دوستان خوب بابا تا آقای x کنار دکتر هست چه قدرتی میخواد دکترو تو فشار بزاره
همه سوالارو قبلا با دکتر کار کرده بود
دوستان خوب بابا تا آقای x کنار دکتر هست چه قدرتی میخواد دکترو تو فشار بزاره
همه سوالارو قبلا با دکتر کار کرده بود
شهید علم الهدی:
عاقلانه فکر کنیم عاشقانه عمل کنیم
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام.
این کجاش شبیه دوران خاتمیه؟ خاتمی که حتی حاضر نبود جلوی خبرنگاران و اصحاب رسانه ها حاضر بشه و پرسش و پاسخ رسانه ای راه بندازه. اگه زمان خاتمی بحث سوال از رئیس جمهور مطرح میشد، حکم ارتداد دسته جمعی نمایندگان مجلس صادر میشد در اون موقع! چون کسی حق اهانت به ساحت قدسی ایشون رو نداشت. با اینکه عملکردش بسیار مورد دارتر از دولت احمدی نژاد بود.
مواخذه ی نمایندگان از رئیس جمهور بابت اینکه چرا وزیر امور خارجه خودتو عزل کردی؟ یا چرا در مورد عفاف و حجاب نظر دادی؟ یا چرا از گروهی که ما نماینده های افراطی اسمشو گذاشتیم، جریان انحرافی، اعلام برائت نمیکنی؟ یا چرا وزیر ورزش رو اونجوری که ما به جاییمون بر نخوره معرفی نکردی؟ یا چرا میخواستی وزیر اطلاعاتتو عزل کنی؟ (البته من خودم نسبت به ماجرای عزل آقای مصلحی به دولت انتقاد دارم ولی در کل عزل وزیر رو از اختیارات رئیس جمهور میدونم) اینها به نظر شما کدومشون ناظر بر قانون و تکلیفی بر رئیس جمهور هستند و میشند که مجلس بخواد بر حسن اجرای اونها نظارت داشته باشه؟
مجلس میتونه از اختیارات رئیس جمهور که در قانون اساسی مصوب شده، سوال کنه؟
مجلس آیا حق داره فراتر از قانون اساسی، با تصویب آیین نامه ی داخلی، این حق رو به خودش بده که از پاسخ رئیس جمهور، قانع بشه یا نشه و اگر نشه، حق داشته باشه رئیس جمهور رو هم استیضاح و عزل کنه؟
آیا مجلس حق داره با آیین نامه های داخلی خودش، قانون اساسی رو در مورد اینکه وقت نمایندگان سوال کننده چقدر باشه و وقت پاسخ رئیس جمهور چقدر باشه، دور بزنه و قانون جدیدی تصویب کنه؟ آیا حق داره که وقت رئیس جمهور رو برای پاسخ، تکه تکه و قسمت بندی کنه؟
همه ی این تخلفاتی که گفتم در قضیه ی سوال از رئیس جمهور، یا اتفاق افتاده و یا نمایندگان در حال تلاش برای تصویب این بی قانونی ها برای پرسشهای بعدی هستند.
این کجاش نظارت بر اجرای قانونه؟
موفق باشین.
91/1/26
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام.
اینم دستپخت نماینده های مجلس هشتم در آخرین روزهای عمر کاری خودشون:
ترکیب امضا کنندگان دو فرویت طرح، خودش گویای بی غرض (!!) بودن همه جانبه ی این تغییرات در آیین نامه داخلی مجلس هستش. نه، خداییش دیگه از این بی طرفانه تر؟متن طرح تغییر نحوه سؤال از رئیسجمهور
فارس: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه) با دو فوریت طرح اصلاح مواد ۱۹۶ و ۱۹۹ آییننامه داخلی مجلس موافقت کردند.
متن طرح مذکور به شرح ذیل است:
مقدمه توضیحی:
تجربه اخیر سوال از رئیسجمهور که برای اولین بار در طول ۳۳سال عمر نظام جمهوری اسلامی انجام شد، ضعفهای آییننامه داخلی مجلس در این خصوص را نشان داد. با توجه به ضرورت بهرهبرداری از این تجربه و برای پاسخگویی به افکار عمومی و مرتبط شدن آثار عملی بیشتر بر سؤال رئیسجمهور، طرح دوفوریتی ذیل برای طی مراحل قانونی تقدیم میشود.
طرح اصلاح مواد ۱۹۶و ۱۹۷ آییننامه داخلی مجلس.
ماده واحده- مواد ۱۹۶ و ۱۹۷آییننامه داخلی مجلس به شرح ذیل اصلاح میشود.
۱-متن زیر جایگزین ماده ۱۹۶ آییننامه داخلی مجلس میشود:
ماده ۱۹۶- بر اساس اصل ۸۸ قانون اساسی در صورتی که حداقل یک چهارم همه نمایندگان بخواهند درباره وظایف رئیسجمهور سؤال کنند، باید سؤال یا سؤالات خود را به طور صریح و روشن و مختصر همگی امضاء و به رئیسمجلس تسلیم کنند. رئیس مجلس موضوع را در اسرع وقت موضوع را به کمیسیونهای تخصصی مربوط ارجاع میدهد. هر کمیسیون موظف است حداکثر ظرف یک هفته با حضور نماینده معرفی شده رئیسجمهور به آن کمیسیون و نماینده منتخب سؤال کنندگان تشکیل جلسه دهد. در این جلسه نماینده رئیسجمهور پاسخ مقتضی را از طرف رئیسجمهور ارائه خواهد کرد تا به نمایندگان سؤال کننده گزارش شود.
پس از یک هفته چنانچه هنوز حداقل یک چهارم همه نمایندگان مجلس از سؤال خود منصرف نشده باشند، رئیس مجلس موظف است در اولین جلسه سؤال یا سؤالات آنان را قرائت و فوراً برای رئیسجمهور ارسال کند. این سؤال یا سؤالات ظرف ۴۸ ساعت تکثیر و در دسترس نمایندگان قرار میگیرد.
تبصره ۱- تعداد سؤالات نباید از ۵ سؤال بیشتر باشد.
تبصره ۲- پس از ارسال سؤال یا سؤالات برای رئیسجمهور، امکان کاهش یا افزایش امضاءها وجود ندارد.
۲- متن ذیل جایگزین ماده ۱۹۷ آییننامه داخلی مجلس میشود:
ماده ۱۹۷- رئیسجمهور موظف است ظرف یک ماه از تاریخ دریافت سؤال یا سؤالات، در جلسه علنی مجلس حضور یابد و به سؤال یا سؤالات مطروحه نمایندگان پاسخ دهد مگر با عذر موجه با تشخیص مجلس شورای اسلامی.
مدت طرح سؤال یا سؤالات از طرف نمایندگان منتخب سؤال کنندگان حداکثر ۳۰ دقیقه و مدت پاسخ رئیسجمهور حداکثر ۱ساعت است که طرفین میتوانند وقت خود را به دو بخش تقسیم کنند.
در این صورت همه سؤالات و پاسخها در بخش اول وقت هر یک دو طرف بیان میشود و در بخش دوم، ابهامات سؤال کنندگان و پاسخهای رئیسجمهور مطرح میشود.
تبصره ۱- پس از این مرحله، درباره پاسخ رئیسجمهور به هر یک از سؤالات از نظر قانعکننده بودن یا نبودن به صورت جداگانه رأیگیری میشود.
چنانچه دو سوم از نمایندگان حاضر در جلسه از پاسخ رئیسجمهور به سؤالی قانع نشده باشند، آن سؤال به قوه قضاییه ارسال میشود.
تبصره ۲- در صورتی که تعداد سؤالات ارسال شده به قوه قضاییه درباره یک رئیسجمهور به عدد ۶ برسد، طرح استیضاح رئیسجمهور با رعایت مفاد اصل ۸۹ قانون اساسی و مواد آییننامه داخلی در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
اسامی امضاءکنندگان این طرح به شرح ذیل است:
مصباحی مقدم، کواکبیان، علی مطهری نماینده تهران، محمدحسین مقیمی، حیدرپور، محمدتقی رهبر، طباطبایینژاد، گرانمایهپور، اکبرنژاد، علی مطهری نماینده شبستر، انصاری، علیرضا دهقانی، اولیا، سید فاضل موسوی، نصیری قیداری، یحییزاده، امیرحسین رحیمی، تابش، پزشکیان و دهقانی نماینده طرقبه.
این هم مقام معظم رهبری بر وحدت و همکاری قوای سه گانه تاکید دارند و اونوقت عده ای به ظاهر اصولگرا هم مث اینا پیدا میشن.
خدا همه رو به راه راست هدایت کناد!
موفق باشند!!!
91/1/27
[SIGPIC][/SIGPIC]
این نمایندگانی که من می بینم تا به چیزی که مورد نظرشون هست نرسن دست بردار نیستن!
حالا هر رئیس جمهوری هم بیاد تو مجلس و براشون توضیح بده که به فلان دلیل این کارو کردم بازم قانع نمیشن!
متاسفانه این روشی به نظرم تبدیل میشه به ابزاری برای تحت فشار قرار دادن این دولت و دولتهای آینده!
یه عمریه تو هیئتا سینه زن و گریه کنم
خدا خودش خوب میدونه، دل از حسین نمی کنم
به یاد آسید جواد ذاکر
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)