جهت مشاهده ادامه مطلب در سایت منبع اینجا روی لینک زیر کنید :
يك دهم رايانه هاي انگليس حداقل يك بار هك شده اند
دنياي موبايل و كامپيوتر؛
يك دهم رايانه هاي انگليس حداقل يك بار هك شده اند
خبرگزاري فارس: از هر 10 رايانه موجود در انگليس يكي حداقل يكبار هك شده و براي انجام حملات سايبر مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.
به گزارش فارس به نقل از اينفورميشن ويك، بررسي هاي موسسه SecureWorks نشان مي دهد كه ظرف شش ماه گذشته از هر 1000 كامپيوتر در اين كشور 107 كامپيوتر هك شده و به روش هاي مختلف مورد سوءاستفاده قرار گرفته اند.
البته انگليس با اين حجم از حملات در رتبه پنجم است. رتبه اول در اين زمينه مربوط به آمريكا است كه به ازاي هر 1000 رايانه 1600 مورد حمله صورت گرفته است. بنابراين درصد حملات به رايانه ها در اين كشور از 100 درصد فراتر مي رود.
كمترين ميزان حملات هكري هم با 52 حمله مربوط به كشور هند است. در اين كشور به ازاي هر 1000 رايانه تنها 52 مورد حمله صورت گرفته است كه با توجه به استفاده روزافزون از رايانه ها در اين كشور قابل توجه است.
كارشناسان SecureWorks هشدار مي دهند كه بي اطلاعي مالكان اين رايانه ها از هك شدن آنها كار را براي هكرها ساده تر مي كند و ارائه اموزش هاي امنيتي به مردم مهم ترين راه مقابله با اين مشكل است.