چطور سیر همدانی را از سیرهای دیگر تشخیص دهیم؟
چطور سیر همدانی را از سیرهای دیگر تشخیص دهیم؟
بیش از 80 درصد سیری که به قسمتهای مختلف جهان فروخته میشود از کشور چین میآید. اکثر افراد فکر میکنند که سیر از کالیفرنیا، پایتخت رویش سیر در جهان میآید اما در واقعیت این طور نیست و از چین میآید. حتی در بیشتر موارد سیر ارگانیک یا آلی نیز از چین، کشوری که به روشهای صدور گواهیهای ارگانیک بودن محصولات آن اعتباری نیست میآید.
سیرهای چینی سفیدرنگتر و سبکتر از سیرهای ایرانی هستند. بر اساس یافتههای انجمن صنعت سیر، سیرهای چینی با مواد شیمیایی اسپری و رنگ میشوند تا از این طریق از جوانه زدن آنها جلوگیری شود و حشرات و ماده گیاهی آن از بین برود.
بر اساس گزارش این انجمن، سیرهای چینی در فاضلابهای تصفیهنشده رشد میکنند. در واقع به طور کلی مراحل رشد سیر در چین به شدت شکبرانگیز است و تولیدکنندگان سیر در آنجا برای رشد محصولات خود از فاضلابهای انسانی استفاده میکنند و آزمایشاتی برای بررسی سلامت سیرها انجام نمیشود.
سیرهای چینی با آفتکش متیل برومید به شدت ضدعفونی میشود. متیل برومید مادهای بسیار سمی است و قرار گرفتن در معرض مقادیر زیاد آن باعث آسیب به دستگاه گوارشی و سیستم عصبی مرکزی و یا حتی مرگ میشود. از طرف دیگر، سیرهای چینی آلوده به سرب و سولفیدها هستند.
سیرهای چینی ممکن است مسوم به آفتکشهای متعدد باشند و به این علت که مدت زمانی طولانی در دمای پایین نگهداری میشوند ممکن است آلیسین آنها که یکی از مواد مفید موجود در سیر است و خاصیت آنتیبیوتیکی دارد کمکم با گذشت زمان از بین برود.
سلامتی همه بدَآ !
همه بی معرفتآ!
مشخصات سیر همدان چیست؟سیر مناطق کویری با آب و هوای گرم و خشک یا نیمه خشک همچون همدان یا تهران بوی تندتری دارد، اما سیر نواحی شمال کشور که رطوبت هوا بیشتر است تندی کمتری دارد. هر چه سیر بودار تر باشد پرخاصیتتر است.سیر کوهی (موسیر) در مقایسه با سیر تازه پلویی یا باغی اثرات قوی تر و بوی کمتر و فواید بیشتر دارد.سیر به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی، ضدعفونیکننده (میکروب زدا) و افزایش دهنده ایمنی بدن است.سیر از غلظت خون پیشگیری می کند و خنثیکننده نیترات موجود در برخی موادغذایی بخصوص سوسیس و کالباس است و مصرف روزانه آن در بهبود علائم سرماخوردگی موثر است.برای کاهش بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر جویدن نعنا، ریحان، میخک، چای خشک و قهوه توصیه شده، هر چند ترکیبات بدبوی سیر پس از هضم وارد خون و سیستم تنفسی و در نهایت، نامطبوع شدن تنفس و پوست میشود.وقتی سیر جوانه میزند،از ارزش تغذیهای آن کاسته میشود، ضمن اینکه در جوانه سیر مواد سمی تولید میشود که برای سلامت مضر است. از سیر جوانهزده استفاده نکنید یا قسمت جوانهزده را جدا و مابقی را استفاده کنید.سیرهای سبک و سفیدرنگ چینی را با مواد شیمیایی اسپری و رنگ میکنند تا از این طریق، ز جوانه زدن آنها جلوگیری شود.
سلامتی همه بدَآ !
همه بی معرفتآ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)