يك كارشناس تغذيه گفت: رفع بي‌خوابي، خستگي و اختلالات عصبي از خواص دارويي جوانه گندم است.

به گزارش ایرنا، ‘يوسف نقيايي’ با بيان اينكه جوانه‌ها در گروه سبزي ها قرار دارند، افزود:‌ جوانه گندم سرشار از ويتامين‌ها و املاح معدني است و ارزش غذايي بالايي دارد.
به گفته وي، تغييرات شيميايي كه هنگام جوانه زدن رخ مي‌دهد باعث مي‌شود املاح، ويتامين‌ها و پروتئين ها در آن افزايش يابد.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه پودر جوانه گندم غني از ويتامين E و B است، گفت: ويتامين E به عنوان يك آنتي اكسيدان در پيشگيري از اكسيده شدن كلسترول مفيد است و باعث كاهش بيماري‌هاي قلبي عروقي مي‌شود.

نقيايي افزود: همچنين جوانه‌ها داراي فيبر، سلنيوم و فينريوم هستند كه در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان به ويژه سرطان روده و نيز براي رفع يبوست مفيد است.

اين كارشناس تغذيه يادآور شد: جوانه گندم در درمان ريزش مو و ناراحتي‌هاي پوستي و شادابي پوست موثر است و مي‌توان آن را به عنوان ماسك جوانه گندم استفاده كرد.
نقيايي گفت: جوانه گندم حتما بايد در برنامه غذايي زنان باردار و شيرده كه نياز غذايي بالايي دارند، گنجانده شود.

وي افزود: روغني كه در دانه گندم وجود دارد هنگام جوانه زدن به صورت اسيد چرب در مي آيد كه قابل هضم است.

نقيايي با اشاره به ضرورت وجود ويتامين B به ويژه 1 B موجود در جوانه براي تعادل سيستم عصبي، خاطر نشان كرد: اين ماده غذايي همچنين براي رفع بي‌خوابي، خستگي و اختلالات عصبي افرادي كه از اين موضوع رنج مي‌برند، مفيد است.

وي اظهار داشت: اين ماده غذايي بايد به صورت سوپ يا همراه سالاد در برنامه غذايي كودكاني كه دچار سوء‌تغذيه هستند، گنجانده شود.

————————–
منبع خبر : [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن های گفتگوی مذهبی نورآسمان باشید . برای عضویت در نورآسمان اینجا کلیک کنید….]