جهت مشاهده ادامه مطلب در سایت منبع اینجا روی لینک زیر کنید :
آشنايي كودكان با صحيفه سجاديه ضروري است
هفدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم/
آشنايي كودكان با صحيفه سجاديه ضروري است
خبرگزاري فارس: نويسنده كتاب مدرسه امام سجاد (ع) گفت: اين كتاب با هدف آشنايي كودكان با صحيفه سجاديه به قلم ساده بازنويسي شده است.حجت الاسلام غلامرضا حيدري ابهري در گفتوگو با خبرنگار آيين و انديشه فارس، از تدوين كتابي با عنوان «مدرسه امام سجاد (ع)»(بازنويسي صحيفه سجاديه) در نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم براي كودكان خبر داد.
وي با بيان اين كه كتاب صحيفه سجاديه از مهمترين كتابهاي ما مسلمانان است كه سرشار از درسهاي زندگيساز و پيامهاي دلنشين و روحنواز است، افزود: اين كتاب به حق «زبور آل محمد (ع)» لقب يافته، چرا كه يك دوره معارف ناب اسلامي در زمينه عقايد و اخلاق است.
او يادآور شد: حضرت سجاد (ع) در قالب 54 دعاي صحيفه سجاديه، خواننده را با اصليترين مسائل اعتقادي، تربيتي و اخلاقي آشنا ميسازد.
اين نويسنده با بيان اين كه وظيفه ماست كه ابتدا خود را در راه آشنايي با اين كتاب گرانسنگ گام برداريم تصريح كرد: در ادامه بايد فرزندانمان از همان دوره كودكي كه مهمترين دوران زندگي آنهاست با اين گوهر ناب يعني صحيفه سجاديه آشنا كنيم.
حيدريابهري خاطرنشان كرد: مجموعه مدرسه امام سجاد (ع) با هدف آشنايي كودكان با صحيفه سجاديه در چهار جلد و توسط انتشارات جمال تأليف و منتشر شده است.