نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: ۱۰ روش برای عکاسی بهتر با دوربین تلفن همراه

  1. #1
    مدیربازنشسته paradise آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    3,041
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض ۱۰ روش برای عکاسی بهتر با دوربین تلفن همراه

    "۱۰ روش برای عکاسی بهتر با دوربین تلفن همراه"

    شکی نیست که در تعطیلات نوروزی بیشتر عکاسی می‌کنید، پس این 10 نکته کلیدی را برای عکاسی بهتر با دوربین موبایل را رعایت کنید.

    به گزارش مشرق؛ همشهری آنلاین نوشت: شکی نیست که در تعطیلات نوروزی بیشتر عکاسی می‌کنید، پس این 10 نکته کلیدی را برای عکاسی بهتر با دوربین موبایل را رعایت کنید.


    از نور محیط به درستی استفاده کنید
    توجه کنید که سوژه شما در بهترین نقطه تابش نور باشد و زاویه را به نحوی تنظیم کنید که خودتان و در مسیر این تابش نباشید و نور به سمت لنز دوربین شما تابیده نشود. بهترین حالت این است که نور از پشت دوربین مستقیما به صورت سوژه بتابد. حتماً با کمی جابه جایی به نقطه بهینه ای می‌رسید که بهترین زاویه تابش نور را دارید.

    لنز دوربین را تمیز نگه دارید
    در مورد دوربین‌های عکاسی معمولاً دقت می‌کنیم که لنز را تمیز نگه داریم و با حساسیت بیشتری با آن‌ها برخورد می‌کنیم اما در دوربین های موبایل به خاطر ماهیت آن‌ها و تماس مکرر با دست، اغلب این نکته را نادیده می گیریم و البته بدون داشتن یک لنز تمیز رعایت بقیه نکات بی‌فایده خواهد بود.

    از زوم دیجیتال خودداری کنید
    اگر می‌خواهید از فاصله کمتری از یک سوژه عکاسی کنید راه‌های بهتری وجود دارد که باید از آن‌ها استفاده کنید. مثلاً می‌توانید عکس را کراپ کنید و این همان کاری است که زوم دیجیتال برای شما انجام می‌دهد اما با این تفاوت که کیفیت عکس شما را خراب می‌کند. بهتر است حتی المقدور به سوژه خود نزدیک شوید و از زوم دیجیتال استفاده نکنید.

    به نور فلاش دقت کنید
    فلش های ال ای دی، امکانی هستند که شرکت ها بیشتر از آنچه باید، درمورد آن‌ها تبلیغ می‌کنند و این در حالی است که معمولاً تأثیرات نامطلوبی را بر روی عکس‌های شما می گذارند. البته در محیط هایی که شما با مشکل کمبود نور مواجه هستید به وظیفه خود عمل می‌کنند اما در بسیاری از موارد نیز بی مورد روشن می شوند و عکس شما را خراب می کنند. به همین دلیل در اغلب مواقع اگر آن را خاموش کنید، به مراتب عکس بهتری خواهید گرفت. در مواردی هم که نمی‌توانید تشخیص دهید که آیا نور محیط کافی است یا خیر، حتماً یک عکس با فلش و یکی هم با فلش خاموش بگیرید.

    نرم‌افزار دوربین خود را ارتقا دهید
    ممکن است در قدم اول دایره عملکرد شما در نرم‌افزار دوربین، برای اعمال تنظیمات لازم بسیار کم باشد، ولی می‌توانید از نرم‌افزار های جانبی به عنوان مثال CameraZOOM FX برای سیستم عامل آندروید و یا +Camera برای iPhone استفاده کنید

    کیفیت تصویر را کنترل کنید
    در شرایطی که قصد ارسال تصویر را ندارید و یا با کمبود حافظه روبرو نیستید، تنظیمات دوربین را بر روی بالاترین سطح رزولوشن قرار دهید.

    Stable Shot را روشن کنید
    یکی از مشکلات اساسی در عکاسی با دوربین موبایل، لرزش دست در هنگام عکاسی است و اینکه با توجه به اندازه صفحه نمایش موبایل، تشخیص اینکه تصویر تار شده است یا خیر، راحت نیست. شما می‌توانید به جای اینکه در زمان عکاسی مانند یک تک تیرانداز نفس تان را حبس کنید، گزینه Stable Shot را درون تنظیمات دوربین خود فعال کنید تا به کمک شما بیاید. با فعال کردن این امکان، دوربین تا زمانی که دست شما برای یک مدت کوتاه ثابت نشود عکس نمی‌گیرد

    تراز سفیدی (With Balance)
    در شرایطی که نور محیط مناسب نیست یک لایه رنگی بر روی تصویر پدیدار می شود چرا که دوربین در تشخیص صحیح رنگ ها دچار اشتباه می‌شود.
    اولین اقدام شما برای اصلاح این مورد این است که بلافاصله بعد از باز کردن درب دوربین عکس نگیرید و زمانی در حدود ۵ ثانیه به لنز دوربین فرصت دهید تا با نور محیط منطبق شود. اما در صورتی که پس از زمان داده شده، همچنان تصویر کدر به نظرمی رسید، لازم است در قسمت تنظیمات دوربین گزینه مناسب را به صورت دستی انتخاب کنید. معمولا گزینه های نور روز(daylight) و هوای ابری (cloudy) و یا فلورسنت (fluorescent) در بخش تنظیمات کمک خوبی هستند.

    تنظیم میزان نور ورودی به لنز (Exposure)
    یکی از ضعف‌های اساسی دوربین های موبایل در تشخیش میزان نوردهی مناسب است، مخصوصاً در زمان عکاسی در نور کم. اکسپوژر (Exposur) یکی از بهترین ابزارهایی است که شما برای تنظیم دوربین در نور کم در اختیار دارید. با استفاده از این گزینه می‌توانید میزان نوری که به لنز دوربین وارد می‌شود را افزایش دهید و معمولاً بعد از انجام این کار کیفیت عکس‌های شما به مراتب بهتر خواهد شد.

    عکس‌های خود را باز هم بهتر کنید
    همیشه از روی صفحه مانیتور کامپیوتر بهتر می‌شود در مورد عکس قضاوت کرد و آن را اصلاح نمود. الان وقت آن است که عکس‌هایی را که گرفته‌اید به کامپیوترتان منتقل کنید و کمی با آن‌ها بازی کنید. برای اصلاح عکس لازم نیست که در کاربا فتوشاپ حرفه‌ای باشید و با نرم‌افزارهای مختلفی این کار قابل انجام است. Gimp ، Paint.net، و یا حتی iPhoto این کار را برایتان انجام می دهد. البته بسیاری از نرم افزارهای موجود بر روی دوربین ها هم این امکان را برای شما فراهم کرده‌اند ولی این کار روی کامپیوتر و صفحه مانیتور با کیفیت دیگری انجام می شود. کمی تغییر در سطح رنگ‌ها تصاویر شما را طبیعی تر می‌کند و گاهی هم تنها با سیاه وسفید کردن یک عکس آن را به یک عکس بسیار خوب تبدیل می‌کنید.

    مشرق
    مادرم حضرت زهرا،پدرم شاهِ نجف/ خوش به حالم که چه مادر پدری دارم من


    اعلم یا یهود؛نحن الغالبون

    آتش فتنۀ اموی را حسین با خونش خاموش کرد!

    ما را از فتنه هراسی نیست![برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] در رگهایمان بی قراری می کند.

    لااله الا انت،سبحانک،انی کنت من الظالمین

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض

    12 تکنیک برای عکاسی بهتر با موبایل


    در سال‌های اخیر وضوح دوربین‌های موبایل بهتر شده و نرم‌افزارهای متعددی برای ویرایش و بهبود کیفیت عکس‌ها معرفی شده است. آشنایی با چند تکنیک ساده می‌تواند نتیجه عکاسی با این دوربین‌ها را مطلوب‌تر کند.



    در سال‌های اخیر شاهد تغییرات بسیار و استفاده از فناوری‌های جدید در تلفن‌های همراه و هوشمند بوده‌ایم اما باز هم در اولین تلاش، گرفتن عکس‌هایی با کیفیت دلخواه توسط دوربین این گوشی‌ها چندان ساده به نظر نمی‌رسد. دوربین تلفن همراه شما ممکن است بهترین دوربین عکاسی موجود باشد اما تغییرات نور یا ناآگاهی از تکنیک‌های ساده می‌تواند باعث شود عکس‌های نهایی آن تار باشد یا رنگ‌های آن غیرطبیعی جلوه کنند. استفاده از این چند تکنیک‌های اساسی و ساده عکاسی می‌تواند عکس گرفتن با این دوربین‌ها را به مراتب دقیق‌تر و نتیجه نهایی را مطلوب‌تر کند.

    اثر نور را در نظر بگیرید
    با کمی جابجایی، سوژه عکاسی را در بهترین وضعیت تابش نور قرار دهید و سعی کنید خودتان یا دوربین مانعی جلوی این پرتوها ایجاد نکنید. بهتر است نور به لنز دوربین شما تابیده نشود و بهترین حالت این است که نور از پشت دوربین مستقیما به سوژه مورد نظرتان بتابد.
    لنز دوربین را همیشه تمیز نگه دارید
    بسیارساده به نظر می‌رسد اما اگر همین نکته‌ ساده را در نظر نگیرید، تکنیک‌های دیگر نیز اثر خود را از دست خواهند داد. بسیاری از ما روی لنز دوربین‌های عکاسی حساسیت زیادی داریم و آنها را تمیز نگه می داریم اما تماس مداوم دست با لنز دوربین تلفن‌های همراه، باعث می‌شود نتوانیم این نکته را در مورد آنها رعایت کنیم. به همین دلیل یادتان باشد همیشه پیش از عکاسی از سوژه‌ها با دوربین تلفن همراه، لنز آن‌را تمیز کنید.
    زوم دیجیتال را فراموش کنید
    این نکته را احتمالا بارها و بارها شنیده‌اید، اما واقعیت این است که هر چقدر از بی‌فایده‌ بودن زوم دیجیتال بگوییم باز هم اغراق نکرده‌ایم. اگر لازم است از فاصله کمتری از یک سوژه عکاسی کنید، بهتر است به آن نزدیک و نزدیک‌تر شوید و اگر این امکان وجود ندارد، پس از عکاسی از نرم‌افزارهای ویرایشی استفاده کرده و بخش‌هایی از عکس را حذف کنید. یادتان باشد با استفاده از زوم دیجیتال عکس های زیبا و به‌یادماندنی را خراب خواهید کرد.
    به فلاش‌های ال.ای.دی خیلی اعتماد نکنید
    باور کنید در کیفیت فلاش‌های ال.ای.دی اغراق شده است. آنها گاهی می توانند اثرات نامطلوبی روی عکس‌های شما داشته باشند. هنگامی که به نور نیاز دارید عملکرد آنها خوب است اما گاهی بدون اینکه محیط نیازی به نور اضافه داشته باشد، عمل می‌کنند و کیفیت عکس‌ها را از بین می برند. بهتر است خودتان نور محیط و نیاز به فلاش را ارزیابی کنید و اگر به دقت نمی‌توانید نیاز یا عدم‌نیاز به نور اضافی را تعیین کنید، دو عکس، یکی با فلاش و دیگری بدون آن بگیرید. در این صورت دیگر چیزی را از دست نخواهید داد.
    از جدیدترین نسخه نرم‌افزارهای مورد نیاز استفاده کنید
    اگر از کاربران تلفن‌های هوشمند هستید، می‌توانید نرم‌افزارهای متعددی را برای بهبود عملکرد دوربین گوشی همراه‌تان دانلود کنید یا بخرید. اگر سیستم‌عامل تلفن هوشمند شما آندروئید است، CameraZOOM FX می‌تواند انتخاب خوبی باشد و برای گوشی‌های آیفون نیز Camera+ انتخاب بسیار خوبی است.
    وضوح تصویر را مطابق نیازتان انتخاب کنید
    در بسیاری از گوشی‌های تلفن همراه امکان انتخاب وضوح تصویر وجود دارد. اگر می‌خواهید عکسی را ام.ام.اس کنید، بهتر است وضوح پایین را انتخاب کنید تا عکسی با حجم پایین، کیفیت نه‌چندان مطلوب و قابلیت ارسال سریع در اختیار داشته باشید اما اگر این عکس را به رایانه‌تان یا سایت‌های اشتراک عکس انتقال می‌دهید، انتخاب وضوح بالا و کیفیت خوب عکس به مراتب بهتر است.
    Stable Shot را فعال کنید
    یکی از مشکلاتی که بسیاری از ما هنگام عکاسی با دوربین موبایل با آن مواجه می‌شویم، لرزش دست‌ها است که می‌تواند کیفیت عکس را تحت‌الشعاع قرار دهد. برای حل این مشکل بهتر است به جای اینکه نفس‌تان را مانند یک تک‌تیرانداز در سینه حبس کنید، همه چیز را به Stable Shot بسپارید و آن‌را در تنظیمات دوربین خود انتخاب و فعال کنید. با فعال شدن این گزینه تا زمانی که حرکت دست‌های شما برای زمانی کوتاه در حد یکی دو ثانیه متوقف نشود، عکسی ثبت نخواهد شد.

    وایت‌بالانس (تنظیم نور سفید) را تصحیح کنید
    اغلب دوربین‌های موبایل در تشخیص وایت‌بالانس خوب عمل می‌کنند، اما زمانی که نور محیط کافی نباشد، تشخیص این تراز برای آنها دشوار خواهد شد. در این صورت رنگ تصویر با رنگ‌های طبیعی مطابق نخواهد بود. برای تصحیح این مورد بهتر است پس از باز کردن درب دوربین، حدود ۵ ثانیه به لنز آن فرصت دهید تا خودش را با نور محیط انطباق دهد. اگر هنوز مشکل برطرف نشده بود، بد نیست نگاهی به تنظیمات دوربین بیندازید و گزینه‌هایی مانند «نور روز»، «ابری» و یا «نور مصنوعی -مهتابی» را مطابق با منبع نور انتخاب کنید.

    نور ورودی به لنز را افزایش دهید
    بزرگترین مشکل دوربین‌های موبایل عدم‌توانایی آنها در تنظیم صحیح ورودی نور و عکاسی مناسب در نور اندک است. به همین دلیل تغییر در میزان نوردهی عکس، مخصوصا در محیط‌هایی با نور کم می‌تواند بهترین گزینه برای بهبود کیفیت عکس‌ها باشد. به سادگی با افزایش میزان نوردهی عکس‌ها می‌توانید کیفیت آنها را افزایش دهید.
    عکس‌های بد به ویرایش خوب نیاز دارند
    پس از به کارگیری بسیاری از تکنیک‌ها باز هم ممکن است عکس نهایی ایده‌آل شما نباشد. در این صورت می‌توانید پس از انتقال آن به رایانه‌تان از نرم‌افزارهای متعددی مانند فتوشاپ، GIMP، Paint.net یا iPhoto استفاده کنید. نرم‌افزارهای موبایل متعددی نیز برای ویرایش عکس‌ها وجود دارند اما ویرایش آنها هنگام کار با یک صفحه بزرگ و وضوح بالا به مراتب ساده‌تر از اعمال تغییرات روی آنها در تلفن‌های همراه است.
    عکس‌های سیاه‌ و سفید بگیرید
    اگر دوربین خوبی در اختیار ندارید یا استفاده از ویرایش رنگ‌ها کمک چندانی به بهبود کیفیت عکس‌های تار شما نکرده است، می‌توانید آنها را سیاه و سفید کنید. تنها یک نکته، می‌‌توانید عکس‌ها را سیاه و سفید بگیرید اما نمی‌توانید آنها را رنگی کنید. پس بهتر است گاهی دو عکس بگیرید یا هنگام تغییر رنگ عکس با اطمینان این کار را انجام دهید.


    خبرآنلاین

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 16-03-2014, 10:16
  2. آیا "سپتامبر" برای شیطان‌پرست ها ماه مقدس است؟
    توسط monji_2008 در انجمن فراماسونری ، شیطان پرستی و...
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 24-09-2011, 13:08
  3. متن کامل و فایل صوتی سخنرانی سردار مشفق (اطلاعات)
    توسط پولدار در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 19-09-2011, 13:27
  4. استقرار سلطه در فاصله عرفان با شریعت
    توسط محسن رحمتی در انجمن عرفان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 23-12-2010, 14:21

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه