انگشتان پا را در كفش تكان دهید
راه رفتن در بین ساعات كاری موجب می شود گردش خون بهتر جریان داشته باشد و از افزایش فشارخون، اختلال درچربی خون و بیماری های قلبی و عروقی كه همگی از عوارض پشت میزنشینی و كم تحركی است، كاسته شود.
گنجاندن ورزش در برنامه روزانه، رعایت رژیم غذایی و اصول تغذیه و رعایت اصول ارگونومیك در استفاده از ابزار كار، از عوارض كم تحركی و پشت میزنشینی می كاهد.
دكتر ابوالقاسم جزایری، مشاور تغذیه ای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: افرادی كه ساعت های طولانی پشت میز كار خود می نشینند باید توجه داشته باشند كه بیشتر در معرض چاقی و بیماری های قلبی و عروقی قرار می گیرند و حتماً باید در طول روز، به فاصله یكی، دوساعت و به مدت یك تا دو دقیقه راه روند تا از عدم بی تحركی و ثبات خارج شوند.
وی ادامه داد: راه رفتن در بین ساعات كاری موجب می شود گردش خون بهتر جریان داشته باشد و از افزایش فشارخون، اختلال درچربی خون و بیماری های قلبی و عروقی كه همگی از عوارض پشت میزنشینی و كم تحركی است، كاسته شود.
دكتر جزایری گفت: كارمندان می توانند در همان حالت نشسته، انگشتان پایشان را در كفش تكان دهند تا از بی حركتی خارج شوند.
مشاور تغذیه ای معاونت بهداشتی با اشاره به مصرف بیش از حد چای، در بین كارمندان افزود: مصرف چای منجر به خوردن قند و شیرینی شده و مجموع این قند و شیرینی ها، در طول روز برای سلامتی بسیار مضر است.
وی با تاكید بر این كه افرادی كه ساعات زیادی پشت میز می نشینند باید در طول روز همراه با چای خود كمتر، شیرینی و قند مصرف كنند بهترین حالت را، مصرف میوه و سبزیجات كه مقدار زیادی فیبر، ویتامین و مواد معدنی را به فرد می رساند، عنوان كرد.
دكتر جزایری در پایان خاطرنشان كرد: افراد می توانند با گنجاندن ورزش در برنامه روزانه خود از عوارض كم تحركی و پشت میزنشینی بكاهند و ورزش كردن به گونه ای باشد كه همه اعضای بدن را درگیر كند كه این امر باعث تسهیل در گردش خون می شود.