يک کارشناس ارشد تغذيه با اشاره به رموز تغذيه جهت کاهش احساس تشنگي در طول روز در روزه دارن اشاره کرد و گفت: اگر روزهداران در وعده سحره يک عدد ليمو را با مقداري آب و کمي عسل مخلوط کرده و بنوشند در طول روز کمتر احساس عطش خواهند داشت.
علي اشرف رشيدي در گفتوگو با ايسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به دهيدراسيون يا کم آبي بدن در فصل تابستان، گفت: اين اختلال در ابتدا به کليههاي آسيب شديدي وارد ميکند و کليه واکنشهاي شيميايي بدن را دچار اختلال کرده که در نهايت ميتواند غش و رفتن به کما را در پي داشته باشد.
وي تصريح کرد: در سال جاري ماه مبارک رمضان با فصل گرما همزمان شده و گرماي هوا باعث خواهد شد روزه دارن آب زيادي را در بدن از دست بدهند و بر اين اساس در معرض خطر دهيدراسيون قرار گيرند، لذا به منظور پيشگيري از اين امر، روزه دارن بايد به چند نکته تغذيهاي توجه جدي داشته باشند.
رشيدي گفت: روزه دارن بايد به اندازه کافي چاي کم رنگ، دوغ، شير، آب ميوه و ميوه و سبزي مصرف کنند تا در طول روز دچار کم آبي نشوند.