۱- خرماي خشك نيازي به يخچال ندارد.
۲- اگر مي خواهيد خرما را بيرون از يخچال نگه داريد بهتر است نوع خشك آن را بخريد.
۳- چنان چه به خرماي نيمه خشك علاقه نداريد و رطب را بيشتر مي پسنديد جالب است بدانيد كه رطب دشتستان(كبكاب) هر چند ظاهرش خيلي زيبا و شكيل نيست و له شده به نظر مي رسد اما ارزش غذايي بالايي دارد و دوم آن كه خارج از يخچال هم تا مدت ها قابل نگهداري است.
۴- برخي از انواع خرما در رطوبت بالا و هواي خشك شكرك مي زنند. مصرف خرماي شكرك زده هيچ ضرري ندارد. اما اگر دوست نداريد كه خرمايتان شكرك بزند در زمستان آن را داخل يخچال نگذاريد.
۵- بهتر است رطب را پس از شستن ميل كنيد.
۶- خرماي خشك معمولاً در كارخانه ها شسته به روش هاي نوين ضدعفوني شده اند به همين خاطر خرماي خشك را نشوييد.
۷- خرما را پس از شستن براي مدت طولاني نگه نداريد، زيرا ترش خواهد شد.
۸- بهتر است خرما را به اندازه مصرف و با ريختن مقداري آب داغ روي آن بشوييد.
۹- خرماي نيمه خشك يا خشك را در ظرف پلاستيكي و يا نايلون نگه داريد چون ماندگاري اش كمتر مي شود.
۱۰- چنان چه برايتان از جنوب سوغات خرما يا رطب فراوان آورده اند و مي ترسيد ترش شود، پيش دستي كنيد و پس از گرفتن هسته ها چنانچه پوست ضخيمي دارند آن را بگيريد و با آنها انواع شيريني هاي خرمايي مانند حلواي خرما و رنگينك درست كنيد.