جهت مشاهده ادامه مطلب در سایت منبع اینجا روی لینک زیر کنید :
موجبات عزت در پرتو احادیث
[align=center][size=large]فرمان بردن از خداى سبحان :rose:[/size][/align]
1-پـيـامـبـر خـدا(ص ): خداى تعالى هر روز مى فرمايد: من پروردگار عزيز شما هستم , پس هركه خواهان عزت دو جهان است بايد كه از (خداى) عزيز فرمان برد.
2- امـام صـادق (ع ): هر كه مى خواهد بى آن كه ايل و تبارى داشته باشد عزتـمـند باشـد و بدون آن كه مال و ثروتى داشته باشد بى نيـاز باشـد و بـدون آن كـه قـدرتى داشته باشد هيبت و شكوه داشته باشد, بايد از خوارى معصيت خدا به عزت طاعت او در آيد.
3- امـام عـلى (ع ): هر كه مــى خـواهـد بـدون داشــتـن مـال و ثـروت بى نياز باشد و بدون داشتن ايل وتبار عـزتمند و بدون برخوردارى از قدرت فرمانش برده شود, پس بايد از خوارى معصيت خدابه عزت طاعت او در آيد, در اين صورت , همه آنها را مى يابد.
4- امـام صـادق (ع ): هر كس كه خداوند او را از خوارى گناهان به عزت پرهيزگارى در آورد, اورا بى نياز گرداند بى آن كه ثروتى داشته باشد و عزيز و قدرتمندش كند بى آن كه ايـل و تـبـارى داشـتـه بـاشـد و از تنهايى به درش آورد بى آن كه كسى با او همدم شود.
5- امام على (ع ): هر گاه جوياى عزت باشى آن را به طاعت (از خدا) بجوى .
6- خداى تعالى به داود(ع ) وحى فرمود: اى داود! من عزت را در طاعت از خود قرار دادم ,ولى مردم آن را در خدمت به سلطان جستجومى كنندوازاين رونمى يابندش .
[align=center]7- پيامبر خدا(ص ): هر كه مى خواهد عزيزترين مردم باشد, بايد از خداى عزوجل پروا داشته باشد[/align].
8- امام على (ع ): هيچ كرامتى عزيزتر از تقوا نيست .
شـمـا را اى بـنـدگـان خـدا بـه تقواى الهى سفارش مى كنم به حقايق آن چنگ زنيد تا شما را به پناهگاههاى آسايش و جايگاههاى رفاه و حصارهاى محافظ و منزلهاى عزت برساند.
9- پيامبر خدا(ص ) خطاب به ابو امامه فرمود: كار خدا را عزيز شمار تا خداوند تو را عزيزگرداند.
خوار بودن در برابر حق به عزت نزديكتر است , تا عزت يافتن به وسيله باطل .10- امام على (ع ) در مناجات : الهى ! همين عزت مرا بس كه بنده تو هستم و همين افتخار مرابس كه تو خداوندگار من هستى .
11- پيامبر خدا(ص ): كسى كه خود را در طاعت خدا خوار و ذليل گرداند عزيزتر از كسى است كه با نافرمانى خدا به عزت رسد.
:rose: :rose:
[size=xx-small]برگرفته از میزان الحکمه[/size]