يک فوق تخصص تغذيه درباره خواص ميوه توت فرنگي گفت: توت فرنگي منبع غني از فيبر، ويتامينc، پتاسيم و آنتي اكسيدانها است.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با ايسنا ، در ادامه اظهار داشت: از اين ميوه ميتوان در جهت افزايش سلامت قلب، كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در مجموع ارتقاء سلامتي بدن بهره گرفت.
دکتر دانشور افزود: اين ميوه همچنين داراي املاح كلسيم، آهن و فسفر است، به ويژه فسفر موجود در اين ميوه عملکرد مغز را بهبود ميبخشد.
دانشجويان و افرادي که تمرينات فکري ميکنند، بهتر است حتما توت فرنگي ميل کنند چرا که خوردن اين ميوه باعث تامين فسفر مورد نياز مغزشان ميشود.
وي در پايان گفت: نكته مهمي كه در مورد توت فرنگي بايد در نظر داشت اين است كه اين ميوه به راحتي آلوده ميشود، لذا در زمان شستن بايد دقت کافي اعمال شود.