اکبرشون بود!اکبر گنجی که منکر امام زمانه!شهید همت یه زمانی میخواست یه مشت خرجش کنه ولی نکردمگر عبد الكريم سروش نگفت كه بايد خميني را در موزه ها دنبال كرد
اکبرشون بود!اکبر گنجی که منکر امام زمانه!شهید همت یه زمانی میخواست یه مشت خرجش کنه ولی نکردمگر عبد الكريم سروش نگفت كه بايد خميني را در موزه ها دنبال كرد
Give GOD your skull
اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست
امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه
{محتواي مخفي}
عزیز! دلنشین بود و تلنگر آمیز...
برائت از دشمن اسلام، یکی از اون خطکشهاییه که گفته بودم.
خدا هممونو عاقبت به خیر کنه.
بزرگوار من خداست
فدایت که به لطف و مهربانی/ مرا بر درگه خود می کشانی
منِ آلوده را رسوا نکردی/ گناهم دیدی و افشا نکردی
ندیدی گرچه از من جز جسارت/ تو با من جز به رحمت تا نکردی
تو حتی بر ملائک نامه ام را/ که پُر از معصیت شد وا نکردی
ولی دانم که این رفتارها را/ به غیر از خاطر زهرا (س) نکردی...
{محتواي مخفي}
اما تو اگر قاسم نیستی، اگرعلی اکبرنیستی، اگر جعفر و عبدالله نیستی،لااقل حرمله مباش!
سلام برادر بزرگوار
من تفكرم اينه و هرجا ميبينم كه هر مسئولي ، سياستمداري، هنرمندي و .....
از اين خط خارج ميشه ميسوزم
به خداوند قسم ما مردم اگر بدونيم كه راه هدايت راه امام و شهداست و باور داشته باشيم دشمن هيچ غلطي نميتونه بكنه و آنقدر رشد و تعالي در انتظارمونه كه حد و حساب نداره آرامش براي همه اما يه طيفي هستند كه ميگن نه بابا رفاه براي خودمون و ديگران برده ما باشن
امثال رفسنجاني و خاتمي از اين دسته هستند
اعطای کمکهای مالی و تسلیحاتی بلاعوضبه کشورهای همپیمان ایالات متحده به طور حتم انتظاراتی نیز بدنبال خواهد داشت که در نهایت به تامین منافع امریکا و زیان طرف دیگر منجر خواهد شد. منافع مورد انتظار غرب عموما هیچ تناسبی با انگیزه های ادعایی آغازین و مفاد قراردادهای منعقده نداشته و اهداف و فواید به مراتب بزرگتر و جداگانه ای را دنبال کنند.
بازندگان و مغبون شدگان چنین معامله یکسویه ای در زمانی از فریبی که خورده اند آگاه میشوند که خیلی دیر شده است و برای رهایی یافتن از چنبره مار خوش خط و خال استعمار مجبورند بهای سنگینی پرداخت کنند که ابدا با مستمری اندکی که دریافت کرده اند قابل قیاس نیست.
مقاله حاضر هشداری است به تمامی کسانی که امریکا را مهد دموکراسی دانسته و همپیمانی با غرب را متضمن حفظ منافع ملی خود میدانند.
آقای کرزای رئیس جمهور افغانستان اخیرا تهدید کرده است که اگر کشورهای خارجی در روند صلح با طالبان , به خواست دولت مرکزی افغانستان توجه نکنند, دست به افشاگری زده و رسوایشان خواهد کرد.غافل از اینکه این رسوایان عالم بیمی از بی آبرویی ندارند و همانطور که با وقاحت تمام , الگوی نخ نمای وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق را قصد دارند با کمی تغییر در سوریه تکرار کنند میتوانند هر گونه ترفندهای زیرکانه خویش در افغانستان را نیز توجیه کنند و آنچه برایشان بی اهمیت است آبروی بین المللی شان است.
روش مشترکی که امریکائیان در کشورهای افغانستان و پاکستان مورد استفاده قرار داده اند, حمایت ظاهری از دولت مرکزی و همزمان تهاجمات مستمر بر علیه مخالفین دولت است.
به بهانه مبارزه با تروریسم آنقدر از زمین و هوا به کشتن غیر نظامیان و تخریب منازل و مزرعه ها ادامه دادند که تنفر و انزجار مردم نواحی تخریب شده از دولتیشان به اوج رسیده است.
اکنون مخالفین, خود را محق میدانند که با وجدانی آسوده, خون سربازان هم میهن خویش را به جرم خیانت و هم عهدی با دشمن خارجی بریزند.
از سوی دیگر بمب گذاریها در اماکن عمومی و مقابله به مثل در کشتن کودکان و زنان و غیر نظامیان موجب گردیده که هر نظامی وطن پرستی بی مهابا به سوی هموطن خویش آتش بگشاید.
هموطنی که نامی دیگر بر او نهاده اند , تروریست , افراطی , متحجر , سلفی , طالبانی و هر خطاب دیگری به غیر از هموطن!
نیروهای مخالف که در بدو امر عموما روستایی بوده و از گروههای کوچک و پراکنده تشکیل شده بودند (بغیر از تعداد معدودی از سرکردگان و نیروهای ارشد) با سپری کردن چندین سال مبارزه و جذب میلیونها دلار کمک خارجی اکنون به شبهه نظامیانی قدرتمند تبدیل شده اند.
ساخت پایگاههای مخفی –تامین سلاح های مدرن - آموزش های تشکیلاتی نظامی و ایدئولوژیک - تدوین چارت سازمانی و برقراری سلسله مراتب - پوشش های حمایتی خانواده ها , تامین امکانات درمانی و غیرو از آنها دولتی کوچک و با فعالیتی موازی با دولت مرکزی ساخته است
ژنرالهای غربی با یک دست به دولتها مرکزی کمک بلاعوض کرده و با دست دیگر (که از آستین امثال آل خلیفه و آل ثانی بیرون می آید ) شبهه نظامیان را تجهیز و حمایت می کنند.
کمکهای مستمر کشورهای سلطه گر به طرفهای درگیر موجب میشود که همچنان توازن قوا حفظ شده و درگیریها طولانی و فرسایشی شوند.
طولانی شدن درگیریها از سویی به " تخریب زیرساختها , نا امنی فراگیر , نارضایتی عمومی , فرار سرمایه ها" و در یک کلام " تضعیف سیاسی- اقتصادی دولت مرکزی" منجر میگردد و از سوی دیگر زخم کینه های طرفین را کهنه تر و امکان برقراری صلح را ضعیفتر میکند.
شرایط وخیم طرفین فرصتی را محیا میسازند بانیان دروغین " برقراری صلح " با پادرمیانی خائنانه به نمایندگان معارضین, شخصیت حقوقی بخشیده و در نتیجه موجودیت تشکل آنان رسمیت بین المللی خواهد یافت.
در آخرین گام, شبهه نظامیان از مخفی گاهها خارج شده و بر اساس نقشه های از پیش تعیین شده , خواهان استقلال و به تعبر دقیقتر "تجزیه کشور " میشوند
وبستر تاپلی تحلیلگر و مورخ امريکایی به درستی سیاست امریکا را تبئین کرده و معتقد است" کشورهايي که «براي دفاع از خود به اندازه کافي بزرگ هستند» باید تجزيه شوند.
با چنین شگردهایی " سناریوی کمک های بلاعوض غرب" میتواند به "تراژدی تجزیه کشورهای بزرگ"بینجامد که فریب دستکش های مخملین و دستهای چدنی امریکائیان را خورده اند.
پی نوشت: علاوه بر کشورهای آسیایی نظیر افغانستان , پاکستان و ارمنستان تعداد 47 کشور آفریقایی نیز کمکهای بلاعوض امریکا را پذیرفته اند و هر یک به نوبت می بایست تاوان سنگین چنین پذیرشی را بپردازند.تاوانی که میتواند به تاراج معادن , استثمار نیروی انسانی , به خطر افتادن تمامیت ارزی و یا هر پدیده شوم دیگری بینجامد.
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
صفایی عزیزممنون از مطلب خوب شما
تو خبرها بود که امریکا به ارتش لبنان هم کمک می کنه
یادم می آید که جایی خوندم به یه چندتا از این احزاب فلستینی هم کمک می کنه!
به هر حال همین کمک ها باعث شد که طالبان و القائده بیرون بیاد و پا پیچ خودش بشه!
امریکا هیچوقت بدون چشمداشت به جایی کمک نمیکند البته مردم به محض اینکه بفهمند که چه کلاهی بر سرشان رفته معمولا از طریق پارمانهایشان پیگیر لغو قراردادها میشوند مثل مردم افغانستان و قزاقستان
خبر جدید اینکه:شرایط وخیم طرفین فرصتی را محیا میسازد که بانیان دروغین " برقراری صلح " با پادرمیانی خائنانه به نمایندگان معارضین, شخصیت حقوقی بخشیده و در نتیجه موجودیت تشکل آنان میتواند رسمیت بین المللی یابد.
در آخرین گام, شبهه نظامیان از مخفی گاهها خارج شده و بر اساس نقشه های از پیش تعیین شده , "خواهان استقلال" و به تعبیر دقیقتر "تجزیه کشور " میشوند
عنوانی" امارات اسلامی " که بر سردر نمایندگی طالبان در قطر نوشته شده است گویای آن است که امریکا پیگیر تجزیه افغانستان شده است.
بدا به حال مردم افغانستان که از هر سو مغبون شده اند.
چرا که حامد کرزای , طالبان و القاعده همگی عروسکهای خیمه شب بازی امریکا هستند و
مگر ایران بتواند برای برادران افغان کاری کند.
در این رابطه پیشنهاد میکنم مقاله زیر را که مدتی پیش به قلم نویسنده افغان نوشته شده است مطالعه فرمائید.
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
ویرایش توسط farzad-a : 22-06-2013 در ساعت 02:02
پیروزی غیرمنتظره حسن روحانی، مذاکره کننده هسته ای سابق ایران که فردی عملگراست، با آنکه توانسته نظر تعداد اندکی را در کنگره تغییر دهد، با این حال ممکن است با کوشش دولت اوباما تصویب تحریم های جدید به حال تعلیق درآمده و یا به تاخیر افتد. این امر بستگی به میزان پیشرفت همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی دارد.
در جلسه زیرکمیتۀ روابط خارجی مجلس نمایندگان در امور خاورمیانه و آفریقا که در روز 18 ژوئن تشکیل گردید تعداد زیادی از متخصصین که نظر خود را درباره تاثیر انتخاب روحانی به کنگره ارائه کردند جملگی معتقد بودند که باید قبل از اِعمال مجازات های جدید به او وقت داده شود تا روند موضوع هسته ای را در ایران تغییر دهد.
هیچیک از اعضای کمیته مزبور که مسئولیت تحریم های فزاینده بر روی ایران با آنان است، حداقل بصورت ظاهر، حاضر نشدند که اذعان کنند استدلالات متخصصان نظر آنان را تغییر داده است.
در پایان جلسه، نماینده جمهوریخواه خانم ایلنا راس-لتینن از ایالت فلوریدا، که ریاست زیرکمیتۀ مزبور را بر عهده دارد در پاسخ به این سئوال که آیا دیدگاههای ارائه شده توسط متخصصان توانسته نظر او را تغییر دهد به المانیتور گفت "به هیچ وجه. ما می بایست سیاست های تحریمی خود را ادامه دهیم و هم چنین به متحدانمان کمک کنیم که این واقعیت را درک کنندکه یک ایران هسته ای آمریکا و اسرائیل را ویران خواهد کرد."
یک عضو دموکرات زیرکمیتۀ مزبور، تِد داچ از ایالت فلوریدا، با آنکه از دیگر همکار خود که تصویری از روز قیامت را در مورد اهداف هسته ای ایران به دست می داد ملایمتر بود، معذلک او نیز معتقد بود که مجلس نمایندگان باید با تصویب لایحه ای جدید سپاه پاسداران را یک سازمان تروریستی شناخته و پرزیدنت اوباما را ملزم کند که صادرات فعلی نفت ایران را که در حال حاضر در حدود یک میلیون بشکه در روز است بطور کامل از بازارهای نفت حذف نماید. به این ترتیب صادرات نفت ایران که ظرف دو سال گذشته به حدود نصف کاهش یافته بطور کامل قطع می گردد. لایحه مزبور به تائید کمیته روابط خارجی رسیده و تنها در انتظار اقدام از سوی مجلس نمایندگان است.
تِد واچ به المانیتور گفت: "مردم ایران به اعتدال و اصلاح طلبی رای دادند که این امر شامل رویکرد رژیم در مورد مسئله هسته ای نیز می شود. اما من فکر نمی کنم تناقضی داشته باشد که ما تحریم ها را هم چنان ادامه داده و پیش برویم و در همان حال منتظر بمانیم ببینیم آیا از سوی رئیس جمهور جدید حرکتی ]مطلوب[ دیده می شود یا نه."
علیرغم این واکنش های بدبینانه احتمال اینکه لایجه مزبور، و یا مصوباتی نظیر آن در مجلس سنا، پیش از پائیز محقق شده و پیش از پایان سال جاری بر روی میز اوباما قرار گیرد، پائین است. این امر می تواند به ایران و کشورهای مذاکره کننده هسته ای زمان دهد که به توافق هائی دست یابند که احتمالا اِعمال محدودیت های جدید بر روی اقتصاد آشفته ایران را به تاخیر انداخته و یا بکلی مسکوت بگذارد.
یکی از مقامات قدیمی پارلمانی کاخ سفید به شرط مکتوم ماندن هویتش به المانیتور گفت که این احتمال وجود دارد که کاخ سفید از کنگره، بخصوص از دموکرات ها که اکثریت را به دست دارند، بخواهد که پیش از تصویب تحریم های جدید صبر کنند و ببینند آیا ایران قدم های آشتی جویانه ای مانند پذیرش بازرسی های سرزده توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی برمی دارد.
فرد مزبور گفت "اگر دولت بخواهد قطار پرشتاب کنگره را آهسته تر کند نیازمند دلایل مشخص و قطعی است."
روحانی در اولین کنفرانس خبری خود پس از پیروزی در انتخابات قول داد که "گامهائی در جهت شفافیت بیشتر" بردارد. او هم چنین گفت که تلاش خواهد کرد که اعتماد جامعه بین المللی را نسبت به اینکه برنامه هسته ای ایران در پی ساختن سلاح هسته ای نیست، جلب نماید. روحانی ضمن تائید آثار شدید تحریم ها که او از آنها به عنوان "بی رحمانه" یاد کرد گفت که امیدوار است که تحریم ها را "قدم به قدم" از میان بردارد.
واکنش دولت اوباما به پیروزی قاطع روحانی مثبت اما توام با احتیاط بود. اوباما در مصاحبه ای با پی بی اس، 24 ساعت پس از اعلام پیروزی روحانی گفت: "ما مصمم هستیم ببینیم که ظرف هفته ها، ماهها، و سالهای پیش این تحولات به کجا منجر می شوند."
خانم جِن پَسَکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در پاسخ به این سئوال که آیا آمریکا و دیگر اعضای مذاکره کننده گروه 1+5 حاضرند پیشنهاد شیرین تری روی میز بگذارند گفت ابتکار عمل اینک در دست ایران است." آنها می دانند که لازم است چه کنند و توپ در زمین آنهاست."
اما بنظر می رسد که در کنگره، هم جمهوریخواهان و هم دموکراتها، خریدار حرف های روحانی نبوده و معتقدند که روحانی از قدرت لازم برای تغییر مسیر ایران برخوردار نبوده و ایران سعی دارد که غربیها را خام کرده و این تصور را القاء کند که او قادر به چنین امری هست و چنین هم خواهد کرد.
سناتور جمهوریخواه مارک کِرک که از طراحان چند لایحه تحریمی علیه ایران است بلافاصله پس از پیروزی روحانی در صفحه توئیتر خود نوشت که مذاکره کننده سابق هسته ای ایران فردی است "دست چین شده توسط رهبری ایران و شورای نگهبان". کِرک گفت "سوابق فریب دهنده او در ارتباط با مسئله هسته ای روشن است. در حالی که زمان رو به اتمام است سنا باید به سمت شدیدترین تحریم های ممکن پیش برود. تظاهر به تسلیم دیگر گزینه کارسازی نیست."
کِرک و سناتور لیبرمن مشترکا لایحه ای را تهیه کرده اند که دستیابی ایران را به ذخائر ارزی اش در خارج از کشور بازهم محدودتر کرده و بحران اقتصادی ایران را عمیق تر خواهد کرد. لایحه مذکور هنوز به تائید کمیته های مربوطه نرسیده است.
روز سه شنبه 18 ژوئن، نمایندگان جمهوریخواه و کنگره در زیر کمیته روابط خارجی در امور خاورمیانه در ابراز تردید در مورد توانائی رئیس جمهور ایران برای حل مسئله هسته ای و یا کاهش اختلافات ایران با ایالات متحده با یکدیگر کورس گذاشته بودند.
آدام کینزینجر، نماینده جمهوریخواه، با اشاره به خطر قریب الوقوع دست یافتن ایران به سلاح هسته ای گفت "من فکر نمی کنم ما در موقعیتی باشیم که بتوانیم صبر کنیم تا ببینیم تحولات چگونه پیش می روند." وی دهسال پیش آمریکا را به پیشه کردن صبر دعوت کرده بود.
خوان وارگاس نماینده دموکرات اظهار داشت که او شک دارد که ایران مصمم به رسیدن به یک توافق هسته ای باشد حتی اگر بتوان به چنین توافقی دست یافت. وارگاس اضافه کرد: "ریگان (در مورد اتحاد جماهیر شوروی می گفت) اطمینان کنید و سپس راستی آزمائی کنید. در مورد ایران (باید گفت) راستی آزمائی کنید و (باز هم) راستی آزمائی کنید."
تعداد زیادی از افراد زیرکمیته معتقد بودند این واقعیت که روحانی توانسته بر رقبای محافظه کار و حامی رژیم پیروز شود نشان می دهد که تحریم های آمریکا و نیز تحریم های چند جانبه موثر واقع شده اند وبه این ترتیب تحریم های بیشتر ایران را وادار خواهد کرد که حتی تاسیسات هسته ای اش را برچیند.
تِد داچ اظهار داشت: "فشارهای آمریکا در حال نتیجه بخشی است. ما نباید دست از اِعمال فشار برداریم" تنها به این دلیل که به نظر می رسد رئیس جمهور جدید ایران از احمدی نژاد، رئیس جمهور فعلی،کمتر ماجراجوست.
داچ نگرانی های مشترک خود را با بنیامین نتانیاهو و دیگر اسرائیلی ها ابراز کرده و گفت جایگزینی احمدی نژاد با فردی که کمتر قیل و قال براه می اندازد می تواند اجماع بین المللی علیه ایران را که ظرف چند سال گذشته حاصل شده به مخاطره اندازد، علی الخصوص روسیه و چین توافق ملایم تری را بر سر مسئله هسته ای ایران خواهند پذیرفت.
کلیه متخصصینی که در جلسه فوق الذکر شرکت داشتند به داچ اطمینان دادند که برداشت او صحیح نیست. به گفته کریم سجادپور از بنیاد کارنِگی "ما نباید زیاد نگران باشیم که تمام تحریم ها یکباره از هم می پاشد."
خانم سوزان مالونی، دیگر کارشناس از انستیتوی بروکینگز، اظهار کرد اگر ایران "جدی نباشد ما مطمئنا خواهیم فهمید."
وی ادامه داد که اِعمال تحریم های بیشتر "یک فاجعه" خواهد بود. "قدم بعدی باید سر میز مذاکره باشد نه در این ساختمان ... ما باید آماده باشیم که بیش از قطعات یدکی هواپیما (به ایران) پیشنهاد کنیم ... برداشتن معنادار تحریم ها در برابر گرفتن امتیازات معنادار."
علیرضا نادر از موسسه رند گفت: "بگذاریم آنها قدری از این مسیر بحرانی خارج شوند. ما اهرم های زیادی را بر روی این بحران هسته ای ساخته ایم، بگذارید از آنها استفاده کنیم."
تا اینجا بنظر نمی رسد کنگره متقاعد شده باشد که چنین رویکردی را پیش بگیرد.
یکی از اعضاء پارلمانی کاخ سفید گفت قانون گذاران آمریکا در باب انباشتن بیش از پیش تحریم ها باهم اتحاد نظر دارند به این دلیل که برگشت قابل توجهی برای آنان در بردارد. آنها به این ترتیب می توانند نظرات لابی ها را تامین کنند. او در عین حال گفت که اکثر اعضاء کنگره "باور ندارند که هیچ رئیس جمهوری تغییری در وضعیت ایران خواهد داد."
باربارا اِسلوین گزارشگر المانیتور در واشنگتن و عضو ارشد "شورای آتلانتیک" با تمرکز بر موضوع ایران است.
منابع
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
ویرایش توسط farzad-a : 21-06-2013 در ساعت 22:30
امریکا کمک نقدی میکنه و چندین برابر کمک نقدی،غیر نقدی ازشون تیغ میزنه.
به ارتش لبنان کمک میکنه به صورت نقدی ولی چجوری؟بهشون معادل قیمت سلاح میده ودر قبال سرویس ازشون هزینه های گزاف تر میگیره.
به مصر کمک نقدی-دلاری میکنه که حقوق کارکنان ارتش تامین بشه.تصور این که برای چند وقت این کمک ها قطع بشه فاجعه باره ولی در عوض کلی برداشت های دیگه از مصر داره.فکر میکنم بین کشورهای عربی بدبخترین کشور مصر باشه.فاجعه س.......مصر الان چه درامدی داره؟گردشگری ش نابود شده.....
طالبان که وضعیتش مشخصه ولی فاجعه اونجا مشخص میشه که امثال کرزی مشاور اقتصادی شرکتهای چند ملیتی بزرگ نفتی بودن تا قبل از سقوط طالبان.
مردم افغانستان هنوز تو قومیتها گیر کردن و تفکرات قومی قبیله ایی بزرگترین سد راه پیشرفت شون هست.خدا بهشون بینش و بصیرت اعطا کنه تا از این وضعیت نجات پیدا کنن.همسایه قدرتمند باعث بهبود وضعیت اقتصادی ما هم هست
Give GOD your skull
اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست
امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه
{محتواي مخفي}
وزیر دفاع آمریکا، ایران را چالشی برای سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه در سالهای آینده خواند.
به گزارش ایسنا، چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا گفت که اگر از آمریکا خواسته شود، واشنگتن با رییسجمهور جدید ایران برای بهبود روابط دو کشور همکاری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، هاگل گفت: اگر ایران به وظایفش در زمینه برنامه هستهییاش عمل کند آمریکا شریکش خواهد بود.
وزیر دفاع آمریکا با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هستهیی ایران با بیان این که واشنگتن همچنان به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهیی متعهد است، گفت: و برای تحقق این امر همه گزینهها روی میز قرار خواهد داشت.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)