نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: خصوصیات و بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها

  1. #1
    کاربر کهنه کار گلنرگس آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    تهران بود . دي
    نوشته ها
    9,150
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خصوصیات و بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها





    یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع گرم گفت: از دیدگاه طب سنتی افراد با مزاج گرم برون‌گرا و اجتماعی هستند اما در مصرف برخی غذا‌ها مثل ماکارونی و فست‌فود باید پرهیز داشته باشند.




    علی حسینی در مورد افرادی که طبع گرم دارند گفت: در طب سنتی و در گروه افراد با مزاج گرم دو نوع تقسیم بندی وجود دارد. گروهی از افراد دارای طبع گرم و تر هستند که در گروه طبع بهاری یا دموی قرار می‌گیرند و گروهی مزاج گرم و خشک دارند که به گروه صفرا مزاج ها مشهورند.
    مزاج دموی یا گرم و تر
    وی افزود: افراد با مزاج گرم و تر یا دموی دارای حجم خون بالایی هستند اشتهای زیادی برای غذاخوردن دارند به همین دلیل معمولاً دارای اضافه وزن و چاقی هستند و رنگ چهره آنها متمایل به قرمز است.
    این متخصص طب سنتی گفت: این افراد از نظر شخصیتی،روحیه‌ای مهربان و برون گرا دارند و بسیار اجتماعی‌ هستند و چون مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های مغزی هستند باید از غذاهایی با طبع لطیف برای کاهش غلظت خون خود استفاده کنند.
    وی گفت: اما افرادی که دارای مزاج گرم و تر یا دموی هستند بهتر است غذاهای نشاسته ای کمتر بخورند مصرف فست‌فود و سرخ کردنی،تند و پرادویه برایشان خوب نیست.
    این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف خاکشیر،تخم ریحان، سوپ یا آش جو، نان جو، برگ زرد آلو، هلو، انجیر مناسب است اما مصرف آب یخ، نوشابه،تخم مرغ ،بادنجان، نوشیدنی همراه با غذا، ترشی، سرکه، سیر و چای را کم کنند.
    صفرا مزاج‌ یا گرم و خشک
    حسینی در مورد افراد با طبع گرم و خشک نیز گفت: این افراد لاغر اندام هستند و رنگ چهره‌شان سفید است.این افراد دچار دهانی خشک هستند کم خواب بوده و به مصرف ترشی علاقه دارند به طوری که مصرف لواشک و سرکه و غذاهای سرد مثل خیار و کاهو علاقه دارند.
    این متخصص طب سنتی گفت: این گروه از افراد نباید پرخوری کنند و باید مصرف شیرینی را کم کنند.همچنین غذاهای پرحجم مثل آش رشته و ماکارونی برایشان مفید نیست.
    حسینی تصریح کرد: میوه هایی مثل انار و شاتوت، زرشک، تمشک، زرد آلو، هلو،سیب،گلابی و خیار برای آنها مفید است و مصرف هویج ،کاهو، کدو،اسفناج، گشنیز و نخودفرنگی برایشان توصیه می شود.

    منبع: فارس

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بخور نخورهای فصل تابستان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن تغذیه ای ،رژیم درمانی و حرکات ورزشی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-07-2013, 14:55

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه