صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 28

موضوع: چرا برای بازگشایی سفارت شیطان مشتاق هستند؟

  1. #1
    کاربر کهنه کار گلنرگس آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    تهران بود . دي
    نوشته ها
    9,150
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چرا برای بازگشایی سفارت شیطان مشتاق هستند؟

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] بررسی یک ذوق زدگی سیاسی؛



    اکنون این رسانه‌ها با طیف گسترده تریبون‌هایشان (شامل سایت‌ها، روزنامه‌ها و سایر نشریات مکتوب) در تلاش هستند تا ضمن فراموش کردن جنایات آمریکا در حق ملت ایران، چهره معصوم و مقدسی از ایالات متحده و دولت جنایتکار آن برای ملت به تصویر بکشند.




    به گزارش [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، ذوق و شوق برخی سیاسیون معلوم‌الحال که از قضای روزگار مدعی اصلاح‌ طلبی شده‌اند و با برند «تغییر» خواهان تعویض آرمان‌ها هستند، بخاطر طرح موضوع بازگشایی سفارت آمریکا و سخنان اخیر «حسن روحانی»، این روزها چنان واضح و آشکار است که به‌هیچ عنوان قابل پنهان کردن نیست.
    نباید از یاد برد که در سابقه اصلاح‌طلبان (و متحدان فعلی آنها یعنی فعالان نزدیک به «کارگزاران» و حامیان دولت «راستگویان»)، بارها دیده شده است که سیاست‌ مداران کهنه‌ کار، مصداق ضرب المثل «از هول حلیم در دیگ افتادن» شده‌اند.
    آمریکا را در آغوش بگیرید / فرصت را نباید از دست داد!
    اکنون اما بسیاری از حامیان و مشتاقان ارتباط با آمریکا، سخنان سوال‌برانگیز جناب رییس جمهور، دکتر«حسن روحانی» را شنیده و همچون دوره هشت ساله زمامداری دولت اصلاحات، با صدای بلند و بدون هیچ‌ گونه رودربایستی، صحبت از ایجاد رابطه با آمریکا می‌کنند.
    سیاستمدارانی که سابقه حضور در عرصه‌ها و مسئولیت‌های گوناگون را در سابقه خود دارند، تنها به اقتضای دستور تشکیلاتی احزاب و منافع مقطعی جناح متبوع خود، کوشش می‌کنند تا فضا را برای گشودن باب دوستی میان ایران و آمریکا بگشایند.
    جالب اینجاست که عاشقان ایجاد رابطه با آمریکا، ضمن پروراندن رویای بازگشایی سفارتخانه ایالات متحده در ایران، حقایق رابطه ایران و آمریکا را از یاد برده و فراموش کرده‌اند که این دولت استکباری، با اصل وجودی ایران اسلامی دچار مشکل است و برقراری دوستی با کشور ما، هرگز در دستور کار سردمداران کاخ سفید نبوده، نیست و نخواهد بود.
    در این میان اما کمتر دلیلی برای ایجاد ارتباط مستقیم با آمریکا بیان شده است و اصولاً مردم عوام هنوز نمی‌دانند که چرا باید سفارت ایالات متحده را بازگشایی کنیم.
    روزنامه‌های زنجیره‌ای و اقدامات مشترک
    آنچه مسلم است، اتاق فکر رسانه‌های زنجیره‌ای برنامه گسترده و مدونی برای عادی‌سازی رابطه با آمریکا در نظر گرفته است.
    قدر مسلم، اکنون این رسانه‌ها با طیف گسترده تریبون‌هایشان (شامل سایت‌ها، روزنامه‌ها و سایر نشریات مکتوب) در تلاش هستند تا ضمن فراموش کردن جنایات آمریکا در حق ملت ایران، چهره معصوم و مقدسی از ایالات متحده و دولت جنایتکار آن برای ملت به تصویر بکشند.
    جالب اینجاست که ابزار این رسانه‌ها مانند موارد مشابه، همان ابزارهای شناخته شده‌ای است که بارها امتحان خود را پس داده و به نتیجه مطلوب «زنجیره‌ای‌ها» منجر نشده است. مواردی همچون:
    - نظرسنجی‌های سطحی از افرادی که اصولاً وجاهت و جایگاهی در عرصه سیاست و افکار عمومی ندارند.
    - مصاحبه با حامیان رابطه میان ایران و آمریکا، با موضوعات تکراری و بازنشر حرف‌های تکراری.
    - ابراز شادی از عادی شدن رابطه با آمریکا! درحالی که این مسأله اکنون تنها در حد بیان چند جمله است.
    - انتشار تصاویر مختلف از زندگی در جامعه آمریکایی به بهانه‌های مختلف.
    - ایجاد جو روانی با کمک تبلیغات رسانه‌ای به‌ منظور اثبات لزوم رابطه با آمریکا و اهمیت بازگشایی سفارتخانه آن در تهران.
    «فوتبالیست پیشکسوت»، «رییس باشگاه»، «بازیگر» و رابطه با آمریکا!
    یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای، طی انجام پروژه ایجاد رابطه صمیمی با آمریکا، تلاش کرد تا با مصاحبه‌هایی، موضوع بازگشایی سفارتخانه آمریکا را برای مخاطبان محدود خود، باز تعریف و عادی‌سازی کند.
    این روزنامه با طرح آنکه رابطه ایران و آمریکا به سبب اقدام بعضی دانشجویان دچار مشکل شده است، بدون آنکه سخنان امام خمینی(ره) و انقلاب دوم خواندن ماجرای تسخیر لانه جاسوسی را نقل کند، به سراغ افراد مختلف رفته است و نظر آنها را درباره رابطه با آمریکا جویا شده است. در این بین اما نظرخواهی‌ها به طیف اهالی سینما و بازیگران و بازیکنان فوتبال رسیده است!
    اینکه رفتار روزنامه فوق تا چه اندازه مشمول قوانین حرفه‌ای و رعایت مرزهای اخلاقی جامعه می‌شود، خود جای بحث دارد اما سوءاستفاده از نام‌های مشهور برای طرح موضوع رابطه با آمریکا، در حالی که افراد مورد مصاحبه، تخصصی در زمینه سوال مورد نظر ندارند، امر قابل دفاعی نیست.
    این رفتار رسانه‌های زنجیره‌ای در حالی بروز یافته است که نظرات کارشناسی درباره آسیب‌های ایجاد رابطه احتمالی با آمریکا، هرگز مورد وثوق اصلاح‌طلبان و سایر هم‌فکران آنها قرار نگرفته است و تنها سخنان طیف «افراطگرا» و «تندرو»های حامی ایالات متحده از تریبون‌های آنها تکرار شده است.
    این در حالیست که حامیان ارتباط میان ایران و آمریکا، همواره در اقلیت مطلق بوده‌اند و اکنون نیز به سبب مسایل پیش‌آمده پیرامون توافقنامه ژنو و تعلیق بخش عمده فعالیت‌های هسته‌ای، مجبور به سکوت شده‌اند.
    شاید خبر ندارند
    آنچه مسلم است، دلایل ایجاد روابط غیرمعمولی میان ایران و آمریکا، بارها بیان شده است اما در شواهر امر مشهود است که «زنجیره‌ای‌ها» از کم و کیف این دلیل‌ها خبر چندانی ندارند.
    به همین سبب، بد نیست دلایل منطقی این امر را برمشماریم تا رسانه‌های گسترده جریان حامی تسلیم در برابر استکبار، بهانه ای برای ادامه راه فعلی خویش نداشته باشند.
    ** میز دیپلماسی آمریکا بسیار جذاب است و هر چه رابطه ما با آنها بهتر شود، گزینه‌های روی میز هم چرب‌تر می‌شود. مثلاً همین اواخر که فعالیت‌های اصلی غنی‌سازی کشورمان در اثر شاهکار دیپلماسی دولت راستگویان وارد دوران رکود خود شد، گزینه جذابی تحت عنوان «حمله نظامی»، به‌صورت جدی روی میز دیپلماسی آمریکا قرار گرفت.
    ** روابط دوستانه و عادلانه آمریکا با اکثریت کشورهای دنیا، باعث می‌شود تا اصلاح‌طلبان و رفقایشان کوشش کنند تا رابطه شکرآب ما را با آمریکا، مبدل به رفاقت و صمیمیت کنند.
    وقتی افغانستان تحت فشار است که قانونی بدتر از کاپیتولاسیون را به‌نفع آمریکا امضا کند، وقتی حتی آلمان به‌عنوان متحد آمریکا مورد شنود و جاسوسی آمریکا قرار می‌گیرد، وقتی فلسطینی‌ها نسل‌ اندرنسل قربانی فعالیت لابی‌های صهیونیست در سنا و کنگره آمریکا و شده‌اند و زبان رایج کاخ سفید، زبان عبری است، چرا ما نباید با آمریکا رابطه داشته باشیم؟
    ** هشت سال جنگ هنوز از یاد کسی نرفته است. در این سال‌ها که متأسفانه از سوی افراطیون! تحت عنوان «دفاع مقدس» مورد اشاره قرار می‌گیرد، آمریکا هر چه در توان داشت برای برقراری صلح و جلوگیری از کشتار صدها هزار انسان به‌کار بست.
    روش آمریکا البته شامل اهدای کمک‌های مالی، نظامی، اطلاعاتی و سیاسی به صدام می‌شد! آمریکا در این سال‌ها با فداکاری حاضر شد حتی بمب شیمیایی در اختیار صدام قرار دهد تا میلیون‌ها ایرانی و ده‌ها هزار کرد عراقی را مورد حمله قرار دهد.
    بسیاری از کارشناسان معتقدند یکی از دلایل پایان جنگ، همین روحیۀ از خودگذشتگی در میان دولتمردان آمریکا بوده است.
    ** حضور ناوها، هواپیماها، نیروهای تا دندان مسلح آمریکایی و روی هم رفته وجود پایگاه‌های پرشمار نظامی آمریکا در پشت مرزهای ایران و بخش بین‌المللی خلیج فارس، نشانه صداقت وصف‌ناپذیر آمریکایی‌ها د رهمه امور است.
    ** پول‌های بلوکه شده ایران در آمریکا که از سال 58 مورد غارت قرار گرفته، پول‌هایی که از سوی آمریکا در ممالک مختلف دنیا بلوکه شده و از دسترس ما خارج است هم دلایل خوبی برای ایجاد ارتباط با آمریکاست.
    ** آمریکایی‌ها بخاطر بعضی مسایل هرگز از ایران عذرخواهی نکردند؛ هر چند این مسایل، چندان هم مسأله نبودند و ما بیخودی ماجراها را با کینه‌ورزی دنبال می‌کنیم. مسایلی نظیر اینکه:
    الف :سال 1320، نظامیان آمریکا، بخشی از نیروهای اشغالگر خاک ایران بودند.
    ب: آمریکایی‌ها کودتای 28مرداد را علیه دولت مردمی مصدق در ایران به اجرا درآوردند.
    ج:آمریکایی‌ها در ایران، سالها از حق کاپیتولاسیون برخوردار بودند.
    ح: ایالات متحده حامی بی‌چون‌وچرای سلطنت خونخوار پهلوی بود و هنوز هم تفاله‌های این سلسله منحوس را مورد حمایت قرار می‌دهند.
    د: آمریکایی ها هواپیمای ایرباس مسافربری ما را بر فراز خلیج فارس سرنگون کردند و وقیحانه مدعی شدند که قصد مورد اصابت قرار دادن آن را نداشته‌اند!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اکنون این رسانه‌ها با طیف گسترده تریبون‌هایشان (شامل سایت‌ها، روزنامه‌ها و سایر نشریات مکتوب) در تلاش هستند تا ضمن فراموش کردن جنایات آمریکا در حق ملت ایران، چهره معصوم و مقدسی از ایالات متحده و دولت جنایتکار آن برای ملت به تصویر بکشند.

    توهین به شعور خواننده عملی ضد فرهنگی است که سایت فرهنگ نیوز با نوشتن چنین متن مغرضانه و سراسر دروغش انجام داده است.
    وجدان هم چیز بدی نیست.
    کدامیک از رجال سیاسی اعم از اصلاح طلب و اعتدالگرا چهره معصوم و مقدسی برای امریکایی ها به تصویر کشیده است و چه کسی اینقدر ساده لوح است که فکر کند کربه عابد شده است و مسلمان!
    چرا اینطور صریح و بی شرمانه خلاف واقع می نویسد و جوّ سازی میکند.
    حتی اگر کسی جاسوس و جیره خوار امریکایی ها نیز باشد مگر احمق است که چنین جملات تابلویی را به زبان آورده و خود را سیبل حملات حقیقت جویان و حتی مردم عادی قرار دهد.
    ارائه اطلاعات غلط و حتی ناقص به خوانندگان موجب میگردد که ایشان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و عکس العملی نامتناسب و متاثر از اوهام از خود بروز دهند.
    چه اشکالی دارد که اگر نقد و اعتراضی به بازگشایی سفارت امریکا هست(که حتما هست)به شکلی صحیح و بدون اغراق نوشته شده و به همفکری گذارده شود!
    سال 1320، نظامیان آمریکا، بخشی از نیروهای اشغالگر خاک ایران بودند.
    ب: آمریکایی‌ها کودتای 28مرداد را علیه دولت مردمی مصدق در ایران به اجرا درآوردند.
    ج:آمریکایی‌ها در ایران، سالها از حق کاپیتولاسیون برخوردار بودند.
    ح: ایالات متحده حامی بی‌چون‌وچرای سلطنت خونخوار پهلوی بود و هنوز هم تفاله‌های این سلسله منحوس را مورد حمایت قرار می‌دهند.
    د: آمریکایی ها هواپیمای ایرباس مسافربری ما را بر فراز خلیج فارس سرنگون کردند و وقیحانه مدعی شدند که قصد مورد اصابت قرار دادن آن را نداشته‌اند!
    برای نمونه یک نفرسیاستمدار ایرانی(بغیر از فسیلهای اپوزیسیون) را مثال بزنید که منکر جنایات امریکا نه تنها در ایران بلکه در منطقه و حتی سراسر جهان شده باشد.
    چه کسی تصور کرده که از این به بعد امریکا شیطنتهایش را به اشکل مختلف تکرار نخواهد کرد؟
    مگر حتی از همپیمانان خود جاسوسی نمیکند آیا آنها عقلشان نمیرسد که سفارت خانه اش را تعطیل کنند.
    مگر جمهوری اسلامی در عراق,افغانستان,یمن و سایر کشورها اطلاعات جمع آوری نمیکند(نام دیگرش جاسوسی است)مگر در راستای منافع ایران بطور پنهانی با شخصیتها ارتباط برقرار نمیکنند در امور سایر کشورها دخالت نمیکنیم؟آیا آنها سفارت خانه ما را تعطیل میکنند؟
    این چه سیاستی است که با ادعای اصولگرایی تحلیل ناقص و غلط به مردم دیکته میکنند؟
    اینکه بازگشایی سفارت کار درستی است یا نه امری است جدا و هر کس میتواند نظری داشته باشد
    این نوشته من صرفا در محکومیت و تقبیح رفتارهای ژرنالیستی و اغراقگونه است که از سوی رسانه ها صورت گرفته و در کمال تعجب نه تنها مورد اعتراض دوستان قرار نمیگیرد بلکه از آنها تشکر هم میکنید.

  4. #3
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    توهین به شعور خواننده عملی ضد فرهنگی است که سایت فرهنگ نیوز با نوشتن چنین متن مغرضانه و سراسر دروغش انجام داده است.
    وجدان هم چیز بدی نیست.
    کدامیک از رجال سیاسی اعم از اصلاح طلب و اعتدالگرا چهره معصوم و مقدسی برای امریکایی ها به تصویر کشیده است و چه کسی اینقدر ساده لوح است که فکر کند کربه عابد شده است و مسلمان!
    چرا اینطور صریح و بی شرمانه خلاف واقع می نویسد و جوّ سازی میکند.
    حتی اگر کسی جاسوس و جیره خوار امریکایی ها نیز باشد مگر احمق است که چنین جملات تابلویی را به زبان آورده و خود را سیبل حملات حقیقت جویان و حتی مردم عادی قرار دهد.
    ارائه اطلاعات غلط و حتی ناقص به خوانندگان موجب میگردد که ایشان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و عکس العملی نامتناسب و متاثر از اوهام از خود بروز دهند.
    چه اشکالی دارد که اگر نقد و اعتراضی به بازگشایی سفارت امریکا هست(که حتما هست)به شکلی صحیح و بدون اغراق نوشته شده و به همفکری گذارده شود!

    برای نمونه یک نفرسیاستمدار ایرانی(بغیر از فسیلهای اپوزیسیون) را مثال بزنید که منکر جنایات امریکا نه تنها در ایران بلکه در منطقه و حتی سراسر جهان شده باشد.
    چه کسی تصور کرده که از این به بعد امریکا شیطنتهایش را به اشکل مختلف تکرار نخواهد کرد؟
    مگر حتی از همپیمانان خود جاسوسی نمیکند آیا آنها عقلشان نمیرسد که سفارت خانه اش را تعطیل کنند.
    مگر جمهوری اسلامی در عراق,افغانستان,یمن و سایر کشورها اطلاعات جمع آوری نمیکند(نام دیگرش جاسوسی است)مگر در راستای منافع ایران بطور پنهانی با شخصیتها ارتباط برقرار نمیکنند در امور سایر کشورها دخالت نمیکنیم؟آیا آنها سفارت خانه ما را تعطیل میکنند؟
    این چه سیاستی است که با ادعای اصولگرایی تحلیل ناقص و غلط به مردم دیکته میکنند؟
    اینکه بازگشایی سفارت کار درستی است یا نه امری است جدا و هر کس میتواند نظری داشته باشد
    این نوشته من صرفا در محکومیت و تقبیح رفتارهای ژرنالیستی و اغراقگونه است که از سوی رسانه ها صورت گرفته و در کمال تعجب نه تنها مورد اعتراض دوستان قرار نمیگیرد بلکه از آنها تشکر هم میکنید.
    سلام
    عصباني نشويد برادر عزيز
    آقاي زيبا كلام كه گفته بود ، آقاي صانعي هم كه درخواست بخشش دو طرفه داشته بود
    اگر شما اينها را جزو خائنين و خود فروختگان ميدانيد چرا از طيف طرفداران آنها دفاع ميكنيد؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    343
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ارائه اطلاعات غلط و حتی ناقص به خوانندگان موجب میگردد که ایشان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و عکس العملی نامتناسب و متاثر از اوهام از خود بروز دهند.
    جناب فرزاد.با سایت شبه دولتی انتخاب آشنایی داری؟
    بنده چند وقتی هستش روی این سایت تمرکز دارم.تو اهداف نانوشته این سایت بدون شک تطهیر دولت اوباما در بین مخاطبانش وجود داره.میگین نه؟خودتون چند وقت این سایت رو زیر نظر بگیرین .
    نمونه هایی که تو ذهنم هستش اینه
    1-کلا آخرین سخنرانی اوباما که دیروز تو رسانه ها منتشر شد رو نا دیده گرفت.(بر علیه ایران بود)

    2-نمونه دیگه ای هم که یادمه یکی از سخنرانی های دیگه اوباما رو به صورتی سانسور کرد تا اون قسمت هایی که بر علیه ایران بود منتشر نکنه.

    شما اسم این کارها رو چی میزارین؟

  6. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ابوتراب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    387
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    قبلا که سفارت شیطان باز بود چه غلطی کرد،الان که بستس چه غلطی میکنه،اگر دوباره باز بشه میخواد چیکار کنه؟
    اگر قراره بین طرفین دوستی و صلح برقرار بشه باید سفارت هر دو کشور باز باشه.
    شهادت در رکاب امام خمینی زیباست.
    اما ...
    دفاع از ولی فقیه حاضر از آن زیباتر است.
    خون دادن برای امام خمینی زیباست.
    اما...
    خون دل خوردن برای امام خامنه ای از آن هم زیباتر است.
    امام خامنه ای - اگر راست می گویید پس چرا اینهمه (ماهواره) حریف این (ماهپاره) نمی شود.

  7. #6
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1 نمایش پست ها
    جناب فرزاد.با سایت شبه دولتی انتخاب آشنایی داری؟
    بنده چند وقتی هستش روی این سایت تمرکز دارم.تو اهداف نانوشته این سایت بدون شک تطهیر دولت اوباما در بین مخاطبانش وجود داره.میگین نه؟خودتون چند وقت این سایت رو زیر نظر بگیرین .
    نمونه هایی که تو ذهنم هستش اینه
    1-کلا آخرین سخنرانی اوباما که دیروز تو رسانه ها منتشر شد رو نا دیده گرفت.(بر علیه ایران بود)

    2-نمونه دیگه ای هم که یادمه یکی از سخنرانی های دیگه اوباما رو به صورتی سانسور کرد تا اون قسمت هایی که بر علیه ایران بود منتشر نکنه.

    شما اسم این کارها رو چی میزارین؟
    اینکه بازگشایی سفارت کار درستی است یا نه امری است جدا و هر کس میتواند نظری داشته باشد
    این نوشته من صرفا در محکومیت و تقبیح رفتارهای ژرنالیستی و اغراقگونه است که از سوی رسانه ها صورت گرفته و در کمال تعجب نه تنها مورد اعتراض دوستان قرار نمیگیرد بلکه از آنها تشکر هم میکنید.

    عزیزان من بهتر است خلط مبحث نشود.
    شما حتی از زیبا کلام(که به گفته خودش تمام وجود طرفدار لیبرالیزم است)فقط یک مورد نقل کنید که اعمال شیطانی و دشمنی ماهوی و ایدئولوژیک امریکا با ایران را منکر شده باشد چرا که مثل روز روشن است و حقیقتی است انکار ناپذیر و هر کس که چنین توهمی را مطرح کند در حقیقت کارنامه سیاسی خود را بسته است.
    اوباما و کری نیز جزئی از همان پیکره هستند و هرگز کسی ادعا نمیکند که نظرشان در مورد ایران عوض شده است.
    اینکه از اجبار و بنابه مقتضیات زمان تاکتیکشان را عوض کرده اند و ژست دیپلماتیک را ارجح دانسته اند فرصتی است مقطعی برای ایران که میتواند ساختار بین المللی خود را باز سازی کرده و نفسی بکشد.
    همان اوباما نیز هیچوقت منکر بر روی میز بودن گزینه نظامی(حتی در حد لوف)نشده است و هرگز اعتراف نکرده که ایران تمایلی به داشتن سلاح هسته ای ندارد.
    او حداکثر گفته است که ایران در حال حاضر بدنبال سلاح هسته ای نیست و با تدابیری که در توافقات دیده شده در آینده نیز نخواهد توانست به سلاح هسته ای دست یابد.

    بگذارید قضایا را از هم تفکیک کنیم.
    تقریبا همه نخبگان وطنی بر دشمنی ماهوی امریکا با ایران اذعان دارند.
    بنابراین چنین ادعایی که طرفداران تنش زدایی با غرب قصد دارند از امریکا چهره ای معصوم بسازند و جنایاتش را نادیده گرفته باشند حرف درستی نیست و مصداقی نمیتوان برای آن یافت.
    سایت انتخاب را من همه روزه میخوانم کجا چنین ادعایی کرده و حتی چنین القائاتی داشته است؟

  8. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    343
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها

    سایت انتخاب را من همه روزه میخوانم کجا چنین ادعایی کرده و حتی چنین القائاتی داشته است؟
    جناب فرزاد! شما اگر ژست رعایت انصاف رو دارین در عمل هم ، همینطوری باشین.

    بنده اشتباه کردم سایت" انتخاب "هم سخنرانی اوباما در نطق سالیانه اش رو منتشر کرده.(البته در صفحه اصلیش به هر دلیلی وحود نداره)

    بنده متن اصلی خبر با متنی که سایت انتخاب به عنوان سخنرانی کامل اوباما منتشر کرده رو قرار می دم.قضاوت با خودتون.

    چیزی که سایت انتخاب منتشر کرده:

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    "
    باراک اوباما برای پنجمین بار در دوران ریاست‌جمهوری خود به کنگره رفت و نطق سالانه خود را ایراد کرد؛ نطقی که بخش‌ عمده‌ای از آن به مسائل اقتصادی اختصاص یافت. اوباما در این سخنرانی به مسأله ایران نیز اشاره کرد و گفت که در شرایط کنونی تحریم‌های کنگره را علیه تهران وتو خواهد کرد.

    به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنرانی سالانه خود در کنگره ابتدا رئوس صحبت‌هایش را گفت؛ از بالا بردن حداقل دستمزد کارگران تا تولید بیشتر در کشور و تمرکز بر صنایع الکترونیک. اوباما از ضرورت سرمایه‌گذاری در تحقیق گفت و از حفاظت از محیط زیست. در صحبت از هرکدام از این موارد هم از کنگره آمریکا خواست تا با تصویب قوانین مورد نظر او کمک کند تا به این اهداف برسد.



    او درباره حفاظت از محیط زیست آمریکا تاکید کرد، تغییرات جوی مسأله‌ای ثابت شده است و باید برای آن کاری کرد.

    رئیس‌جمهور آمریکا درباره موضوع ایران با بیان این که باید به دیپلماسی فرصت داد، گفت که در شرایط کنونی تحریم‌های کنگره را علیه تهران وتو خواهد کرد.

    رئیس‌جمهوری آمریکا در اواخر سخنرانی سالانه‌اش از یک کهنه‌سرباز آمریکایی قدردانی کرد.

    متن کامل نطق سالانه رییس جمهوری آمریکا به شرح زیر است:

    « امروز در آمریکا یک معلم به دانش‌آموزی که نیاز داشت وقت بیشتری صرف کرد و نقش خود را در به حداکثر رساندن میزان تحصیلات در آمریکا طی سه دهه گذشته ایفا کرد. کارآفرینی کارگاه خود را به راه انداخت و سهم خود را در افزودن به 8 میلیون فرصت شغلی که در 4 سال گذشته ایجاد شده ایفا کرد. یک اتومبیل‌ساز تغییراتی در بهترین و صرفه‌جوترین خودروها در جهان اعمال کرد تا نقش خود را در کمک به آمریکا برای کاستن از واردات سوخت ایفا کند. یک کشاورز خود را برای فصل بهار در حال آماده کرد که آمریکا در 5 سال گذشته بیشترین صادرات در 5 سال گذشته است. یک پزشک به کودکی در یک روستا نخستین نسخه‌ای برای درمان آسم تجویز کرد که مادر آن کودک می‌تواند آن نسخه را خریداری کند.

    یک مرد از مرزعه انگور با اتوبوس به خانه‌اش بازگشت در حالی که خسته بود اما رویاهای بزرگی برای پسرش در سر داشت.

    امشب کنگره با یک صدا به مردم آمریکا می‌گوید که شهروندان می‌توانند کشور ما را قدرتمند کنند. تلاش‌های شما نتیجه‌بخش بوده است و نتایج آن را حداقل شدن میزان بیکاری در 5 سال گذشته است. بازار مسکن بهبود یافته است. بخش صنعت شغل‌های بیشتری را در مقایسه با دهه 90 ایجاد کرده است. میزان تولید نفت در آمریکا نسبت به آنچه که وارد می‌شود برای نخستین بار در 20 سال گذشته بیشتر شده است. کسری بودجه ما نصف شده است و برای نخستین بار در دهه گذشته رهبران تجاری سراسر دنیا اعلام کرده‌اند که چین دیگر بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری نیست بلکه آمریکا این جایگاه را دارد.

    به همین دلیل من قائل بر این هستم که می‌توان امسال را سال موفقیت‌ آمریکا دانست. پس از 5 سال تلاش راسخ و مداوم ایالات متحده جایگاه بهتری را در قرن 21 نسبت به هر کشور دیگری در جهان به خود اختصاص داده است.

    پرسشی که برای افرادی که در کنگره هستند مطرح است این است که آیا ما در حال کمک به این فرآیند پیشرفت هستیم یا از آن ممانعت می‌کنیم.

    در سالهای گذشته مشاجراتی درباره اینکه اندازه دولت فدرال چگونه باید باشد مطرح شده است. این مسئله بسیار مهم است و به سالهای نخست تاریخ آمریکا بازمی‌گردد اما وقتی این بحث باعث شود که ما از انجام پایه‌ترین مسائل دموکراسی باز مانیم وقتی اختلاف‌های ما باعث تعطیلی دولت و از بین رفتن اعتبار ایالات متحده شود بنابراین ما در مورد مردم آمریکا اقدام درستی نکرده‌ایم.

    به عنوان رئیس جمهوری آمریکا متعهد هستم که اقدامی‌ کنم که عملکرد واشنگتن بهبود یابد و اعتماد مردمی که ما را به اینجا فرستاده‌اند تقویت شود. اعتقاد من این است که اغلب شما نیز نسبت به این مساله متعهدید. ماه گذشته با توجه به همکاری میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواه‌ها کنگره توانست بودجه‌ای را تصویب کند که برخی از کاستی‌های بودجه سال گذشته را نظیر آموزش و پرورش جبران می‌کند. هیچ کس به طور کامل آنچه را که می‌خواهد به دست نمی‌آورد و ما باید اقدام بیشتری انجام دهیم تا در مورد آینده این کشور سرمایه‌گذاری شود و در عین حال کسری بودجه ما به طور متعادل روند رو به کاهشی را پیش بگیرد. اما بودجه باید به گونه‌ای باشد که دست ما را بازتر بگذارد تا در مورد مسائلی نظیر اشتغال‌زایی و نه ایجاد بحران‌های جدید متمرکز شویم.

    در ماه‌های آینده باید دید چگونه می‌ توانیم درکنار یکدیگر پیشرفت دیگری داشته باشیم بیایید به گونه‌ای عمل کنیم که امسال "سال عمل" باشد. این چیزی است که اغلب آمریکایی‌ها از ما می‌خواهند. این که همه ما به زندگی‌های آن‌ها امید‌هایشان و آرزوهایشان توجه ویژه داشته باشیم و آن چه اعتقاد من است مردم این کشور را بدون توجه به دین، حزب و نژاد، جوان یا پیر بودن، فقیر یا غنی بودن و غیره متحد می‌سازد. اعتقاد من توجه به فرصت برابر برای همه است؛ عقیده‌ای که اگر شما بکوشید و به مسئولیت‌هایتان عمل کنید می توانید آن را محقق سازید. بیایید با این مساله مواجه شویم که این اعتقاد مشکلات جدی را تجربه کرده است. در بیش از سه دهه گذشته تغییرات بزرگ در فناوری و رقابت جهانی باعث شده است که شغل‌های بسیاری که مربوط به قشر متوسط جامعه است از میان برود و نهادهای اقتصادی که خانواده‌ها به آن وابسته هستند تضعیف شود.

    امروز پس از چهار سال رشد اقتصادی، بهره بالا، بازار بورس به جایگاه خوبی رسیده است؛ افرادی که در صدر قرار دارند عملکرد خود را به خوبی انجام دادند اما مساله حقوق میانگین همچنان به قوت خود باقی است. نابرابری بیشتر شده است اختلاف‌ طبقاتی افزایش یافته و واقعیت ناراحت کننده این است که حتی در دوران بازیابی آمریکایی‌های بسیاری هستند که کمتر از آنچه کار می‌کنند حقوق می‌گیرند و بسیاری از آمریکایی‌ها هیچ شغلی ندارند. مسئولیت ما جلوگیری از این رویه است. این مساله در زمان کوتاه امکان پذیر نیست و ما در مورد همه چیز اجماع نخواهیم داشت. اما پیشنهاد من شامل طرح‌های عملی و قاطع برای بالا بردن سرعت رشد، بهبود وضعیت قشر متوسط و ایجاد پلکان‌هایی جدید از فرصت برای قشر متوسط است. برخی از این اقدامات مستلزم اقدام کنگره است و من بسیار مشتاقم که با همه شما "کنگره‌ای‌ها" همکاری داشته باشم. اما آمریکا در حالت سکون نیست. همان طوری که من نیز در حالت سکون نیستم بنابراین هر زمان و موقعیتی که بتوانم اقداماتی را بدون تصویب قانون برای ایجاد فرصت برای خانواده‌های آمریکایی انجام دهم این کار را خواهم کرد. مثل همیشه بانوی اول ما مثال بسیار خوبی است. اقدامات میشل باعث شده است که بتوانیم به کودکان کمک‌های زیادی کنیم. ائتلاف نیروهای مشترکی که میشل و بایدن به راه انداختند افراد را تشویق می‌کند تا کهنه سربازان و همسران افراد نظامی را به کار گیرند.
    "

    متن کامل و اصلی سخنرانی:

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    "متن نطق سالانه رییس جمهوری آمریکا که در نشست مشترک اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا ایراد شد، به شرح زیر است:

    « امروز در آمریکا یک معلم برای دانش‌آموزی که نیاز داشت وقت بیشتری صرف کرد و نقش خود را در به حداکثر رساندن میزان تحصیلات در آمریکا طی سه دهه گذشته ایفا کرد. کارآفرینی کارگاه خود را به راه انداخت و سهم خود را در افزودن به 8 میلیون فرصت شغلی که در 4 سال گذشته ایجاد شده، ایفا کرد. یک اتومبیل‌ساز تغییراتی در بهترین و صرفه‌جوترین خودروها در جهان اعمال کرد تا نقش خود را در کمک به آمریکا برای کاستن از واردات سوخت ایفا کند. یک کشاورز خود را برای فصل بهار در حالی آماده کرد که آمریکا در 5 سال گذشته بیشترین صادرات کشاورزی را داشته است. یک پزشک برای کودکی در یک روستا نخستین نسخه‌ برای درمان آسم را تجویز کرد که مادر آن کودک می‌تواند آن نسخه را خریداری کند. یک مرد از مرزعه انگور با اتوبوس به خانه‌اش بازگشت در حالی که خسته بود اما رویاهای بزرگی برای پسرش در سر داشت.

    امشب کنگره با یک صدا به مردم آمریکا می‌گوید که شهروندان می‌توانند کشور ما را قدرتمند کنند. تلاش‌های شما نتیجه‌بخش بوده است و نتایج آن را حداقل شدن میزان بیکاری در 5 سال گذشته است. بازار مسکن بهبود یافته است. بخش صنعت شغل‌های بیشتری را در مقایسه با دهه 90 ایجاد کرده است. میزان تولید نفت در آمریکا نسبت به آنچه که وارد می‌شود برای نخستین بار در 20 سال گذشته بیشتر شده است. کسری بودجه ما نصف شده است و برای نخستین بار در دهه گذشته رهبران تجاری سراسر دنیا اعلام کرده‌اند که چین دیگر بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری نیست بلکه آمریکا این جایگاه را دارد.

    به همین دلیل من قائل بر این هستم که می‌توان امسال را سال موفقیت‌ آمریکا دانست. پس از 5 سال تلاش راسخ و مداوم ایالات متحده جایگاه بهتری را در قرن 21 نسبت به هر کشور دیگری در جهان به خود اختصاص داده است.

    پرسشی که برای افرادی که در کنگره هستند مطرح است باید این باشد که آیا ما در حال کمک به این فرآیند پیشرفت هستیم یا از آن ممانعت می‌کنیم.

    در سالهای گذشته مشاجراتی درباره اینکه اندازه دولت فدرال چگونه باید باشد مطرح شده است. این مسئله بسیار مهم است و به سالهای نخست تاریخ آمریکا بازمی‌گردد اما وقتی این بحث باعث شود که ما از انجام پایه‌ای‌ترین مسائل دموکراسی باز مانیم، وقتی اختلاف‌های ما باعث تعطیلی دولت و از بین رفتن اعتبار ایالات متحده شود، بنابراین ما در مورد مردم آمریکا اقدام درستی انجام نداده‌ایم.

    به عنوان رئیس جمهوری آمریکا متعهد هستم اقدامی‌ کنم که عملکرد واشنگتن بهبود یابد و اعتماد مردمی که ما را به اینجا فرستاده‌اند، تقویت شود. اعتقاد من این است که اغلب شما نیز نسبت به این مساله متعهدید. ماه گذشته با توجه به همکاری میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواه‌ها کنگره توانست بودجه‌ای را تصویب کند که برخی از کاستی‌های بودجه سال گذشته را نظیر آموزش و پرورش جبران می‌کند. هیچ کس به طور کامل آنچه را که می‌خواهد به دست نمی‌آورد و ما باید اقدام بیشتری انجام دهیم تا در مورد آینده این کشور سرمایه‌گذاری شود و در عین حال کسری بودجه ما به طور متعادل روند رو به کاهشی را پیش بگیرد. اما بودجه باید به گونه‌ای باشد که دست ما را بازتر بگذارد تا در مورد مسائلی نظیر اشتغال‌زایی و نه ایجاد بحران‌های جدید، متمرکز شویم.

    در ماه‌های آینده باید دید چگونه می‌ توانیم در کنار یکدیگر پیشرفت دیگری داشته باشیم. بیایید به گونه‌ای عمل کنیم که امسال "سال عمل" باشد. این چیزی است که اغلب آمریکایی‌ها از ما می‌خواهند. این که همه ما به زندگی‌های آن‌ها، امید‌هایشان و آرزوهایشان توجه ویژه داشته باشیم و آن چه اعتقاد من است مردم این کشور را بدون توجه به دین، حزب و نژاد، جوان یا پیر بودن، فقیر یا غنی بودن و غیره متحد می‌سازد. اعتقاد من توجه به فرصت برابر برای همه است؛ عقیده‌ای که اگر شما بکوشید و به مسئولیت‌هایتان عمل کنید می‌توانید آن را محقق سازید. بیایید با این مساله مواجه شویم که این اعتقاد مشکلات جدی را تجربه کرده است. در بیش از سه دهه گذشته تغییرات بزرگ در فناوری و رقابت جهانی باعث شده است که شغل‌های بسیاری که مربوط به قشر متوسط جامعه است، از میان برود و نهادهای اقتصادی که خانواده‌ها به آن وابسته هستند، تضعیف شود.

    امروز پس از چهار سال رشد اقتصادی و بهره بالا، بازار بورس به جایگاه خوبی رسیده است؛ افرادی که در صدر قرار دارند عملکرد خود را به خوبی انجام دادند اما مساله حقوق میانگین همچنان به قوت خود باقی است. نابرابری بیشتر شده است، اختلاف‌ طبقاتی افزایش یافته و واقعیت ناراحت کننده این است که حتی در دوران بازیابی آمریکایی‌های بسیاری هستند که کمتر از آنچه کار می‌کنند حقوق می‌گیرند و بسیاری از آمریکایی‌ها هیچ شغلی ندارند. مسئولیت ما جلوگیری از این رویه است. این مساله در زمان کوتاه امکان پذیر نیست و ما در مورد همه چیز اجماع نخواهیم داشت. اما پیشنهاد من شامل طرح‌های عملی و قاطع برای بالا بردن سرعت رشد، بهبود وضعیت قشر متوسط و ایجاد پلکان‌هایی جدید از فرصت برای قشر متوسط است. برخی از این اقدامات مستلزم اقدام کنگره است و من بسیار مشتاقم که با همه شما "کنگره‌ای‌ها" همکاری داشته باشم. اما آمریکا در حالت سکون نیست، همان طوری که من نیز در حالت سکون نیستم بنابراین هر زمان و موقعیتی که بتوانم اقداماتی را بدون تصویب قانون برای ایجاد فرصت برای خانواده‌های آمریکایی انجام دهم این کار را خواهم کرد. مثل همیشه بانوی اول ما مثال بسیار خوبی است. اقدامات "میشل" در مبارزه با پدیده چاقی در کشور کاهش آمار افراد مبتلا به چاقی مفرط در آمریکا را باعث شده است. ائتلاف نیروهای مشترکی که میشل و بایدن به راه انداختند، افراد را تشویق می‌کند تا کهنه سربازان و همسران افراد نظامی را به کار گیرند.

    {سایت انتخاب از اینجا به بعدش رو که مربوط به ایران میشه رو حذف کرده}

    کاخ سفید برنامه‌ای را ایجاد کرده تا دانشگاه‌ها و برخی ایالت‌ها بتوانند نسبت به کاستن از نابرابری در سیستم آموزش عالی اقدام کنند و به هر کودک سخت‌کوشی کمک کنند تا به کالج برود. در سراسر کشور ما با شهرداران، فرمانداران و قانونگذاران محلی در مورد مسائل مختلفی از بی‌خانمان بودن تا مسائل مربوط به ازدواج، همکاری می‌کنیم.

    نکته این است که میلیون‌ها آمریکایی در خارج از واشنگتن زندگی می‌کنند که از مناقشات سیاسی خسته شده‌اند. اما در پیشرفت این کشور نقش دارند. آن‌ها و من بر این باوریم که اینجا در آمریکا موفقیت ما بستگی به اخلاقیات کاری و بازه رویاهایمان دارد. فرصت، چیزی است که ما می‌آفرینیم. ما جایی که باید شروع کنیم را می‌دانیم. بهترین مقیاس برای اندازه‌گیری فرصت‌ها میزان دسترسی به یک شغل خوب است. با توجه به رشد اقتصادی، شرکت‌ها می‌گویند قصد دارند در سال جاری افراد بیشتری را استخدام کنند و نیمی از صنعت‌کاران می‌گویند که به دنبال آن هستند تا سیاست برون‌سپاری را متوقف و شغل‌ها را به داخل انتقال دهند. پس بیایید به شرکت‌ها کمک کنیم تا این تصمیم را آسان‌تر عملی کنند.

    جمهوری خواهان و دموکرات‌ها هر دو اذعان دارند که نظام مالیاتی ما با مشکلاتی مواجه است که باعث می‌شود شرکت‌هایی که قصد سرمایه‌گذاری در داخل را دارند با مشکل مواجه شده و شرکت‌هایی که به برون‌سپاری روی می‌آورند راحت‌تر عمل کنند. بیایید این مساله را تغییر دهیم. بیاییم با همدیگر همکاری کنیم تا این مشکلات پایان یابد و افرادی که مشاغل را به خارج انتقال می‌دهند مشوقی برای این کار نداشته باشند. بیایید اقدامی کنیم که میزان مالیات برای شرکت‌هایی که در داخل کارآفرینی می‌کنند، کاهش یابد. افزون بر این ما می‌توانیم پولی را که از هزینه حمل و نقل عایدمان می‌شود ذخیره کنیم و از آن برای ایجاد مشاغلی در راستای جاده‌سازی، ارتقای وضعیت بنادر و نظیر آن استفاده کنیم؛ زیرا در اقتصاد جهانی امروز شغل‌های خوب مستلزم زیرساخت‌های خوب هستند. ما نیاز به این داریم که کنگره از بیش از سه میلیون شغل در زمینه حمل و نقل حفاظت کند. من در انجام تغییرات در نظام بروکراتیک کشور شخصا عمل خواهم کرد و پروژه‌های کلیدی را پیگیری خواهم نمود؛ بنابراین ما می‌توانیم شاهد اشتغال کارکنان بیشتری در بخش ساخت و ساز در آینده‌ای نزدیک باشیم. ما همچنین در حال حاضر این موقعیت را داریم که از کشورهای دیگر در زمینه فناوری پیشی بگیریم. دولت من دو مرکز اصلی را در رالی و یانگستاون برای این موضوع اختصاص داده است و در این دو مرکز ما دانشگاه‌ها و شرکت‌ها را به هم پیوند می‌دهیم تا بتوانند به پیشرفت آمریکا در زمینه فناوری‌های نوین کمک کنند.

    امشب من این مساله را اعلام می‌کنم که شش مرکز دیگر به همین منوال در سال جاری افتتاح خواهد شد. البته کنگره می‌تواند با مصوبات خود این رقم را دو برابر کند که در نتیجه افراد شاغل در این زمینه نیز دو برابر خواهند شد. قوانین مربوط به این مساله را به دفتر من بفرستید تا آمریکایی‌های بیشتری به سرکار بروند.

    بیایید کار بیشتری انجام دهیم تا به کارآفرینان و مشاغل کوچک که بیشترین تعداد شغل را در آمریکا ایجاد می‌کنند کمک کنیم. در پنج سال گذشته دولت من وام‌های بیشتری به صاحبان مشاغل کوچک داده است. در حالی که 98 درصد از صادرکنندگان آمریکایی‌ را مشاغل کوچک تشکیل می‌دهند. داشتن شرکای جدید در اروپا و آسیا-اقیانوسیه به کارآفرینی بیشتر در آمریکا کمک خواهد کرد. ما نیاز به این داریم که با یکدیگر در زمینه هماهنگی‌های میان حزبی همکاری کنیم تا از کارکنان و محیط زیست حفاظت شود و بازاری ایجاد شود که در آن کالاهای جدید مارک "ساخت آمریکا" خورده باشند. چین و اروپا در حاشیه نیستند و ما نیز نباید در حاشیه باشیم.

    ما می‌دانیم که کشوری که با خلاقیت حرکت می‌کند در آینده اقتصاد جهانی را از آن خود خواهد کرد. این زمینه‌ای است که آمریکا در آن نمی‌تواند تسلیم شود. طرح‌های پژوهشی با بودجه دولت فدرال کمک می‌کند تا نوآوری‌هایی پدیدار شود؛ به همین دلیل است که کنگره باید کاستی بودجه در زمینه پژوهشی را که در سال گذشته روی داد جبران کند. بیایید قانونی را تصویب کنیم که به شرکت‌ها اجازه دهد به نوآوری توجه ویژه‌ای داشته باشند.

    یکی از بزرگترین عوامل برای ایجاد مشاغل بیشتر در حال حاضر تعهد ما به انرژی آمریکا است. استراتژی انرژی که من چند سال پیش اعلام کردم اکنون مثمر ثمر است و آمریکا را به استقلال بیشتر در زمینه انرژی نزدیک‌تر می‌کند.



    سیاست انرژی ما روی هم رفته باعث اشتغال‌زایی بیشتر و حفظ محیط زیست می‌شود. در هشت سال گذشته آمریکا کمترین میزان آلودگی کربنی را در مقایسه با کشورهای دیگر دنیا داشته است اما ما باید اقدامات بیشتری انجام دهیم زیرا تغییرات زیست محیطی کشورهای غربی را با خشکسالی مواجه کرده است. به همین دلیل است که من دستور دادم تا دولت با ایالت‌ها و سایرین همکاری داشته باشد تا استانداردهای جدیدی در مورد آلودگی‌ کربنی اعمال شود. تغییر به سمت اقتصاد وابسته به انرژی پاک‌تر یک شبه محقق نمی‌شود و مستلزم انتخاب گزینه‌هایی دشوار است. تغییرات زیست محیطی یک خیانت است و وقتی نسل‌های بعدی به عملکرد ما نگاه کنند از خود خواهند پرسید که آیا ما می‌توانستیم اقدام بیشتری برای ایجاد یک فضای زیست محیطی بهتر برای آن‌ها به عمل آوریم و من می خواهم اگر این سوال از نسل ما پرسیده شد، بتوانیم جواب خوبی داشته باشیم.

    در نهایت اگر ما نسبت به رشد اقتصادی تصمیم جدی اتخاذ کرده‌ایم زمان آن است که به خواسته‌های رهبران و سران تجاری و کارکنان و عوامل اجرای قانون توجه کنیم و سیستم مهاجرت را ترمیم کنیم. دموکرات‌ها و جمهوری خواهان در سنا در این زمینه اقدام کردند. من می‌دانم که اعضای هر دو حزب در مجلس نمایندگان نیز می‌خواهند در این مورد اقدام کنند.

    اقتصادانان بر این باورند که اصلاحات در زمینه سیستم مهاجرت باعث رشد اقتصادی و کاستن از میزان بدهی‌های ما می‌شود و باید به این مساله توجه داشت که وقتی افراد اینجا می‌آیند تا رویاهای خود را از جمله مطالعه، ابداع و کمک به فرهنگ ما محقق سازند باعث می‌شوند که کشور ما مکانی جذاب‌تر برای تجار شود که این مساله اشتغال‌زایی به دنبال خواهد داشت. پس بیایید اجازه دهیم اصلاحات نظام مهاجرت امسال محقق شود. مسائلی که من تا بدین لحظه مطرح کرده‌ام می‌تواند رشد اقتصادی و اشتغالزایی را به دنبال داشته باشد. اما با توجه به شرایط اقتصادی رو به رشد ما باید اطمینان داشته باشیم که هر آمریکایی مهارت‌های لازم را برای کار کردن دارد. خبر خوب اینکه ما می‌دانیم چگونه این کار را انجام دهیم.

    امروز به خاطر تلاش‌های نظامیان و غیرنظامیانی که جان خود را در راه آزادی بیشتر ما فدا می‌کنند آمریکا کشوری امن است. وقتی که من عهده دار سمت ریاست جمهوری شدم نزدیک به 180 هزار آمریکایی در عراق و افغانستان خدمت می‌کردند. امروز همه نیروهای ما از عراق خارج شده‌اند و بیش از 60 هزار تن از نیروهای ما از افغانستان بازگشته‌اند. باتوجه به اینکه نیروهای افغانستان در حال حاضر مسئولیت تامین امنیت کشورشان را عهده دار شده‌اند نیروهای نظامی ما نقش حمایتی در این کشور ایفا می‌کنند. ما در کنار هم‌پیمانانمان ماموریت خود را در افغانستان تا پایان سال جاری خاتمه خواهیم بخشید و بزرگترین جنگ آمریکا بالاخره پایان خواهد یافت.

    پس از سال 2014 ما از افغانستانی متحد حمایت خواهیم کرد که مسئولیت آینده خود را برعهده دارد. اگر دولت افغانستان قرارداد امنیتی را که ما بر سر آن مذاکره کردیم امضا کند بخش کوچکی از آمریکایی‌ها می‌توانند در افغانستان در کنار نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بمانند تا دو ماموریت اصلی انجام دهند، یکی آموزش و کمک به نیروهای افغان و دیگری عملیات‌هایی برای مبارزه با تروریسم در راستای جلوگیری از اقدامات بازماندگان القاعده. طبیعتا ماهیت رابطه ایالات متحده به افغانستان تغییر خواهد یافت اما یک چیز ثابت است و آن اینکه ما نمی‌خواهیم تروریست‌ها حملاتی علیه کشورمان انجام دهند؛ واقعیت این است که خطر همچنان به قوت خود باقی است.

    در حالی که ما رهبری القاعده را در مسیر شکست قرار داده‌ایم، تهدید همچنان پابرجاست زیرا وابستگان القاعده و دیگر افراط گرایان در نقاط مختلف دنیا ریشه دوانده‌اند. در یمن، سومالی، عراق و مالی ما باید با شرکایمان همکاری کنیم تا این شبکه‌ها را از کار بیاندازیم. در سوریه ما از اپوزیسیونی حمایت می‌کنیم که برنامه شبکه‌های تروریستی را رد می‌کند. در آمریکا نیز ما توانایی‌های دفاعی خود را تحکیم خواهیم بخشید و با تهدیدهای جدیدی نظیر حملات سایبری مقابله خواهیم کرد. همانطور که ما بودجه دفاعی را اصلاح می‌کنیم باید به مردان و زنانی که به انجام وظایف خود می‌پردازند ایمان داشته باشیم. ما باید هشیار باشیم اما اعتقاد من بر این است که امنیت و رهبری ما نمی‌تواند صرفا به حوزه نظامی وابسته باشد به عنوان فرمانده کل قوا من هرجا که لازم بوده برای محافظت از مردم آمریکا از نیروی نظامی استفاده کردم و مادامی که رئیس جمهور هستم هرگز نسبت به این کار تردید نخواهم داشت. اما من نیروهایمان را به گونه‌ای که جانشان به خطر افتد به کار نخواهم گرفت؛ مگر در زمانی که نیاز واقعی به این کار وجود داشته باشد. من اجازه نخواهم داد که دختران و پسران ما وارد مناقشاتی بی‌پایان شوند.

    ما باید وارد درگیری‌هایی شویم که ضرورت دارد نه درگیری‌هایی که تروریست‌ها ترجیح می‌دهند که آمریکا وارد آن شود. حتی با اینکه ما شبکه‌های تروریستی را تحت تعقیب قرار داده‌ایم، آمریکا باید از جنگ دائمی بپرهیزد به همین دلیل است که من محدودیت‌هایی را درباره استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین اعمال کردم زیرا ما امنیت نخواهیم داشت اگر مردم کشورهای دیگر فکر کنند که ما کشورهایشان را بدون توجه به عواقب، مورد حمله قرار می‌دهیم. به همین دلیل است که من در همکاری با کنگره دستور بازبینی برنامه شنود را داده‌ام زیرا اقدامات جامعه اطلاعاتی ما به اعتماد مردم در داخل و خارج بستگی دارد و حریم افراد عادی نباید مورد تعرض قرار گیرد.

    تا پایان جنگ افغانستان لازم است کنگره محدودیت‌های مربوط به انتقال زندانیان را بردارد و ما زندان گوآنتانامو را ببنیدیم زیرا ما نه تنها از طریق اقدام نظامی و اطلاعاتی با تروریسم مقابله می‌کنیم بلکه به ایده‌آل‌های قانون اساسی و الگو بودن برای سایر کشورهای جهان معتقدیم.

    همانطور که می‌دانید در جهانی که تهدیدهای پیچیده‌ای وجود دارد رهبری و امنیت ما به تمامی عناصر قدرت از جمله دیپلماسی منسجم و مستحکم بستگی دارد. دیپلماسی آمریکایی باعث شده که بیش از 50 کشور فضایی ایجاد کنند که در آن مواد هسته‌ای به دست افرادی که نباید نیفتد و به ما اجازه داده تا از وابستگی به زرادخانه‌های دوران جنگ سرد بکاهیم.

    دیپلماسی آمریکایی که مورد حمایت نیروهای نظامی هم قرار دارد باعث شد تا سلاح‌های شیمیایی سوریه وارد فرآیند امحا شوند و ما با جامعه بین‌المللی همکاری خواهیم کرد تا مردم سوریه آینده‌ای را که مستحق آن هستند، به دست آورند؛ آینده‌ای که مبرا از دیکتاتوری، ترور و ترس باشد. دیپلماسی آمریکایی حامی اسرائیل و فلسطین است که در حال سپری کردن فرآیند مذاکراتی دشوار اما ضروری برای پایان دادن به مناقشات هستند تا بدین ترتیب کشوری مستقل برای فلسطینی‌ها و صلح و امنیتی پایدار برای اسرائیل "کشوری یهودی" که می‌داند آمریکا همواره از آن حمایت می‌کند، به ارمغان آید و این دیپلماسی آمریکایی است که تحت حمایت فشار توانسته است پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند و بخش‌هایی از این برنامه را به عقب بازگرداند که این اقدام برای نخستین بار در دهه گذشته روی می‌دهد.

    اکنون که ما در اینجا گرد هم آمده‌ایم، ایران فرآیند امحای ذخایر حاوی اورانیوم با درصد غنای بالا را آغاز کرده است و دیگر سانتریفیوژهای پیشرفته را نصب نمی‌کند. بازرسی‌های مداوم به طور روزمره کمک می‌کند تا این موضوع تایید شود که ایران در حال ساخت بمب نیست. ما به همراه شرکا و هم‌پیمانانمان وارد مذاکراتی شده‌ایم تا ببینیم که آیا می‌توانیم هدفی را که همگی به طور مشترک داریم محقق سازیم؛ جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای!

    این مذاکرات دشوار خواهد بود و ممکن است به موفقیت ختم نشود. ما از حمایت ایران از سازمان‌هایی نظیر حزب‌الله که همپیمانان ما را تهدید می‌کند اطمینان داریم و عدم اطمینان میان کشورها همچنان به قوت خود باقی است. اما این مذاکرات وابسته به اطمینان نیست، هر قرارداد بلند مدتی که ما به آن دست یابیم باید بر پایه اقدام قابل تضمینی باشد که همه ما و جامعه بین‌المللی را متقاعد کند که ایران بمب هسته‌ای نمی‌سازد. اگر جان اف کندی و رونالد ریگان توانستند با شوروی سابق مذاکره کنند بنابراین آمریکایی مطمئن و قدرتمند می‌تواند با دشمنانی با قدرت کمتر در شرایط کنونی مذاکره کند.

    تحریم‌هایی که ما اعمال کرده‌ایم کمک کرده‌ است تا این فرصت پیش آید اما اجازه دهید تصریح کنم که اگر کنگره (در مورد ایران) طرح تحریم جدیدی به من بفرستد؛ طرحی که می‌تواند روند مذاکرات را تهدید کند، من این طرح را وتو خواهم کرد. برای تامین امنیت ملی‌مان هم که شده باید این فرصت را به دیپلماسی بدهیم تا موفق شود. اگر رهبران ایران این فرصت را غنیمت نشمردند من نخستین فردی خواهم بود که خواستار تحریم‌های بیشتر می‌شود و آماده‌ام تا تمامی گزینه‌ها را در مورد ایران به کار گیرم تا اطمینان حاصل شود که این کشور بمب هسته‌ای نمی‌سازد اما چنانچه رهبران ایران این فرصت را غنیمت شمردند ایران می‌تواند گامی مهم برای پیوستن به جامعه کشورها بردارد و در این حالت ما یکی از چالش‌های امنیتی اصلی دوران خود را بدون خطر جنگ حل و فصل کرده‌ایم.

    در نهایت بیایید به خاطرداشته باشیم که رهبری ما صرفا به واسطه دفاعمان در مقابل تهدیدها، تعریف نمی‌شود بلکه از طریق فرصت‌های بزرگی ممکن است که برای انجام اقدامات خوب و ارتقای تفاهم در جهان برای همکاری بیشتر و توسعه بازار و آزاد کردن مردم از ترس قابل تعریف است.

    همکاری ما با اروپا در حال حاضر در قوی‌ترین حالت ممکن است؛ از تونس تا برمه ما از افرادی که می‌خواهند برای تحقق دموکراسی تلاش کنند حمایت می‌کنیم. در اوکراین ما حامی این اصل هستیم که همه مردم این حق را دارند که عقاید خود را آزادانه و به طور مسالمت آمیز ابراز کنند و در آینده کشور نقش داشته باشند. در آفریقا ما دولت‌ها و شرکت‌ها را گرد هم می‌آوریم تا دسترسی به برق بیشتر شود و بتوانیم با فقر مضاعف مبارزه کنیم.

    در قاره آفریقا ما به دنبال روابط تجاری بیشتر و تبادلات فرهنگی و آموزشی هستیم و در آسیا نیز به دنبال آن هستیم که آبادانی و امنیت بیشتر شود و به افرادی که دچار سانحه می‌شوند کمک شود. ما این اقدامات را انجام می‌دهیم زیرا می‌توانیم از این طریق به تحقق امنیت در بلند مدت نزدیک شویم. این کارها را می‌کنیم زیرا به برابری انسان‌ها بدون توجه به دین، مذهب، نژاد و جنسشان معتقدیم."

    این توهین به شعور مخاطب نیست؟
    اون موقعی که سایت انتخاب این کار هارو می کنه که دفعه اولشم نیست شما و اصلاح طلبان رگ غیرتتون بیرون نمی زنه و صداتون در نمیاد اما یکی بخواد دست این جور سایت ها رو ،رو کنه مورد اتهام شما قرار میگیره.
    ویرایش توسط hossein1 : 30-01-2014 در ساعت 15:57

  9. #8
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    جناب فرزاد! شما اگر ژست رعایت انصاف رو دارین در عمل هم ، همینطوری باشین.

    شما چرا مطلب رو به حاشیه میبرید.
    من نوشتم و تاکید کردم که اوباما و کری هم در راس همون پیکره شیطانی امریکا هستن و دشمنی اونها با ایران پایان ناپذیره.
    مسلمه که اونها آرزوشون نه تنها برچیده شدن فعالیت هسته ای ایرانه بلکه سقوط نظام آرزوشونه.
    اونها از روی اجبار تن به کاهش موقت تنش ها دادن و هر وقت ممکنه برگردیم خونه اولمون.
    به موضوع تاپیک برگردید.
    من گفتم که هیچ رجال سیاسی عاقلی در ایران منکر دشمنی نهادینه شده و ایدئولوژیک دو نظام نیست و هیچ کس شیطنتهای سابق امریکا رو منکر نشده(اونطور که نویسنده اصلی در سرنگار چنین ادعایی کرده)
    از این واضح تر بنویسم؟
    اکنون این رسانه‌ها با طیف گسترده تریبون‌هایشان (شامل سایت‌ها، روزنامه‌ها و سایر نشریات مکتوب) در تلاش هستند تا ضمن فراموش کردن جنایات آمریکا در حق ملت ایران، چهره معصوم و مقدسی از ایالات متحده و دولت جنایتکار آن برای ملت به تصویر بکشند.

    اینکه بازگشایی سفارت کار درستی است یا نه امری است جدا و هر کس میتواند نظری داشته باشد
    این نوشته من صرفا در محکومیت و تقبیح رفتارهای ژرنالیستی و اغراقگونه است که از سوی رسانه ها صورت گرفته و در کمال تعجب نه تنها مورد اعتراض دوستان قرار نمیگیرد بلکه از آنها تشکر هم میکنید.

    چه کسی جنایات امریکا علیه ایران را منکر شده است؟
    چه کسی سعی دارد چهره معصوم و مقدس از امریکا بسازد؟

    لطفا متن ذیل را یکبار دیگر بخوانیدتا بیش از این به حاشیه نرویم.
    شما حتی از زیبا کلام(که به گفته خودش با تمام وجود طرفدار لیبرالیزم است)فقط یک مورد نقل کنید که اعمال شیطانی و دشمنی ماهوی و ایدئولوژیک امریکا با ایران را منکر شده باشد چرا که مثل روز روشن است و حقیقتی است انکار ناپذیر و هر کس که چنین توهمی را مطرح کند در حقیقت کارنامه سیاسی خود را بسته است.
    اوباما و کری نیز جزئی از همان پیکره هستند و هرگز کسی ادعا نمیکند که نظرشان در مورد ایران عوض شده است.
    اینکه از اجبار و بنابه مقتضیات زمان تاکتیکشان را عوض کرده اند و ژست دیپلماتیک را ارجح دانسته اند فرصتی است مقطعی برای ایران که میتواند ساختار بین المللی خود را باز سازی کرده و نفسی بکشد.
    همان اوباما نیز هیچوقت منکر بر روی میز بودن گزینه نظامی(حتی در حد لوف)نشده است و هرگز اعتراف نکرده که ایران تمایلی به داشتن سلاح هسته ای ندارد.
    او حداکثر گفته است که ایران در حال حاضر بدنبال سلاح هسته ای نیست و با تدابیری که در توافقات دیده شده در آینده نیز نخواهد توانست به سلاح هسته ای دست یابد.

    بگذارید قضایا را از هم تفکیک کنیم.
    تقریبا همه نخبگان وطنی بر دشمنی ماهوی امریکا با ایران اذعان دارند.
    بنابراین چنین ادعایی که طرفداران تنش زدایی با غرب قصد دارند از امریکا چهره ای معصوم بسازند و جنایاتش را نادیده گرفته باشند حرف درستی نیست و مصداقی نمیتوان برای آن یافت.
    سایت انتخاب را من همه روزه میخوانم کجا چنین ادعایی کرده و حتی چنین القائاتی داشته است؟
    سایت انتخاب از تیم هسته ای و راهبرد دیپلماتیکشان حمایت میکند و در راستای پیشبرد این هدف بعضی مطالب را بزرگنمایی و بعضی را سانسور میکند و ممکن است خیلی جاها از مقلطه و دروغگویی هم ابایی نداشته باشد.
    اینها چه ربطی به اعتراض اصلی من به تاپیک و دروغگویی هایی که از آنها یاد کردم دارد؟

  10. #9
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط golenarges نمایش پست ها
    سلام
    عصباني نشويد برادر عزيز
    آقاي زيبا كلام كه گفته بود ، آقاي صانعي هم كه درخواست بخشش دو طرفه داشته بود
    اگر شما اينها را جزو خائنين و خود فروختگان ميدانيد چرا از طيف طرفداران آنها دفاع ميكنيد؟
    من چه کسی را خائن و خود فروخته دانسته ام؟
    مگر طرفداری از لیبرالیزم خیانت است؟
    مگر آرزوی رفعت و بخشش داشتن نشانی از خودفروختگی است؟
    با چه استدلالی چنین نتیجه هایی از نوشته های من گرفته اید؟

  11. #10
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    من چه کسی را خائن و خود فروخته دانسته ام؟
    مگر طرفداری از لیبرالیزم خیانت است؟
    مگر آرزوی رفعت و بخشش داشتن نشانی از خودفروختگی است؟
    با چه استدلالی چنین نتیجه هایی از نوشته های من گرفته اید؟
    فرزاد عزيز
    حضرت ايت الله جوادي آملي در تفسير سوره اعراف ميفرمايند:
    وقتي كه مكتب فكري طاغوت و كفر و غير از اسلام را شنيديد و به آن اعتقاد پيدا كرديد به ولايت طاغوت در مي‌آييد
    حال با توجه به سخنان آيت الله جوادي آملي از شما سوال دارم
    كساني كه به مكتب ليبراليزم اعتقاد دارند تحت ولايت حق هستند يا ولايت طاغوت؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مدخل‌های اصلی ورودی شیطان
    توسط golenarges در انجمن شیطان شناسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-09-2013, 19:43
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 31-08-2013, 10:29
  3. کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 162
    آخرين نوشته: 31-08-2013, 10:25
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-08-2013, 20:56
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-05-2013, 21:55

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه