من قصد نفی هیچ شخصی را ندارم، بطور کلی حرف می زنم. بعدا نروید پشت من حرف بزنید که علیه کسی سخنی گفته ام. فقط بدانید که هر سبکی داستان خاص خود را دارد و نمی شود به راحتی آن را رد کرد. خدا کند خودی ها این بحث ها را به انحراف و ناکجا آباد نبرند اگر چه ما هم خطا و اشتباه زیادی داشته ایم.به گزارش شیعه آنلاین، "عبدالرضا هلالی" مداح سرشناس اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در سخنانی با اشاره به ایراداتی که به نوع سبک های او گرفته می شود گفت: این بحث ها و ایرادات از زمان حاج "اکبر ناظم" هم بوده و عده ای مثلا خودی ایشان را برای خواندن نوحه ها و سبک های جدید تمسخر و تکفیر می کردند!
"هلالی" که در آستانه محرم الحرام و أیام سوگواری سید و سالار شهیدان سخن می گفت، در ادامه با مقایسه یکی از نغمات خود با نغمه بیادماندنی حاج "اکبر ناظم" افزود: بروید بپرسید که وقتی «ناظم» سبک مشهورش را می خواند که «همه جا کربلاست همه جا نینواست / تو حسین منی نورعین منی»، چگونه او را مورد سرزنش قرار می دادند.
این مداح سرشناس در ادامه افزود: این نوع سبک های جدید 10 سال پیش شروع شد و حالا ثمره اش را می بینیم که چقدر جوانان با این نوع شورها و سینه زنی ها جذب مجلس (هیأت های مذهبی) شدند. در حالی که آن زمان ما را تمسخر می کردند و می گفتند چرا با این حالت شور می گیریم.
"هلالی" همچنین گفت: من قصد نفی هیچ شخصی را ندارم، بطور کلی حرف می زنم. بعدا نروید پشت من حرف بزنید که علیه کسی سخنی گفته ام. فقط بدانید که هر سبکی داستان خاص خود را دارد و نمی شود به راحتی آن را رد کرد. خدا کند خودی ها این بحث ها را به انحراف و ناکجا آباد نبرند اگر چه ما هم خطا و اشتباه زیادی داشته ایم.
این ذاکر، همچنین با اشاره به شاعری که به کنایه سبک های عزاداری او را در شعر، مورد اشاره قرار داده، گفت: شاعری آمده شعری سروده که خیلی زیبا و قوی است اما در انتها شیطنت اش گل کرده و چیزهایی برای من ساخته که اگر دستم به این شاعر برسد پاسخش را خواهم داد!
شایان ذکر است، این شاعر چندی پیش در غالب شعری بلند به نام "یاد ناظم ها بخیر"، سبک های جدید عزاداری را با کنایه غیر مستقیم مورد اشاره قرار داده است.
گفتنی است «حاج اکبر ناظم» (1363- 1288) از مداحان مطرح و مشهور تهران قدیم و حسینیه قنات آباد بوده که نغمه های بیادماندنی و شورآفرین عزاداری او سال هاست در هیات های عزاداری در ایران مورد استفاده قرار می گیرد.