چرا به انگلستان ” انگلیس خبیث ” می گوییم؟
چرا به انگلیس میگوییم انگلیس خبیث
امام خامنهای(حفظه الله تعالی): از انگلیس خیلی خاطره بد داریم و به انگلیس میگوییم انگلیس خبیث؛ انگلیس خبیث که واقعاً خبث او واضح است
– جداکردن افغانستان از ایران در سال ۱۸۵۷
– تحمیل قرارداد ۷٠ ساله روئیترز به ایران در سال ۱۸۷۲
– ایجاد فرقه ضاله؛ وهابیت، بابیت، بهاییت
– عامل بزرگترین قحطی ایران در سال ۱۹۱۷ تا ۱۹۱۹ با حدود ۹ میلیون کشته
– تقسیم ایران بین روسیه و انگلستان در سال ۱۹٠۷
– نقش مستقیم در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
– دخالت مستقیم برای جدایی بحرین از ایران
– کمک همه جانبه به رژیم بعث عراق در ۸ سال جنگ تحمیلی
– مشارکت و حمایت از تحریمهای ایران
– همکاری در ترور دانشمندان هستهای
– مسدود سازی ۴ میلیارد دلار ذخیره ارزی ایران
– سرقت اشیاء عتیقه و پشتیبانی از غارتگران
– آموزش و پشتیبانی همه جانبه از تروریستها در شهرهای ایران
-انگلیس بدون روتوش را بهتر بشناسید :
امام خامنه ای :
یکی از بهاصطلاح لوازم و تبعات این نظام سلطه، این است که آن کشورهایی که ابتکار دارند، پیشرفت دارند، اعتماد به نفس دارند؛ عادات خودشان و رسوم خودشان و جهانبینی خودشان را منتقل میکنند به کشورهای زیر سلطه؛ اینها هم از آنها قبول میکنند؛ بهصورت کتاب، بهصورت تحقیقات و انواع و اقسام [دیگر] که اینها هرکدام شواهد تاریخی واضح و روشنی دارد که [اگر] اهل مطالعه باشید و اینها را دنبال کنید، کاملاً پیدا میکنید.
آنوقت علاوهی بر همهی اینها، برنامهریزی برای ادامهی همین حالت. یعنی آن کشورهایی که مسلّط بودند، برنامهریزی علمی دقیقی کردند برای اینکه این حالت ادامه پیدا کند؛ یعنی ابدی بشود؛ تغییرپذیر نباشد. یک همچنین حالتی در دنیا به وجود آمد. این وضعیّت دنیا در این دو سه قرن اخیر بوده.
البتّه در این میان، حوادثی اتّفاق افتاده و بعضی از کشورها توانستند خودشان را از این منجلاب نجات بدهند؛ البتّه نه بهطور کامل، لکن در بخشی؛ مثلاً فرض کنید کشور ایالات متّحدهی آمریکا که تحت سلطهی انگلیس و تحت استعمار انگلیس بود، توانست ازلحاظ سیاسی و اقتصادی، خودش را نجات بدهد امّا ازلحاظ فرهنگی، نه؛ ازلحاظ فرهنگی کاملاً تحت تأثیر و منفعلِ در مقابل اروپا بود و همانطور هم ادامه پیدا کرد و تا امروز هم ادامه پیدا کرده.
یا مثلاً کشوری مثل هند، ازلحاظ سیاسی توانست خودش را نجات بدهد یا ازلحاظ اقتصادی توانست تا حدود زیادی خودش را بیرون بکشد امّا ازلحاظ فرهنگی، نه؛ ازلحاظ فرهنگی نتوانست خودش را نجات بدهد؛ که حالا چیزهایی وجود دارد. بنده در یکی از شهرهای هند، وسط میدان دیدم یک مجسّمهای است. پرسیدم این مجسّمهی چه کسی است؟ گفتند این مجسّمهی سردار انگلیسی است که بر این شهر حکومت میکرده. پناه بر خدا! چرا مجسّمهی یک ظالمی را که شما سالها مبارزه کردید و اینها را بیرون کردید، حالا اینجا نصب کردهاید؟ مجسّمهاش آنجا بود؛ شاید الان هم هست؛ در یکی از استانهای جنوبی هند.
در آفریقا هم شبیه همین را من دیدم. در یکی از کشورهای آفریقایی، وسط یک جنگل خیلی توریستی -از جنگلهایی بود که ما را برای بازدید به آنجا بردند- آنجا هم دیدم یک مجسّمهای است؛ گفتم چه کسی است این؟ گفتند این کسی است که حاکم مثلاً انگلیسی بر این کشور بوده؛ اسمش هم آنجا هست، جنگل هم به اسم او است! [یعنی] ازلحاظ فرهنگی نتوانستند خودشان را نجات بدهند. این وضع دنیا است.
بعضی مطالب مفید سایت:
عالیترین مرتبه تعهّد میان حق و خلق …
خداشناسی و اثبات خدا با آفتاب پرست (کلیپ خارق العاده با حجم 2 مگ)