نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: چگونه سرطان را می‌توان تشخیص داد؟

  1. #1
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چگونه سرطان را می‌توان تشخیص داد؟

    متخصصان نوسیبیرسک روش تشخیص سرطان را طراحی کردند که در زمان به اصطلاح «مافوق اولیه» می‌توان بروز این بیماری را تشخیص داد.

    به گزارش فارس، با کمک فناوری ساخت شرکت «اپی جین» در هر پلی کلینیکی می‌توان آنالیز را به انجام رساند و بیماری بدخیم را در دوران اولیه رشد آن به دام انداخت.

    این روش بر آنالیز « دی. ان.ای» استوار است. اگر ژن‌های مشخصی فعال باشند، غده سرطانی رشد نمی‌کند. «از کار افتادن» آنها گواه اختلال در کار ارگانیزم است که به تشخیص بیماری سرطان کمک می‌کند.

    نیازی به آنالیز کامل ژن نیست- فقط دو– سه مولکول «دی. ان.ای» کافی خواهد بود.

    دانشمندان نوسیبیرسک ماده‌ای را کشف کردند که با کمک آن می توان ژن از کارافتاده را کشف کرد و معلوم کرد بیمار از چه نوع بیماری سرطان رنج می‌برد.

    نتیجه آزمایش را بعد از چند ساعت می‌توان دریافت کرد و هر کلینیکی از عهده انجام آن برمی آید. از تجهیزات استاندارد برای آنالیز و آزمایشها می‌توان استفاده کرد.

    «یوگنی دوبینین» رئیس شرکت «اپی جین» در مصاحبه با خبرنگار صدای روسیه گفت: بیمار باید آزمایش خون بدهد. سپس ما با استفاده از روش اختراعی، «دی. ان.آ» را از خون جدا می‌کنیم و با کمک آنزیم پردازش آن را انجام می‌دهیم و واکنش استاندارد صورت می‌گیرد که در تمام آزمایشگاه ها وجود دارد. نیازی به وجود هیچگونه تجهیزات جدید نیست. مجموعه معرف های طراحی شده در شرکت ما بخش نوآورانه این روش است.

    مهمترین نکته در این روش، تشخیص مافوق زود است، زیرا تغییر در ژن ها، «از کارافتادن» آنها در مراحل اولیه رخ می‌دهد، یعنی در زمانیکه بیماری هنوز آشکار نشده است.

    قابل درک است که برطرف کردن آن در چنین مرحله‌ای به مراتب ساده‌تر است.

    فرق روش جدید با روش استفاده از مارکرهای سرطانی که پزشکان اطمینان زیادی به آن ندارند، اصولی است.

    مارکرهای سرطانی ، تعین نوع پروتئینی است که در خون شخص کشف می‌شود.

    این نوع پروتئین‌ها می‌توانند هم در افراد بیمار و هم سالم وجود داشته باشند. اما غلظت آنها در افراد گوناگون متفاوت است و برای تشخیص بیماری این آزمایش کافی نیست و تحقیقات بیشتری را طلب می‌کند.

    سیستم تست دانشمندان نووسیبیرسک قادر به تشخیص فوری است و نیازی به آزمایشات مکمل ندارد.

    سیستم مشابه «تست» متخصصان روسیه در خارج از کشور با موفقیت کار می‌کند.

    به گفته رئیس شرکت «اپی جین» شباهت فقط به آنالیز ژنتیک ختم می‌شود.

    متخصصان نوسیبیرسک آنالیز را به شکل دیگری انجام می‌دهند – نه با استفاده از روش شیمیایی که آمریکایی ها انجام می‌دهند، بلکه با استفاده از آنزیم که نتایج به مراتب بهتری بدست می‌دهد.

    وی افزود:ما از روش معرف‌ها استفاده می‌کنیم که بر معرف خود ویژه‌ای استوار است که در شرکت ما ساخته شده است.

    این روش در یک لوله آزمایشگاهی انجام می‌شود و بسیار مطمئن است و نیاز به تجهیزات اضافی ندارد. مهمترین نکته آن است که در مقایسه با روش آمریکایی سه – چهار بار ارزان‌تر است.

    شرکت « اپی جین» گواهی و مجوز اختراع خود را دریافت کرده است و در اینترنت قابل دسترسی است؛ اما کارها در این رشته ادامه دارد.

    چند سال دیگر برای تکامل سیستم تست سرطانی لازم خواهد بود که در سال 2017 میلادی باید برای استفاده تجاری آماده شود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید

    بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به ۸۰ درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد. این سازمان می‌گوید اگر خورد و خوراک و سبک زندگی‌مان را اصلاح نکنیم، به‌طور حتم در سال‌های آینده، سرطان به جای بیماری‌های قلبی در صدر دلایل مرگ‌ومیر قرار خواهدگرفت.



    انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی موادشیمیایی مختلف ساطع‌شده از دود مانند هیدروکربن‌ها هستند و می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.



    ترکیب‌های شیمیایی که در قسمت‌های سوخته خوراکی‌های کبابی یا سرخ‌شده مانند ته‌دیگ، بلال، جوجه کباب، سیب‌زمینی سرخ‌شده و… وجود دارد، حاوی مواد سرطان‌زاست و احتمال ابتلا به انواع سرطان را در مصرف‌کننده افزایش می‌دهد.



    برخی شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند اسپارتام حاوی ترکیب‌های سرطان‌زا هستند و مصرف آنها نه تنها برای بیماران دیابتی مفید نیست بلکه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را هم در آنها افزایش دهد.



    عادت به خوردن غذاهای چرب، سرخ‌کردنی و پرکالری می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را در خانم‌ها بالا ببرد.



    سدیم، نیتریت، نیترات و نیتروزامین موجود در گوشت‌های فرآوری‌شده مانند سوسیس و کالباس، آنها را به موادغذایی سرطان‌زا تبدیل کرده است. اگر در مصرف این خوراکی‌ها افراط شود، احتمال ابتلا به سرطان‌هایی در مصرف‌کننده بالا می‌رود.



    حتی اگر خوراکی‌های مفیدی مانند ماهی و میگو هم درون روغن بسیار داغ و با حرارت بسیار بالا سرخ شوند، ترکیب‌های سرطان‌زایی در آنها آزاد می‌شود که خطر ابتلا به انواع سرطان را بالا می‌برند.



    بیشتر افرادی که در مصرف چربی‌های حیوانی و گوشت قرمز افراط می‌کنند و رژیم غذایی‌شان از نظر میوه‌ها و سبزی‌ها فقیر است، در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.



    هرچه میزان مصرف گوشت‌های کبابی و نیم‌پز در برنامه غذایی‌ بیشتر باشد، شانس ابتلا به سرطان‌ پروستات و پستان بیشتر خواهدشد.



    افرادی که میوه، سبزی و موادغذایی تازه و سالم در برنامه غذایی خود ندارند و اهل الکل و دخانیات هم هستند، به اندازه کافی ویتامین و موادمعدنی دریافت نمی‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان مری قرار می‌گیرند.



    شانس ابتلا به سرطان پروستات با مصرف فراوان غذاهای چرب و پرکالری تا حد قابل‌توجهی بالا می‌رود.



    احتمال افزایش ماده سمی و سرطان‌زای آکریلامید در اثر سرخ کردن شدید و با حرارت بالا در سیب‌زمینی وجود دارد.



    ارتباط مستقیمی بین مصرف نوشیدنی‌های الکلی و ابتلا به سرطان حنجره وجود دارد.



    مصرف روغن‌های جامد و هیدروژنه خطر ابتلا به سرطان را برای مصرف‌کننده در پی دارد.



    محققان انگلیسی معتقدند افرادی که بیشتر موادغذایی شور و نمک‌سود استفاده می‌کنند، ۲ برابر سایر افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش مانند سرطان معده قرار دارند.



    ماهی و گوشت‌های خشک و دودی حاوی نیتروزامین هستند و مصرف مداوم آنها خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی مانند سرطان معده و روده را افزایش می‌دهد.



    مصرف بیش از حد چربی‌های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان را در خانم‌ها و آقایان افزایش می‌دهد.



    مصرف فراوان انواع خوراکی‌های حاوی چربی ترانس مانند چیپس،‌ پفک یا اسنک‌های دیگر می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را تا حد چشمگیری بالا ببرد.



    مصرف بیش از حد غذاهای تند، ترش و شور می‌تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.



    شانس ابتلا به سرطان معده در افرادی که کمتر میوه و سبزی می‌خورند و در خوردن غذاهای سوخاری، دودی، کبابی، کنسروی و سرشار از نمک افراط می‌کنند، بیشتر از سایرین است.



    دود حاصل از زغال که روی کباب‌های زغالی می‌نشیند، حاوی مواد سرطان‌زایی مانند ترکیب‌های معطر هیدروکربنی است و خطر ابتلا به سرطان، به‌خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش را بالا می‌برد.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  4. #3
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض سازمان محیط زیست: پارازیت سرطان‌ زا است

    سازمان محیط زیست از کمیته رسیدگی به وضعیت پارازیت ها درخواست کرد، با توجه به سرطان زا بودن پارازیت ها، تصمیم دیگری برای تهاجم فرهنگی اتخاذ شود.

    سعید متصدی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگویی با اعلام مطلب فوق، اظهار کرد: برای رسیدگی به وضعیت پارازیت ها کمیته مشترکی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده است و تاکنون جلسات آن در سطح وزیر تشکیل و مصوباتی نیز داشته است.

    وی افزود: بر اساس این مصوبات قرار شد مبحث مربوط به پارازیت ها و تاثیر آن بر روی انسان با جدیت پیگیری شود زیرا بحث سرطان‌زا بودن پارازیت ها بارها مورد بررسی قرار گرفته است و احتمال بروز این بیماری به علت تاثیر پارازیت ها در انسان وجود دارد.

    متصدی اظهار کرد: پیشنهاد سازمان محیط زیست بر حذف کامل پارازیت ها است اما اگر قرار است برای مقابله با بحث تهاجم فرهنگی و حفاظت از شان و کیان کشور اقدامی انجام شود بهتر است راه های دیگری برای آن پیشنهاد شود.

    متصدی گفت: اکنون در کمیته مشترک رسیدگی به پارازیت ها کار با جدیت دنبال می شود و یک سری آزمایش ها در حال انجام است تا با بررسی نتایج آن بتوانیم به راهکاری اساسی و قطعی دست یابیم، رسیدن به این هدف نیازمند هماهنگی بین دستگاه های مختلف و شرایط کشور است.

    وی افزود: پیگیری های خود تا رسیدن به نقطه مطلوب را انجام می دهیم اما روند رو به جلو کارها نشان می دهد در آینده ای نزدیک مشکلات برطرف خواهد شد.

    متصدی با بیان اینکه در موضوع پارازیت ها بحث های مختلف فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و سلامت وجود دارد،ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک به نقطه قابل قبولی برسیم تا این نگرانی هم از جامعه برطرف شود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مامو گرافی
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-06-2014, 16:35
  2. سلامت بانوان - سرطان تخمدان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-07-2013, 20:12
  3. سلامت بانوان - سرطان سینه
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-07-2013, 20:09
  4. اثرات قرص های ضدبارداری در ابتلا به سرطان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-07-2013, 16:11
  5. روزانه حدود 105 نفر در ایران به علت سرطان جان خود را از دست می دهند
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 04-02-2012, 12:16

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه