کلم بروکلی به جنگ سرطان می رود
نتایج تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد که گل کلم به دلیل دارا بودن ماده شیمیایی خاصی باعث مرگ سلولهای سرطانی شده و خطر سرطان را کاهش میدهد.
محققان اخیرا در کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات مرتبط، نوعی ماده شیمیایی با نام ایزوتیوساینت (isothiocyanate) یافتهاند که به نظر میرسد با ایجاد مرگ سلولی (آپوپتوز) در سلولهای سرطانی، رشد این سلولها را متوقف میکند.
به گفته محققان آمریکایی، isothiocyanate با چسبیدن و تاثیر گذاشتن روی ماده پروتئینی در سلولهای سرطانی، میتواند خطر سرطان را کاهش دهد زیرا حضور isothiocyanate میزان مرگ سلولهای سرطانی که با جهش ژن p53 به وجود آمدهاند راافزایش میدهد.
دانشمندان با انجام آزمایشی دریافتند که وقتی ماده شیمیایی گل کلم به پروتئین سرطانی ( هنگامی که هنوز ناقص است) چسبید، سلولهای سرطان سینه از بین رفتند.
کنجکاو