گناه ما شیعه بودن است، گناه ما اعتقاد به امامت است. جوانی بنام «قادر بخش سهراب پور» مرا به منزلش برد و مشکلات روستای 107 نفری خود را صادقانه گفت و خواهش کرد اینها را بنویس که ما همچون حضرت علی(ع) برای وحدت صبر را پیشه کردیم.
به گزارش شیعه آنلاین، یکی از کاربران ما با ارسال این مطلب توضیحات کوتاهی در مورد وضعیت اسفناک شیعیان در مناطق جنوب شرقی کشورمان توضیحات ارائه داد. متن کامل این مطلب به شرح ذیل است:
برای تهیه گزارش از فعالیت های یکی از خیرین منطقه «جاسک» در آبرسانی به دهستان سورک، روستاهای "خیر آباد" و "شهریدف" رفته بودم. موتور سواری نظر من را جلب کرد. گویا دلی پر از درد داشت، نزدیکش رفتم و هنوز حرفی نزدم با دیدن دوربینم با صدای گرفته گفت: شما را بخدا بیایید از روستا و مردم روستای ما عکس بگیرید تا مسئولان از وضعیت ما با خبر شوند.
درخواستش را قبول کردم و با آن جوان موتور سوار حدود هفت کیلومتر با آن راه پر موج رسیدم و مردم این روستا که 107 نفر بودند و تعداد خانوارشان 27 نفر بوده، اولین در خواستشان یک حسینیه بود. آنها آب نوشیدنی هم نداشتند، کار نداشتند، بچه هایشان لباس خوبی نداشتند.
در بین آنها زن مسنی گفت: گناه ما شیعه بودن است، گناه ما اعتقاد به امامت است. جوانی بنام «قادر بخش سهراب پور» مرا به منزلش برد و مشکلات روستای 107 نفری خود را صادقانه گفت و خواهش کرد اینها را بنویس که ما همچون حضرت علی(ع) برای وحدت صبر را پیشه کردیم اما این رسمش نیست که بخشدار خود را در طول سال یک بار آن هم 4 سال پیش زیارت کنیم، رسمش نیست که نماینده خود در مجلس شورای اسلامی در روز جمع آوری رأی ببینیم، و رسمش نیست خیرین که اکثرا از برادران اهل سنت هستند تا قبل از روستای ما، راه خود را به طرف روستاهای سنی نشین کج می کنند. ما هم برادران شما هستیم، ما هم مشکلات داریم، ما هم افراد مفلوج داریم، ما هم احتیاج به کمک داریم.
بغض گلویش را گرفته بود ادامه داد: مگر در پیشانی ما چه نوشته است؟ ما تا مرکز لیردف 90 کیلومتر فاصله داریم، راه نداریم، برق نداریم، سنگین دینار زاده گفت: ما هم بلوچیم اما گذشتگان ما مذهب شیعه داشتند و راه و روش آنها را ادامه دادیم، شما را به خدا به مسئولان ما بگویید مردم روستای "گوربوجه" در کنار برادران اهل سنت با توجه به مشکلاتمان کنار هم زندگی می کنیم، بدون هیچ کدورتی و همیشه در کنار هم می مانیم و هیچ وقت همدیگر را تنها نمی گذاریم هرچند خیرین اهل سنت برای کمک به اینجا می آیند اما با این روش کمک (تبعیض) دل ما را بدرد می آورند. کینه ها را در دل بوجود می آورند.
«آمنه آبتین» زنی خوش برخورد. بود از من خواست درد و حرف ما را به مسئولان برسان و بگو ما در مظلومیت قرار گرفته ایم و ما را دریابید. چند ساعتی نگذشته بود خیری که برایشان قول داده بود، خود را به روستا رساند و کار آبرسانی روستا را آغاز کرد. سپس ما از این عزیزان خداحافظی کردیم. نرسیده به روستای لیردف با بخشدار تماس گرفتم و بعضی از مشکلات را برایشان بازگو کردم که ایشان قول داد که پیگیری کنند. انشالله فرماندار دلسوز ما که همیشه برای دیدار با مردم روستاها پیشقدم هستند، برای بررسی مشکلات به گوربوجه نیز بیاید.