[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
سلامت نیوز: دانشمندان بر این عقیده هستند که اسفناج از جمله سبزیجاتی است که در کاهش میزان ابتلا به سرطان بسیار مؤثر است و به دلیل خاصیت پیشگیری از سرطان به «سلطان گیاهان» معروف شده است.
بنابراین اشخاصی که سالها به مصرف سیگار و دخانیات اعتیاد داشتهاند، باید به خوردن اسفناج توجه ویژهای داشته باشند. اسفناج همراه با هویج از بهترین خوراکیهای ضد سرطان به حساب میآید و در پیشگیری از انواع سرطانهای روده، معده، مری و به ویژه سرطان ریه نقش مهمی دارد.
البته توجه داشته باشید که مصرف مقدار زیاد اسفناج در رژیم غذایی برای استفاده از خواص بالا و سایر فایدههای دیگر آن، مستلزم مشاوره با پزشک و کارشناس گیاهدرمانی است، زیرا ممکن است خوردن اسفناج برای برخی افراد به علتهای خاص جسمانی همراه با برخی اختلالات و مشکلات جسمی باشد.از جمله فواید دیگر اسفناج این است که اسید و کلسترول خون را کاهش میدهد، ورم گلو، ریه و روده کوچک را رفع میکند، یبوست را برطرف میکند، برای تقویت اعصاب مفید است و تعداد گلبولهای قرمز خون را نیز افزایش میدهد.