کدام خوردنیها آلرژی را آغاز میکنند؟
کارشناسان تغذیه در آمریکا میگویند خوردنیهایی مثل موز، طالبی و گرمگ و طالبی پوست زرد میتوانند سبب بروز علائم آلرژی در افراد مستعد شوند.
به نقل از ایسنا، دکتر فییل لمپرت تحلیلگر صنایع غذایی در این مقاله جدید اظهار داشت: به اعتقاد متخصصان بیماریهای آلرژیک، برخی از مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را به این فکر میاندازند که باید دفاع خود را در برابر گردهها، گرد و غبار و سایر مواد آلرژی زا آغاز کند و برخی از خوردنیهای خاص این واکنش را بیدار میکنند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر لمپرت در ادامه افزود: از بین این خوراکیها و نوشیدنیهای مشکل ساز و آلرژی زا میتوان به پنیر، خامه ترش، شیر کرهای، غذاهای پخته و نان حاوی مخمر و سرکه، نوشیدنیهای الکل دار، گوشت و ماهی دودی، گوشت و میوه خشک شده و سس سویا اشاره کرد.
در این مقاله تاکید شده است که اگر شما هم در هوای آزاد دچار واکنشهای آلرژیک میشوید بهتر است که از خوردن این چند قلم غذا و نوشیدنی پرهیز کنید تا حساسیتهای شما کاهش پیدا کند. در عوض برخی خوراکیها مثل چای سبز به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی با مواد آلرژی زای محیطی مقابله میکنند.