</SPAN>متأسفانه بدلیل کم بودن تعداد هتل ها، در زمان های خاص برخی هتل داران قیمت های نجومی به زائران می دهند و برخی از آنان نیز از روی ناچاری مجبور به پرداخت مبالغ هنگفتی می شوند. این قیمت حتی گاهی به شبی 200 دلار می رسد ..
به گزارش شیعه آنلاین، خانم "افتخار عباس" مسئول کمیته گردشگری و آثار باستانی استان کربلا در عراق طی اظهاراتی، شهر کربلا را بزرگ ترین مجموعه گردشگری دینی جهان معرفی کرد.
خانم "افتخار عباس" در ادامه اظهارات خود گفت: استان کربلا با داشتن بیش از 200 مکان آثار باستانی دینی، بزرگ ترین مجموعه گردشگری دینی جهان به شمار می رود. برخی از این آثار هم به دوران پیش از اسلام باز می گردد. از همین رو در حال حاضر ما شاهد افزایش چند برابری سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در این شهر هستیم.
مسئول کمیته گردشگری و آثار باستانی استان کربلا همچنین افزود: به رغم حجم بسیار بالای سرمایه گذاری در این شهر اما به دلیل تعداد زیاد آثار باستانی دینی در این استان، هنوز هم جای بسیار زیادی برای سرمایه گذاری های جدید وجود دارد.
"افتخار عباس" افزود: اما متأسفانه به دلیل وضعیت ناامنی و بی ثباتی عراق، ما شاهد حضور تعداد زیاد گردشگران به ویژه از خارج از کشور نیستیم و امیدواریم با بهبود وضعیت امنی، روز به روز بر تعداد گردشگران این شهر افزوده شود. البته ناگفته نماند تبلیغات ضعیف نیز در کم بودن تعداد گردشگران بی تأثیر نبوده است.
وی همچنین گفت: بر اساس طرحی که داریم قرار است مذاکراتی با برخی شبکه های ماهواره ای انجام دهیم تا برای جذب هر چه بیشتر گردشگر برای شهر کربلا تبلیغ کنند. هدف اصلی جذب گردشگر برای بازدید از آثار دینی دیده نشده است زیرا آثار معروف به خودی خود زائر دارد.
مسئول کمیته گردشگری و آثار باستانی استان کربلا در ادامه گفت: ما قصد داریم با افزایش سرمایه گذاری در این شهر و توسعه خدمات آن، نام شهر کربلا را به عنوان بزرگ ترین مجموعه گردشگری دینی جهان وارد کتاب رکوردها "گینس" کنیم. ما برای گسترش سرمایه گذاری با سازمان های بین المللی مختلف از جمله "یونسکو" نیز همکاری داریم.
خانم "افتخار عباس" همچنین افزود: بر اساس چشم اندازی که داریم، باید در شهر کربلا 200 هتل جدید ساخته شود تا بتواند 350 تا 450 هزار زائر را در خود جای بدهند. تا دستیابی به این تعداد هتل، راه زیادی باقی است و سرمایه گذاری کلانی نیاز دارد که فرصت بسیار مناسبی برای سرمایه گذاران به نظر می رسد.
وی در پایان افزود: متأسفانه بدلیل کم بودن تعداد هتل ها، در زمان های خاص برخی هتل داران قیمت های نجومی به زائران می دهند و برخی از آنان نیز از روی ناچاری مجبور به پرداخت مبالغ هنگفتی می شوند. این قیمت حتی گاهی به شبی 200 دلار می رسد، آن هم برای اتاق های درجه دو و سه. این مشکل باید با ساخته شدن هتل های جدید هر چه سریع تر حل شود.