در پي صدور مجوز سه نشريه براي دانشجويان نشانه دار منتسب به جريان سبز در دانشگاه سيستان و يلوچستان و در آستانه سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) و سالروز اغتشاشات بعد از حادثه انفجار تروريستي مسجد علي ابن ابي طالب در زاهدان يکي از اين نشريه هاي سبز طي يک مصاحيه با مولوي عبدالحميد به تحريک احساسات مذهبي پرداخت.

به گزارش زاهدان پرس در اين مصاحبه طي يک حرکت مشکوک و با وجود حساسيت هاي مذهبي در استان سيستان و بلوچستان مشخصا به شهادت حضرت زهرا(س) اشاره شده و تلاش شده اعتقاد به شهادت آن حضرت را خلاف وحدت نشان دهد.

اين در حاليست که مولوي عبدالحميد در اين مصاحبه گفته است :ما اعتقاد به رحلت حضرت زهرا داريم نه شهادت و اين از اشتباهات اصلاح طلبان بود که به پيشنهاد برخي از مراجع آن را به مجلس بردند و شهادت را تصويب کردند.

مولوي عبدالحميد در ادامه افزوده؛اين خشت اختلافي بود که گذاشته شد و جمهوري اسلامي که در دنياي مدعي وحدت بود و مقام رهبري (!) ايران اسلامي را به عنوان ام القراي جامعه اسلامي عنوان مي فرمودند و مجمع التقريب مذاهب در ايران داير شد اين مصويه همخواني نداشت.

درادامه مولوي عبدالحميد بي آنکه بگوييد منظورش از افراطيون مشخصا چه کساني هست افزوده :چرا که بعد عناصر تندرو به دنبال اين اشتباه رفتند چه کساني با حضرت زهرا برخورد کرده و او را شهيد کرده اند و اين نقصان بزرگي براي جهان اسلام اعم از شيعه و سني بود که نياز به وحدت داشتند و اين مصويه از مصوبه هاي است که شايد در ان دورانديشي صورت نگرفته بود.

وي در ادامه در ادعاي عجيب مدعي شد: در جهان تشييع برخي از شخصبت هاي بزرگ علمي اعم از حوزوي و دانشگاهي اين را –شهادت حضرت زهرا (س) – قبول ندارند .

البته مولوي عبدالحميد در حالي سعي کرده در اين مصاحبه دوپهلو سخن بگويد که در همين مصاحبه همچنين تصريح کرده است : حضرت فاطمه (س) شخصيتي هستند که همه مسلمانان جهان ايشان را جزو مقدسات خود مي دانند و محبت خاندان زهرا (س) و حضرت علي در قلب تک تک مسلمانان جاي دارد و اهل سنت همه به حضرت علي و خاندان او عشق مي ورزند و اين بخش اتحادي مسلمانان است.

گرچه فعالين د انشجويي معتقدند در آستانه سالگرد انتخاب دهمين دوره رياست جمهوري دادن مجوز سه نشريه براي سه تن از فعالين ستاد فتنه سبز در دانشگاه سيستان و بلوچستان بسيار مشکوک و براي زنده کردن جريان مرده سبز در اين دانشگاه محوري شرق کشور مي باشد اما با توجه به اغتشاشات سال قبل در ايام دهه فاطميه در زاهدان ناظرين سياسي معتقدند اين موضوع فراتر از دانشگاه برنامه ريزي و طراحي شده است.

درحالي اين مصاحبه مشکوک که گفته مي شود از چند ماه قبل گرفته و آماده شده به صورت گسترده در دانشگاه سيستان و بلوچستان توزيع شده است که پيش از اين منابع امنيتي از طراحي وهابيون براي ايجاد اعتشاش در ايام فاطميه در زاهدان هشدار داده بودند.

در همين حال سايت هاي وهابي منطقه که از دلارهاي نفتي عربستان سعودي تغذيه مي شوند از چندي قبل تبليغات گسترده اي را براي ايجاد تفرقه در ايام فاطميه در استان سيستان و بلوچستان تدارک ديده اند.

فعالين سياسي معتقدند برخي از خواص اهل سنت در سيستان و بلوچستان به تدريج در اين سالها تحت تاثير تفکرات وهابيت در خارج از مرزهاي ايران قرار گرفته اند.

اين در حاليست که به اعتقاد کارشناسان امور ديني وحدت حقيقي به معنايي گذشتن از اعتقادات خويش نيست بلکه بايد به فکر تقويت امور مشترک ميان مذاهب بود.

گفتني است در اغتشاشات ايام دهه فاطميه در زاهدان در سال گذشته آشويگران فاطميه 5 تن از کارمندان يک صندوق قرض الحسنه را که در ميان آنان يک زن نيز به چشم مي خورد، زنده زنده و بدون گناه در آتش سوزاندند.