وقايع پس از انتخابات رياست جمهوري که باعث صف‌آرايي دشمنان مقابل نظام جمهوري اسلامي شد، مي‌طلبيد که بسياري از خواص وارد ميدان شوند، موضع‌گيري صريح کنند و همانطور که سابق بر اين براي انقلاب ايستادگي مي‌کردند، سينه سپر کنند. صف خود را ازجريان فتنه کاملا جدا سازند و پشتيبان ولايت فقيه باشند.
بسياري اين کار را انجام دادند. در مقابل فتنه ايستادگي کردند و براي نظام از خود مايه گذاشتند، چون خود را بدهکار انقلاب مي‌دانستند. عده‌اي ديگر از خواص هم کژ‌دار و مريز وارد ميدان شدند. گاهي به نعل مي‌زدند گاهي به ميخ، سياست‌ورزي مي‌کردند و خود را بي‌گدار به آب نمي‌زدند، در حالي که براي حفظ نظام و انقلاب بايد بي‌گدار به آب زد.
اما برخي ديگر سکوت کردند. سکوتي که نمي‌شد تشخيص داد که آنها به کدام سمت و سو گرايش دارند. آيا حامي فتنه و فتنه‌گران هستند؟! يا بي‌تفاوت؟ آيا همچنان در رکاب انقلاب سوارند. يا منتظر اتفاقي هستند تا ماهيت خود را مشخص کنند؟!
هر چه بود، غبار فتنه پراکنده شد. فتنه‌گران با هوشياري مردم و مديريت ولي فقيه خاموش شد. فريب خوردگاني هم که در پي آنها بودند ندامت پيشه کردند و به آغوش نظام بازگشتند. هر چند خارج‌نشينان همچنان در شيپور نفاق و فتنه مي‌دمند، اما، چشم فتنه کور شده است و اين صداي شيپور گوش خودشان را خواهد آزرد.
اما در اين ميان افراد و شخصيت‌هايي بوده و هستند که پيشينه مبارزاتي آنها بيش از اين ما را متوقع مي‌سازد.
يکي از آن شخصيت‌ها آيت‌الله هاشمي رفسنجاني است. وي در بحبوحه فتنه پس از انتخابات رياست جمهوري آن طور که بايد و شايد وارد عرصه اين نبرد سخت نشد، اما انتظار و توقع چيز ديگري بود.
توقع مردم و مسئولين ارشد نظام توقع بي‌جا و زيادي نبود که ايشان تمام قد وارد موضوع شود و از کيان حکومت اسلامي در مقابل فتنه خارجي و داخلي دفاع کند. شايد مصلحت انديشي ايشان باعث شد که کژ‌دار و مريز به عرصه گام بگذارد.
حال که قرار است آقاي هاشمي رفسنجاني به عنوان يکي از شخصيت‌هاي سياسي تاثيرگذار کشور در سايت شخصي خود به پرسش‌هاي گوناگون افکار عمومي پاسخ دهد، بهتر ديدم تا اين پرسش‌ها را که شايد پرسش بسياري از مردم جامعه، روزنامه‌نگاران، خبرنگاران، شخصيت‌هاي سياسي و … باشد در قالب اين نوشتار مطرح کنم.
۱ـ آقاي هاشمي رفسنجاني، شما به عنوان يکي از مسئولين ارشد نظام، چرا به طور مستقيم در جريان فتنه ۸۸ وارد عرصه نشديد و همگام با رهبري به مقابله با اين فتنه عظيم نپرداختيد؟
۲ـ ديدگاه شما به وقايع پس از انتخابات ۸۸ چيست؟ منشا آن را چه مي‌دانيد؟ آيا معتقديد که منشاء اصلي آن آشوب‌ها رئيس‌جمهور است؟
۳ـ در آن بحبوحه آشوب و اغتشاش دليل انتشار نامه شما به رهبر معظم انقلاب چه بود؟
۴ـ نقش، مهندس موسوي، حجت‌الاسلام کروبي، سيد محمد خاتمي و … را در جريان فتنه ۸۸ چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟
۵ـ عملکرد آقاي خاتمي با توجه به اين که وي ۸ سال با همين شيوه رياست جمهوري اسلامي ايران را برعهده داشت، پس از انتخابات تاکنون را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟
۶ـ آيا همچنان خود را مطيع ولايت فقيه مي‌دانيد؟
۷ـ در بحث فرزندتان هيچ موضع‌گيري نکرديد، آيا باز هم در اين زمينه مي‌خواهيد سکوت کنيد؟
۸ـ فرزندتان هم‌اکنون در خارج به سر مي‌برد، وي به عنوان متهم در قوه قضائيه نظام جمهوري اسلامي ايران پرونده دارد، آيا نمي‌خواهيد به او بگوييد بازگردد تا تکليف پرونده‌اش مشخص شود و خود شما و خانواده‌تان از اتهامات رهايي يابيد؟
۹ـ فرزند ديگرتان خانم فائزه هاشمي نيز وضعيت مشابهي با پسرتان دارد، اصلا سوال مهمي که در اين زمينه مطرح است اين است که آيا شما نسبت به فرزندانتان اعمال نفوذ کرده‌ايد؟
۱۰ـ آقاي هاشمي رفسنجاني، شما در صحنه‌هاي گوناگون انقلاب حضور داشته‌ايد و مبارزه کرده‌ايد، چرا در زمان رياست جمهوري آقاي احمدي‌نژاد سياست‌هاي شما عليه دولت وي شد؟ آيا بهتر نبود به عنوان يک فرد باسابقه انقلابي و مديريتي رويه اي پدرانه و فراجناحي نسبت به دولت نهم و دهم عمل مي‌کرديد؟
جناب آقاي هاشمي رفسنجاني بر کسي پوشيده نيست که شما براي انقلاب زحمات فراواني کشيده‌ايد، خداوند به شما عمر باعزت دهد تا بتوانيد باز هم براي انقلاب مفيد فايده باشيد. اما توقع داريم تا براساس سياستي که خودتان در پي آن هستيد، براي اقناع افکار عمومي و مردم به عنوان صاحبان اصلي انقلاب، به پرسش‌هاي مطرح شده پاسخ دهيد و اين نوشتار را به عنوان اين که نويسنده آن نماينده افکار عمومي است، مورد توجه قرار داده و تفسير به سوء نيت و خداي ناکرده دشمني و عناد نکنيد که همه مطالبي که نوشته شده است ان‌شاء‌الله از سر خيرخواهي و براي روشن شدن اذهان افکار عمومي نسبت به برخي مسائل است که نيازمند پاسخ روشن از طرف شماست

مولف : محمد صفري
تقل از سياست روز