نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: جانبازانی که در آلودگی هوا و بی مهری مسئولان شهید می شوند

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post جانبازانی که در آلودگی هوا و بی مهری مسئولان شهید می شوند

    پاییز که می‌شود وارونگی هوای تهران از راه می‌رسد و هوا آلوده می‌شود و مضرات ناشی از آلودگی هوا بیش از همه، نصیب ۷ هزار جانباز شیمیایی می‌شود. حضور ۱۴۲ میکروگرم از ذرات معلق در هوای پایتخت، خسارات جبران‌ناپذیری در درمان جانبازان شیمیایی خواهد داشت و متاسفانه هیچ نهاد و مسئولی اقدامی در برابر کاهش اثرات آلودگی به جانبازان شیمیایی صورت نگرفته و تاکنون نیز مراکز خاصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی برای رسیدگی به آنها راه‌اندازی نشده است.
    شهرداری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت بهداشت هیچ کدام اقدام اصولی برای حل این مشکل انجام نداده‌اند و تنها به برگزاری نشست‌هایی بی‌فایده اقدام کرده‌اند. هر ساله با شروع این بحران برخی مسئولان به فکر می‌افتند و کمیته‌های بحران راه‌اندازی می‌شود اما با وجود راه‌حل‌هایی مختلف از سوی کارشناسان و برخی مسئولان در مورد انتقال بیمارستان‌های جانبازان شیمیایی از نقاط آلوده هنوز مراکز درمانی ویژه جانبازان در نقاط آلوده تهران واقع شده‌اند و تنها راه نجات و فرار جانبازان انتقال محل زندگی آنان به خارج از پایتخت است.
    به‌طور مثال بیمارستان ساسان که مرکز درمانی جانبازان شیمیایی است در آلوده‌ترین منطقه تهران قرار دارد و با وجود گوشزدهایی به مسئولان بنیاد شهید و ارایه راهکاری برای انتقال مرکز درمانی به شمال یا غرب تهران این کار انجام نشده است. به گفته پزشکان هوای آلوده تهران تاثیر مستقیمی در تشدید عوارض شیمیایی در ریه و نای جانبازان شیمیایی دارد و سرفه‌های شدید، عطسه و بیماری‌های ویروسی در اثر آلودگی هوا بینایی جانباز شیمیایی را هم تهدید می‌کند.
    جانبازان شیمیایی بسته به‌شدت عارضه و میزان کمبود اکسیژن با تنگی نفس روبه‌رو هستند و آلودگی و خشکی هوا شدت آن را افزایش می‌دهد. میکروبی شدن هوا، تنگی نفس و کمبود اکسیژن موجب آلوده شدن ریه‌های جانبازان شیمیایی می‌شود. بافت ریه این جانبازان خراب و سخت است و با کوچک‌ترین آلودگی میکروبی دچار عفونت می‌شود.
    استنشاق گازهای شیمیایی بافت ریه را تخریب کرده و ترشحات مجاری تنفسی را افزایش می‌دهد، بنابراین تبادل اکسیژن مختل شده و بدن جانباز با محرومیت این گاز حیات بخش روبه‌رو می‌شود. آبان ماه سال ۸۸ بود که نخستین همایش تاثیر آلودگی هوای تهران بر جانبازان شیمیایی آن هم در آلوده‌ترین نقطه تهران از سوی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران برگزار شد
    و قرار شد کمیته‌های متشکل از وزارت بهداشت و بنیاد شهید و وزارت مسکن و شهرداری راهکارهای کاهش اثرات آلودگی هوای تهران بر جانبازان را بررسی و اجرایی کنند اما این کمیته در سه جلسه تشکیل شد و با بی‌تفاوتی مسئولان مواجه شده و به فراموشی سپرده شد.
    وزارت بهداشت و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تاکنون هیچگونه تسهیلاتی برای انتقال جانبازان حاد شیمیایی از بیمارستان‌های مرکز شهر (ساسان و بقیه‌الله) به مناطق پاک تهران انجام نداده‌اند و این در حالی است که بیش از ۶ هزار جانباز شیمیایی تهرانی بدون درصد و پرونده جانبازی در وضع نامناسب قرار دارند به نحوی که گروهی از آنها به دلیل فقر مالی توان خرید و استفاده از دستگاه‌های اکسیژن ساز را نیز ندارند.
    استقرار کلینیک و مراکز درمانی جانبازان شیمیایی در مناطق پاک تهران، تجهیز سالن‌های ورزشی ویژه جانبازان شیمیایی و همچنین ارایه تسهیلات دولتی برای انتقال جانبازان شیمیایی در مناطق آلوده شهر به مناطق پاک تهران از مهم‌ترین راهکارها برای بهبود وضع زندگی جانبازان شیمیایی است
    که بارها در کمیته راهبردی تاکید شده است ولی متولیان امر به آن بی‌اعتنا بوده‌اند. وضع تنفسی جانبازان شیمیایی تهرانی در وضع خطرناک قرار دارد و اگر مسئولان به موقع توجه نکنند این یادگاران و ایثارگران مظلوم جنگ تحمیلی در میان آلودگی هوای پایتخت و بی‌مهری مسئولان شهید می‌شوند.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    اخراج شده يادشهيد آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    3,189
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    کاش میشد با این بچه های سایت یه روز میرفتیم توی این آسایشگاه جانبازان و اون جا از نزدیک با جانبازان شیمیایی آشنا میشدیم تا بهتر بتونیم اونارو درک کنیم و ببینیم که دارن چی میکشن به خدا بچه ها ادم یه سری چیزا میشنوه که نمیتونه تصورش رو هم بکنه بریم اونجا پای حرفای مادران جانباز بشینیم تا شاید بعضی از برادرا بیشتر با مصائب این عزیزان آشنا بشن و نگن که شوما دارید تهمت میزنید به سازمان بنیاد امور ایثارگران وجانبازان

    خدا آخر عاقبت مارو بخیر کنه

  4. #3
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بسيار موافقم. برنامه ريزي اش با شما.
    تو قسمت گروهها، كوهنوردي اعلامش كن. من اولين نفر پايه ام.

  5. #4
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج)گفت: بر اساس لیست تخلیه که در جبهه‌ها ثبت شده ۱۰۰ هزار نفر طی جنگ تحمیلی با گاز‌های شیمیایی تماس داشته‌اند.

    مصطفی قانعی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در تشریح وضعیت جانبازان شیمیایی کشور با اشاره به اینکه بر اساس لیست تخلیه که در جبهه‌ها صورت پذیرفته ۱۰۰ هزار نفر با گاز‌های شیمیایی تماس داشته‌اند، اظهار داشت: از این تعداد تاکنون ۷۰ هزار نفر مراجعه کرده‌ و 50 هزار نفر نیز بر اساس یافته‌های پزشکی و تاییدیه‌های سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در منطقه شیمیایی حضور داشته اند و از عوارض آن رنج می‌برند.

    100هزار نفر تماس با مواد شیمیایی، 70 هزار مراجعه

    وی در پاسخ به این پرسش که بقیه ۲۰ هزار نفر از تعداد 70 هزار نفر مراجعه‌ شیمیایی وضعیتشان به چه صورت است، افزود: این ۲۰ هزار نفر بر اساس نظریات گروه پزشکی هنوز مشکل شیمیایی آنها تایید نشده است و ۳۰ هزار نفر بقیه از ۱۰۰ هزار آمار اولیه جنگ نیز هنوز مراجعه نکرده‌اند.

    برداشت تکه‌ای از ریه افراد برای تشخیص عارضه شیمیایی

    قانعی در پاسخ به این پرسش که آیا بر اساس یافته‌های پزشکی شیمیایی شدن این ۲۰ هزار نفر نیز تایید شود، افزود: این مسئله می‌تواند صورت پذیرد ولی برای بیمار مشکل است زیرا زمانی ما با چشم، ذره‌بین یا میکروسکوپ باید عارضه را تشخیص دهیم که با معاینه و سی‌تی‌اسکن برخی عارضه‌های شیمیایی کاملأ مشهود است ولی گاهی باید تکه‌ای از ریه فرد بیمار را برداشت تا در زیر میکروسکوپ مبتلا بودن به عارضه شیمیایی وی مشخص شود که این مسئله برای بیمار بسیار سخت خواهد بود.

    عضو انجمن ریه اروپا در پاسخ به این پرسش که مهمترین مرکز ارجاع جانبازان شیمیایی کجا است، تصریح کرد: مرجع بیشتر جانبازان شیمیایی در تهران بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) و ساسان است و در شهرستان‌ها نیز بنیاد‌ شهید و امور ایثارگران یک مرکز ارجاع و پزشک مرتبط در اختیار دارد.

    قانعی بیان کرد: بسیاری از این افراد از مبتلا بودن خود به مواد شیمیایی اطلاع ندارند زیرا 15 سال یا بیشتر از این زمان می‌گذرد و مجبورند بر اثر علائمی که در بدنشان ایجاد می‌شود به پزشکان متعدد برای تشخیص مراجعه کند.

    استنشاق گاز خردل بیشترین عامل درصد جانبازان شیمیایی

    وی در پاسخ به این پرسش که بیشترین گاز و مواد شیمیایی که جانبازان شیمیایی کشورمان از آن رنج می‌برند چیست، گفت: بیشترین مواد شیمیایی که جانبازان کشورمان از آن رنج می‌برند گاز خردل است.

  6. #5
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با وجود بارش باران همچنان شاخص آلودگی هوای تهران در شرایط "ناسالم" قرار دارد.

    به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا شهر تهران شاخص ذرات معلق کمتر از ۵/۲ میکرون، ۱۰۷ است.

    همچنین شاخص ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون ۶۲ و مونوکسید کربن ۴۱ است.

    بر اساس این گزارش، شاخص آلودگی هوای شهر تهران همچنان در شرایط ناسالم است.

  7. #6
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله گفت: جانبازان شیمیایی از ساعت 10 تا 17 در زمان آلودگی هوا تردد نکنند و به طور جد از ماسک *****‌دار استفاده کنند زیرا ماسک‌های معمولی نمی‌تواند به هیچ عنوان به آنان کمک کنند.

    جعفر اصلانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان اظهار داشت: در حال حاضر تهران با بارش بارندگی مواجه شده است و این وضعیت خیلی می‌تواند در وضعیت جانبازان شیمیایی تأثیر خوبی داشته باشد.

    وی افزود: ولی توصیه موکد می‌شود که جانبازان شیمیایی در هوای آلوده تردد نکنند به خصوص در ساعت ۱۰ صبح تا ۵ عصر در مناطق آلوده از تردد غیرضروری خودداری کنند.

    ماسک‌های معمولی برای جانبازان شیمیایی کارایی ندارد

    اصلانی با بیان اینکه جانبازان شیمیایی به هیچ عنوان نباید در زمان آلودگی هوا داروی خود را قطع کنند بلکه با مراجعه به پزشک حتی لازم است که این داروها افزایش یابد، تصریح کرد: جانبازان برای تردد در زمان آلودگی هوا به طور جد از ماسک *****‌دار استفاده کنند زیرا ماسک‌های معمولی نمی‌تواند به هیچ عنوان به آنان کمک کنند.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در پاسخ به این پرسش که وضعیت جانبازان زن و مرد در زمان آلودگی هوا به چه صورت است، افزود: معمولاً تفاوت آنچنانی نخواهد داشت ولی به دلیل اینکه زنان در سنین بسیار پایین با مواد شیمیایی مواجه شده‌اند علائم و بیماری آنها شدید‌تر است.

    بیماری جانبازان شیمیایی زن از مردان شدیدتر است

    وی با اشاره به اینکه تعداد جانبازان شیمیایی زن بسیار کمتر از مرد است، خاطر نشان کرد: ولی این زنان جانباز شیمیایی که بیشتر در مناطق سردشت و بانه کرمانشاه حضور دارند در سنین پایین به علت استنشاق مواد شیمیایی مشکل پیدا کرده‌اند ولی مردان بیشتر رزمنده بوده‌اند و در زمان حادثه اکثراً از ماسک استفاده می‌کردند ولی این زنان امکان استفاده از وسایل پیشگیری را نداشته‌اند به همین علت وقتی مراجعه می‌کنند وضعیت آنان بسیار شدید‌تر است.

  8. #7
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    تنها راه برای زندگی بهتر این عزیزان اینه که از شهرهای آلوده و بزرگ خارج بشن...
    آلودگی هوا چیزی نیست که یکشبه به وجود آمده باشد که یکشبه قابل حل باشد

    مطمئنم اگر خودشون تمایل داشته باشن دولت هم میتونه در انتقالشون به شهرهای کوچکتر و غیر آلوده سهمی داشته باشه......
    نشستن و غصه خوردن مشکلی رو حل نمیکنه

  9. #8
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Thumbs down

    نقل قول نوشته اصلی توسط بسیجی نمایش پست ها
    تنها راه برای زندگی بهتر این عزیزان اینه که از شهرهای آلوده و بزرگ خارج بشن...
    آلودگی هوا چیزی نیست که یکشبه به وجود آمده باشد که یکشبه قابل حل باشد

    مطمئنم اگر خودشون تمایل داشته باشن دولت هم میتونه در انتقالشون به شهرهای کوچکتر و غیر آلوده سهمی داشته باشه......
    نشستن و غصه خوردن مشکلی رو حل نمیکنه

    آره اينقدر كمك میکنند كه نگو!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. روضة الشهداء
    توسط يادشهيد در انجمن داستان های مرتبط با امام حسین(ع)
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 22-12-2011, 00:37
  2. هنوز سه پسر دیگرم را فدای امام نکرده‌ام
    توسط javadkhan در انجمن جبهه و جنگ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-10-2011, 20:07
  3. مطهری لابه‌لای همایش‌ها گم شده است
    توسط javadkhan در انجمن شخصيت های مرتبط با جهان اسلام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-10-2011, 19:02
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 27-05-2011, 23:48

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه