نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: ترویج مصرف "پروبیوتیک‌ها" و کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض ترویج مصرف "پروبیوتیک‌ها" و کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها

    ترویج مصرف "پروبیوتیک‌ها" و کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها



    کشورهای پیشرفته با ترویج مصرف "پروبیوتیک‌ها" آمار استفاده از آنتی بیوتیک‌ها را کاهش داده‌اند.




    کشورهای پیشرفته با ترویج مصرف "پروبیوتیک‌ها" آمار استفاده از آنتی بیوتیک‌ها را کاهش داده‌اند.
    دکتر تاج آبادی رئیس هیات مدیره انجمن پروبیونتیک‌ها و غذاهای فراسودمند گفت: پروبیوتیک‌ها میکرواروگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف آنها به میزان کافی سبب ایجاد اثرات سلامت بخش در مصرف کننده می شود درواقع میکروفلور طبیعی نقش بسیار مهمی در تامین و حفظ سلامت موجود زنده دارد که هر گونه آسیب به این میکروفلورها باعث می شود که هضم و جذب مواد غذایی به خوبی انجام نشود و در نتیجه سیستم ایمنی و مقاومت بدن در برابر بیماری‌های عفونی کاهش پیدا می کند.

    وی ادامه داد: از مهمترین عواملی که می تواند میکروفلور طبیعی بدن آسیب بزند صرف بی‌رویه آنتی بیوتیک ها، ابتلا به بیماری‌های عفونی، قرارگیری در معرض اشعه، استرس و رژیم غذایی نامناسب اشاره کرد که در این بین مصرف پروبیوتیک‌ها می‌تواند سبب ترمیم و تقویت سیستم ایمنی بدن شوند.

    تاج آبادی در خصوص منابع پروبیوتیک‌ها عنوان کرد: محصولات غذایی که می تواند دارای پروبیوتیک‌ها باشد شامل پنیر، دوغ، ماست و کفیر و محصولات غذایی غیر لبنی مثل نان، غلات، ماکارونی،شکلات و آدامس است.

    وی با بیان اینکه امروزه فرآورده‌های پروبیوتیک اعم از مکمل های دارویی و محصولات غذایی فراسودمند در بازار سراسر جهان و ایران وجود دارد تصریح کرد: امروزه در کشورهای پیشرفته با استفاده از پروبیوتیک‌ها مصرف آنتی بیوتیک‌ها کاهش پیدا کرده است. همین کاهش کلسترول کاهش خطر سکته نیز از فواید مصرف این مواد است.

    تاج آبادی خاطرنشان کرد:مصرف مداوم محصولات پروبیوتیک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است به طوری که حداقل دوره مصرف 21 روز است و از سوی دیگر لازم است مکمل مورد مصرف اعم از غذایی یا دارویی از نظر ویژگی میکروارگانیسم به کار رفته در حد سویه و همچنین تعداد و دوز دریافتی در هر وعده بررسی و تایید می‌شود.


    منبع: باشگاه خبرنگاران

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ترشحات و عفونتهای دستگاه تناسلی زنان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 05-11-2014, 21:30
  2. عوامل موثر مصرف خوراک در جوجه های گوشتی
    توسط sana252 در انجمن .طبیعت(حیوانان ، گیاهان و درختان و...)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-02-2014, 10:01
  3. عوامل موثر بر تولید تخم مرغ توسط مرغ های تخم گذار
    توسط sana252 در انجمن .طبیعت(حیوانان ، گیاهان و درختان و...)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-02-2014, 09:57
  4. عمده مشکلات سفره ایرانی
    توسط Mosafer Ghafel در انجمن تغذیه ای ،رژیم درمانی و حرکات ورزشی
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 09-01-2014, 15:33
  5. چربی خون و راه های کاهش
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-09-2013, 12:29

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه