نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: شاقول کج احمدی نژاد!!

  1. #1
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض شاقول کج احمدی نژاد!!

    پرونده‌اي براي 8 منتقد جريان انحرافي دولت؛
    اين شاقول كج



    به گزارش خبرگزاري فارس، اين گزارش به بررسي پرونده‌اي مي‌پردازد كه قصه پرغصه آن منجر به جدايي جمعي از جدي‌ترين حاميان محمود احمدي‌ن‍ژاد از كابينه وي شد.

    8 نفري كه هيچ كس در طرفداري آنها از احمدي‌نژاد و التزام به هدف‌هاي ارزشمندانه او شك و شبهه‌اي ندارد. چهره‌هايي كه به‌غير از يك يا دو نفرشان، جملگي از عوامل اصلي طرح گفتمان عدالت‌خواهانه محمود احمدي‌نژاد بودند و سوابق انتقادي آنها از عملكردهاي خاطيانه دولت‌هاي سازندگي و بيشتر اصلاحات، زبانزد خاص و عام بوده و هست.

    اين آدم‌ها اگرچه حتي در ميانشان مي‌توانيم از كساني نام ببريم، كه خود آنها نيز شايد در ابتداي طرح مواضع جريان انحرافي در درون بدنه دولت، به‌نوعي از اين مواضع دفاع مي‌كردند و معتقد بودند كار انتقاد از اين مواضع به گروه‌هاي مخالف دولت و گفتمان او مربوط مي‌شود، اما همين تعداد نيز در آينده نتوانستند ادامه اين مواضع ناحق را تحمل كنند و جملگي رفتن را بر ماندن ترجيح دادند.
    و آن هشت نفر:

    1_ منوچهر متكي:
    گفته مي‌شود او تا قبل از انتخابات دولت نهم، در كنار چهره‌هايي همچون علي لاريجاني و احمد توكلي قرار داشته است و در مورد انتصاب او به عنوان وزير خارجه احمدي نژاد نيز گمانه زني‌هاي بسياري وجود دارد.
    اما حضور 6 ساله او در اين سمت همواره اين گمانه‌زني ها را كمرنگ مي‌كرد. چه اينكه متكي فردي بود كه سابقه مخالفت او با اصلاح طلبان و طرح گفتمان اصولگرايانه او در وزارت خارجه همواره زبانزد خاص و عام بود و اين متكي بود كه حتي رسانه‌هاي خارجي نيز از او به عنوان "ديپلمات حرفه‌اي " ياد مي‌كردند.
    پير وزارت خارجه ايران نيز به ناگاه و تنها با يك انتقاد كوچك كه از موازي كاري در دستگاه سياست خارجي ايران كه در ماجراي انتصاب معاونان حوزه خارجي رئيس جمهور (كه البته بعدها به عنوان مشاور منصوب شدند،) مطرح كرد، به ناگاه از سمت خود معزول شد.
    معزول شدني كه بازتاب‌هاي گسترده‌اي در داخل و خارج يافت.

    2_ حسين صفار‌ هرندي:
    او را مي‌توان از شاخص‌ترين چهره‌هاي اصولگرايي دانست كه به خصوص در طول سال‌هاي حكومت اصلاح‌طلبان، تلاش‌هاي بسياري را براي دفاع از گفتمان اصولگرايانه و نقد جريان تجديد نظر طلب اصلاحات انجام داد.
    صفار هرندي كه در طول آن سال‌ها سمت سردبيري روزنامه كيهان را نيز بر‌عهده داشت يكي از كسانيست كه طرفداران احمدي‌نژاد از زمان آغاز عزم وي براي حضور در انتخابات رياست جمهوري سال 84، همواره مي‌توانستند مباني گفتمان احمدي‌نژاد را از زبان او بشنوند و هم او بود كه پس از پيروزي احمدي‌نژاد در سمت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در كنار وي قرار گرفت. او البته بعدها و در زمان آغاز فعاليت دولت دهم، از جمله كساني بود كه در ماجراي جلسه معروف هيئت دولت و اعتراض چند تن از وزرا به حضور مشايي به عنوان معاون اول در اين جلسه، در زمره معترضين قرار گرفت و در واقع با اعتراض به سلسله جنبان جريان انحرافي دولت از كابينه احمدي‌نژاد رفت.

    3_حجت‌الاسلام غلامحسين محسني اژه‌اي:
    وي از جمله چهره‌هاي شاخص اصولگرا و از كساني است كه كه از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي ايران خدمات بسياري را در عرصه امنيتي و اطلاعاتي انجام داد.
    وي كه از چهره‌هاي كليدي در ايجاد گفتمان انقلابي و تحول در وزارت اطلاعات محسوب مي‌شود از زمان آغاز فعاليت دولت محمود احمدي‌نژاد به عنوان وزير اطلاعات، همكاري خود را با دولت نهم آغاز كرد.
    او نيز از شاخص‌ترين چهره‌هايي بود كه در ماجراي انتصاب چهره جنجالي دولت به سمت معاون اولي رئيس جمهور در جلسه هيئت دولت به اين مسئله انتقاد كرد و پس از همين انتقاد بود كه حجت الاسلام محسني اژه‌اي،مسئول اسبق گزينش وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران و قاضي دادگاه فساد مالي غلامحسين كرباسچي‌ شهردار سابق تهران نيز دولت احمدي نژاد را ترك كرد.

    4_كامران باقري لنكراني:
    بسياري از طرفداران محمود احمدي‌نژاد و مردمي كه به رئيس‌جمهور رأي داده‌اند، او را به عنوان نمادي از گفتمان احمدي‌نژاد مي‌دانستند. وزير ساده زيست و جواني كه پيوسته مورد تعريف و تمجيد علما و مردم بود.
    اين لنكراني بود كه در روز رفتنش از وزارت بهداشت، مجبور شد بخشي از كتاب‌هاي شخصي‌اش را كه به دليل كوچك بودن خانه‌اش، آنها را به دفتر كار منتقل كرده بود، از وزارت بهداشت به جاي ديگري ببرد و او بود كه آيت‌الله خاتمي در يكي از سخنراني‌هاي خود به او نيز اشاره كرد و اينطور گفت: ما افتخار مي‌كنيم كه اين دولت وزيري همچون دكتر لنكراني دارد كه محب اهل‌بيت (ع) است.
    و روزهاي حضور اين وزير جوان در دولت احمدي نژاد گذشت تا اينكه تاريخ به مقطع صحبت‌هاي چهره جنجالي دولت در مورد دوستي با اسرائيل و در ادامه انتصاب وي به سمت معاون اولي رئيس جمهور رسيد. دو ماجرايي كه هر دو با نهيب مقام معظم رهبري مواجه شد.
    منابع خبري از كامران باقري لنكراني نيز به‌عنوان يكي از وزرايي نام بردند كه اگرچه در جلسه كذايي هيئت دولت كه چهره جنجالي كابينه تحت عنوان معاون اول در آن حضور يافته بود حضور نداشته اما مواضع لنكراني كاملاً در جهت مخالفت با وي بوده است.
    و سرانجام كامران باقري لنكراني كه رئيس جمهور احمدي نژاد هم او را شخصي مؤمن عنوان كرده بود نيز از دولت رفت.

    5_سيدپرويز فتاح:
    از او به‌عنوان يكي از صميمي‌ترين دوستان احمدي‌نژاد نام برده مي‌شود.
    صميميت بين وزير نيرو در دولت نهم و شخص رئيس جمهور تا آن حد بوده است كه حتي مي‌توان از آن با عنوان رابطه‌اي عاطفي نام برد.
    رابطه‌اي عاطفي كه حتي به گفته فتاح گاهي به گريه‌هاي فتاح نيز منجر مي‌شده است. تقريباً تمامي كساني‌كه از نزديك با وقايع پيراموني دولت احمدي‌نژاد آشنايي دارند معترفند كه تنها عامل كنار گذاشتن شخصي مثل فتاح كه حتي رئيس جمهور در وصف او گفته بود: "فتاح مثل من است "، اختلافات او با جريان انحرافي دولت بوده است.
    اختلافاتي كه سرانجام به دوستي احمدي‌نژاد و فتاح در دولت خاتمه داد و فتاح را به بنياد تعاون سپاه فرستاد.


    6_كاوه اشتهاردي:
    اشتهاردي فرزند شهيد است و تا چند روز قبل! مدير عامل مؤسسه ايران بود.
    وي كه نامش پس از انتقادات صريح و تند وي از مهدي هاشمي و محكوم شدنش به شلاق بيشتر بر سر زبان‌ها افتاد، كسي است كه چهره جنجالي دولت پيش از اين از وي به اين دليل كه حاضر به انتشار تمامي مواضع او در روزنامه دولت نيست، انتقاد كرده بود.
    كاوه اشتهاردي و تيم همراهش نيز چند روز قبل و در ادامه تلاش جريان انحرافي دولت براي استيلاي بيشتر بر مؤسسات دولتي، از سمت مديريت عامل مؤسسه ايران با يك پيامك تلفني بركنار شد و او و يارانش نيز از كنار احمدي‌نژاد رفتند.

    7_مهرداد بذرپاش:
    فرزند شهيد بذرپاش كه احمدي‌نژاد دوستي ديرينه‌اي با پدرش در دوران دفاع مقدس داشت.
    او جزو اصلي‌ترين ياران احمدي‌نژاد براي حضور در ساختمان پاستور به شمار مي‌رفت و مواضع او در دفاع از دولت همواره كاملا آشكار بيان مي‌شد.
    بذرپاش در دولت نهم و دهم مسئوليت‌هاي متفاوت و زيادي را عهده دار شد و البته در تمام اين عهده‌داري‌ها، آنچنان كه گفته‌هاي او نشان مي‌دهد، هيچگاه از عقيده اصلي خود كه دفاع از احمدي نژاد و آرمان‌هاي گفتمان او بود دور نشد.
    عملكرد بذرپاش اگرچه در مقاطعي با انتقاد مواجه بود اما او نيز سرانجام در ماجراي تعيين معاون براي حوزه‌هاي خارجي رئيس جمهور تاب نياورد و لب به انتقاد از جريان انحرافي دولت گشود.
    انتقادي كه البته در ظاهر براي مهرداد بذرپاش گران تمام شد و او نيز در جرگه قربانيان مخالفت با جريان انحرافي دولت از آب درآمد و مجبور به خداحافظي از دولت شد.
    و اين مهرداد بذرپاش بود كه پس از بركناري‌اش از دولت و در ادامه شايعات گسترده در مورد اينكه اين استعفاي عمدي بذرپاش بوده كه سبب رفتن او از دولت شده است، در بخشي از نامه معروفش به رئيس جمهور ضمن تأكيد بر عدم حاشيه سازي اينچنين نوشت: "اكنون كه مسئوليت را از دوش بنده برداشته‌ايد، خداوند را شاكر و سپاسگزارم... "

    8_ داود احمدي‌نژاد:
    او از چهره‌هاي فعال ستاد انتخاباتي برادرش در انتخابات رياست جمهوري سال 84 بود. وي پس از پيروزي احمدي‌نژاد در انتخابات، به سمت رياست سازمان بازرسي نهاد رياست‌جمهوري محمود احمدي‌نژاد منصوب شد. او البته حدود 2 سال قبل و در جريان سونامي خروج مخالفان جريان انحرافي از دولت از سمت خود كنار رفت. البته گفته مي‌شد كه او از مخالفان مرحوم علي كردان براي حضور در ساختمان پاستور بوده است، اما انتقادات تند عليه چهره جنجالي دولت و مواضع او كه بعدها و در مقاطع مختلفي منتشر شد نشان داد كه او بيش از آنكه با آمدن كردان مخالف بوده باشد، با مواضع جريان انحرافي سر سازش نداشته است.

    يكي از اين 8 چهره‌اي كه از آنها نام برديم، در مصاحبه اخير خود از وجود يك "شاقول كج " خبر داد كه هم اكنون بسياري از اقدامات در دولت با او! سنجيده مي‌شود.
    شاقول كجي كه جملگي مي‌دانند كسي نيست غير از چهره جنجالي دولت.

    بي‌ترديد بي‌توجهي به عملكرد اين چهره جنجالي علاوه بر جدايي افرادي از بدنه دولت تعداد افراد اين پرونده را افزايش مي‌دهد.
    -----------
    مسعود يارضوي

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    عضو مجلس خبرگان رهبري به حضور جريان انحرافي و نفوذي در دولت اشاره كرد و گفت: احمدي‌نژاد و همه مسئولان بايد از دستور مقام معظم رهبري پيروي كنند و جلوي نفوذ جريان انحرافي را در دولت بگيرند.

    آيت‌الله ابوالقاسم خزعلي نماينده مردم خراسان رضوي در مجلس خبرگان رهبري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با اشاره به مخالفت رهبر انقلاب با بركناري وزير اطلاعات اظهار داشت: همه مسئولان موظفند از فرمايشات مقام معظم رهبري تبعيت كنند.

    وي بر همين اساس به حضور جريان انحرافي و نفوذي در دولت اشاره و تصريح ‌كرد: آقاي احمدي‌نژاد نبايد اجازه دهد كه نفوذي‌ها بر وي تأثير گذاشته و فرصت چنين برنامه‌ها و اقداماتي را داشته باشند.

    عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه وقتي رهبر معظم انقلاب دستور داده‌اند كه آقاي مصلحي در سمت خود باقي بماند، هيچ كس حق تخلف از نظر ايشان را ندارد، خاطر‌نشان‌كرد: ما به‌طور قاطع از نظر رهبر انقلاب حمايت مي‌كنيم.


  4. #3
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سهمیه حج ریاست جمهوری برای شریفی نیا، شاکردوست، مهناز افشارو حیایی

    تعدادي از بازيگران سينما صاحب سهميه ويژه سفر حج شدند.
    به گزارش جهان اين سهميه از سوي دفتر رياست جمهوري به افرادي چون محمدرضا شريفي نيا، الناز شاكردوست، مهناز افشار و امين حيايي اختصاص يافته است. آنها ارديبهشت عازم سرزمين وحي مي شوند.
    در همین رابطه پارس توریسم نوشته است:رضا استادي روزنامه نگار شناخته شده حوزه سينما گفت : شنیده ها حاکی است گروهی از سوپراستارهای سینمای ایران اواخر فروردین ماه امسال به مکه مشرف خواهند شد.

    استادي افزود: این سفر به همت و با دعوت یکی از مسوولان ارشد فرهنگی کشور صورت می گیرد و از میان فهرست تهیه شده از هنرمندان، چهره هایی همچون: محمد رضا شریفی نیا، رُز رضوی، الناز شاکردوست، لیلا اوتادی، نیوشا ضیغمی و مهناز افشار برای حضور در این سفر معنوی اعلام آمادگی کرده اند و ممکن است به زودی اسامی دیگری نیز به این فهرست اضافه شود.

    به گفته آقاي استادي ،البته حضور این تعداد از سوپر استارهای سینمایی در یک سفر دسته جمعی مشکلاتی را برای تهیه کنندگان نیز ایجاد کرده و به دلیل محرومیت مقطعی سینمای ایران از حضور این بازیگران مطرح، برنامه ریزی های چند فیلم سینمایی دستخوش تغییر و تحول شده اما به نظر می رسد بهره معنوی این هنرمندان از سفر به سرزمین وحی، ارزش اندکی انتظار و صبر کردن از سوی این تهیه کنندگان را داشته باشد.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  5. #4
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    در حفظ احمدی نژاد کوتاهی کردیم

    به باور عباس سلیمی‌نمین، محمود احمدی‌نژاد چندی است که یاران راستین خود را از دست داده و اکنون در محاصره اغیار یارنما است.

    وی با انتقاد از طرح مفهوم «بیداری انسانی» به عنوان علت تحولات اخیرخاورمیانه که در کنفرانس خبری اخیر رئیس جمهور مطرح شد، به این نکته اشاره می کند که برخی از افراد نزدیک به رئیس جمهور، با هدف کسب مقام ریاست جمهوری در انتخابات سال ۹۲، دولت احمدی نژاد را به ورطه اقدامات متناقض افکنده اند؛ یعنی از یکسو پادشاه اردن را به ایران دعوت می کنند و از سوی دیگر، او را «سفیانی» می خوانند. سلیمی نمین که در بیان نکات انتقادی اش راحت و پرصراحت است، در مصاحبه با خبرآنلاین از کوتاهی اصولگرایان در «حفظ احمدی نژاد» یاد می کند و بر سکوت اصولگرایان در مقام نقد رئیس جمهور مورد حمایتشان، افسوس می خورد.

    ***

    با توجه به اینکه تحولات اخیر خاورمیانه در سطح کلان ناشی از «بیداری اسلامی» تحلیل می شود، به نظر شما تاکید رئیس جمهور بر «بیداری انسانی» به عنوان عامل وقوع این تحولات، چه دلایلی می تواند داشته باشد؟
    وقتی برخی مسائل سیاسی در هم تنیده می شود، تشخیص آن موضوعات نیز تا حدی غامض می گردد. تصور من این است که وجود تمایلاتی در درون دولت برای بقا در قدرت، عملکردها و مواضعی کاملاً متناقض را موجب شده است. مثلاً تمایلات دینی آشکار‌‌‌ مردم در تجمعات مصر، یمن، اردن، عربستان، بحرین و سایر کشورهای اسلامی نادیده گرفته شده و در مقام تبیین انگیزه خیزشهای کشورهای اسلامی، از تعبیر نارسای «بیداری انسانی» استفاده می شود.

    حتی اگر این حرکت را ناشی از بیداری انسانی بدانیم، علی القاعده حضور آقای مشایی در اردن برای دعوت از ملک عبدالله، و یا سفر آقای بقایی به مصر، در آستانه وقوع تحولات اخیر در این دو کشور، در تناقض با مقوله بیداری انسانی در کشورهای خاورمیانه است و از آن مهمتر اصرار بر دعوت از شاه اردن به تهران در ایام اخیر می باشد.

    آقایان قطعاً اذعان دارند که این بیداری ها ناشی از توجه مردم این کشورها به حرکت انقلاب اسلامی در ایران است. بنابراین وقتی ما همزمان با این بیداری ها به مصر و اردن می رویم، علی القاعده مهر تاییدی بر افرادی نظیر مبارک و ملک عبدالله زده ایم و شناخت مردم را نسبت به این افراد مخدوش کرده ایم.

    در این جا تناقض دیگری نیز وجود دارد. اخیراً لوح فشرده ای منتشر شده است که در آن به شاه اردن لقب «سفیانی» اعطا شده است. اگر ملک عبدالله «سفیانی» است، چرا او را به ایران دعوت می کنید و علیرغم انتقادات مطبوعات، اصرار می کنید که او حتماً به ایران می آید. اگر ما شاه اردن را سفیانی می دانیم، دعوت سفیانی به ایران به معنای تایید اوست. این تناقض ها ناشی از این است که فردی که میل به ریاست جمهوری دارد، در هر یک از صحنه های داخلی و بین المللی می خواهد چهره ای مطلوب از خودش ترسیم کند؛ چهره ای که در بعد بین المللی حمایت هایی خاص بدست آورد و در داخل کشور نیز در صدد کسب حمایت توده های مذهبی مردم است و می خواهد نزد عامه مردم از اعتقادات دینی بهره گیرد لذا آقای احمدی نژاد را شعیب ابن صالح معرفی کند. این دو رویکرد با هم متناقض اند.

    صرفنظر از اینکه از منظر باورهای مذهبی، هر نوع تعیین زمان برای ظهور حضرت حجت (عج) غلط و مذموم و هر نوع توقیتی برای ظهور کذب است، اینکه ما آقای احمدی نژاد را شعیب ابن صالح معرفی کنیم و از سوی دیگر سفیانی را نیز به ایران دعوت کنیم، نشان می دهد که ما گرفتار تناقض در مقام عمل شده ایم. افرادی که می خواهند قشرهای مختلف مردم و نیروها و قدرت های مؤثر در عرصه های گوناگون را به جانب خودشان جذب کنند، دچار تناقض می شوند.

    شما انگیزه «تداوم قدرت» را یکی از دلایل طرح ایده بیداری انسانی برشمردید. اینکه رئیس جمهور تحولات اخیر خاورمیانه را ناشی از بیداری انسانی بداند، چه تاثیری در تداوم قدرت تیم سیاسی وی می تواند داشته باشد؟
    تعبیر «مکتب ایرانی» چه تاثیری می تواند داشته باشد؟ «بیداری انسانی» نیز مثل «مکتب ایرانی» است. یعنی طرح سخنی که نیروهای غیر مذهبی را نیز خوش آید و از حساسیت قدرتهایی که از تداوم انقلاب اسلامی در هراسند نیز کاسته شود و مخالفت با کسانی که نگاه به قدرت در آینده دارند نشود.

    برخی هم معتقدند احمدی نژاد به عنوان اپوزیسیون هاشمی رفسنجانی وارد گود انتخابات شد و پیروز بیرون آمد و حالا مشایی می خواهد به عنوان اپوزیسیون لایه هایی فراتر از هاشمی در ساختار قدرت نظام، وارد عرصه انتخابات شود تا بلکه بدین ترتیب تجربه پیروزی احمدی نژاد را تکرار کند.
    خیر، به نظر من مشایی صرفاً با هدف باقی ماندن در قدرت حرفهایی می زند که خوشایند قشرهای مختلف باشد. این لوح فشرده مربوط به ظهور امام زمان، کار بسیار عوام فریبانه ای بود که متاسفانه برخورد لازم هم با آن صورت نگرفت. شخصیت های فرهنگی-سیاسی و مراجع مختلف باید با این عوام فریبی ها برخورد لازم را انجام می دادند.

    البته آیت الله مکارم شیرزای از این کار انتقاد کردند.
    بله، اما برخورد بیشتری باید صورت می گرفت. این لوح فشرده در تیراژ چندین میلیونی در روستاها و در راه پیمایی ۲۲ بهمن توزیع شد. صدای آقای مکارم شیرازی شاید به اقصی نقاط کشور نرسد اما آن لوح فشرده به روستاها نیز ارسال شده است.

    به هر حال اینکه تحلیل و نوع نگاه دولت و نظام به تحولات اخیر خاورمیانه و یا ایران باستان متفاوت است، عده ای را به این تحلیل رسانده که کاندیدای دولت در انتخابات آینده، تلویحاً می خواهد به عنوان «اپوزیسیون نظام» وارد انتخابات شود؟
    خیر. آقای مشایی و اطرافیانش که در این سطح نیستند ( خنده ). یعنی اصلاً وزنی ندارند که تا به این حد متوهم شده باشند. اگر کسانی نیز با ایشان همراهی می کنند عمدتاً ناشی از جاذبه متاع دنیوی است. انسانهای متملق کمتر می توانند افراد معتقد و اصیل را به گرد خود جمع کنند و تهدیدی را شکل دهند.

    البته اعتقاد بر این نیست که آنها در اجرای این پروژه موفق می شوند. سئوال این است که آیا اصلاً چنین قصد و ذهنیتی دارند؟
    بعید می دانم. همان طور که گفتم، این تناقض ها ناشی از آن است که آدم بخواهد قشرهای مختلف را به سمت خود جذب کند. چنین کسی دچارپریشان کرداری می شود. یعنی از یکسو می خواهد نیروهای غربگرا و در خارج از کشور را جذب کند و از سوی دیگر می خواهد توده های مذهبی جامعه ایران را از دست ندهد. بنابراین باید حرفهایی بزنند که به مذاق غربگراهای خارج از کشور خوش آید و در کنار آن، چنین لوح فشرده ای نیز برای توده های مذهبی داخل کشور تهیه می شود.

    شما به حمایت های بین المللی اشاره کردید. حمایت شاه اردن چه فایده ای می تواند داشته باشد؟
    گذشتگانی هم که بعضا به تداوم قدرت می اندیشیدند، می خواستند نظر مساعد غرب را داشته باشند.

    تاثیرگذاری غرب خیلی بیشتر از اردن است.
    به هر حال اردن هم روابط حسنه ای با غرب دارد. اینکه بعضی ها به اردن بروند و با شاه اردن ملاقات کنند و او را به ایران دعوت کنند، قطعا از نظر نیروهای غربگرا نوعی شاخص در ارزیابی عملکردها محسوب می شود.

    تاکید بر «بیداری انسانی» چه مشکلاتی را برای طرفداران جمهوری اسلامی در خارج از کشور ایجاد می کند؟
    آقای احمدی نژاد در سخنان اخیر خود به این نکته اشاره کرد که آمریکایی ها در جریان تحولات اخیر در پی این هستند که مشکلات خودشان را در منطقه حل کنند. اگر این تحولات برای آمریکایی ها یک فرصت است، برای ما هم فرصت محسوب می شود.

    در شرایطی که ملت های جهان اسلام خواستار تحولاتی همسو با اعتقادات و فرهنگ ملی خودشان هستند و آمریکایی ها هم مصالح خودشان را در منطقه دنبال می کنند، ما نباید به گونه ای حرف بزنیم و عمل کنیم که این حرکت به نفع توده های جهان اسلام تمام نشود و یا اینکه آنها را دچار «مشکل تشخیص» کنیم.

    وقتی مقام معظم رهبری این تحولات را ناشی از بیداری اسلامی دانسته اند، طبیعتاً تاکید بر بیداری انسانی به عنوان علت این تحولات، این نکته را به افکار عمومی القاء می کند که در این جا دو تحلیل متفاوت نسبت به حوادث اخیر خاورمیانه وجود دارد.
    این سخن رئیس جمهور می تواند ناشی از بی توجهی و یا شاید هم ناشی از نوعی توجه ویژه به خط دهی های مشایی باشد. بیداری انسانی در این جا اصلاً معنا ندارد. در هر اعتراض و خیزشی ملتها وضع موجود را با ایده آلی می سنجند. ایده آل ملتهای مسلمان در موج بیداری اخیر علیه دست نشاندکان غرب چیست آیا سوسیالیزم، ناسیونالیزم و لیبرالیزم را ایده آل خود برای تغییر وضعیت موجود اعلام می کنند یا بازگشت به فرهنگ اسلامی وقتی با صراحت بازگشت به اسلام مطرح می شود یعنی ملاکهای بیداری شاخصهای اسلامی است بنابراین بیداری انسانی معنا و مفهومی جز مخدوش کردن اذهان ندارد.

    می خواهید بگویید این حرف خنثی و کلی است؟
    اگر خوشبین باشیم باید بگویم اصلاً معنا ندارد. آنچه در جهان عرب بوقوع پیوسته، به قول دکتر شریعتی، بازگشت به خویشتن است. این بازگشت به خویشتن هم بر اساس آگاهی هایی است که اسلام به آنها می دهد. تعبیر بیداری انسانی کاملاً موهوم است.

    حالا به نظر شما این رای ناشی از بی توجهی است یا ناشی از توجه ویژه؟
    ناشی از توجه ویژه به القائات آقای مشایی است. ظاهراً هدف از این تلاشها نیز جذب قشرهای مختلف است. اما به نظر من هیچ قشری را هم نمی توانند از این طریق جذب کنند. یعنی مردم بعد از اینکه ببینند این ها با هر مخاطبی حرف دلخواه او را می زنند، جذب این ها نخواهند شد. کما اینکه گذشتگان هم نتوانستند با چنین روشی به اهداف خود برسند. آقای احمدی نژاد وقتی که با یک حرف و با صراحت به میدان آمد، رای مردم را کسب کرد. امروز عده ای با این چندگانگی نمی توانند مردم را به خودشان جذب کنند. این چندگانگی آکنده از تناقض، هیچ دستاوردی برای طراحان و مجریانش در بر نخواهد داشت.

    شما در مجموع فکر می کنید که الان تقابلی زیرپوستی پدید آمده است؟
    خیر. آقای احمدی نژاد هر آنچه که الان دارد، ناشی از همراهی با اصول انقلاب است. اگر کمترین تغییری در عملکرد ایشان از این حیث ایجاد شود، دیگر هیچ پایگاهی در میان توده های مردم نخواهند داشت.

    احتمال وقوع چنین تغییری را در چه حد می دانید؟
    البته احتمال لغزش برای همه وجود دارد ولی قطعاً تملق گویی ها بی تاثیر نبوده و نخواهد بود و ما الان شاهد این تاثیرات هستیم. آقای احمدی نژاد گر چه مدیر اجرایی نیرومندی است اما در مبانی نظری و فکری قطعاً چندان توانمند نیست. البته مشایی هم این گونه است. من حرفهایی نظیر مکتب ایرانی را ناشی از تولیدات ذهنی مشایی نمی دانم. او قطعاً این حرفها را از اتاق های فکری خاصی دریافت می کند. مشایی ایده هایی را که قبلاً تولید شده اند، دریافت و بیان می کند. به نظر من این حرفها از آن خود او نیست.

    به نظر شما بحث های مربوط به امام زمان، مکتب ایرانی، کوروش، منشور نوروز و بیداری انسانی، کمابیش اصولگرایان را از حمایتی که در دو انتخابات قبلی از احمدی نژاد کردند، پشیمان کرده است؟
    احمدی نژاد در دو انتخابات قبلی بهترین گزینه بود اما در اینکه ما به وظایف خودمان برای حفظ این گزینه عمل کردیم یا نه، جای بحث دارد. شما به هر کسی که رای بدهید، باید از او مراقبت هم بکنید.

    اصولگرایان تا چه اندازه توانسته اند این کار را انجام دهند؟
    من معتقدم آن گونه که لازم بود، این وظیفه را انجام ندادند. وقتی که از آقای احمدی نژاد تملق شد، اصولگرایان باید بلافاصله واکنش تند نشان می دادند. جامعه ای که به احمدی نژاد رای داده و به او اعتقاد دارد، پس از توزیع این لوح فشرده مربوط به ظهور امام زمان، بلافاصله باید اعتراض کند و این کار را لطمه ای به آقای احمدی نژاد بداند. اگر احمدی نژاد با این کارها باور کند که یکی از یاران قطعی امام زمان است، قطعاً دچار مشکل خواهد شد.

    در واقع منظور شما از مراقبت نقد صریح است.
    بله. نقد صریح و جلوگیری از نزدیک شدن آدم های متملق به رئیس جمهور.

    مگر در چند سال گذشته، اصولگرایان از احمدی نژاد انتقاد نمی کردند؟
    انتقادها متناسب با تملق هایی که از رئیس جمهور به عمل آمده نبوده است.

    برخی از اصولگرایان و روحانیان بلندپایه بارها به تلویح و تصریح گفته اند که به دلیل حمایت مقام معظم رهبری از دولت و رعایت مصالح نظام، چنانکه باید و شاید از دولت و رئیس جمهور انتقاد نمی کنند.
    خیر این ادعای دقیقی نیست. رهبری بارها جامعه را دعوت به انتقاد سازنده از مسئولان اجرایی کرده اند آنچه نفی شده تخریب است. توجه به دشمنی های بیگانگان با استقلال کشور یا ضرروت حمایت از برخی از طرح هایی که در داخل کشور در دست اجرا است، موجب حمایت رهبری از دولت های مختلف بوده است. این حمایت به این دلیل است که دولت مجری امور جامعه است وموفقیت او به موفقیت جامعه خواهد بود. دفاع ازدولت، فارغ از اینکه چه کسی در راس آن قرار دارد، یک وظیفه است؛ زیرا صلابت دولت صلابت ملت است. اما ما یاد نگرفته ایم که چطور می توانیم از دولت حمایت کنیم و در عین حال مراقبش باشیم که دچار آفت و توهم نشود.

    از آنجایی که عمده انتقادات ناشی از برخوردهای حزبی بوده، یعنی بیشتر تخریب بوده تا انتقاد، مردم در این میان سرگشته می شوند که کدام حرف انتقاد است و کدام سخن از موضع تخریب؟ از آنجایی که عمده کسانی که تریبون دارند و مخالف دولت احدی نژاد هستند، رویکردی تخریبی به دولت دارند، شاید خیلی ها نمی خواهند صفشان با صف این افراد در هم آمیخته شود. لذا در نقد دولت، حرف منطقی خودشان را هم بیان نمی کنند.

    آنچه مسلم است این است که دولت احمدی نژاد در دور دوم ریاست جمهوری وی، دچار تغییراتی شده است. یعنی آقای احمدی نژاد بسیاری از نیروهای صادق را از اطراف خودش راند.

    منظورتان چه کسانی است؟
    آقایان لنکرانی، الهام، صفار هرندی، محسنی اژه ای، فتاح، سلیمانی و خیلی های دیگر. یعنی کسانی که هم دوست رئیس جمهور بودند و هم از او انتقاد می کردند. این افراد آدم های بااصالتی بودند که حمایت از احمدی نژاد را در کنار انتقاد از وی دنبال می کردند. اما این افراد الان کنار رفته اند و موقعیت کسانی در دولت تقویت شده است که بعضاً آدم های متملقی هستند؛ افرادی که در دولت هاشمی رفسنجانی نیز متلمق بودند و به همین شکل فعلی تملق گویی می کردند.

    در نتیجه این تغییر و تحولات، وضعیت دولت هم تغییر کرده است. ما در این شرایط باید خیلی مراقب باشیم که افراد متملقی که به احمدی نژاد نزدیک شده اند، پاره ای از ایده های مضر را به او القا نکنند که متاسفانه دارند چنین کاری می کنند. آقای احمدی نژاد خودش خیلی متوجه نیست که مکتب ایرانی و بیداری انسانی یعنی چه؟ اما این حرفها را تکرار می کند. احمدی نژاد درگیر کارهای اجرایی است و قدرت تجزیه و تحلیل دقیق مسائل فکری را ندارد و به همین دلیل نیازمند مراقبت از سوی دلسوزان است.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    مصباحی مقدم:از بودجه دولت برای انتخابات هزینه می کنند

    به گزارش جهان حجت الاسلام غلامرضامصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه معتقدم کمیته سه نفره اصولا حرکتی نمی کند، دلیل این انفعال را فعالیت های طیفی از حامیان دولت دانست و افزود: کمیته سه نفره دنبال این هستند که در میان مجموعه اصولگرایان حرکت واحدی را شکل دهند. در شرایط حاضر، نشانه این حرکت واحد وجود ندارد که دلیل آن هم فعالیت های مستقل هواداران دولت است.

    وی با تاکید بر اینکه استفاده از لفظ «هواداران دولت»شاید کمی محافظه کارانه باشد، اظهار داشت: باید صریح تر گفت که طیف آقای مشایی و کسانی که با او کار می کنند و بر خلاف قانون از منابع عمومی برای انتخابات مجلس نهم هزینه می کنند.

    مصباحی مقدم در پاسخ به اینکه مصداقهای این هزینه کرد چیست، به استفاده ازمنابع فرهنگی اشاره کرد که با تجمیع آنها به گفته وی این طیف «در حال تعیین کاندیدا هستند.»

    عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه این طیف فعالیت های خود را خیلی خیلی جلوتر شروع کردند، گفت: آقایان کمیته سه نفره منتخب آقای رئیس جمهور دنبال این بودند که طیف آقای مشایی را تحت پوشش فعالیت کمیته سه نفره قرار دهند، ولی هیچ نشانی از اینکه آن طیف علاقه داشته باشد به این عرصه بپیوندند وجود ندارد و آنها فعالیت های خودشان را انجام می دهند.

    به عقیده مصباحی مقدم این موضوع از جمله دلایلی است که موجب شد که کمیته سه نفره هیچ حرکتی انجام ندهد.

    وی در پاسخ به اینکه آیا می توان این امر را نشانه ای برای دو دسته شدن اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم دانست،گفت: اگر این روند استمرار پیدا کند، طبعا به این نتیجه منتهی می شود.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معتقدم ایده حضور مستقل حامیان دولت «خیالبافانه» و «خام اندیشانه» است، تصریح کرد: این طیف تصور می کنند به جای همه گروه ها می تواند برای مجلس کاندیدا معرفی کند و مجلس را قبضه کند.

    وی درباره دلایل خود برای این دیدگاه تصریح کرد: سازوکاری که به طور معمول در شهرها برای معرفی کاندیداها وجود دارد به طور کلی از سوی این طیف کنار گذاشته شده است، در حالی که براساس این شیوه فعالیت می شود.

    مصباحی مقدم نقطه ضعف دوم این جریان را فعالیت «منهای روحانیت» دانست و گفت: این امر در جامعه امروز ما خصوصا بعد از حوادث سال ۸۸ جواب نمی دهد چون نوع حرکت قابل قبول مردم نیست. تلقی مردم این است که هر حرکت سیاسی اگر به نحوی منتصب به روحانیت نشود بدون پشتوانه لازم دینی و مردمی است و تجربه هم نشان داده است حرکت های دولت سالار و دولت محور به نتیجه نمی رسد و مجلس دست‌پخت دولت نمی تواند به عنوان یک مجلس مستقل عمل کند.

    عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس موضوع سوم را نگاه قانونی به حرکت این طیف دانست و اظهار داشت: هر گونه هزینه کردن از امکانات دولتی، وسایل، ساختمان ها و خودروها قانونا ممنوع است، اما درحال حاضر برخلاف منابع هزینه می شود.

    وی با بیان اینکه این حرکت یک حرکت ناکام است، گفت: علاوه بر این مگر یک مجموعه از مجموعه اصولگرایان می توانند رقیب مجموعه اصولگرایان شود و برنده انتخابات باشد؟ پیش بینی این است که چنین اتفاقی رخ نمی دهد و به فرض که منابع مالی این طیف مشروع و مجاز باشد اما واقعیت صحنه جامعه این را تائید نمی کند که نتیجه به نفع آنها باشد.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. فرافكني جنبش سبز ماسوني در فراماسون دانستن دكتر محمود احمدي ن‍ژاد.
    توسط محبّ الزهراء در انجمن فراماسونری ، شیطان پرستی و...
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 05-04-2012, 10:04
  2. آقای احمدی نژاد ,واقعا خجالت نمی کشی؟
    توسط mahdishata در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 07-12-2011, 10:30
  3. چه بر سر شعیب آوردید که سفیانی را به دوستی گرفته!
    توسط mahdy2021 در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 37
    آخرين نوشته: 09-05-2011, 02:03
  4. احمدی نژاد و اوباما چقدر حقوق می گیرند؟
    توسط soreh در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16-04-2011, 20:03
  5. فتنه گر آینده کیست؟ مشایی؟رفسنجانی؟ لاریجانی و یا؟؟؟
    توسط mahdy2021 در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 08-01-2011, 15:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه