جهت مشاهده ادامه مطلب در سایت منبع اینجا روی لینک زیر کنید :
تهديد به مرگ امام جماعت مسجد نیویورک و همسرش
این مسجد 16 طبقه دارد که فقط دو طبقه از آن برای خواندن نماز اختصاص خواهد یافت. همچنین قرار است در یکی از طبقه های این مسجد تندیسی یادگاری از قربانیان 11 سپتامبر نصب شود که مسیحیان و یهودیان می توانند از آن بازدید کنند.
به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از ایالات متحده آمریکا حاکی از آن است که امام جماعت مسجد «گراوند زیرو» که قرار است در محل برج های دو قول که در حادثه 11 سپتامبر منهدم شدند، بنا شود به همراه همسرش تهدید به مرگ شدند.
در همین راستا شبکه خبری فاکس نیوز اعلام کرد: «فیصل عبد الرئوف» و همسرش خانم «دایزی خان» از طریق تلوزیون به مرگ تهدید شده اند.
گفتنی است مسجد «گراوند زیرو» که قرار است طی دو الی سه سال آینده به اتمام برسد، شکلی مختلف با مساجد اسلامی دیگر دارد، به این معنی که شکل ظاهری این مسجد شبیه یک مسجد معمولی نیست و قرار است دارای استخر، باشگاه ورزشی، کتابخانه و حتی رستوران باشد. می توان گفت این مسجد بیشتر شبیه به یک مجتمع فرهنگی خواهد بود که یک مسجد نیز در آن وجود دارد.
به گفته مهندس الجمل از طراحان مسجد «گراوند زیرو» این طرح نشان دهنده مخلوط شدن ادیان چه اسلام و چه مسیحیت و یا یهودیت با جهان پیشرفته امروزی است.
لازم به ذکر است این مسجد 16 طبقه دارد که فقط دو طبقه از آن برای خواندن نماز اختصاص خواهد یافت. همچنین قرار است در یکی از طبقه های این مسجد تندیسی یادگاری از قربانیان 11 سپتامبر نصب شود که مسیحیان و یهودیان می توانند از آن بازدید کنند.
در همین حال روزنامه «دیلی تلگراف» چاپ انگلیس در شماره چند روز پیش خود در گزارشی نوشت: نظرسنجی های انجام شده در ایالت نیویورک طی یک هفته گذشته نشان می دهد که نظر اهالی این ایالت نسبت به ساخت مسجدی در محل برج های دو قلوی مرکز تجارت جهانی که در حادثه 11 سپتامبر منهدم شدند، تغییر کرده است.
این روزنامه در ادامه افزود: ابتدا علت اصلی تغییر نظر اهالی ایالت نیویورک مشخص نبود، اما پس از بررسی های دقیق انجام شده مشخص شد که طراحان این مسجد قصد دارند در دل نمای بیرونی این مسجد، ستاره داوود که متعلق به یهودیان است را جای بدهند.