نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: خانه ای که از آن ملت نبود / صدای اهالی سینما بالاخره! بلند شد

  1. #1
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خانه ای که از آن ملت نبود / صدای اهالی سینما بالاخره! بلند شد

    خانه ای که از آن ملت نبود
    صدای اهالی سینما بالاخره! بلند شد

    ملتی در عجبند از شنیدن صدایی که تصور می شد اصلا وجود ندارد! امتی انگشت تحیر به دهان گرفته اند از بلند شدن نوایی که تصور می کردیم جز به فرمان آمریکا و اسرائیل بلند نمی شود!
    "صراط" - سرویس فرهنگی / خانه سینما شاید کمی بی برنامه و با سرعت منحل شد شاید هم دیر منحل شد! انتظار ملت در زمان فتنه از خانه سینما این بود که در کنار مردمی بایستند که در جنگ تنها بودند، در دفاع تنها بودند و ایضا در جنگ داخلی فتنه! کسی از نخبگان سینمایی و به اصطلاح فرهنگی هواداری شان را که نکرد هیچ، در صف همه آنها که به ریش ارزش های شان می خندیدند، ایستاند و آب هم از آب تکان نخورد! نه! این خانه بر آب استوار نبود بر دشتی از بی وطنی و بی غیرتی شناور بود.
    شاید بهتر بود این عزم راسخی که امروز در میان بزرگان سینما دیده می شود در سختی های جگرسوز فرهنگی و سیاسی نیز دیده می شد. آن گاه که فریادهای ملتی از بی فرهنگی اهل فرهنگ و هنر بلند بود دریغ از یک نامه سرگشاده که از این طرف به آن طرف نوشته شود!
    آن گاه که سینماگران و موزیسین ها با شال های بلند و منقش به آرم فتنه از این سر سن به آن سر سن جشنواره فجر انقلاب!! خرامان خرامان می رفتند و به ریش مردم درد کشیده و شهید داده ایران می خندیدند صدایی در حمایت از آرمان های بر زمین افتاده سینمای انقلاب شنیده نشد.
    چطور شده است امروز خانه ای که همه عزم اش را برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به کار بست اما به لطف خدا پیروز نشد و به هر دلیلی تعطیل شده است همه اهالی فرهنگ مدارش ندای وا ارزش ها سر می دهند اما برای دخترکانی که به بهانه هنرمندی، کرور کرور فرهنگ این کشور کهن را به باد می سپردند، ندایی سر داده نشد؟!
    به قول معروف آن سکوت این خفقان را هم می طلبد! قومی که به دنبال اصلاح امور خویش نیستند حتما کسی باید برای آنها بزرگ تری کند و بلکه ملت صدای داد شان را بشنوند!
    الله اکبر! ما صدایی را که ۳۰ سال است به نیستی گرویده است شنیدیم آن هم در اعتراض به بسته شدن لانه و گرنه کسی نگران آتشی که دود و گرمایش تا صدها فرسخ آن طرف تر نیز دیده می شود، نبوده و نیست. واقعا این نگرانی تشکیلاتی و هدفمند از چیست؟!
    ملتی در عجبند از شنیدن صدایی که تصور می شد اصلا وجود ندارد! امتی انگشت تحیر به دهان گرفته اند از بلند شدن نوایی که تصور می کردیم جز به فرمان آمریکا و اسرائیل بلند نمی شود! نکند این بار هم لورآل پاریس خرج نامه ها و صداهای اهالی فرهنگ را متقبل شده است یا شاید هم هالیوود راسا با مادام و موسیو های ایرانی وارد مذاکره شده است!
    ما این هم صدایی ارزشی ها و بی فرهنگ های سینمایی را به فال نیک بگیریم یا نه مهم نیست...ما خوشحالیم که شما هنوز علائم حیات دارید و از کسی که داد می زند "من زنده ام، دفن ام نکنید!" انتظار می رود آلودگی ها را از پیکرش پاک کند! در برابر بدی های روزافزون سکوت نکند و گاهی هم پشت ملت اش دربیاید! ولله وطن پرستی هنوز در آمریکا هم خواهان دارد! بالله غیرت هنوز هم صفتی پسندیده و نیکو در میان ایرانیان شمرده می شود. یا علی مددی! در فکر خانه نباشی گناه نیست، فکر یار کن که خانمان برانداز است!
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خانه سینما مرکز فتنه شد

    یک تهیه‌کننده و کارگردان سینما با بیان اینکه از این به بعد صنوف مستقل عمل می‌کنند، گفت: اصل خانه سینما صنوف هستند که کسی با آن‌ها مشکلی ندارد، این مرکزیت خانه سینما که هیئت مدیره آن است، مثل مسجد ضرار می‌ماند که باید آن را خراب کرد‌.
    «حسین فرح‌بخش» کارگردان فیلم‌های سینمایی «عطش» و «زندگی خصوصی» و تهیه‌کننده سینما درباره ارایه بیانیه تعدادی از سینماگران و اقدامات خانه سینما در طول دو دهه فعالیت، گفت: مجمع تولید‌کنندگان که اتحادیه فعلی است در بهمن 1366 شکل‌ گرفت. تا آن زمان هیچ صنفی وجود نداشت. آقایان که راس کار بودند و ترک‌تازی می‌کردند نگران تشکیلات صنفی تهیه‌کنندگان شدند. در اسفندماه 66 معاون وقت سینمایی، مدیرعامل فارابی و مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی هیئت موسس خانه سینما شدند و خانه سینما را به صورت بالقوه تاسیس کردند.
    وی در ادامه افزود: مجمع تولید‌کنندگان ادامه پیدا کرد و هرسال قوی‌تر شد تا سال 72 که آقایان متوجه شدند باید مدیریت سینما را واگذار کنند، خانه سینما را از بالقوه به بالفعل رساندند. اگر در ایام مدیریت آقایان خانه سینما تشکیل می‌شد احتمال داشت جلوی مدیریت خانه سینما بایستند و مقاومت کنند، چون اکثر سینما از نوع مدیریت این افراد ناراضی بودند جز یک طیف رانت‌خوار که هنوز هم حضور دارند.

    * تغییر اساسنامه خانه سینما

    فرح‌بخش در ادامه افزود: این طیف سال 72 عوامل خودشان را که بیشتر در تلویزیون فعالیت می‌کردند و کارمند تلویزیون بودند و در حال حاضر صاحب میلیاردها ثروت هستند، تیم درست کردند و گذاشتند در خانه سینما و خودشان از پشت پرده آن‌ها را هدایت کردند. اساسنامه خانه سینما را به صورت غیرقانونی تغییر دادند، در اساسنامه اولیه آمده است مجمع عمومی متشکل از تمام اعضای خانه سینما است اما اساسنامه را به گونه‌ای تغییر دادند که برای انتخاب هیئت مدیره روسای صنوف فقط حضور داشته باشند. اساسنامه تغییر کرد و کاری غیرقانونی صورت گرفت، بدون اینکه که به اطلاع و تصویب شورای فرهنگ عمومی برسد.

    * خانه سینما از سال 76 رسماً وارد مسایل سیاسی شد

    وی در ادامه به فعالیت‌های سیاسی خانه سینما اشاره کرد و گفت: از سال 72 شروع کردند به بزرگ کردن بسیاری از مسایل و از سال 76 خانه سینما را رسماً وارد مسایل سیاسی کردند که از آن‌جا به بعد خانه سینما ضربه‌پذیر شد. هنرمندان هریک نظر و دیدگاه مختلف سیاسی دارند اما نباید تشکیلات سیاسی داشته باشند. خانه سینما یک تشکیلات رفاهی و صنفی است، تشکیلات سیاسی نیست. اگر به هیئت‌مدیره‌های مختلف خانه سینما توجه کنیم خواهیم دید در هیئت مدیره بین 15 تا 20 نفر فقط حضور دارد. یک دوره هیئت مدیره و نایب رئیس هم شدم، من در مقابل این افراد مقاومت کردم، این آقایان تاب نیاوردند و این قدر هجمه آوردند که رها کردم و رفتم. یک دوره بنده بازرس شدم آقای محمدی مدیرعامل آن دوره بود که استعفا داد، زیرا من جلوی رانت‌خواری‌ها مقاومت می‌کردم.

    * خانه سینما را مرکز رانت‌خواری کردند

    وی درباره رانت‌های خانه سینما و امکان رانت‌خواری در هیئت مدیره گفت: خانه سینما پولی ندارد که کسی از آن استفاده کند، اما وقتی مدیرعامل خانه سینما می‌شوی یک فیلم می‌سازی با نام «یه حبه قند» که می‌توان با 300 یا 400 میلیون تمام کرد اما یک میلیارد و پانصد یا ششصد میلیون تومان پول گرفته می‌شود، این مربوط به رانت خانه سینما است. وقتی داخل هیئت مدیره حضور داری می‌توانی اخطار بدهی که اگر به من رانت ندهید، من خانه سینما را علیه‌تان می‌شورانم و خانه سینما را سنگر خود می‌کنند و 4000 نفر را پشت خود می‌دانند، در حالی که برخی از افراد نان شب ندارند و سیاهی‌لشکر آقایان هستند، خانه سینما را مرکز رانت‌خواری می‌کنند. به طور مثال در سال 81 فیلمی به نام «عطش» ساختم، کپی صفر آن با دو سه نفر سوپراستار هزینه‌ای بالغ بر 90 میلیون تومان شد، همان زمان آقای عسگرپور با آقای میرکریمی 270 میلیون تومان هزینه کردند که «اینجا چراغی روشن است» ساخته شود.

    * خانه سینما مرکز فتنه شد

    فرح‌بخش در ادامه گفت: در سال 86 آمدیم در انتخابات هیئت مدیره شرکت کنیم، آقای درویش و آقای توحیدی بودند و گفتند کسانی که در جشن خانه سینما دچار مشکل شدند، کاندید نشوند. در آن زمان آقایان شفق، مجیدی، توحیدی و درویش بالا ایستاده بودند، گفتم شما چراغ خانه سینما را خاموش کردید و دیگر تمام شد. فاتحه را خواندید چون یک تهیه‌کننده در هیئت مدیره حضور نداشته باشد و آقای میرکریمی رئیس خانه سینما شود، مرکز فتنه می‌شود. ایشان در جلسه‌ای که 20 یا 30 تهیه‌کننده حضور داشتند گفتند چه اشکالی وجود دارد که خانه سینما دو صنف تهیه‌کننده داشته باشد. عامل نفاق میان تهیه‌کنندگان ایشان هستند و همیشه هم گفتم و در هر دادگاهی از این ادعا دفاع می‌کنم. ایشان مؤسس نفاق در خانه سینما است. نماینده اتحادیه را از شورای پروانه ساخت بیرون کشید، برای این که رانت بگیرد از جعفری‌جلوه معاونت سینمایی و رانت‌ها باعث چندپارگی تهیه‌کنندگان شد.
    وی در ادامه گفت: این 9 نفر سینماگری که بیانیه را امضا کردند، خودشان 150 میلیارد رانت هستند. آقای مجیدی 100 میلیارد گرفته، اگر خانه سینما منحل شود کسی به این افراد رانت نمی‌دهد. با دستور انحلال از لانه‌ها بیرون آمدند.

    * کسی با صنوف مشکلی ندارد

    فرح بخش به خانه سینما اشاره کرد و گفت: اصل خانه سینما صنوف هستند که کسی با آن‌ها مشکلی ندارد. این مرکزیت خانه سینما که هیئت مدیره آن است مثل مسجد ضرار است. این مسجد ضرار را باید خراب کرد‌. به نظر من دکتر حسینی انقلابی‌ترین کار را انجام داد که دستور انحلال را صادر کرد، شاید این چهار هزار نفر عضو از دست این سی یا چهل نفر مرکز حاکمیت خانه سینما خلاص شوند. این سی یا چهل نفر به بدنه صنف کاری ندارد. اکثراً رانت‌ می‌گیرند و فیلم‌ می‌سازند، به طور مثال از ارگان‌های مختلف از جمله شهرداری و فارابی پول گرفتند و پس از آماده شدن فیلم را به حوزه هنری فروختند. اگر خانه سینما منحل شود این رانت‌ها تعطیل می‌شود. گروهی در معرض دید هستند و گروهی دیگر آن‌ها را هدایت و حمایت می‌کنند. اگر مرکزیت خانه سینما نباشد دیگر این رانت وجود نخواهد داشت.

    * صورتحساب نمی‌دهیم، 500 میلیون بدهید

    وی به دوران معاونت سینمایی شمقدری اشاره کرد و گفت: جواد شمقدری معاونت جدید از اهالی سینماست، ایشان گفتند من به شما باج نمی‌دهم. به عنوان نمونه آقای عسگرپور و توحیدی در مصاحبه‌های خود اعلام کردند ما دیگر کاندید هیئت مدیره نمی‌شویم اگر ارشاد بودجه خانه سینما را ندهد. من به همراه آقایان ساداتیان، شایسته و کاسه‌ساز با آقای شمقدری جلسه گذاشتیم گفتند شما وکیل هستید، ما با هیئت مدیره خانه سینما مذاکره کردیم، گفتیم صورت حساب‌ها را ارایه دهید تا پول را بدهیم، گفتند ما صورت‌حساب نمی‌دهیم شما 500 میلیون تومان را بدهید.

    * صنوف از این به بعد مستقل عمل می‌کنند

    فرح‌بخش در ادامه به وضعیت مالی خانه سینما اشاره کرد و گفت: ناظر مالی ارشاد در این اساسنامه تغییر یافته کجا است. به چه مجوزی معاندین با نظام جمهوری اسلامی که هیچ سنخیتی با سینما ندارند، باید در جشن خانه سینما از آن‌ها تجلیل شود. این نشان می‌دهد که چه مقاصدی وجود دارد. برخی از افراد که خودشان را با نظام جمهوری اسلامی معرفی می‌کنند تنها برای رانت این‌گونه خود را معرفی می‌کنند. هیچ‌گونه به فکر منافع صنوف به خصوص صنوف پایین‌دستی نیستند، یا در تلویزیون یا در مراکز مختلف رانت دارند فقط هم به واسطه این‌که در مرکزیت خانه سینما حضور دارند و یا به صورت واسطه و پشت پرده هدایت و پرده‌نشینی می‌کنند.
    وی در ادامه افزود: صنوف نگران نباشند وزارت ارشاد هم‌پای این قضیه ایستاده است. ماجرا سیاسی نیست و نباید آن را سیاسی‌ جلوه بدهند، ماجرا کاملاً صنفی است و اهالی سینما و بدنه سینما پشت این قضیه ایستادند و همین روزها هم هیئتی را وزارت ارشاد معرفی می‌کند و صنوف به صورت واقعی و مستقل فعالیت می‌کنند. تا‌کنون صنوف مستقل نبودند، از اینجا به بعد صنوف مستقل عمل می‌کنند و وابستگی هم نباید به دولت داشته باشند و دولت هم این انتظار را ندارد. اتحادیه تهیه‌کنندگان چقدر در این مدت فعالیت کرده است. این‌ها می‌گویند اتحادیه دولتی است کدامیک از ما از دولت وام گرفتیم اما شما رانت‌های پنجاه میلیاردی و دو میلیاردی و ... می‌گیرید. این مسجد ضرار زودتر از این باید خراب می‌شد.

    * بیانیه کاملا سیاسی است

    وی در خاتمه به بیانیه ارایه شده توسط 9 نفر سینماگر اشاره کرد و گفت: بیانیه فقط سیاسی است، اگر خلاف این بیانیه را 9 نفر از آقایان امضا کنند، این روزنامه‌هایی که امروز صفحه اول خود را به آن اختصاص دادند، حاضر نیستند آن را در آن صفحه کار کنند. اگر هم بگذارند شاید در انتهای صفحه بگذارند. این‌ها را علم کردند اما دیگر مردم گول نمی‌خورند. این بیانیه دو مطلب دارد، یک سیاسی و دیگر رانت افراد و منافع مالی که دوستان احساس کردند به خطر می‌افتد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. زندگی نامه حضرت فاطمه زهرا(س)
    توسط mahdishata در انجمن فاطمة الزهراء (س)
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 26-03-2013, 13:23
  2. همراه با استقبال شبکه‌های ضد انقلاب منتشر شد
    توسط javadkhan در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 25-09-2011, 22:53
  3. ماجراي هجوم به خانه حضرت زهرا (س)؟؟؟؟
    توسط javadkhan در انجمن فاطمة الزهراء (س)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 23-07-2011, 12:32
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-05-2011, 17:24

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه