نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي برداشته مي‌شود؟

  1. #1
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي برداشته مي‌شود؟

    ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه به تمام کاربران خانگي، تقريبا از سال 85 محدود شد، اما با توجه به آغاز به كار اپراتورهاي وايمكس و از طرفي فعاليت اپراتور سوم تلفن همراه كه براي ارائه سرويس‌هاي ارزش افزوده نيازمند پهناي باند بالاتر است، مدتي است كه زمزمه‌هايي درباره انجام مذاكرات ميان وزارت ارتباطات و برخي نمايندگان مجلس درباره برداشته شدن اين محدوديت سرعت شنيده مي‌شود.

    به گزارش ايسنا، چندي پيش مباحثي درباره حذف محدوديت سرعت 128 کيلوبيتي براي كاربران خانگي مطرح و طرحي نيز در اين زمينه براي تصويب به کميسيون تلفيق ارائه شده است كه در صورت تصويب حذف محدوديت سرعت اينترنت در کميسيون تلفيق، اين طرح به قانون تبديل مي‌شود كه با تصويب اين طرح محدوديت سرعت اينترنت براي کابران خانگي برداشته خواهد شد.

    چندي پيش در خبرها اعلام شد كه عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي از راي مثبت اين کميسيون به حذف محدوديت سرعت 128 کيلوبيتي براي اينترنتي خانگي خبر داده و گفته بود: با تصويب اين طرح محدوديت سرعت اينترنت براي کابران خانگي براي هميشه برداشته خواهد شد.

    علي مطهري با تاکيد بر اين که نمايندگان کميسيون صنايع و معادن مجلس در مورد رفع محدوديت ارائه پهناي باند اينترنت براي کاربران خانگي نظر مثبت دارند، خاطرنشان کرده بود: اين موضوع در دست بررسي کميسيون تلفيق قرار دارد. درصورت تصويب طرح مورد نظر در کميسيون تلفيق، طرح براي تصويب نهايي در صحن مجلس ارائه مي‌شود که پس از آن به صورت قانون در‌آمده و قابليت اجرايي دارد.

    ظاهرا اين لايحه به افزايش پهناي باند اينترنت، ارائه خدمات به کاربران و سياست‌هايي که منجر به اجراي دولت الکترونيک و استفاده از اين فن‌آوري در سطوح اداراي و دستگاه‌هاي اجرايي مي‌شود، مربوط مي‌گردد که با تصويب کميسيون تلفيق در صحن علني مجلس قرائت خواهد شد که نمايندگان مجلس مذاکرات و توافقاتي نيز در اين زمينه با وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات داشته‌اند.

    دسترسي خبرنگار ايسنا به وزير ارتباطات يا ديگر مسوولان مربوطه براي اطلاع از آخرين وضعيت اين توافقات و مذاكرات تا لحظه مخابره اين گزارش امكان‌پذير نشد.

    اما وزير ارتباطات پيش از اين درباره‌ي حذف محدوديت سرعت 128 كيلوبيت اينترنت و اين‌كه آيا برنامه‌اي براي حذف اين محدوديت وجود دارد اظهار كرده بود: ما اين محدوديت را همين الان هم در بسياري از جاها مثل مراكز تحقيقاتي، دانشگاه‌ها، مراكز تجاري، بانك‌ها و جاهايي شبيه به اين نداريم؛ آن چيزي كه نهادهاي فرهنگي مقرر كردند و اين سرعت در حال حاضر پاسخ‌گوست.

    دكتر رضا تقي‌پور تاكيد كرده بود: طبيعتا اين سرعت براي بسياري از كاربران خانگي پاسخگو است و زماني كه كاربرد‌هاي جديد ديگري از طرف نهادهاي فرهنگي تعريف شود، ما به تناسب آن از نظر زيرساخت‌هاي فني اين آمادگي را داريم كه ارتقاء دهيم.

    اما رضا باقري اصل - مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا فقدان راهبرد مشخص در زمينه توسعه خدمات اينترنت باند پهن و اعمال محدوديت 128 كيلو، را از جمله چالش‌هاي وزارت ارتباطات به بر شمرده بود.

    علي‌رغم اين محدوديت، موضوع مهم ديگر آن است كه چرا همين پهناي باند اينترنت 128 كيلوبايتي در كشور آن طور كه بايد در اختيار كاربران خانگي قرار نگرفته چون به اشتراك‌گذاري پهناي باند ميان چند كاربر به افت سرعت و كيفيت اينترنت منجر شده است؟

    البته با توجه به اين موضوع و اين‌كه يكي از وظايف اصلي سازمان تنظيم روابط بين اپراتورها، ‌خدمت‌گيرندگان و كابران است شركت فن‌آوري اطلاعات اين امكان را فراهم كرده كه با نرم‌افزاري كه به‌صورت رايگان در اختيار كاربران قرار داده، بتوانند سرعت ارتباط با اينترنتشان را اندازه بگيرند و اگر استاندارد نباشد، به اين سازمان شكايت كنند.

    وزير ارتباطات در اين رابطه گفته بود: طبق سياست‌هاي ابلاغ شده هيچ محدوديتي در زمينه اينترنت پرسرعت اعمال نشده و شايد نكته‌اي كه بايد به اين اشاره كرد كه زماني كه يك پهناي باند يا يك خط در اختيار يک کاربر قرار مي‌گيرد، از نظر اقتصادي در تمام جهان نيز معمول است و به اين خاطر كه مشخص نيست كاربران از كل پهناي باند در همه زمان‌ها استفاده مي‌كنند، اين ميزان پهناي باند بين يك تعداد مشخصي به اشتراك گذاشته مي‌شود كه اين موضوع هم برابر پروانه شركت‌هاي ندا مجاز اعلام شده است.

    تقي‌پور در بيان اينكه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي چگونه به وظيفه نظارتي خود بر شركت‌ها اقدام كرده است، گفته بود: اكنون در سايت شركت فن‌آوري اطلاعات به آدرس [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] بخشي با عنوان سنجش سرعت اينترنت وجود دارد كه كاربران مي‌توانند با كليك برروي آن سرعت اينترنت خود را در حال استفاده، به صورت وب بيس اندازه‌گيري كنند.

    طبق اعلام مسوولان هر کدام از ISDPها و يا ISPهايي که احساس مي‌کنند سرويس‌هاي خود را با کيفيت مناسبي به کاربران ارائه مي‌کنند، مي‌توانند يکي از اين سرورها را روي سيستم خود قرار داده و امکان اندازه‌گيري سرعت را براي کاربران فراهم کنند؛اين سامانه با هدف فرهنگ‌سازي و افزايش آگاهي کاربران اينترنت با واژه‌هاي متداول در اين حوزه و همچنين اندازه‌گيري سرعت و کيفيت سرويس مورد استفاده، راه‌اندازي شده است. پيش از اين به کمک سه سرور آزمايشي، امکان اندازه‌گيري سرعت اينترنت در حال استفاده را براي کاربران فراهم شده بود.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه