نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مضرات استفاده ازطلا براي مردان

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض مضرات استفاده ازطلا براي مردان

    مضرات استفاده ازطلا براي مردان

    طبق بررسي هاي متعددي که صورت گرفته، تعداد گلبول هاي سفيد خون در مردان بيشتر از زن ها است، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن ميزان گلبول هاي سفيد مي شود. به طور طبيعي با افزايش شمار گلبول هاي سفيد، جا براي گلبول هاي قرمز خون کم شده و تعداد آن ها به طور محسوسي کاهش پيدا مي کند.
    طلا از جمله فلزهاي زينتي به شمار مي رود که طرفداران زيادي دارد و به خصوص خانم ها علاقه زيادي به آن نشان مي دهند و بالطبع از اشکال مختلف آن به عنوان زيورآلات استفاده مي کنند.


    در اين ميان حتما شنيده ايد که استفاده از طلا براي مردان منع شده و در اسلام اين کار عملي حرام معرفي شده است ولي تا به حال شده از خودتان بپرسيد چرا زنان مجاز به استفاده از طلا هستند ولي مردها نبايد از اين فلز قيمتي و زينتي بهره مند شوند؟ به طور کلي هر موضوعي که اسلام آن را سفارش کرده باشد براي بدن انسان مفيد و هر چه را که براي انسان حرام کرده باشد، قطعا براي او مضر است. اگر چه دلايل برخي مسائل هنوز از لحاظ علمي مشخص نشده است ولي ما به عنوان مسلمان به اين معتقد هستيم که مسلما خيري در پشت اين ممنوعيت ها وجود دارد.
    طبق بررسي هاي متعددي که صورت گرفته، تعداد گلبول هاي سفيد خون در مردان بيشتر از زن ها است، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن ميزان گلبول هاي سفيد مي شود. به طور طبيعي با افزايش شمار گلبول هاي سفيد، جا براي گلبول هاي قرمز خون کم شده و تعداد آن ها به طور محسوسي کاهش پيدا مي کند.
    در واقع استفاده از طلا در مردان باعث بر هم خوردن تعادل ميان گلبول هاي سفيد و قرمز خون مي شود. همين امر باعث بروز کم خوني در مردان و از سوي ديگر باعث بروز سرطان خون مي شود که همگي بر اثر اختلال در گلبول هاي بدن مردان ايجاد مي شود.
    اما در اين جا شايد اين سوال ذهن شما را مشغول کند که پس چرا زنان مي توانند از طلا استفاده کنند؟ اگر طلا روي تعادل گلبول هاي بدن مردان تاثير مي گذارد، پس زنان هم نبايد از اين امر مستثنا باشند.


    در نگاه ابتدايي شايد حق با شما باشد، ولي مطالعاتي که روي ساختار بدن زنان انجام شده نشان مي دهند تفاوت هايي جزئي در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوي اشعه هايي است که از پوست بدن رد شده و روي گلبول هاي بدن تاثير مي گذارد. اين مساله در مورد مردان کاملا صدق مي کند ولي در زنان خير. در زنان بين لايه پوست و گوشت، يک لايه چربي وجود دارد اما در مردان اين لايه وجود ندارد. همين لايه محافظ چربي است که همانند سدي محکم مانع از رسيدن اشعه هاي مضر طلا به بدن زنان مي شود.
    به اين ترتيب تاثير منفي روي گلبول هاي قرمز خوني در مردان يکي از مضرات استفاده از طلا در آقايان است.
    دليل ديگري که از اهميت زيادي هم برخوردار است، تاثير منفي اشعه هاي فلز طلا روي هورمون هاي جنسي مردان است. استفاده از طلا توسط مردان باعث بروز اختلالات هورموني شده و حرکت اسپرم ها را با مشکل مواجه مي کند، به طوري که سرعت حرکت آن ها به قدري کاهش پيدا مي کند که قدرت کافي براي باروري تخمک نداشته و موجب ناباروري مرد مي شود.


    در واقع بررسي هاي صورت گرفته حاکي از آن است که بيشترين تاثير طلا در بافت هاي مختلف بدن، روي اندام ها ي تناسلي است. طلا بيشترين اثر منفي خود را در مردان در بخشي از دستگاه تناسلي مي گذارد که محل تجمع اسپرم ها است. اسپرم ها مدت زماني را در اين مکان مي گذرانند تا قدرت باروري و تحرک يابند. بنابراين اشعه هاي مضر طلا با تاثير بر اين بخش به شدت از سرعت حرکت و باروري اسپرم ها مي کاهد.
    علاوه بر ناباروري که پيامد مهمي در استفاده از طلا است، مشکلات روحي و خانوادگي ناشي از آن را هم بايد اضافه کرد که گاهي باعث هزينه هاي زياد براي درمان ناباروري و حتي به هم خوردن زندگي ها مي شود. در اين ميان حتي افرادي که از طلا به عنوان زينت استفاده نمي کنند و تنها شغل آن ها ايجاب مي کند که با طلا در ارتباط باشند هم از اين خطرات در امان نيستند و اختلالات هورموني گريبان آن ها را نيز ممکن است بگيرد.
    وقتي صحبت از طلا به ميان مي آيد، همه جواهرات ساخته شده از آن را در بر مي گيرد. زنجير طلا، انگشتر طلا، حلقه طلا، بند ساعت و حتي عينک طلا و حتي سروکار داشتن با طلا و طلا سازي هم مي تواند براي مردها مشکل ايجاد کند و فرقي هم نمي کند مدت کوتاهي با اين طلا در ارتباط باشيد يا طولاني، به هر حال براي مردان منع استفاده دارد.
    اما در برخي شرايط از طلا و ساير فلزات از قبيل نقره به عنوان درمان استفاده مي شود و گاهي نيز اين فلز در دندان سازي و جراحي استخوان ها کاربرد دارد; در اين حالت چون صرف درمان بوده و براي برطرف کردن مشکل و بيماري ايجاد شده مورد استفاده قرار مي گيرد، ايرادي ندارد. کما اين که شواهد حاکي از آن است که در طب سنتي چيني و در طب سوزني گاهي براي درمان برخي بيماري ها از سوزن هاي طلايي يا نقره اي استفاده مي کنند.


    طلا به طور کلي به 3 رنگ زرد، سفيد و قرمز در بازار وجود دارد و مهم نيست مردان از چه رنگ طلا استفاده کنند، بلکه مهم ماهيت طلا است که در هر سه رنگ آن وجود دارد.
    در اين بين برخي فکر مي کنند طلا سفيد همان پلاتين است ولي پلاتين فلزي جداگانه و با طلا سفيد متفاوت است. طلا سفيد همان طلاي زرد رنگي است که با مخلوط کردن مقداري نقره به رنگ سفيد در مي آيد و قطعا استفاده از آن براي مردان هم حرام است و هم ضرر دارد. ولي پلاتين که فلز متفاوتي است هيچ يک از اشعه هاي منفي طلا را نداشته و هيچ منع استفاده اي هم براي مردان ندارد و با خيال راحت مي توانيد از اين قبيل جواهرات همانند پلاتين يا نقره که حتي براي بدن مفيد هم هستند، استفاده کنيد.
    از نظر پزشکي، طلا روي گلبول هاي قرمز خون مردان اثر سويي دارد و سيستم ايمني بدن آنان را دچار اشکال مي کند. وقتي طلا با پوست تماس پيدا مي کند، يون هاي آن وارد بدن مي شوند. اين يون ها در مردان در کبد جمع و همان جا متوقف مي شوند و موجب اختلال مي شوند.


    تحقيقات پزشکان در سال هاي اخير نشان داده است که طلا داراي خاصيت شبه القايي است که بر پوست و خون مردان اثر منفي مي گذارد اين خاصيت باعث مي شود خون دچار غلظت خاصي شود و حالت کثيفي به آن دست دهد. البته نکات ديگري هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبي و خوني و سکته مي شود و اين اثرات در مردان متفاوت است.

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان خادم الزینب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    13,433
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    چرا طلا براي مردان حرام است؟






    پيش از همه بايد بدانيم كه خداوند هر چيزي را كه براي ما نهي كرده است ضررهايي دارد كه به خودمان برمي گردد. اما از جمله ضررهايي كه مي توان براي استفاده طلا براي مردان برشمرد عبارتند از: از نظر پزشكي، طلا روي گلبول هاي قرمر خون مردان اثر سوئي دارد و سيستم ايمني بدن آنان را دچار اشكال مي كند. وقتي طلا با پوست تماس پيدا مي كند، يون هاي آن وارد بدن مي شوند. اين يون ها در مردان در كبد جمع و همان جا متوقف مي شوند و موجب اختلال مي شوند.

    تحقيقات پزشكان در سالهاي اخير نشان داده است كه طلا داراي خاصيت شبه القائي است كه بر پوست و خون مردان اثر منفي مي گذارد اين خاصيت باعث مي شود خون دچار غلظت خاصي شود و حالت كثيفي به آن دست دهد. البته نكات ديگري هم هست كه در مجموع، موجب امراض قلبي و خوني و سكته مي شود و اين اثرات در مردان متفاوت است.

    ضرر طلا براي مردان از نظر پزشكي

    با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا براي مردان، استفاده از اين فلز در بين آقايان رو به افزايش است، تأملي در مضرات استفاده از طلا براي مردان، گواهي براي اثبات علت حرام شمردن آن براي مردان در دين مبين اسلام است .

    طلا، عنصر شيميايي است كه در جدول تناوبي با نشان Au، لاتين aurum و عدد اتمي 79 وجود دارد.

    طلا فلزي نرم، براق، زرد رنگ، چكش‌خوار، قابل انعطاف است كه به دو صورت يك ظرفيتي و سه ظرفيتي وارد واكنشهاي شيميايي مي شود و به علت اينكه با هيچ تركيب شيميايي واكنش ندارد، پايدارترين فلز در طبيعيت شناخته شده و تنها دو واكنش شيميايي كلر و تيزاب سلطاني هستند كه مي توانند روي طلا تأثير بگدارند.

    طلا از واژه سانسكريت Jval گرفته مي شود واژه آنگلوساكسون آن gold و به لاتين aurum گفته مي شود. از دوران هيروگليف مصري از 2600 قبل از ميلاد در كتاب عهد عتيق فلز طلا براي اولين بار به عنوان يك فلز درخشان با ارزش مورد اشاره قرار مي گيرد.

    محققان با مطالعه روي افرادي كه با طلا ارتباط دارند به اين نتيجه رسيده اند كه طلاي موجود در بدن آنها باعث ايجاد اختلالات هورموني شده و هورمونهاي پرولاكتين و FSH بيشترين تأثير منفي را از طلاي موجود در بدن آنها گرفته و بيشترين تجمع طلا در دستگاه تناسلي مردان مشاهده شده است
    طلا بعنوان نمادي براي پاكي، ارزش، سلطنت درجهان شناخته شده است و كيمياگران كه طلا را خداي فلزات معرفي مي كردند و تمام آرزويشان اين بود كه فلزاتي چون مس را به طلا تبديل كنند. اين نكته قابل توجه است كه اين آرزو تحقق يافته است، در سالهاي اخير دانشمندان روسي توانسته اند با استفاده از يك مكانيسم طبيعي و استفاده از سيستم بيولوژيكي بدن مرغ مس را به طلا تبديل كنند.

    يكي از توانمنديهاي نانوفناوري اين است كه آرزوهاي كيمياگران را چون رسيدن به اكسير جواني و تبديل مس به طلا تحقق بخشيده است. فلز طلا به عنوان زيبا ترين، قابل انعطاف ترين و چكش خوارترين فلز جهان شناخته شده است. اگر كل طلاي پالايش شده در جهان را چكش كاري كرده و گردهم جمع كنيم به يك مكعب يكپارچه با هر ضلع به طول 20 متري تبديل مي شود. طلاي بومي هشت تا ده درصد نقره دارد. اين مقدار مي تواند كم و زياد شود و براي همين طلا با رنگهاي مختلف به وجود مي آيد.

    هرچه مقدار نقره بيشتر شود رنگ طلا سفيدتر و جرم ويژه آن كمتر مي شود. آلياژهاي مختلفي چون مس، آهن و آلومينيوم با طلا تركيب مي شود و رنگهايي چون قرمز، سبز و ارغواني را به وجود مي آورد.

    بيشترين مصرف طلا در ضرب سكه و جواهرات است و براي مبادلات پولي استفاده مي شود. به علت هدايت الكتريكي خوب و مقاومت خود در برابر فرسايش و ساير ويژگيهاي اين فلز، طلا به عنوان مهمترين فلز در صنايع پيشرفته (High-tech) مورد استفاده قرار مي گيرد. همانند نقره كه با جيوه مخلوط مي شود و براي پركردن دندان استفاده مي شود تركيب طلا و جيوه نيز مي تواند ماده محكمي براي مصرف دندانپزشكي فراهم كند.

    در جديدترين استفاده طلا از نانومواد طلا، نمك طلا است كه در مقياس نانومتريك است كه براي مصارف بيولوژيكي و پزشكي استفاده مي شود و در درمان سرطانها و بيماريهاي كبدي كاربرد دارد. از نمكهاي خاص طلا براي درمان رماتيسم مفصلي استفاده مي كنند. طلا به عنوان يك منعكس كننده خوب براي نور است، از اين رو از طلا يا ورقه هاي بسيار نازك آن به عنوان محافظ سطح بسياري از ماهواره ها استفاده مي كنند. چرا كه ماهواره ها در برابر نورهاي مادون قرمز ماوراي بنفش و نورستارگان تحت تأثير قرار گرفته و مي تواند در برنامه ها اختلال ايجاد كند كشيدن يك سطح نازك از طلا مي تواند به انعكاس اين نور كمك كند.

    بدن انسان طوري است كه فلز طلا و همينطور نقره و پلاتين را جذب نمي كند به اين معنا كه تركيبات طلا چندان سمي نيست اما براساس گزارشهاي منتشر شده 50 درصد بيماران ورم مفاصل كه با داروهاي ايزوتوپ طلا درمان شده اند دچار آسيبهاي كلي بر كبد شده اند اين تحقيق تنها در حد گزارش بوده و تا كنون مستنداتي در اين رابطه ارائه نشده است.

    از ميان ديگر عوارضي كه طلا براي مردان ايجاد مي كند مي توان به تحقيقاتي اشاره كرد كه در سال 1990 در آمريكا انجام شده است. محققان با مطالعه روي افرادي كه با طلا ارتباط دارند به اين نتيجه رسيده اند كه طلاي موجود در بدن آنها باعث ايجاد اختلالات هورموني شده و هورمونهاي پرولاكتين و FSH بيشترين تأثير منفي را از طلاي موجود در بدن آنها گرفته و بيشترين تجمع طلا در دستگاه تناسلي مردان مشاهده شده است.

    برگرفته از تبیان
    shafaf.ir


    دعا بکن؛
    ولی اگر اجابت نشد؛
    با خدا دعوا نکن؛
    میانه ات با او به هم نخورد؛
    چون تو جاهلی؛
    و او عالم و خبیر ...


    چیزی و نفهمیدی منکرش نباش...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بررسي افسانه هولوكاست و دلايل انكار آن
    توسط saeedjj در انجمن صهیونیسم
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30-10-2010, 12:07
  2. آمادگي و اقدام براي تحقق آرمان شهر
    توسط hossein moradi در انجمن امام زمان عجل الله تعالی فرجه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-09-2010, 16:03
  3. VB برنامه نویسی شبکه و اینترنت در
    توسط vorojax در انجمن Visual Basic
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-09-2008, 00:43
  4. اسلام و اينترنت (رابطه مذهب اسلام و گسترش اينترنت)
    توسط mashti در انجمن معرفی وبلاگ ها و وب سایت های اسلامی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 02-09-2008, 19:38
  5. آموزش نرم افزار Partition Magic 6
    توسط mohsen_1dey64 در انجمن کتاب ها ومقالات و فیلم های اموزشی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 12-07-2008, 04:57

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه