تاسف بی بی سی از تعطیلی بازار روسپی های پاکستان
شبکه بی بی سی فارسی، در گزارشی از بازار رقاصه ها و فاحشه های لاهور، ضمن ابراز تاسف از کاهش تن فروشی دختران در این بازار، آنچه که این شبکه آن را افراطی گری می داند را مقصر اصلی کاهش رونق این بازار دانست.
به گزارش مشرق، چندی پیش گزارشی از شبکه بی بی سی پخش شد که "بازار حُسن، محله ای در لاهور" نام داشت. در این گزارش خبرنگار بی بی سی برای زیر سوال بردن دین و همچنین افراط گرایی این بار به تعطیل شدن بازار فاحشه ها و رقاصه های پاکستان و همچنین از رونق افتادن تن فروشی دختران باکره پاکستان اشاره کرد و ضمن ابراز تاسف، رشد آنچه که افراطی گری اسلامی و تند روی در پاکستان می خواند را مقصر اصلی کاهش تن فروشی دختران دانست.
بی بی سی برای حمله به اسلام در پاکستان، چشم خود را بر نقض آشکار حقوق زنان و بردگی جنسی دختران می بندد و حقوق بشر را برای دشمنی با اسلام (با زدن برچسب افراطی گری بر آن) هزینه می کند.
تاسف بی بی سی
بی بی سی گزارش می دهد:در لاهور پاکستان، تهدید افراط گرایی و پیشرفت تکنولوژی "بازار حُسن" این شهر را از رونق انداخته است. بازار حُسن، محله ای است که زنان با رقص و آواز، مردان را از شهرهای مختلف جذب خود میکرده اند.
"هیرا مندی" یا بازار الماس در شهر قدیمی لاهور محلهای است که از دستکم سیصد سال پیش در آن پایکوبی و آوازخوانی زنان و بازار *** آزاد بوده است.
در پاکستان به دختران دلربا "الماس" میگویند و این بازار محل کسب و کار دخترانی است که از خانه و روستای خود بیرون میشوند و به امید پیدا کردن پول بیشتر تن به تنفروشی میدهند.
[تصاویر دختری جوان را نشان می دهد که توسط پیرزنی به بازار آورده شده برای فروش]
در این بازار دختران جوان توسط سالخوردگان به این بازار آورده می شوند برای رقص و آواز و سپس کار جنسی؛ این امر بخشی از فرهنگ چندصدساله لاهور شده است.
گسترش تهدید افراط گرایی و تند روی در لاهور باعث شده که کسب و کار رقاص های این شهر خراب شود.
فرمانده پلیس محله می گوید: متاسفانه در چندسال اخیر، که تندروی و افراط گرایی زیاد شده، این فرهنگ نابود شده.
چشم پوشی بی بی سی از نقض حقوق بشر
وقتی ۶۴ سال پیش پاکستان از دل هند بیرون آمد و کشوری به ظاهر اسلامی تشکیل شد، هیچ تغییری در محله روسپی های لاهور به وجود نیامد و هیرا مندی همچنان رونق خود را حفظ کرد.
اگر چه در ظاهر این بازار رونقی ندارد ولی صرفا نحوه انجام و محل آن تغییر یافته است. چرا که نحوه ارتباط تغییر کرده و به وسیله موبایل و یا واسطه هایی انجام می شود که اکنون در همان بازار دایر شده اند. اما بی بی سی با شیطنت رسانه ای ضمن تایید تن فروشی، و تاسف برای کم رونق شدن آن، آنچه که این شبکه آن را افراطی گری و تند روی می داند را تقبیح می کند.
البته نکوهش تندروی، بد نیست؛ بلکه تاسف برای کاهش تن فروشی است که مذموم است.
در بازاری که بی بی سی برای آن تاسف می خورد، از زنان بهعنوان یک کالای جنسی مصرفی استفاده میکنند و به پیامدهای شوم بردگی جنسی زنان هرگز فکر نمیکنند. زندگی کارگران جنسی در محله لاهور همچنان ادامه یافته است.
بدون شک برای بسیاری از مسلمانان پاکستان، تحمل پدیده غیر انسانی فروش زنان سخت بوده و سعی در مقابله با این معضل اجتماعی در حوزه حقوق زنان داشته اند.
اما بی بی سی آن را فرهنگی فاخر جلوه می دهد و مبارزه با آن را تهدید فرهنگی می خواند و می گوید: در این 7، 8 سالی که گروههای تندرو اسلامگرا در پاکستان نیرومند شدهاند، ساکنان محله هیرا مندی با تهدید رو برو شده اند.
اما سوال اینجاست: برای غرب، حقوق بشر اولویت دارد یا حمله به اسلام؟