آمرزش گناهان
امام صادق (ع) فرمود: «هر کس حسين (ع) را زيارت کند در حاليکه عارف به حق او بوده و به امامتش اقرار داشته باشد خداي سبحان،گناهان گذشته و آيندهاش را ميآمرزد».[1] .
و جابر جعفي در ضمن يک حديث طولاني از امام صادق (ع) روايت کرده است که فرمود: «چون از نزد قبر حسين (ع) بازگشتي، ندا کنندهاي تو را ندا ميدهد که اگر آن را ميشنيدي، تمام عمر را نزد قبر شريف حسين (ع) اقامت ميگزيدي. آن منادي گويد:خوشا به حال تو اي بنده خدا که سود فراوان بردي و به سلامت (در دين) دست يافتي. عمل از سربگير که گناهان گذشتهات آمورزيده شد».[2
برابري زيارت قبر حسين با حج
عبدالله بن عبيد انباري گويد: به امام صادق (ع) عرضه داشتم: فدايت شوم، همه ساله وسايل تشرف به حج برايم فراهم نميشود. فرمود: «چون قصد حج نمودي و اسباب برايت فراهم نگشت، به زيارت قبر حسين (ع) برو، که يک حج برايت نوشته مي شود و چون قصد عمره نمودي و وسايل مهيا نشد، عزم زيارت قبر حسين (ع) نما، که يک عمره برايت منظور مي شود»[1] .
تأثير زيارت در روز عاشورا
امام صادق (ع) فرمود: «هر کس قبر حسين را در روز عاشورا زيارت کند، همانند کسي است که در برابر او به خون خود غلطيده باشد»[1] .
تأثير زيارت در روز قيامت
امام صادق (ع) فرمود: «هيچ کس در روز قيامت نيست مگر آنکه آرزو ميکند که اي کاش از زائرين امام حسين (ع) ميبود زيرا مشاهده مينمايد که با زائران حسين (ع) به واسطه مقامي که در نزد پروردگار دارند، چگونه عمل ميشود».[1] .
و نيز فرمود: «هر کس دوست دارد در روز قيامت بر سر سفرههايي از نور بنشيند پس بايد از زائرين حسين بن علي (ع) باشد»[2] .و زرارة بن اعين گويد: «امام صادق (ع) فرمود: «زائرين حسين يک برتري نسبت به ساير مردم دارند» پرسيدم: برتريشان چيست؟ فرمود: «چهل سال قبل از مردم وارد بهشت ميشوند در حالي که ديگران هنوز در حال حساب هستند».[3] .
قرار گرفتن در جوار پيامبر و علي و فاطمه
امام صادق (ع) فرمود: «هر کس ميخواهد در جوار پيامبر (ص) و علي و فاطمه (ع) باشد، نبايد زيارت حسين بن علي (ع) را ترک کند»[1] .