دارد، دانش آموزی پرورش خواهد داد که در رشته های مختلف رشد نماید.
    - کینه از دل مردم برود و دلها باهم مهربان شود
    با مهربانی مردم و از بین رفتن کینه ها، روابط اجتماعی مردم بسیار صمیمی خواهد شد. فضای خدمت و خدمتگزاری و ایثار بوی عطر دیگری خواهد داشت.
    خداوند متعال در قرآن کریم مؤمنان را برادر خطاب می کند. «إنما المؤمنون إخوه». و در چنین فضای برادرانه ای هرکس سعی می کند حقوق برادر دینی خود را اداء نماید. و در چنین جامعه ای کلاهبرداری، خیانت، تخریب و توهین از بین خواهد رفت.
    - شر و فساد و زنا و شراب خواری و ربا و تمام بدی ها از بین می رود و مردم به عبادت و دیانت و نماز جماعت رو می آورند.
    پاکسازی جامعه از لوث گناه و فساد، از بین بردن علف های هرز، ایجاد عفت عمومی در جامعه اسلامی، از بین رفتن ربا و رباخواری که همانند خوره اقتصاد اسلامی را از بین خواهد برد، و از بین رفتن بدی ها، جامعه ای سالم و دینی خواهد ساخت.
    عبادت، تدین به اسلام، توجه به شعائر اسلامی و دینی جامعه و در رأس آن نماز جماعت در مساجد کشور، جامعه ای صددرصد اسلامی خواهد ساخت.
    - حکومت واحده جهانی
    تمام مرزها برداشته شده و کل کره زمین تحت یک حکومت و یک قانون اداره می شود و هرکس در هر زمان که بخواهد می تواند به شرق و غرب عالم سفر کند و کسی مانع او نخواهد شد.
    - در حکومت واحده جهانی، تمام مردم کره زمین در امکانات مساوی هستند
    - برتریهای نژادی و... حذف خواهد شد
    - استفاده از امکانات و منابع طبیعی جهان برای همه میسر خواهد بود
    - ثروت و امکانات در انحصار افراد خاصی باقی نخواهد ماند.

    پناه می برم به خدا از آن کس که می رنجاند و به دیگران برای جلوگیری از انجامش هشدار می دهد


    امام على (ع) :

    اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخل ورزى به زيادى، رياكارى در عمل، و خود رأيى.
    غررالحكم، ج2، ص451، ح3260



    هیچ ادعایی ندارم فقط اونی که مقصر بود و اونی که به خاطر رفاقتش با مقصر طرفداریشو کرد و اونی که بخاطر خویشاوندی حق رو ناحق کرد را واگذار کردم به خدا

    از این لحظه دیگه ازشون هیچ انتظاری ندارم و هیچ توضیح و پیشنهادی هم از اونها قبول نمی کنم

    دیدار به قیامت نارفیق

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیرکل بازنشسته hossein moradi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    شهر ری
    نوشته ها
    4,055
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    5- محیط زیست

    انسان در بستر طبیعت زندگی نموده و در آغوش آن رشد می نماید. رابطه بسیار نزدیکی بین انسان و طبیعت وجود دارد. به گونه ای که انسان با انس با طبیعت آرامش یافته و سیر در آن را بهترین تفریح می داند. تأثیر شرایط طبیعی بر جسم و روح انسان از نکات انکارناپذیر است. انسانهایی که درطبیعت و محیط سالم از حیث آب و هوا و... رشد می کنند سالم تر از کسانی هستند که در شرایط بد آب و هوایی و مشکلات فراوان منطقه ای زندگی می نمایند. سرسبزی و خرمی مناطق طبیعی روحیه قوی به انسان داده و نشاط و شادابی را برای انسان به ارمغان می آورد.
    از ارمغانها و هدایای دولت جهانی امام زمان علیه السلام بهبودی طبیعت و منطقه های زندگی جهان است. در روایات ذکر شده است که بعد از ظهور، باران به مقدار کافی می بارد. زمین سرسبز و خرم شده و تمام درختان میوه می دهند. اینک به شرح سه واقعه طبیعی فوق می پردازیم:
    الف- باران کافی

    سرسبزی و حیات گیاهان، جوشش چشمه های روان و خروش رودهای جاری، وابسته به بارش باران است. خداوند متعال در قرآن در چندین جای متعدد بارش باران را ذکر نموده و فایده آن را روییدن گیاهان، جریان چشمه ها و زنده شدن کره زمین ذکر نموده است. همچنین در سوره مبارکه عبس خداوند متعال اشاره به قسم دیگری از باران نموده که باعث شکافته شدن زمین شده و باعث خاکسازی می شود. همچنین بارانی که باعث سیل و طوفان و تخریب می گردد. ولی آنچه مهم و قابل توجه است این است که در دولت مهدوی باران به اندازه کافی می بارد. زیرا باران کم باعث خشکسالی و باران زیاد نیز مضر است ولی آنچه مفید است باران به اندازه کافی است. وقتی باران مفید و کافی ببارد:
    - چشمه های آب جاری شده و کمبود آب مرتفع می گردد
    - گیاهان و نباتات رشد یافته و ثمر می دهند
    - کره زمین سرسبز و خرم شده و زنده می گردد
    - محصولات کشاورزی به حد وفور رسیده، دامها و حیوانات نیز استفاده بهینه نموده و رشد اقتصادی مفیدی واقع خواهد شد.
    ب- سرسبز شدن کره زمین

    زیبایی طبیعت در سرسبز بودن آن است. تخریب بی رویه طبیعت بوسیله انسان و بلایای طبیعی جلوه های زیبای آنرا کم نموده است. ولی در دولت امام زمان علیه السلام کره زمین جولان و هنرنمایی خواهد نمود، آرامش و طبیعت سالم را آن وقت انسان با تمام وجود حس خواهد کرد.
    ج- میوه دار شدن تمام درختان، بازدهی صد درصد محصولات درختی، فراوانی میوه و ثمر دادن درختان، زندگی مردم را متحول خواهد کرد. از بین رفتن آفات درختی، توسعه باغها و افزایش میوه ها و امکان استفاده از میوه برای همه مردم دنیا علاوه بر طراوت جسم و نیرو بخشی و سلامتی، روحیه مردم را نیز مسرور خواهد کرد. یکی از نیازهای بسیار مهم انسان در زنجیره غذایی میوه است. فواید بسیار زیادی که در میوه ها وجود دارد تأمین کننده کمبودهای بدن است. و با این اتفاق علاوه بر فواید مذکور، طبیعتی زنده و شاداب وجود خواهد داشت.
    6- وضعیت روحی مردم

    روحیه انسان تحت شرایط متفاوت متغیر است. در سختی ها و مشکلات، آزرده و خسته شده و گاهی تا مرز ناامیدی پیش می رود. ولی در خوشی ها و موفقیت ها، قله های بلند شادی را فتح می نماید. افسردگی روانی از بیماری هایی است که انسان را گام به گام به مرگ نزدیک نموده، کامش را تلخ نموده و شیرینی زندگی را به تلخ ترین زهرها تبدیل می نماید.
    نشاط روحی و روانی از ضرورتهای زندگی بشر است. لذا در حکومت مهدوی که وضعیت اقتصادی مردم بسیار خوب است، عمران و آبادی و پیشرفت و رفاه در همه جا وجود دارد، امنیت اجتماعی به مردم هدیه شده، کمبودها، قحطی ها و نیازها از بین می رود. طبیعتی زیبا و سرسبز همراه با وفور نعمتها و میوه ها و... ایجاد شده و در چنین شرایطی که انسان هیچ مشکلی ندارد، دارای روحیه ای بسیار با نشاط و قوی خواهد بود.
    و از آنجا که رابطه بسیار قوی بین روح و جسم انسان است، علاوه بر روح شاد و سالم، انسان جسم و بدن سالمی نیز خواهد داشت.
    7- فضای دینی بعد از ظهور

    خداوند متعال در قرآن کریم -سوره نور- یکی از برکات ظهور و دولت مهدوی را جریان دین واقعی که شیعه اثنی عشری است بیان می نماید. حاکمیت شخص امام علیه السلام و اجرای دین واقعی شیعه در سطح جهان و جامعه جهانی از ثمرات دولت آن امام علیه السلام است. اینک به بعضی از گوشه های دین مداری دولت امام زمان علیه السلام اشاره می نماییم:
    الف- جریان سنت قرآن:

    قرآن کریم نسخه شفابخش دردهای بشری اعم از روحی و روانی و فکری، کتاب هدایت انسان و راهنمای او به سوی تکامل که از منبع وحی الهی سرچشمه گرفته و از زبان مبارک رسول الله صلی الله علیه وآله بر قلبهای پاک مردم بیان شده، می باشد. خداوند متعال قرآن را رحمت و شفای دردها معرفی می نماید: «و ننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمؤمنین». و امروز جامعه جهانی و بالأخص جامعه اسلامی بخاطر دور شدن از محتوا و مفاهیم و حقایق قرآن بیشترین ضرر را دیده است. در قرآن کریم مبانی تعلیم و تربیت، هدایت، پرورش انسان، پرورش نسل و... بصورت بسیار عالی و گسترده و با اشاره به ریزترین مسائل ذکر شده است.
    اما مع الأسف امروزه در کشورهای اسلامی فقط و فقط به تلاوت و قرائت قرآن پرداخته می شده و از مفاهیم اصلی آن که مایه اصلی هدایت است غفلت شده. از سویی دیگر قرآن کریم که کتاب عملی بشر است تبدیل به کتاب خواندنی و نظری شده و به همین خاطر فوائد معنوی و هدایتی آن از انسان ها سلب شده است.
    در دوران پربرکت امام زمان علیه السلام به قرآن و دستورات آن عمل خواهد شد. فضای اجتماعی جامعه جهانی فضایی قرآنی خواهد بود. و قطعا در این فضا تربیت و پرورش انسان ها بر مبنانی معارف الهی قرآن خواهد بود و انسانهایی قرآنی همچون ابوذر و سلمان و مقداد تربیت خواهند شد.
    ب- سیره رسول الله صلی الله علیه وآله

    به فرموده خداوند متعال الگوی حسنه و کامل برای جهان بشریت، پیامبر خاتم حضرت محمدبن عبدالله صلی الله علیه وآله وسلم است. سیره آن حضرت درس الهی برای تمام انسانها در دورانهای مختلف زندگی است. برخورد آن حضرت با کودکان، اهل خانواده، مخالفین، مشرکین، منافقین، هنرمندان و... سرمشق و الگوی تمام شخصیت هاست. نوع برخورد آن حضرت با مشرکین الگوی روابط بین الملل است؛ نوع برخوردش با اهل کتاب الگوی مبارزات فکری است؛ رفتار آن بزرگوار با اهل بیت و خانواده الگوی رفتار در خانواده است.
    برای عملی کردن سیره رسول الله اول باید سیره آن حضرت بطور واضح و روشن تبیین شده و به مردم گفته شود، سپس به مرحله عملی واجرا درآید. و اگر سیره آن حضرت عملی شود جامعه اسلامی و جامعه آرمانی بوجود خواهد آمد. و این مهم در دولت امام زمان علیه السلام اتفاق خواهد افتاد. در آن جامعه مردم علاوه بر شعار، به رفتار پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله نیز عمل خواهند نمود. جوانان مجسمه رسول مکرم اسلام اند و همه مبلغ اسلام و رسول الله صلی الله علیه وآله هستند. به عنوان نمونه:
    گروهی از طرف قیصر روم محضر پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله رسیدند. سبیلهای درشت داشتند و صورتهایشان را تراشیده بودند. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله آنها را نپذیرفتند و فرمودند: هروقت ریششان درآمد و سبیلهایشان را کوتاه کردند می توانند به محضر ما برسند. این پیام خاصی دارد. انتظار پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله این است که مسلمانان باید مجسمه اسلام و پیامبر باشند.
    ج- از بین رفتن خودرأیی

    یکی از آفات و آسیبهایی که امروزه گریبانگیر متدینین و شخصیتهای دیندار شده، لغزیدن در وادی خودرأیی و انحراف دینی است. بوجود آمدن فرقه ها و گرایشهای مختلف دینی و مذهبی در جامعه اسلامی، امروزه حرکت فرهنگی را بسیار کند نموده است که خود از موانع ظهور حضرت علیه السلام شده است.
    در دولت امام زمان علیه السلام تنها صاحبنظر امور دینی، امام علیه السلام است و دین واقعی و حقیقی برای مردم بیان خواهد شد. به عنوان نمونه:
    امروزه متصدیان کار فرهنگی در کشور زیاد شده اند ولی اثرگذاری کمی دارند. مؤسسات فرهنگی و مذهبی، دارالقرآن ها، شهرداری، هلال احمر، آموزش و پرورش، بهزیستی، صداوسیما، نیروی مقاومت بسیج، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، دانشگاهها و... نهادهایی هستند که وارد کار دینی و مذهبی شده ولی اثرگذاری کمی دارند مگر حوزه های علمیه، که چون تنها صاحبنظران دینی هستند موفقند.
    علت مهم کندروی اینست که بیشتر در مسائل مذهبی دچار خودرأیی و خودسلیقه ای شده اند. با تشکیل حکومت مهدوی قطعا تمام برنامه های دینی و مذهبی در مسیر اصلی خویش حرکت و به مقصد خواهد رسید.
    د- ملاقات با امام زمان علیه السلام:

    دیدار با امام زمان علیه السلام و استفاده از نفس قدسی آن امام همام علیه السلام، خود جانبخش و شورآفرین است. حضور شخص امام با ظهور در جامعه جهانی، دیدن رفتار و کردار و برخورد آن بزرگوار، ملاقات با ایشان، درددل کردن با ایشان و جواب گرفتن سئوالات مجهول زندگی از شخص امام بی شک بهشت واقعی خواهد بود.
    با امید آن روز انشاءالله.
    منبع:[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    پناه می برم به خدا از آن کس که می رنجاند و به دیگران برای جلوگیری از انجامش هشدار می دهد


    امام على (ع) :

    اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخل ورزى به زيادى، رياكارى در عمل، و خود رأيى.
    غررالحكم، ج2، ص451، ح3260



    هیچ ادعایی ندارم فقط اونی که مقصر بود و اونی که به خاطر رفاقتش با مقصر طرفداریشو کرد و اونی که بخاطر خویشاوندی حق رو ناحق کرد را واگذار کردم به خدا

    از این لحظه دیگه ازشون هیچ انتظاری ندارم و هیچ توضیح و پیشنهادی هم از اونها قبول نمی کنم

    دیدار به قیامت نارفیق

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه