نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: اسپری ضد عرق باعث سرطان سینه می‌شود

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post اسپری ضد عرق باعث سرطان سینه می‌شود

    یک پژوهش پزشکی هشدار داد که استفاده زیاد از اسپری ضد عرق باعث ابتلای افراد به سرطان سینه می‌شود.

    به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش حاکی است استفاده از اسپرهای ضد عرق به ویژه در بین زنان چه بسا احتمال ابتلای آنها به سرطان پستان را افزایش می‌دهد.

    پژوهشگران گفتند: اسپری‌های ضد عرق حاوی ماده شیمیایی نگهدارنده پارابن (paraben) برای بیشتر کردن تاریخ مصرف این محصولات هستند.

    به گفته این پژوهشگران، ماده پارابن تاثیری نظیر هورمون استروژن دارد که یکی از علل افزایش احتمال ابتلا به برخی سرطان‌های پستان است.

    مشاهده شده است که برخی سرطان‌های سینه در مناطق نزدیک زیر بغل شکل می گیرد که حاوی غلظت بالایی از مواد اسپری‌های ضد عرق است.

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که آثار 99 درصد این مواد شیمیایی در بافت‌های سینه و نمونه‌های برداشته شده از سینه به ویژه در زنان مبتلا به سرطان پستان مشاهده شده است.

    این درحالی است که شرکت های بزرگ سازنده اسپرهای ضد عراق از خودداری خود از استفاده از این مواد شیمیایی در تولید اسپری سخن گفته اند.

    سرطان سینه، رشد مهار نشده‌ سلول‌های غیر طبیعی است که در نواحی مختلف سینه ایجاد می‌شود. این اتفاق ممکن است در بافت‌های مختلف مانند مجاری‌ای که شیر را انتقال می‌دهند، در بافت تولید کننده‌ شیر و در بافت غیر غددی رخ دهد.

    سرطان پستان پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند. خطر ابتلا به سرطان پستان با افزایش سن بیشتر می‌شود. در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای 50 سال ایجاد می‌شود.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی گفت: 33 نفر از هر 100 هزار زن در کشور به سرطان پستان مبتلا هستند، شیوع این بیماری در کشور رو به افزایش است و میانگین سن ابتلا به آن نیز در بین زنان ایرانی ۴۵ سال است.


    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، رشید رمضانی با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار در حال حاضر شایع‌ترین سرطان در زنان سرطان پستان است، اظهار داشت: این سرطان در اکثر قریب به اتفاق استان‌ها رتبه نخست را دارد و همچنان رو به افزایش است، میانگین سن ابتلا به این بیماری هم 45 سال است. وی افزود: در مورد مردان نیز سرطان معده شایع‌ترین مورد است، مرگ ایرانی‌ها به خاطر سرطان معده در رتبه نخست مرگ و میرهای ناشی از انواع سرطان‌ها قرار دارد.
    رئیس ادراه سرطان وزارت بهداشت تصریح کرد: افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان و کاهش سن ابتلا به آن در کشور، باعث شده که جامعه پزشکی نسبت به شیوع این بیماری در سنین جوانی و میانسالی هشدار دهد.
    رمضانی ادامه داد: آمار سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد سرطان از روند رو به رشدی برخوردار است بنابراین داشتن برنامه‌ای منسجم و دقیق برای کنترل و درمان آن اولویتی غیرقابل انکار است و تقریباً در تمام کشورهای جهان، برنامه ثبت سرطان به عنوان یک برنامه بنیادی برای کنترل سرطان در ابعاد مختلف اجرا می‌شود.
    به گفته وی، در کشور ما نیز این برنامه زیر نظر اداره سرطان در حال اجراست و هدف اصلی آن برنامه‌ریزی و سیاستگذاری برای پیشگیری و کنترل موارد شایع سرطان با اجرای طرح‌های کنترل و غربالگری است.

    رمضانی گفت: ثبت سرطان عبارت است از جمع آوری سیستماتیک، ذخیره سازی، نگهداری و تجزیه و تحلیل داده‌های بیماران مبتلا به سرطان که معمولاً در یک منطقه و یک جمعیت مشخص انجام می‌شود. هدف اصلی نظام ثبت سرطان کشور، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری برای پیشگیری و کنترل موارد شایع سرطان با اجرای برنامه جامع کنترل سرطان است. رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: این طرح با جمع‌آوری منظم و مستمر داده‌های بیماران سرطانی از مناطق جمعیتی و جغرافیایی کشور در پی کنترل سرطان و در نهایت ارتقاء سطح سلامت جامعه است.
    8 تا 15 بهمن هفته ملی مبارزه با سرطان نامگذاری شده است.

  4. #3
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    یک فوق تخصص جراحی سینه گفت: میزان پارابن در دئودورانت‌ها زیاد است و مطالعات تجربی دخیل بودن دئودورانت ها را در ایجاد سرطان سینه تایید می کنند اما تحقیقات علمی هنوز ثابت نکرده که پارابن موجود در دئودورانت‌ها رابطه مستقیمی با سرطان سینه دارند.


    احمد کاویانی در مورد تاثیر دئودورانت‌های ضد عرق که حاوی ماده پارابن هستند در ایجاد سرطان سینه به خبرنگار فارس گفت: گرچه میزان پارابن در دئودورانت‌ها زیاد است ولی تحقیقات علمی ثابت نکرده که اینها رابطه مستقیمی با سرطان سینه دارند.
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بسیاری از افرادی که سرطان سینه دارند از این ترکیبات به همان اندازه استفاده کرده‌اند که افراد عادی استفاده می‌کنند. البته در مطالعات تجربی ممکن است چنین فرضیه‌ای وجود داشته باشد اما در مطالعات انسانی و اپیدمیولوژی مصرف این مواد هیچ عامل خطری برای سرطان پستان نیست.
    کاویانی در مورد وجود پارابن در تومورهای سرطانی و امکان انتقال پارابن از راه غدد و عروق زیر بغل به بافت سینه گفت: تا به حال ۲، ۳ مطالعه در خصوص ارتباط استفاده از دئودورانت و انتقال پارابن (یکی از مواد تشکیل دهنده دئودورانت) از طریق زیر بغل به غدد سینه و ایجاد سرطان انجام شده ولی رابطه علت و معلولی و اینکه دئودورانت می‌تواند سرطان ایجاد کند، ثابت نشده است.
    فوق تخصص جراحی سینه به این نکته اشاره کرد که در بیمارانی که سرطان سینه دارند هنگام درمان و رادیولوژی اجازه استفاه از دئودورانت در زیر بغل داده نمی‌شود که باز هم ممکن است به خاطر ترکیبات آلومینیومی آن باشد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عوامل موثر در بروز سرطان سینه
    توسط paradise در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06-09-2011, 09:52
  2. سرطان را بهتر بشناسیم
    توسط Redemption در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-07-2011, 10:04
  3. اطلاعات عمومی درباره رابطه ورزش و سرطان
    توسط م علی کوچولو در انجمن انجمن متفرقه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-02-2011, 17:30
  4. ورزش و کاهش خطر ابتلا به سرطان
    توسط نسیم شمال در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-12-2010, 09:04
  5. قدرت شفابخشى سير
    توسط vorojax در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 12-09-2008, 16:37

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه