پژوهشگران در يك تحقيق جديد دريافته‌اند كه خربزه، خستگي و استرس را كاهش مي‌دهد.

کد خبر : 01251 تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۸۸ ايسنا: در اين تحقيق معلوم شد؛ رژيم غذايي حاوي اين ميوه جاليزي در كمك به كاهش استرس موثر و مفيد است.

به گفته پژوهشگران؛ خربزه سرشار از آنزيم‌هاي آنتي اكسيداني سوپراكسيدي است كه تاثيرات فوق را بر بدن اعمال مي‌كنند.

محققان مي‌گويند؛ آب خربزه به ميزان قابل ملاحظه‌اي در كاهش خستگي و استرس در افراد سالم تاثيرگذار و مفيد است.

در اين پژوهش محققان فرانسوي تاثيرات ضد تنشي اين ميوه را روي 70 داوطلب مورد آزمايش قرار دادند.

در چندين پژوهش مختلف رابطه بين استرس رواني با استرس اكسيديته بين سلولي مشاهده شده است. در بررسي روي افرادي كه از كپسول‌هاي حاوي آنتي اكسيدانهاي خربزه استفاده كرده بودند به ميزان قابل توجهي مخصوصا پس از 28 روز در كاهش استرس و خستگي تاثير بسزايي مشاهده شد.

نتايج اين تحقيق در مجله تغذيه منتشر شده است