نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مراقبت های بعد از عمل جراحی بینی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تاریخچه جراحی بینی

    جراحی زیبایی بینی كه تصور می‌شد امری مدرن باشد، ‌بر اساس شواهد قدیمی، ریشه 400 ساله دارد!
    این شواهد از یك كتاب قدیمی به نام « جراحی نقص‌ها از طریق كاشتن» كه در سال 1597 نوشته شده است بدست امده است. این كتاب به شرح و تفسیر جراحی صورت افرادی كه در جنگ زخمی شده بودند می‌پردازد. زبان این كتاب لاتین بوده و تصاویری از نمودارهای پروسه جراحی در آن وجود دارد كه طی آن بینی بیمار به یك فلاپ پوست از بالای بازوی وی پیوند خورده بود.
    در یك نمودار، بیماری دیده می‌شود كه بر روی تخت بوده، ساعد وی به سرش متصل است و یك فلاپ از پوست ناحیه ماهیچه دو سر بیمار به بینی‌اش چسبانده شده است. بیمار باید سه هفته به همین حالت باقی بماند تا پوست بازوی وی كاملا در محل بینی بچسبد. كمی پس از دو هفته، ‌پوست مانند بینی شكل گرفته و پروسه تكمیل می‌شود.
    این كتاب جزو اولین اسناد در مورد جراحی بینی در گذشته بوده و هیچ شاهد دیگری از عمل‌های جراحی مشابه تا اواخر قرن 18 میلادی وجود ندارد.
    اصطلاح پلاستیك از كلمه یونانی «پلاستیكوس» به معنی شكل دادن است. پزشكان معتقدند حدود 600 سال قبل از میلاد مسیح یك جراح یونانی به نام «هنیه» بینی یكی از بیماران خود را با استفاده از گوشت گونه او تحت عمل جراحی قرار داد. همچنین یك هزار سال پس از میلاد مسیح(ع)، جراحان از پوست پیشانی برای جراحی های بینی و دیگر اعضای بدن استفاده می كرده اند.
    اما نخستین شواهد جراحی«بازسازی» پلاستیك در متون سانسكریت 2600 سال قبل یافت شده است. در هند باستان بسیاری از تبهكاران اعضای بدن قربانیان خود را قطع می كردند. بنابراین طبیعی است كه نیاز زیادی به جراحی ترمیمی در آن زمان وجود داشت؛ نیازی كه منجر به ایجاد اشكال ابتدایی جراحی پلاستیك شد.
    اولین کسی که در عصر مدرن تحت عمل جراحی بینی قرار گرفت ویلیام اسپرکلی، افسر جنگلبانان در شروود انگلستان بود. وی در سال 1917 در حین جنگ جهانی اول در اثر شلیک گلوله بینی خود را از دست داد. دکتر هارولد جیلیس جراح ارتش انگلستان و از پایه گذاران جراحی مدرن پلاستیک در جهان وی را تحت ترمیم با فلاپ پیشانی قرار داد، تکنیکی که هم اکنون نیز عیناً توسط جراحان گوش و حلق و بینی استفاده می شود. بعد از چند ماه بینی وی کاملاً ترمیم شد. این اولین جراحی مدرن ثبت شده بینی در عصر مدرن است. در زیر عکسهای قبل و بعد عمل بینی وی دیده می شود.
    در ایران پایه گذار عمل جراحی بینی دکتر محمد اصانلو بوده است. بعد انقلاب قطعاً پایه گذار و احیاگر جراحی بینی، جراحان گوش و حلق و بینی بوده اند. به اعتقاد اکثر کارشناسان، جراحان گوش و حلق و بینی بدلیل احاطه وسیع روی بینی تنها گروه محق برای عملهای زیبایی بینی هستند.

    ایران از نظر تعداد جراحی زیبایی بینی در دنیا اول است و پس از ایران كشورهای امریكا، انگلستان و فرانسه در ردیف های بعدی تعداد عمل های جراحی زیبایی بینی قرار دارند. به تغییر شكل بینی با كاهش یا افزایش اندازه، برداشتن برآمدگی، جمع كردن پره های بینی، تغییر زاویه بین لب بالایی و بینی یا تغییر شكل نوك یا برآمدگی بینی جراحی بینی گفته می شود. رایج ترین نوع جراحی پلاستیك در كشور هم كه حدود 70 درصد از جراحی های پلاستیك را به خود اختصاص می دهد، مربوط به بینی است. البته بخش بسیار زیادی از این جراحی ها هم مربوط به [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] (رینوپلاستی) می شود و بسیاری از جراحی های بینی در كشور تنها جنبه ظاهری و زیبایی دارند نه به خاطر مشكلات تنفسی. بر اساس نظر كارشناسان 95 درصد متقاضیان جراحی بینی را زنان و دختران گروه سنی 14 تا 45 سال تشكیل می دهند و سهم مردان هم پنج درصد است.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض استئوتومی درعمل جراحی بینی چیست؟

    در جراحی زیبایی بینی، برداشت قوز در نمای روبرو منجر به پهن شدن بینی می شود، لذا باید پهنای بینی باریک شود تا شکل نرمال بدست بیاید. بدین منظور باید دیواره کناری استخوان بینی و زائده بالا رونده استخوان ماگزیلاری در کنار، توسط وسیله ای بشکند و متحرک شود تا شکل نرمال بدست آید. همچنین چون غضروفهای لترال فوقانی به استخوان بینی وصل هستند آنها هم به داخل می آیند. به این کار استئوتومی لترال (خارجی) گفته می شود. این کار می تواند به همراه یا عدم همراه کاری به نام استئوتومی مدیال (میانی) باشد. در این روش وسیله ای بنام استئوتوم مدیال به قطر دو تا سه میلی متر در محل برداشت قوز استخوانی دو طرف قرار می گیرد و استخوان بینی از سمت داخل نیز متحرک می شود. قبل از انجام این کار ها، جراح در ابتدای عمل با تزریق لیدو کایین آدرنالین به دوز لازم محل را بی حس و خالی از خونریزی می کند.استئوتومی از ضروریات عمل جراحی زیبایی بینی و صاف شدن بینی است. لترال استئوتومی در مرحله آخر [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] انجام می شود و چون حالت تروماتیک و ضربه زننده دارد و تورم و التهاب تولید می کند. یعنی آخرین مرحله جراحی بینی، لترال استئوتومی است ولی مدیال استئوتومی را بعد از برداشت قوز بینی انجام می دهند.
    روش انجام استئوتومی خارجی هم از بیرون و هم از داخل است. هر دو روش مرسوم است ولی از داخل بینی بدست دکتر کاظمی بهترین نتیجه را دارد. بلافاصله بعد از استئوتومی با انگشت روی محل فشار می آوریم تا خونریزی قطع شود و تورم کم شود.
    علت اصلی تورم پس از عمل جراحی بینی، همان استئوتومی لترال است یعنی اگر در عمل بینی به دلیلی (مانند عدم نیاز در جراحی بینی ترمیمی) استئوتومی انجام نشود، ورم زیر چشم نداریم. بعد از انجام استئوتومی، پشت بینی برای اینکه ناهمواری دارد یا نه، نگاه می شود اگر ناهمواری بود زیر دید مستقیم اصلاح می شود. باید از استئوتومی از پایینترین محل باشد که بعد عمل، لبه ای در محل لمس نشود و زیبا باشد.
    به خاطر همین استئوتومی است که گذاشتن یخ در چهار روز اول بعد عمل بینی خیلی مهم است تا تورم به حداقل ممکن برسد. در روش خارجی از برش ظریف روی پوست به قطر دو تا سه میل متر استفاده می شود. برش کوچک روی پوست به طول دو الی سه میلی متر در محل کانتوس داخلی چشم داده میشود (منظور روی لترال بینی است). وقتی استخوان بینی پیچ خورده و غیر قرینه است یا کاملاً نامنظم است ممکن است استئوتومی در سطوح بالاتر لازم باشد. استئتومی در سطوح وسط یا همان اینترمدیت، شکل استخوان بینی را تغییر می دهد و تحدب را به تقعر تغییر می دهد یا تقعر را به دو قسمتی که کنار هم مطلوب بایستند تغییر می دهد.
    به طور خلاصه استئتومی همان روش شکستن صحیح استخوان بینی بعد عمل بینی است و در دست یک جراح با تجربه و ماهر نتایج شگفتی دارد و به هیچ وجه خطری ندارد. لذا بیماران از شکستن استخوان و تورم و قرمزی زیر چشم ها نباید بترسند و عارضه ای آنها را تهدید نمی کند. در ضمن، بهترین روش که هیچ رد و اثری روی پوست نمی گذارد و کاملاً ایمن است انجام استئوتومی از داخل بینی است که روش ایمنی است.

  4. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض جراحی بینی چگونه انجام می شود؟

    به طور کلی جراحی بینی با روش باز، که روش اصلی انجام جراحی زیبایی بینی در حال حاضر است، انجام می شود. هر عمل بینی معمولا شامل مراحل زیر است:
    • باز کردن پوست و اسکلوتینیزه کردن بینی و جداکردن سپتوم یا تیغه وسط از غضروفهای کناری به صورت زیر مخاطی.
    • برداشتن قوز استخوانی و غضروفی.
    • اصلاح تیغه وسط یا سپتوم.
    • اصلاح نوک بینی شامل تقویت نوک بینی، برداشتن و دوختن و سایر روشها.
    • در صورت لزوم، گرافت گذاری در محلهای لازم منجمله نوک بینی.
    • ترمیم دقیق همه محل ها شامل سقف بینی با نخ نایلون.
    • شکستن استخوانها و کنار هم قرار دادن دقیق آنها جهت تشکیل سقف مجدد.
    • اصلاح پره های بینی در صورت لزوم.
    • گذاشتن مش یا تامپون سیلیکونی داخل بینی و همچنین چسب و اسپلینت و دوختن دقیق پوست و همه محلهای لازم بیرونی.

    در ابتدا یا همان مرحله یک، جدا کردن سپتوم از عضروفهای کناری را داریم که باید حتماً زیر مخاطی باشد تا بعداً باعث تنگی نفس و چسبندگی نشود. در همه این مراحل کمترین دستکاری بهترین نتیجه را در جراحی بینی دارد.
    در قسمت زیر، تعدادی از سوالات بسیار رایج در میان کاربران سایت دکتر کاظمی به همراه پاسخ ایشان گذاشته شده است:

    چه سنی برای جراحی بینی مناسب است؟جهت انجام جراحی بینی سن خاصی مطرح نیست ولی قطعاً بینی باید رشد کامل خود را کرده باشد. لذا معمولاً زیر سن هفده سال تمام در پسران و شانزده سال تمام در دختران توصیه نمی شود. از طرف دیگر در افراد مسن به علت شل شدن پوست و از دست دادن خاصیت ارتجاعی پوست در سن بالای شصت سال توصیه به عمل بینی در سن بالا نمی شود.


    آیا جراحی بینی بر حسب تشخیص پزشک انجام می شود؟در بعضی موارد که بینی دچار شکستگی و انحراف بسیار شدید است جراحی بینی به همراه عمل انحراف بینی ضروری است اما در اکثر موارد در خواست خود بیمار جهت زیبا شدن مطرح است و پزشک از لحاظ ممکن بودن یا اینکه منع عمل برای بیمار نباشد بررسی لازم را انجام می دهد لذا در خواست بیمار در این عمل و کلاً جراحیهای زیبایی مهم است.
    نقش لیزر در جراحی بینی چیست؟لیزر نقش مهمی در خیلی از جراحیها بازی میکند اما در جراحی بینی نقش خاصی ندارد و ارائه این مسئله بیشتر حالت تبلیغاتی دارد. در درمان پولیپ ها و یا جراحی پولیپ، لیزر موثر است اما در جراحی زیبایی بینی هنوز نقش خاصی برای این وسیله درست نشده است و لیزری بودن عمل بینی اصلاً صحت ندارد.
    چه کارهایی قبل عمل بینی ضروری است؟بیمار باید حتماً آزمایش کامل شمارش گلبولهای خون و تست کامل انعقادی و قند و آزمایش ادرار داشته باشد. ضروری است که سیگار از یک هفته قبل عمل قطع شود و تا یک ماه بعد عمل بیمار سیگار و قلیان نکشد. لازم است بیمار از دو هفته قبل عمل مصرف آسپرین را قطع کند. پزشک جراح گوش و حلق و بینی به بیمار اطلاع می دهد که در صورت بروز سرماخوردگی و تب خال به جراح خود اطلاع دهد. در صورتیکه بیمار به سویا یا تخم مرغ و داروها آلرژی دارد باید اعلام کند .
    در هنگام عادت ماهیانه عمل بینی ممکن است؟عادت ماهیانه منع مطلق عمل بینی نیست اما به طور نسبی به علت احتمال افزایش خونریزی حین عمل بهتر است حین خونریزی ماهیانه، عمل بینی انجام نشود به هر روی تصمیم با پزشک شما است.
    آیا جراحی بینی دردناک است؟خیر جراحی بینی اصلا درد ندارد فقط بعد عمل ورم وجود دارد لذا بیمار به هیچ وجه نگران درد نباشد. جراحان گوش و گلو و بینی با تکنیک های ویژه ای که دارند و نحوه انجام با کیفیت عمل بینی از درد کاملاً جلوگیری می کنند.
    چه کنیم ورم عمل بینی کم شود؟گذاشتن مرتب کیسه یخ در پنج روز اول بسیار ضروری است. دکتر کاظمی جراح سرشناس بینی تزریق آمپول "بتامتازون ال ا" را به صورت عضلانی در روز دوم بعد عمل بسیار کمک کننده میداند.



    توصیه میکنیم ده روز بعد عمل اسپلینت روی بینی برداشته شود تا تورم بعد عمل بینی به حداقل برسد .حتماً سرتخت بیمار بعد عمل بینی سی تا چهل و پنج درجه بالا باشد. تزریق کورتون موضعی به صلاحدید پزشک در فواصل مشخص خیلی کمک کننده است.
    حتما به پزشکتان مرتب هفته ای یک بار جهت قرار دادن چسب مراجعه کنید تا چسب به دقت زده شود و مشکلی ایجاد نشود. چسب صحیح بعد جراحی بینی مساوی با کاهش ورم شما است.

    خونریزی داخل سفیدی چشم که بعد عمل به وجود می آید خطرناک است یا خیر؟بعد از عمل بینی خونریزیهای خفیف داخل سفیدی چشم به وجود می آید که اصلا خطرناک و نگران کننده نیست و بعد یک ماه از بین میرود.
    مراقبتهای لازم بعد عمل بینی چه مواردی است؟مهمترین مراقبت، گذاشتن کیسه یخ روی بینی و اطراف آن به مدت چهار یا پنج روز بعد عمل است. بالابردن سر با استفاده از دو بالش هنگام استراحت نکته مهم دیگری است که باید رعایت شود. از موارد مهم دیگر مصرف دقیق آنتی بیوتیک و قرص سرماخوردگی هر شش ساعت و عدم فعالیت فیزیکی زیاد و عدم استفاده از عینک به مدت چهار هفته است. کلیه مراقبتهای لازم در مطلب مراقبتهای پس از جراحی بینی موجود است:
    مراجعات بعد عمل بینی چگونه است؟در یک ماه اول پس از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] هفته ای یک بار و بعد آن در سه ماه بعد از عمل و سپس در ماههای شش و نه و دوازده و بیست و چهار بعد عمل طبق برنامه، بیمار مراجعه به پزشک دارد و پیگیری یک جراحی بینی تا دو سال بعد عمل است.
    آیا بینی عمل شده ضعیفتر از بینی طبیعی است؟خیر به هیچ وجه چنین چیزی صحت ندارد و بینی عمل شده بعد یک سال کاملاً مانند بینی طبیعی است و اصلاً ضعیف نمی باشد.
    شانس موفقیت و احساس رضایت در عمل بینی چقدر است؟بیش از نود و پنج درصد موارد جراحی بینی به نتیجه لازم می رسد و هیچ مشکلی به وجود نمی آید.
    چسب چه نقشی دارد و چند وقت بعد عمل باید روی بینی باشد؟استفاده از چسب بعد عمل بینی باعث چسبیدن پوست به استخوان و غضروف زیرین می شود و پوست را در محل لازم تثبیت می کند و حدود یک الی دو ماه چسب زدن بعد عمل کافی است. بعضی از همکاران توصیه به چسب زدن به مدت یک ماه شبانه بعد از این دوره دارند. (چسب زدن بعد از جراحی بینی)
    چه مدتی بعد راینوپلاستی یا جراحی بینی عمل لیزیک یا لازک قابل انجام است؟حدود یک ماه بعد از جراحی چشم لیزیک یا لازک، انجام عمل رینوپلاستی یا جراحی بینی مجاز است زیرا قرنیه حالت پایدار گرفته و تاثیر بدی روی چشم ندارد. همچنین یک ماه بعد از عمل لیزیک و یا لازک عمل بینی مجاز است.



    حدود یک سال بعد جراحی بینی ورم ها کاملاً خوابیده و ترمیم یا روتوش مجاز است. زودتر از یکسال، انجام عمل جراحی بینی ترمیمی با عارضه همراه است.
    و مهمترین سوال این است که برای جراحی بینی به چه جراحی مراجعه کنیم؟جهت جراحی بینی فقط پزشکان متخصص گوش و گلو و بینی به علت احاطه کامل به آناتومی بینی و سینوسها مجاز به انجام عمل بینی هستند و سایر جراحان مانند جراحان پلاستیک و جراحان عمومی و جراحان فک و صورت احاطه کامل بر آناتومی و جراحی بینی و زیبایی بینی ندارند و مشکلات تنفسی بعد از عمل آنها ممکن است پدید آید.

  5. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مشکلات و شکایات شایع بعد از عمل جراحی بینی

    بعد از جراحی زیبایی بینی معمولاً بیماران مشکلات و شکایات مشابهی دارند که باعث ایجاد نگرانی در آنها میشود، که البته معمولاً جای نگرانی نیست. در این مطلب به مهمترین این شکایات اشاره میشود و جهت رفع نگرانی و آرامش خیال بیماران محترم توضیح داده می شود:
    آبریزش و عطسه پس از جراحی بینییکی از مشکلات شایع بعد از عمل جراحی بینی، شکایت از آبریزش و عطسه مکرر است. در چند روز اول بعد عمل بینی به علت ورم و وجود مش داخل بینی، بیماران از آبریزش مکرر و عطسه زیاد شاکی هستند. عطسه خطری برای عمل بینی ندارد و مشکلی در شکل بینی ایجاد نمی کند. برای این بیماران توصیه می شود که قرص سرماخوردگی بزرگسالان را هر چهار ساعت دو عدد مصرف کنند یا از مصرف قرص تلفاست شبی یکی سود ببرند. بعد از خروج مش ها در دو الی سه روز بعد از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، قطعاً تورم کمتر و عطسه به طور واضحی کاهش می یابد.
    خونریزی و تورم پس از جراحی بینیاگر در پلان جراحی باشد و به بافت اطراف آسیب نرساند، قطعاً خونریزی زیادی بعد از جراحی بینی نداریم. عمده خونریزی ها ناشی از دستکاری بد و ناشیانه حین عمل بینی است. بعد از عمل، گذاشتن کیسه یخ تا چهار روز بسیار کمک می کند، زیرا هم خونریزی را کم می کند و هم تورم را شدیداً کاهش می دهد. بلند بودن زیر سر یا گذاشتن دو بالش قطعاً در کاهش ورم و خونریزی بعد عمل جراحی بینی کمک می کند. بعضی از جراحان توصیه می کنند بیمار دو آجر زیر پایه بالایی تخت بگذارد تا سر تخت بالا برود. اگر خونریزی شدید باشد قطره اکسی متازولین و فنیل افرین هر شش ساعت داخل بینی بسیار سودمند است.
    درد پس از جراحی بینیدرد بعد از عمل بینی بسیار کم است و بسیار راحت به مسکن هایی چون استامینوفن و قرص سرماخوردگی هر چهار یا شش ساعت دو عدد پاسخ می دهد. اگر درد شدیدی باشد که بیمار را از خواب بپراند، حتماً با پزشک باید تماس گرفت. اگر جراح، عمل بینی را در پلان جراحی انجام دهد درد بعد عمل به مسکن و کیسه یخ پاسخ می دهد. اگر درد شدید باشد باید بررسی برای علت شود ولی در مجموع عمل جراحی بینی درد زیادی ندارد.
    تامپون و خارج کردن آن پس از عمل بینیتامپون یا مش داخل بینی، نوار گاز زرد رنگی است که داخل بینی جهت جلوگیری از خونریزی قرار می گیرد. خیلی از مردم از خروج دردناک آن می ترسند در حالی که خروج آن توسط پزشک مجرب اصلاً درد ندارد. وجود تامپون برای شکل گیری، کاهش تورم و جلوگیری از خونریزی مفید و لازم است. خارج کردن مش یا تامپون روز سوم بعد عمل بینی توسط پزشک در مطب انجام می شود.
    اسپلینت و برداشتن آن بعد از جراحی بینیاسپلینت یا گچ، وسیله ای برای فرم دادن بینی است که حین عمل جراحی بینی برای محافظت از بینی روی محل بینی قرار می گیرد، هم به آن شکل می دهد و هم محافظ آن است. اسپلینت ترموپلاستیک است، یعنی با گرما شل می شود و با سرما سفت می شود. بعد از ده روز اسپلینت یا گچ برداشته می شود که برداشتن آن اصلاً درد ندارد. بعد از برداشتن اسپلینت بینی هنوز خیلی ورم دارد که باعث می شود بیمار فکر کند سوراخهای بینی غیر قرینه است.
    تنفس سخت پس از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] وجود مشکل تنفسی و عطسه و و درد پراکنده در بینی تا شش ماه پس از جراحی بینی طبیعی است. شستشوی مرتب دو بار در روز با سرم نرمال سالین برای کاهش ورم و رفع مشکل تنفسی کمک می کند. در کلینیک دکتر کاظمی، روز سوم بعد عمل، یک آمپول "بتاماتزون ال ا" به بیمار بصورت عضلانی تزریق می شود که ورم را به شدت کم می کند و مشکلات تنفسی را خیلی کاهش می دهد.
    احساس برآمدگی در بالای نوک بینیاحساس برآمدگی در ناحیه بالای نوک بینی یا سوپراتیپ شایع است به خصوص این مورد در جراحی بینی مردان شایع است. چسب زدن دقیق به کاهش موضوع کمک می کند. تزریق تریامسینولون به میزان نصف نصف در روز هفتم تا دهم بعد عمل بینی به کاهش ورم کمک می کند. همچنین عدم مصرف نمک و سوسیس و کالباس تا سه ماه ورم را کم می کند. مصرف میوه آناناس شاید در کاهش ورم موثر باشد و توصیه می شود.
    کاهش ورم بصورت نامتقارنکاهش ورم به صورت نامتقارن بعد از جراحی بینی بسیار شایع است. بیمار باید صبور باشد و تا کاهش کل ورم ها یعنی یک سال بعد عمل بینی صبر کند و اصلا نگران نباشد. اگر ورم و غیر قرینگی و عدم یک شکلی سوراخها تا یک سال باقی بود می توانیم از روتوش یا ترمیم سود ببریم.
    جای چسب روی بینیچسب زدن پس از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] از مهمترین نکات مراقبت بعد از عمل بینی می باشد. بعضی اوقات ممکن است در اثر چسب زدن، خط روی بینی و نوک بینی بیفتد که این موضوع اصلاً مهم نیست. اگر چند روز چسب نزنید مشکل حل می شود.
    در مجموع جراحی بینی بسیار ایمن و بی خطر است و اصلاً نگران عوارض آن نباشید.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض بهترین جراح بینی ایران

    دکتر مجید کاظمی: بهترین جراح بینی ایران، متخصص جراحی بینی در تهران با دکتر کاظمی بیشتر آشنا شوید دکتر سید مجید کاظمی متولد تهران می باشد. ایشان پس از تحصیلات مقدماتی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان امام علی ابن موسی الرضا (قلهک) به اتمام رساند.دکتر کاظمی با رتبه 100 وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد و با کسب رتبه سوم پره انترنی دوره انترنی را در همان دانشگاه شروع کرد و با معدل الف دوره پزشکی عمومی را تمام کرد. سپس با کسب رتبه 50 وارد رشته تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی زیبایی صورت در دانشگاه تهران، بیمارستان امیراعلم شد. ایشان در طول دوره رزیدنتی علاوه بر انجام عملهای جراحی زیاد، تحقیقات زیادی در مورد گوش و حلق و بینی و به خصوص زیبایی انجام داد و چندین مقاله در زمینه زیبایی و بویایی در مجلات معتبر داخلی و خارجی نوشت (لینک مقالات در پایین موجود است).دکتر کاظمی با رتبه سوم بورد فارغ التحصیل شد و از آن سال تاکنون مشغول انجام فعالیت های علمی و درمانی می باشند. ایشان سابقه عضویت هیات علمی دانشگاه و مدیر گروهی را نیز دارند و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] در کشور هستند که تا کنون بیش از 3000 عمل جراحی زیبایی انجام داده اند.
    - عضو آکادمی جراحان گوش و گلو و بینی ایران
    - عضو انجمن راینولوژی ایران
    - عضو انجمن تحقیقات راینولوژی ایران
    - عضو جامعه جراحان ایران
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض جراحی بینی با لیزر

    بر اساس قوانین فیزیک نسبیت پیش بینی شده بود که اگر فتونها همدوس یا هم فرکانس شوند دسته نوری کاملاً یکنواخت و با قدرت زیاد ایجاد می شود. از لحاظ فیزیک نظری امکان وجود لیزر ثایت شده بود اما به لحاظ عملیاتی تا دهه شصت میلادی این موضوع میسر نشد. اولین لیزر ساخت بشر لیزر یاقوت بود در سال 1961 میلادی پروفسور علی جوان فیزیکدان جوان ایرانی در آمریکا نخستین لیزر گازی جهان یعنی لیزر هلیوم نئون را ساخت. لیزر مخفف تقویت نور به روش گسیل القایی تابش می باشد (به زبان انگلیسی)
    از دهه هفتاد میلادی لیزر در اعمال جراحی کاربرد پیدا کرد. در عملهای چشم به علت اینکه محیط ویتره نیمه جامد و نیمه مایع است سریعاً لیزر جایگاه خود را پیدا کرد و در قسمتهای مختلف مانند شبکیه و قرنیه و عنبیه بکار رفت.
    در رشته گو ش وحلق و بینی اولین لیزر های مورد استفاده، لیزر دی اکسید کربن بود. این لیزر از طریق یک سری آینه به محل تابانده می شد. اولین کاربرد لیزر در عمل های گوش و حلق و بینی در پولیپها و توده های حنجره بود که اقدام به سوزاندن پولیپ با لیزر شد.
    در دهه هشتاد میلادی همزمان با رشد تکنولوژی، لیزرکی تی پی جهت سوزاندن پولیپ های بینی استفاده شد ولی هیچگاه این موضوع به صورت روتین در نیامد. علت این بود که استفاده از لیزر، گران و هزینه بر و کند بود بطوری که یک عمل جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس که با وسایل معمولی یک ساعت زمان می برد با لیزر سه تا چهار ساعت زمان می برد. لذا هیچگاه لیزر جایگاه ویژه ای در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و سینوس پیدا نکرد. گرچه در حنجره به علت تاثیر شگفت لیزر دی اکسید کربن جایگاه ویژه ای برای لیزر وجود دارد.
    در جراحی و عمل بینی نظر دکتر سید مجید کاظمی این است که با توجه به این موضوع که در عمل زیبایی بینی ما باید برای دسترسی به بافت زیرین پوست را برش بدهیم و بالا ببریم اگر بخواهیم با لیزر این کار را انجام دهیم خاصیت سوزانندگی لیزر باعث ایجاد رد روی محل برش می شود و قطعاً اسکار یا رد زیادی در محل می ماند. لذا لیزر هرگز در جراحی زیبایی بینی جایگاه ندارد.
    اما در بعضی اوقات که مثلا سوراخ شدگی در تیغه وسط داریم و جراح می خواهد سپتوم یا تیغه وسط را ترمیم کند از خاصیت چسبندگی و جوش بافتی لیزر برای چسباندن مخاط به مخاط استفاده میشود.
    به غیر از موارد جزیی به طور کلی در جراحی بینی و عمل بینی که به منظور زیبایی انجام میشود لیزر جایگاهی ندارد در بعضی اوقات جراحان برای سوزاندن شاخک تحتانی یا همان کورنه تحتانی از لیزر استفاده میکنند که البته با توجه به استخوانی بودن کورنه تحتانی معمولا نتیجه مطلوبی ندارد و برداشتن زیر مخاطی کورنه مفید تر است.
    عمل بینی لیزری و جراحی زیبایی لیزری که در این سالها خیلی مطرح می شود به هیچ وجه وجود ندارد و متاسفانه از سوی برخی جراحان برای رونق بخشیدن به کار تبلیغ میشود. در آینده شاید با پیشرفت لیزرها امکان عمل [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] میسر شود ولی فعلاً این موضوع در حد تخیل و آرزوی بشر است. لذا دوستانیکه مرتب می پرسند عمل بینی شما لیزری است یا نه توجه کنند این ها صرفاً تبلیغات بعضی افراد است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض جراحی بینی گوشتی و نتیجه عمل

    جراحی زیبایی بینی های گوشتی چیست و چگونه انجام می شود؟ آیا بینی گوشتی به حالت قبل عمل بر می گر دد؟

    در ابتدا باید تعریفی از بینی های گوشتی داشته باشم: بینی هایی با پوست ضخیم و غدد سباسه فراوان و باز بودن سوراخ های پوست در اصطلاح بینی گوشتی نامیده می شوند. در این بینی ها معمولا غضروف ضعیف می باشد و عمده بینی، پوست و چربی زیر آن و غدد سباسه است. در این بینی ها معمولا کمی نوک بینی افتاده است و پره ها باز و ضخیم می باشد. به علت وجود هورمون جنسی مردانه و چرب بودن پوست مردان، بینی گوشتی در مردان به وفور دیده می شود.

    در گذشته برای اصلاح این بینی ها و جراحی زیبایی بینی از برداشت زیاد از غضروف ها کمک می گرفتند. نتیجه این کار، فرورفتگی و ایجاد اسکار در پوست به علت خالی شدن فضای زیر آن می باشد. معمولاً بیماران فکر میکنند برداشت پوست کمک کننده است اما بنظر می رسد برداشت پوست باعث ایجاد اثرات زخم شدید می شود، لذا به هیچ وجه توصیه نمی شود.

    در تجربیات دکتر کاظمی، تقویت بافت غضروفی و استفاده از غضروف تیغه وسط یا همان سپتوم برای تقویت نوک بینی و به طور کلی بافت غضروفی بهترین تاثیر را دارد.

    استرات کولوملا (cullomella strut) یک تکه از غضروف سپتوم می باشد که به شکل میخ مانند توسط جراح در می آید و در زیر نوک بینی قرار می گیرد و بدینوسیله سعی در بالا بردن نوک بینی و تقویت آن می شود.

    یکی از کار های معمولاً مفید در جراحی بینی افراد با [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] ، "الار بیس" یا برداشت دقیق از پره ها به منظور کوچک کردن پره ها می باشد.

    بهترین روش برای جراحی بینی بیماران با پوست ضخیم، روش باز است. در روش بسته چون نوک بینی به خوبی دیده نمی شود و دسترسی به نوک بینی محدود است، نتایج برای جراحی بینی های گوشتی چندان خوب نیست.

    بیماران با پوست ضخیم باید انتظارات منطقی نسبت به عمل بینی داشته باشند و بدانند هیچگاه بینی آنها مانند بیماران با پوست مناسب نمی شود.
    بینی گوشتی قبل و بعد از عمل
    آیا بینی گوشتی به حالت قبل عمل بر می گردد؟یکی از سوالاتی که مکرراً از دکتر کاظمی پرسیده می شود این است که آیا در جراحی زیبایی بینی افراد با بینی گوشتی بینی به حالت قبل عمل بر می گردد یا خیر؟ در جواب باید بگویم در صورت اخذ نتیجه مناسب تا شش ماه پس از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] ، دیگر تغییر عمده ای در بینی رخ نخواهد داد و به همان شکل باقی می ماند.
    مثالی که در این مورد می توانیم بگویم مانند توپ فوتبال است که وقتی توپ فوتبال را خالی از باد می کنیم به علت ضخامت چرم اطراف ان مدتها طول می کشد کاملا خالی و چروکیده شود. در بینی گوشتی نیز همین اتفاق می افتد، چون پوست ضخیم است مدتها طول می کشد حجم بینی کم شود بنابراین بیمار حداقل برای حصول نتیجه نهایی یک سال باید صبر کند ولی معمولا بعد از شش ماه نتیجه پایدار است و بر نمی گردد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]-[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  9. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض جراحی بینی به زبان ساده | جراحی زیبایی بینی و انیمیشن آن

    جراحی زیبایی بینی به زبان ساده یکی از شایعترین عمل های جراحی زیبایی، رینوپلاستی یا جراحی بینی می باشد. در این عمل، جراح می تواند ظاهر بینی را بسته به شرایط آن، از راه های مختلف همچون تغییر سایز، شکل، زاویه تغییر دهد، علاوه بر آن مشکلات دیگر نظیر انسداد مسیر تنفس یا انحراف تیغه بینی را اصلاح کند.آناتومی بینی:آناتومی بینی (البته بخشی که مربوط به [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] می باشد) به شرح زیر است:
    - قسمت بالایی بینی، پل بینی گفته می شود. شیب بینی به سمت نوک بینی، پشت بینی (دورسوم) گفته می شود.
    - سوراخهای بینی، بین بینی و لب بالا واقع شده و به باریکه پوستی بین سوراخها، کولوملا گفته می شود.
    - قسمت بالایی پشت بینی از استخوان بینی تشکیل شده درحالی که قسمت پایینی از غضروف تشکیل می شود.
    - در خط وسط، غضروف تیغه بینی (سپتوم) واقع شده که در دوطرف آن غضروفهای جانبی بینی قرار گرفته است. در هر طرف غضروف پره بینی قرار دارد که سوراخهای بینی را در بر میگیرد و از آنها محافظت می کندموارد ضرورت جراحی بینی (رینوپلاستی):- انجام عمل جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) معمولاً عملی اختیاری است و اجبار یا لزومی در انجام آن نیست
    - اکثر افرادی که درخواست این عمل را دارند، زیر 30 سال سن دارند.
    - در برخی افراد، مشکلات تنفسی آنها را وادار به انجام این عمل می کند.
    - فرد از ظاهر بینی اش خوشش نمی آید اما تمایلی غیر واقعی برای کمال هم ندارد. (شکل 1)
    موارد منع انجام جراحی بینی (رینوپلاستی):- معمولاً مانع خاصی برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی وجود ندارد مگر اینکه شخص در شرایط پزشکی خاصی بسر ببرد مثلاً بیماریهای شدید قلبی.

    - اما ملاحضاتی وجود دارد:
    1. نوجوانان برای انجام عمل جراحی بینی باید صبر کنند تا سن رشدشان به پایان برسد.
    2. مشکل انعقاد خون ممکن است موجب خونریزی شود. آسپیرین ممکن است در فرایند انعقاد خون تاثیر بگذارد، لذا در صورت مصرف آسپیرین حتماً به جراح خود اطلاع دهید.
    3. فرد حداقل دو تا چهار هفته قبل از عمل جراحی بینی باید از کشیدن سیگار خودداری کند زیرا نیکوتین ممکن است فرایند بهبودی را به تاخیر بندازد.
    4. بدن فرد ممکن است کلوئید ساز باشد (کلوئید به باقیمانده اثرات زخم گفته می شود)
    5. فرد باید نسبت به انتظاراتش از عمل جراحی بینی واقع بین باشد مخصوصاً نوجوانان و والدین آنها. جراحی زیبایی بینی ظاهر فرد را بهتر می کند و در نتیجه اعتماد به نفسش را بالا می برد اما به هیچ وجه فرد جدیدی نمی سازد یا چهره متفاوتی ایجاد نمی کند.
    6. جراحی بینی انجام شده در قبل ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. درصورتی که قبلاً هم عمل جراحی بینی انجام داده اید و قصد انجام مجدد آن را دارید حتماً برای جراح خود شرح دهید.
    عمل جراحی زیبایی بینی:- جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) ممکن است در یک بیمارستان یا کلینیک یا حتی مرکز جراحی محدود با بیهوشی عمومی (خواب) و یا بی حسی موضعی (بیدار) به همراه آرامبخش انجام شود.
    - جراحی بینی بطور خلاصه شامل بلند کردن پوست بینی از روی استخوان و غضروف زیرین و تغییر شکل استخوان و غضروف و گذاشتن پوست سرجایش و درنتیجه شکل گرفتن پوست با استخوان و غضروف تغییر شکل یافته است.
    - برخی جراحان ممکن است برش ها را داخل سوراخهای بینی ایجاد کنند که به آن روش بسته جراحی بینی گفته می شود، اما برخی ممکن است علاوه بر این سوراخها یک سوراخ هم در بارکه پوست بین دو سوراخ (کولوملا) بمنظور بلند کردن کامل پوست بینی ایجاد کنند که به آن روش باز جراحی بینی گفته می شود. (شکل 2)
    - وقتی که پوست از روی استخوان و غضروف برداشته شد، قوز پشت بینی با برش استخوان بینی و کوتاه کردن تیغه بینی و انجام استئوتومی صاف می شود. (شکل 3)
    - سوراخهای بزرگ بینی با برداشتن قطعات کوچکی از پوست پایه سوراخها در هر طرف، کوچک می شوند. (شکل 2)
    - در فرایند تغییر شکل بینی، ممکن است بسته به نیاز و شکل بینی، نوک بینی تغییر شکل داده شود و زاویه بین بینی و لب بالا تغییر کند.
    - پس از اتمام جراحی، جهت حفظ شکل بینی تازه عمل شده، بر روی پشت بینی، اسپلینت (آتل) گذاشته می شود. (شکل 4)
    - تامپون های مخصوص جهت پشتیبانی از تیغه غضروفی وسط بینی پس از عمل، داخل سوراخهای بینی گذاشته میشوند.

  10. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض اسکار یا جوشگاه یا جای زخم در صورت و بینی و درمان

    اسکار یا جوشگاه (Scar) ناحیه ای از پوست است که در اثر زخم و جراحت بافت فیبرو و سفت جایگزین بافت نرمال شده است. اسکار ناشی از روند طبیعی ترمیم زخم است پس بنابراین، اسکار جزئی از روند بهبود زخم است. به جز زخم های بسیار جزئی هر زخمی اعم از تصادف، بیماری و جراحی شامل [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] می تواند درجاتی از اسکار را ایجاد کند. البته استثنا این موضوع حیوانات با ترمیم کامل می باشد که بافت بدون اسکار رشد می کند.
    اسکارها بنابر دلایلی بیولوژیک کمتر به اشعه ماوراء بنفش مقاوم هستند و بافت غدد عرق و فولیوکول مو درونشان رشد نمی کند. بعضی بافت ها مانند استخوان بدون اسکار ترمیم می یابند. دو نوع اسکار بسیار شایع اسکار "هیپر تروفیک" و "کلوئید" است. نوع سوم "آتروفیک" است. در کلوئید و هیپرتروفیک که مردم به آن "گوشت اضافه در اوردن" می گویند، ضخامت بافت نرم به شدت و به صورت بد شکل زیاد می شود.
    اسکار هیپر تروفیک وقتی رخ می دهد که بدن، کلاژن زیاد تولید می کند. اسکار هیپرتروفیک در بینی و بدن به شکل برجستگی قرمز روی پوست ظاهر میشود. اسکار کلویید قطعاً خطرناکتر از بقیه موارد است زیرا می تواند به شکل یک تومور نرم و بدشکل ظاهر شوند. معمولاً اسکار هیپرتروفیک نمی تواند به بافتهای اطراف زخم دست اندازی کند ولی اسکار کلوئید دست اندازی می کند.
    اسکار کلوئید بیشتر در سیاه پوستان رخ می دهد که معمولاً ناشی از جراحی، تصادف، آکنه و سوراخ کردن گوشها است. اسکار کلوئید درد و خارش دارد. قبل از عمل جراحی بینی از بیمار در مورد سابقه زخمش سوال می شود اگر بیمار مستعد اسکار باشد باید دقیقاً در ترمیم محل دقت کرد و قبل و بعد عمل بینی از دارو جهت جلوگیری از اسکار استفاده کرد.
    اسکار آتروفیک شکل اشعه خورشید دارد وقتی اسکار آتروفیک رخ می دهد که بافت زیرین و عضله از بین برود مانند اسکار به علت زخم ابله مرغان.
    اصولاً اسکار هیپرتروفیک و کلوئید بیشتر وقتی رخ می دهد که زخم درست بسته نشود و ترمیم زخم، ثانویه شود. پیشگری از بروز اسکار با ترمیم دقیق زخم در حین عمل جراحی بینی و ترمیم با نخ های ظریف و استفاده از ویتامین سی بعد عمل جهت بهبود ترمیم زخم و استفاده ژل سیکاکتیو و ژل سیلیکون بعد عمل بینی جهت جلوگیری از بروز اسکار می باشد که همه این موارد برای جلوگیری از بروز اسکار در جراحی بینی توصیه می شود.درمان اسکار یا جای زخمیک روش، تزریق ژل کلاژن و هیالورونیک اسید جهت برجسته کردن اسکار آتروفیک می باشد. مهمترین عارضه این روش درمان، حساسیت آلرژیک است. از دیگر درمانها برای اسکار سطحی پوست صورت، استفاده از درموابریشن است که با وسایل مخصوص تحت بی حسی موضعی است. یک روش بسیار مهم، لیزرهای غیر مخرب هستند شامل لیزر دای پالس و لیزر ان دی یاگ و لیزر ار گلاس. این لیزرها لیزرهای استاندارد جهت درمان اسکار هیپرتروفیک و کلوئید می باشد.
    معمولاً جلسات متعدد برای درمان با لیزر ضروری است. لیزر دی اکسید کربن که لیزر مخرب است برای اسکار آتروفیک مفید است. لیزر های مخرب قطعاً نتایج بهتر و عوارض بیشتری دارند ولی لیزر های غیر مخرب عوارض کمتر و نتایج ضعیف تری دارند.
    یکی از روشهای درمان، استفاده از ژل سیلیکون می باشد که هم در تشکیل و هم از تشکیل و هم در بهبود اسکار کاملا موثر است. بعضی گزارشها حاکی از این است که درمان با فشار در بهبود اسکار گوش موثر است.
    کورتیکواستروئید طولانی مدت مانند تریامسینولون تزریقی در نرم کردن اسکار هیپرتروفیک و یا کلوئید موثر است. ولی بتامتازون موضعی و سایر کرم های موضعی کورتیکواستروئید موثر نیستند.

    اصولاً جراحی ناحیه اسکار بر پایه این است که اسکار یا گوشت اضافه یا جوشگاه برداشته شود و دوباره محل با نخ ظریف ترمیم شود. در بینی و اسکارهای آن نیز این روش موثر است. برداشت جراحی معمولاً در ترکیب با سایر روشها مانند لیزر و دیگر موارد از قبیل میکرودرموابریشن و ژل سیلیکونی بسیار موثر است.

    به طور کلی در جراحی بینی و صورت، اسکار کمتر شکل می گیرد زیرا جریان خون بسیار قوی در صورت و بینی وجود دارد. بهترین روش پیشگیری از اسکار، ترمیم اولیه دقیق زخم و مصرف داروهائی چون ژل سیلیکون و یا ژل سیکاکتیو و ویتامین سی خوراکی بعد عمل است. در صورت بروز اسکار درمان دقیق کاملاً میسر است.

  11. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    10
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مراقبت های بعد از عمل جراحی بینی

    1- پس از[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، تا وقتی به شما گفته نشده از فین کردن بپرهیزید و در صورت نیاز بینی خود را با دستمال کاغذی یا پارچه ای تمیز کنید.
    2- در صورت نیاز پانسمان زیر بینی را با گاز استریل عوض کنید.
    3- اسپلینت روی بینی و چسب روی بینی حدود یک هفته بعد از عمل جراحی بینی در مطب برداشته می شود به آن آسیب نزنید و آن را خشک نگه دارید.
    4- از خوردن غذا هایی که جویدن طولانی می خواهد خودداری کنید. غیر این موضوع در هیچ موردی محدودیت غذایی ندارید.
    5- بیش از حد معمول استراحت کنید و از ورزش و تماس جنسی خودداری کنید.
    6- دندان هایتان را با مسواک نرم به ملایمت مسواک کنید و از دستکاری لب فوقانی بپرهیزید تا بینی بی حرکت بماند.
    7- برای حداقل 10 روز پس از جراحی بینی از مکالمه تلفنی یا فعالیت اجتماعی بیش از حد بپرهیزید.
    8- شما میتوانید صورت خود را بشویید ولی دقت نمایید پانسمان خیس نشود تا زمان برداشتن پانسمان از دوش تلفنی و وان برای استحمام استفاده کنید.
    9- از لبخند زدن و خندیدن و حرکات بیش از حد صورت به مدت یک هفته اجتناب کنید.
    10- به مدت یک هفته بعد از عمل بینی، لباس هایی بپوشید که از جلو یا عقب بسته می شود از پوشیدن یقه اسکی و تی شرت و پولیور اجتناب کنید.
    11- از قرار گرفتن در معرض آفتاب و لامپ های پر نور بپرهیزید. گرما باعث تورم می شود.
    12- برای یک ماه از شنا بپرهیزید.
    13- تورم بعد از عمل جراحی بینی طبیعی است نگران نباشید این موارد در عرض دو یا سه هفته بهبود می یابد. رفع کامل تورم شش ماه زمان می خواهد.
    14- کپسول سفالکسین و قرص سرماخوردگی بزرگسالان را هر شش ساعت مصرف کنید.
    15- برای حداقل سه هفته بعد از عمل بینی عینک طبی یا آفتابی نزنید .
    16- لنز های تماسی را می توان بعد از دو یا سه روز بعد از عمل جراحی بینی به کار برد.
    17- پس از اینکه پزشک اسپلینت گچی روی بینی را بر داشت پوست را با آب و صابون می توان شست و این کار را می توان با ملایمت انجام داد. زمانی که بانداژ بر داشته شد می توان از لوازم آرایشی استفاده کرد و برای پوشاندن تغییر رنگ پوست از لوازم آرایش استفاده کنید.
    18- شک نکنید اگر مشکلی دارید با مطب دکتر کاظمی تماس بگیرید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. 12 پیش بینی توسط حضرت امام(ره)
    توسط حبیب الله* در انجمن شخصيت های مرتبط با جهان اسلام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03-05-2014, 15:39

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه