آيتالله العظمي مکارم شيرازي با تأکيد بر لزوم حفظ اعتدال در فعاليتها در زمينه اديان و مذاهب، خواستار جلوگيري از ايجاد آثار تخريبي در اين عرصه شدند.
به گزارش خبرگزاري اهلبيت(ع) ـ ابنا ـ آيتالله العظمي ناصر مکارم شيرازي در ديدار رئيس دانشگاه اديان و مذاهب و جمعي از معاونين و رؤساي دانشکدههاي اين دانشگاه طي سخناني با اشاره به حساسيت بالاي کار در اين دانشگاه، فعاليت در زمينه اديان و مذاهب را مانند شمشيري دو لبه خواندند و افزودند: مراقب باشيد تا بهانهاي به دست بهانه جويان نيفتد.
ايشان با ابراز خرسندي از توسعه چشمگير دانشگاه اديان و مذاهب و تأکيد بر لزوم حفظ اعتدال در فعاليت اين مرکز، خاطرنشان کردند: بايد با اعمال نظارت بيشتر بر مطالب ذکر شده در جلسات، کلاسها و بالأخص کتبي که جنبه عموميتري دارند، بر شکلگيري آثار سازنده اهتمام ورزيده و از ايجاد آثار تخريبي جلوگيري نماييد.
آيتالله العظمي مکارم شيرازي همچنين با اشاره به ديدار اخير هيئتي از واتيکان با ايشان، اظهار داشتند: اساتيد و پژوهشگران دانشگاه اديان و مذاهب بايد با کسب آگاهي از جديدترين تحولات ايجاد شده در مفاهيم اعتقادي اديان، بر بار علمي آثار پژوهشي خود بيفزايند.
اين مرجع تقليد در پايان دانشگاه اديان و مذاهب را در حوزه علميه منزوي دانستند و گفتند: تشکيلات شما را در حوزه کمي منزوي ميبينم. بايد با گسترش ارتباط خود با مراکز حوزوي بويژه حوزه علميه قم از اين حالت انزوا و جزيرهاي خارج شويد.
90 درصد دانشجويان دانشگاه اديان ومذاهب طلبه هستند
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب نيز در اين ديدار ضمن مروري بر تاريخچه و اهداف شکلگيري اين دانشگاه، گزارشي از فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي را ارائه داد.
حجتالاسلام سيد ابوالحسن نواب، با تأکيد بر اين که در دانشگاه اديان و مذاهب کيفيت کار بر کميت آن اولويت دارد، گفت: اين دانشگاه عليرغم نوپا بودن بيش از صد عنوان کتاب در زمينه شناخت اديان و مذاهب تدوين و چاپ نموده که اکثر آنها قابليت تدريس را دارا ميباشند.
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب افزود: بسياري از اين کتب همچنين توانستهاند در جشنوارههاي مختلف در سطح کشور نظير جشنواره کتاب سال، جشنواره بين المللي فارابي،کنگره بين المللي مهدويت و ...حائز رتبههاي برتر شوند و در حال حاضر نيز تدوين ديگر کتب با سرعت و جديت ادامه دارد.
نواب خاطرنشان ساخت: در حال حاضر در دانشگاه اديان و مذاهب بيش از 848 دانشجو که 90 درصد آنان را طلاب تشکيل ميدهند در قالب 10 رشته در سه دانشکده شيعه شناسي، مذاهب اسلامي و اديان مشغول به تحصيل هستند.
وي ادامه داد: اين مرکز از سال 84 و پس از 11 سال پژوهش و تربيت هيئت علمي خود، اقدام به پذيرش دانشجو از ميان طلاب و دانشجويان در مقطع کارشناسي ارشد کرده است و اکنون اين دانشجويان پايان نامههاي بسيار مفيدي را با عناوين و موضوعات جديد و به روز تأليف کردهاند.
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با اشاره به بازديدهاي متعدد هيئتهاي دانشگاهي، علمي و پژوهشي داخلي و خارجي از اين دانشگاه گفت: نکته مشرک تمامي اين ديدارها ابراز شگفتي بازديدکنندگان از ميزان آزادي موجود در يک مرکز دانشگاهي حوزوي در شهر مقدس قم در عرصه علم و دانش است.
نواب در پايان افزود: اين ارتباطات از نقاط قوت بارز دانشگاه اديان و مذاهب است و تلاش ميکنيم روز به روز آن را گسترش دهيم.