نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: چگونه سنگ مرمر ايران بازار اسراييل را پر كرده است؟!

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض چگونه سنگ مرمر ايران بازار اسراييل را پر كرده است؟!

    روزنامه مصري الاهرام گزارش مي دهد





    فرارو-
    روزنامه ي "الاهرام" چاپ مصر، اخيرا در گزارشي به قلم "عادل شهبون" نوشته است كه سنگ "گوهره" ي ايران عمدتا از راه تركيه وارد سرزمين هاي اشغالي فلسطين شده و در سطح وسيعي به كار ساختمان سازان اسراييلي درآمده است.

    به گزارش سرويس بين الملل فرارو، اين گزارش، با عنوان"چگونه سنگ مرمر ایرانی،اسرائیل را تسخیر کرد؟"، مي افزايد كه فرش و پسته ي ايران نيز به وفور در سرزمين هاي اشغالي به وفور يافت مي شود.

    گزارش را در زير بخوانيد:

    با وجود دشمنی سیاسی کاملا آشکار میان تهران و تل آویو ، داد و ستد میان دو طرف ، حتی به شکل غیر مستقیم و از طریق کشورهای دیگر نظیر یونان و ترکیه ، انجام می گرفت .

    این داد و ستد طی سال های اخیر رونق چشمگیری پیدا کرده بود و طرف اسرائیلی به کالاها و تولیدات ایرانی ، به ویژه سنگ مرمر و قالیچه و پسته ، افزون بر دیگر تولیدات همانند عطر و منسوجات و لوازم آرایش ، گرایش پیدا کرده بود .

    این داد و ستد با کشورهایی نظیر سوریه و لبنان انجام می گیرد که اسرائیل آن ها را دشمن توصیف می کند . سنگ مرمر ایرانی ، موسوم به « گوهره » که دارای رنگ های بژ و خاکستری تیره است و از شهر اصفهان وارد می شود ، در زیباسازی و تزیین بانک ها و تالارهای کنفرانس و ویلاهای مجلل به کار می رود و مورد نظر مهندسان و معماران در اسرائیل است .

    به راستی این سنگ مرمر از کشوری که بر اساس قانون اسرائیل داد و ستد با آن ممنوع است ، چگونه وارد تل آویو شده است؟

    پاسخ پرسش این است که از طریق کشور ثالث، یعنی ترکیه ، وارد شده است. سنگ های مرمر در درون کانتینرها همراه با اسناد ومدارک ترکیه و با عبور بی دغدغه از بنادر اسرائیلی وارد می شوند .

    سنگ مرمر ایرانی را یک خانم مهندس اسرائیلی به نام «میری کایزر » در ده سال قبل، زمانی که دست به کار تجهیز ساختمان اداره جدید بانک لیؤمی شد، برگزید. او پس از جلب موافقت مسئولان بانک که همراه او به یونان سفر کردند تا سنگ مرمر هایی را که قرار بود به اسرائیل حمل شود انتخاب کنند، هزاران مترمربع از این سنگ ها را برای زیباسازی ساختمان از داخل و خارج وارد کرد . در آن تاریخ ، ایران سنگ مرمر را به شهر یونانی "دراما" ارسال کرد . و در آن جا به تکه های کوچکی تقسیم شد و سپس به اسرائیل انتقال یافت . امروزه ، این سنگ مرمر از راه ترکیه به تل آویو وارد می شود .

    مرمر ایرانی در بین تجار اسرائیلی به دراما شهرت یافته است و با وجود اینکه تمام کارکنان بانک لیؤمی می داند که منبع صادر کننده مرمر به کار رفته در تزیین بانک، ایران است، اما آن چه بر روی اوراق ثبت شده است، خلاف این را ثابت می کند ؛ یعنی این که به عنوان مرمر یونانی ثبت شده است ، زیرا تقسیم آن به قطعات کوچک تر در شهر یونانی دراما صورت گرفته است .

    از سوی دیگر، این احتمال هم وجود دارد که وارد کننده اسرائیلی از کانتینر های یونانی استفاده کرده و همین امر سبب شده است که گمرکات اسرائیل آن را به عنوا ن مرمر یونانی ثبت کنند و این اقدام امروزه در مورد مرمری که از راه ترکیه وارد می شود ، صورت می گیرد.

    بانک لیؤمی قطعا تنها بانک نیست، بلکه صدها ساختمان مسکونی در اسرائیل، همانند ساختمان های شیک و مجلل تل آویو ، از این مرمر استفاده کرده اند.

    « گوهره » تنها سنگ مرمر ایرانی در بازارهای اسرائیل نیست، بلکه انواع دیگری نیز همانند گرانیت و اونیکس و غیره از ایران وارد می شوند؛ اما وجه تمایز مرمر گوهره این است که نسبتا ارزان قیمت است . یکی از وارد کنندگان مرمر در تل آویو فاش ساخته است که از طریق تلفن همراه مستقیما با ایرانی ها تماس می گیرد تا مقدار سنگ مرمری را که می خواهد سفارش دهد . بسیاری از تاجران اسرائیلی به صراحت اعتراف می کنند که مرمر ایرانی را می فروشند و در توجیه آن می گویند که سیاست در تجارت دخالتی ندارد و گاهی هم این تاجران نام های دیگری را بر مرمر ایرانی نظیر « استیل گرای » می نهند .

    بر اساس آمارهای منتشر شده در تل آویو ، میزان واردات اسرائیل از مرمر از راه ترکیه طی سه سال اخیر 60 درصد افزایش یافته است و ارزش مرمر وارداتی در سال 22 میلیون دلار تخمین زده می شود .

    مسئول بخش تجارت در اسرائیل مي گويد که 90 درصد کسانی که مرمر گوهره را استخراج می کنند، وابسته به نظام ایران اند و در همین ارتباط رئیس شعبه تجارت خارجی بخش صنایع اسرائیل می گوید که اقتصاد ایران عمدتا به صدور سنگ مرمر به اسرائیل تکیه نمی کند ؛ زیرا می توانند آن را به هر کشور دیگری بفروشند.

    وزارت دارایی اسراييل نیز اعلام کرده است که هیچ گونه مجوزی برای وارات مرمر از ایران وجود ندارد و واردکنندگان با زیر پا نهادن قانون، خطر می کنند زیرا ایران مورد تحریم های اقتصادی بین المللی قرار گرفته است .

    دوسال قبل، شرکت اسرائیلی « بستونز » سعی کرد مقادیری از مرمر گوهره ایرانی را به عنوان مرمر ترک به شرکت امرایکایی
    «اینساکس» بفروشد، ولی مسئولان شرکت امریکایی در مورد منبع صادر کننده مرمر دچار تردید شدند و پس از تحقیق و بررسی معلوم شد که این مرمر از کوه های ایران استخراج شده است و بلافاصله شرکت تصمیم به لغو معامله گرفت .

    افزون بر این، قالی ایرانی نیز به بازارهای اسرائیل راه پیدا کرده است و مشهور ترین آن متعلق به قم و اصفهان است که از راه آلمان یا ترکیه وارد می شود . بر اساس آمارهای موجود ، قالی ایرانی 40 درصد از کل قالی هایی را که اسرائیل طی سه سال اخیر وارد کرده است ، تشکیل می دهد .

    اسرائیل هر سال 450 هزار دلار قالی دستباف از راه آلمان و 30 هزار دلار دیگر از راه ترکیه وارد می کند . افزون بر این ، ایران منبع 90 درصد پسته موجود در بازارهای اسرائیل، ایران است .

    گاهی نیز خشکبار و میوه های مغزدار و تنقلات از ایران وارد اسراييل می شود و لوازم آرایش نیز از سوریه یا لبنان از راه قبرس وارد اسراييل می گردد .در صورتی که مقام های اسرائیلی به این تولیدات و فرآورده ها دست یابند ، بلافاصله آن ها را مصادره و معدوم می کنند. عجیب این است که تولیدات اسرائیلی نیز همانند تجهیزات رایانه ای از طریق ترکیه به بازارهای ایرانی و سوریه و لبنان رخنه می کنند .

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه