نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: آیت الله مصباح : شدید ترین خطری که تا به حال اسلام را تهدید کرده است

  1. #1
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آیت الله مصباح : شدید ترین خطری که تا به حال اسلام را تهدید کرده است

    عضو خبرگان رهبري گفت: خطري كه من احساس مي‌كنم شديدترين خطري است كه تا به حال اسلام را تهديد كرده است و آن هم از سوي نفوذي‌هايي است كه در بين خودي‌ها در حال رشد هستند.

    به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت آيت‌الله مصباح يزدي، رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در ديدار با جمعي از مسئولان شوراي عالي زنان با اشاره به نعمت پيروزي انقلاب اسلامي و رهبري حضرت امام خميني(ره) و جانشين شايسته‌اش گفت: امروز بيش از سه دهه از انقلاب اسلامي مي‌گذرد و فعاليت‌هاي بسيار زيادي در نظام صورت گرفته و گاه باعث بهت جهانيان شده است، اما هنوز تا رسيدن به نقطه ايده‌آل فاصله بسياري داريم.
    آيت‌الله مصباح يزدي با بيان اين‌كه نواقص و مشكلاتي در اين سه دهه باعث شده تا به اسلام ناب نرسيم ادامه داد: بايد مسايل را به صورت ريشه‌اي حل كرد و مشكلات و نواقصي را كه جلوي تحقق اين امر را گرفته‌اند شناسايي و در جهت رفع آنها برآمد.
    وي با اشاره به وجود دومشكل در بعد شناخت و بينش گفت: به اسلام بايد به عنوان يك مجموعه ارگانيك نظر كرد، يعني بدانيم اسلام مجموعه‌اي است كه اعضايش تأثير و تأثر متقابل در يكديگر دارند و همه اعضاي آن زمينه رسيدن به هدف واحد را فراهم مي‌كنند.
    علامه مصباح يزدي اولين مشكل را عدم اين نوع بينش در كشور دانست و گفت: متأسفانه اين نگرش كه همه بخش‌هاي اسلام مانند پيكره واحدي است كه تنها رشد در يك بخش نمي‌تواند راهگشا باشد، در كشور ما و ديگر كشورها جانيفتاده است.
    عضو خبرگان رهبري در توضيح مطلب فوق ادامه داد: اين كه مي‌گوئيم اسلام جامع بوده و همه چيز از فرهنگ و اقتصاد گرفته تا حقوق و سياست در آن وجود دارد، نه بدان معناست كه هركدام بخش مستقلي است، بلكه همه اين بخش‌ها به هم پيوسته و در يكديگر تأثيرگذارند.
    علامه مصباح يزدي با اشاره به اينكه هر بخش از اسلام داراي لايه‌هاي مختلف است، دومين مشكل را نگاه سطحي به اسلام دانست و اظهار داشت: اگر به لايه‌هاي عميق آن توجه نكنيم چه بسا در درازمدت دين را از بين ببريم، چرا كه نگاه سطحي به اسلام مانند درختي است كه ريشه‌اي ندارد.
    رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در ادامه به عنوان نمونه به مسأله ولايت‌فقيه اشاره كرد و گفت: حتي در بين مسئولان نيز كساني كه واقعا ولايت‌فقيه را شناخته و بدان اعتقاد دارند کم‌اند و حتي عده‌اي معتقدند اين‌كه يك روحاني آن هم به حكم دين در رأس مسائل كشور قرار بگيرد، امري اشتباه است.
    وي افزود: با وجود اين مشكلات، اگر هزار بار درباره حقوق زن تحقيق و اجتهاد كرده و مراجع هم نظر بدهند، ولي مسئولان كشور به آن اعتقاد نداشته باشند اصلا تصويب و اجرا نخواهد شد و حتي قوانيني بوده است كه با رأي قاطع تصويب شده وشوراي نگهبان نيز تأييد كرده، اما از آنجا كه مطابق ميل مجريان نبوده، متروك مانده است.
    علامه مصباح يزدي ادامه داد: پس مشخص مي‌شود آنچه اهميت دارد تقويت اعتقاد قلبي مردم و مسئولان به اسلام است كه در اين صورت حاضرند تا پاي جان براي آن ايستادگي كنند.
    علامه مصباح يزدي با اشاره به لزوم فعاليت و تلاش در دو جهت فكري ادامه داد: اول آنكه اسلام به طور كامل در نظر گرفته شود و تجزيه نشود، چرا كه اگر مثلا مسأله حقوق زن حل شود و ديگر بخش‌هاي اسلام اجرا نشود، اثري نخواهد بخشيد و باز هم ضعف وجود خواهد داشت.
    عضو خبرگان رهبري خاطر نشان كرد: اگر روزي مسئوليني بر سركارآيند كه در ابدي بودن احكام اسلام تشكيك كنند ـ همان‌گونه كه در دوره‌اي چنين شد ـ اساس اسلام زير سئوال مي‌رود و جايي براي بحث‌هايي مانند حقوق زن در اسلام و غيره باقي نمي‌ماند.
    وي ادامه داد: دومين فعاليتي كه بايد صورت گيرد پي بردن به عمق اسلام و عقيده قلبي نسبت به آن به ويژه در مسائل اعتقادي، و عمل به اسلام است.
    آيت‌الله مصباح يزدي با هشدار به مسئولان گفت: امروزه در دورن جامعه ما تشکيلاتي فراماسونري در حال شكل گرفتن است، و همان‌طور که در دوران مشروطه، فراماسونري با شعار قرآن و اسلام پيش آمد، امروز نيز فراماسونري با شعارهاي انقلاب و اسلام جلوه مي‌كند و تحت پوشش آن حرف خود را بيان مي‌كند، يعني قالب را حفظ و محتوا را عوض مي‌كند.
    وي ادامه داد: چگونه كسي كه در عمرش با عالمي ارتباط نداشته و علاوه بر آن هر روز ضربه‌اي به اسلام مي‌زند، مي‌تواند براي اسلام مفيد باشد، و معلوم نيست چه شده كه برخي نيز به آن‌ها دل بسته‌اند!
    استاد اخلاق حوزه علميه قم گفت: اگر تنبلي كنيم زماني از خواب غفلت بيدار مي‌شويم كه تيرگي فتنه همه جا را فراگرفته است و مي‌بينيم همان كساني فتنه را آغاز كرده‌اند كه خود پرورش داده‌ايم. اين عزل و نصب‌ها از كجا در مي‌آيد؟ اين حرف‌هاي ملي‌گرايانه و مكتب ايراني، آن هم در زماني كه نهضت اسلامي در جهان اسلام در حال شكل‌گيري است، براي چيست؟ ملي گرايي و دم زدن از مكتب ايراني با چه انگيزه‌اي مي‌تواند صورت بگيرد؟
    اين متفكر اسلامي افزود: اگر روزي از ما بپرسند چرا براي تساوي ارث زن و مرد كاري نكرديد شايد بتوانيم عذري بياوريم، ولي اگر به ما بگويند چرا اساس اسلام را حفظ نكرديد چه عذري مي‌توانيم بياوريم؟!
    علامه مصباح يزدي با اشاره به تاريخ صدر اسلام گفت: همان كساني كه از اصحاب رسول خدا صلي‌الله‌عليه‌وآله بودند پس از رحلت ايشان علي عليه‌السلام را خانه‌نشين كردند، و بني‌اميه كه با نام اسلام بر سركار آمدند كاري كردند كه بر همه منابر به لعن علي عليه‌السلام مي‌پرداختند و مجاهدان و ياران پيامبر صلي‌الله‌عليه‌وآله نيز اعتراضي نكردند؛ پس جاي تعجب نيست اگر برخي از ياران امام، روزي عليه اسلام و انقلاب به پا خيزند (همانگونه كه سران فتنه گذشته اين چنين کردند)، و جاي تعجب نخواهد بود اگر برخي از كساني كه امروز دم از رهبري مي‌زنند و از ياران رهبري هستند، فردا فتنه بزرگ‌تري را به وجود آورند.
    رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) ادامه داد: خطري كه من احساس مي‌كنم شديدترين خطري است كه تا كنون اسلام را تهديد كرده است و آن هم از سوي نفوذي‌هايي است كه در بين خودي‌ها در حال رشد هستند.
    علامه مصباح يزدي در پايان، طول عمر رهبر شايسته و مدبر نظام اسلامي را از خداوند مسألت كرد و گفت: بزرگ‌ترين نعمتي كه براي حفظ اسلام به آن اميد داريم، وجود مقام معظم رهبري است.
    گفتني است اين مراسم 21 فروردين ماه در سالن تشريفات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) برگزار شد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    =======================================


    دوستان، بنده شخصا بارها این قضیه را خدمت دوستان اعلام کرده ام. و بارها هشدارها را داده ام. اما هنوز خیلی ها در جبهه خودی آنرا جدی نگرفته اند، و حتی بعضی آنرا باور ندارند.


    با این وجود این تذکر مهم حضرت آیت الله مصباح که به فرموده مقام معظم رهبری تجلی بصیرت هستند و همیشه با بصیرت بوده اند، برای این دسته از عزیزان، باید قابل توجه باشد.
    امیدوارم که دوستانی که هنوز این خطر را درک نکرده اند، زودتر این خطر را درک کنند.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    خطري كه من احساس مي‌كنم شديدترين خطري است كه تا به حال اسلام را تهديد كرده است
    حتی بیشتر از سقیفه بنی ساعده؟

  4. #3
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    حمله شاگرد حلقه‌فتنه در قم به خط نگهدار جريان‌انقلابي در حوزه‌هاي‌علميه

    هشدار آیت الله مصباح یزدی نسبت به جريان نفوذي در دولت که مشابه شیوه‎های فرماسونری اقدامات نفوذی خود را سامان داده‎اند، موجب شد تا روزنامه جمهوری اسلامی که تحت مدیریت مسیح مهاجری به تریبون هاشمی رفسنجانی تبدیل شده است، در مطلبی به قلم یکی از اعضای حلقه سروش محلاتی و یکی از شاگردان شیخ یوسف صانعی که خود را از شاگردان آیت الله مصباح معرفی کرده است، به این استاد شجاع حوزه‎های علمیه حمله کند.
    به گزارش رجانيوز، روزنامه جمهوری اسلامی در مقاله‎ای به قلم "مهدی پور حسین" از شاگردان آقاي صانعی و از اعضای محفل سروش محلاتی و سید ضیاء مرتضوی (اصلی‎ترین حامیان فتنه 88 در قم) با اشاره به اینکه نگارنده متن، زمانی به موسسه آیت الله مصباح یزدی رفت و آمد داشته است، این رفت و آمد را بهانه‎ای قرار داده است تا با به آیت الله مصباح به دلیل هشدار اخیر او حمله کند.
    پورحسین با اشاره تلویحی نسبت به تاثیر غیرقابل انکار تلاش‎های آيت‌الله مصباح و موسسه امام خمینی(ره) در پیروزی گفتمان جريان انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری 84 از رئيس مؤسسه به دلیل این حمایت انتقاد کرده و ایشان را مسئول نفوذ جریان انحرافی در دولت قلمداد می‎کند.
    نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی برای اینکه ثابت کند آیت الله مصباح یزدی و همفکرانش مسئول وضعیت به وجود آمده هستند، مواردي را طرح کرده است که همگی نشان‎دهنده حمایت آيت‌الله مصباح از جریان انقلابی در انتخابات گذشته و نقش موثر ایشان در استقرار دولت نهم است.
    این مقاله ترجیح داده است تا تلاش‎های سیاسی استاد مصباح و جریان همفکر ایشان را در پایان دوره اصلاحات برای پیروزی جریان انقلابی تنها به دلیل نگرانی او از افزایش بی‎بند و باری در جامعه قلمداده کرده و به بحران اشرافیت‎زدگی مدیران جمهوری اسلامی، رواج فساد اداری و زوال روحیه خدمت‎گذاری و نوکری مردم و گسترش روحیه نگاه ارباب رعیتی به مردم که در دوره کارگزاران و اصلاحات به یک بحران جدی برای انقلاب اسلامی تبديل شد، کوچک‌ترین اشاره‎ای نكند.
    وی با يادآوري حمایت‎های استاد مصباح از این جریان که با شکست جریان اشرافی نیز همراه بود، از هشدار اخیر ایشان به دولت ابراز تعجب کرده و می‎نویسد: «به‌راستي آن فراز عرشي و اين فرود فرشي چگونه ممكن است؟! این در حالی است که حمایت‎های آیت الله مصباح یزدی در این دوره از دولت انقلابی در مقابل حمایت‎های رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل احیای آرمان‎ها و ارزش‎های انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور توسط این دولت غیرقابل مقایسه بود.»
    در نهایت نیز این نویسنده با انتقاد از آیت‌الله مصباح و مؤسسه امام خمینی(ره) اعلام کرده است که چرا تا کنون از انحرافات در دولت انتقاد نشده است. این در حالی است که نشریه پرتو به‌عنوان ارگان این مؤسسه و همچنین شخص آیت الله مصباح یزدی به عنوان یکی از پرچمداران و اولین منتقدین نسبت به جریان نفوذی در دولت به حساب آمده و می‎آیند.
    این در حالی است که مبنای هشدار آیت الله مصباح یزدی نگرانی از نفوذ جریان منحرف مذکور و انحراف دولت از رویکردهای انقلابی و ارزشی است که این دولت بر مبنای آن شکل گرفته و به نفی بسیاری از جریان‌هاي منحرف و رسوخ کرده در بدنه انقلاب پرداخت.
    به‌نظر می‌رسد نویسنده در نوشته خود تلاش کرده است تا با گره زدن جریان نفوذی در دولت احمدی‎نژاد با جریان اصیل انقلابی که دولت مکتبی نهم از دل آن برآمد، به نوعی کل جریان مذکور را که در فتنه 88 موفق به شناسایی و حذف جریان‌هاي منافق صفت درون انقلاب و شناساندن آنها به جامعه به‌ويژه در حوزه‎های علمیه شد، زیر سوال برده و تلاش کند تا جریان حذف شده مذکور را به گود رقابت سیاسی بازگرداند.

    این در حالی است که به برکت فتنه دوست و دشمن در سال 88 جریان انقلابی مذکور به خوبی ظرفیت‎های خود را شناخته است و در آینده سیاسی ایران خواه با احمدی‎نژاد و خواه بدون وی نقش تعیین کننده‎ای را نفیا و ایجابا ایفا خواهد کرد.

    گفتنی است محفل سروش محلاتی و سید ضیا مرتضوی یکی از اصلی‌ترین محافل حامی فتنه 88 در قم به شمار می آید که پس از اعتراض‌هاي طلاب انقلابی در قم تعدادی از اعضای این محفل از مراکز حساس مدیریتی در حوزه های علیمه قم برکنار شدند.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  5. #4
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    روانبخش: احمدی نژاد هشدارهای آیت الله مصباح یزدی را جدی بگیرد


    دبیر سیاسی هفته نامه پرتو سخن با اشاره به سخنان اخیر آیت الله مصباح یزدی، از احمدی نژاد خواست هشدارهای او را جدی بگیرد.

    به گزارش خبرآنلاین، قاسم روانبخش در وبلاگش در مطلبی با عنوان نفوذ مجدد فراماسونری در دولت، نوشت: با پیروزی دکتر احمدی نژاد فراماسون‌ها و روشنفکران دینی وابسته به غرب به گوشه عزلت خزیدند و از دولت نهم رانده شدند. به همین دلیل می‌توان این دوران را دوران طلایی انقلاب نامید که ایران اسلامی به پیشرفت‌های مهمی دست یافته است. اکنون هشدار آیت‌الله مصباح این است که فراماسون‌ها که همواره ابتدا به صورت پوششی و به صورت کاملاً غیر محسوس عمل می‌کنند با شعار‌های پر رنگ‌تر از دولت نهم در دولت نفوذ کرده و در کنار شعار‌های دینی، به ترویج ناسیونالیسم، باستان گرایی، اومانیسم و... مشغول می‌شوند خطر آن است که در آینده نه چندان دور، با غلبه گفتمان فراماسونری شاهد فتنه‌ای جدید و به شکلی دیگر باشیم. امیدواریم رئیس جمهور محترم هشدار آیت‌الله مصباح را که بی تردید از سر دلسوزی و محبت است، جدی بگیرند و از این فتنه خطرناک قبل از وقوع و فراگیری جلوگیری کنند و نگذارند محبوبیت و نام نیکی که در سایه زحمات طاقت فرسا برایشان حاصل شده از کف برود.

    وی در ادامه آورده است: از این رو نفوذ در چنین دولتی و تغییر گفتمان آن می‌تواند به مراتب خطرناک‌تر از فتنه دولت اصلاحات باشد؛ از این رو چنان‌چه این حرکت انحرافی را به موقع خنثی نکنیم ممکن است خطر فراگیر شود...به هر حال امیدواریم آقای رئیس جمهور در یک اقدام انقلابی با حذف برخی اشخاص مسأله‌دار به همه این حرف و حدیث‌ها پایان دهد و همچنان به‌عنوان یکی از بهترین مسؤولان پس از انقلاب باقی بماند.

    -----
    نفوذ مجدد فراماسونری در دولت
    این نفوذ اولش کی بوده که الان شده نفوذ مجدد؟

  6. #5
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    مهر: عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: عده‌ای منافقانه خود را تابع ولایت فقیه می‌دانند ولی در عمل به گونه دیگری رفتار می‌کنند.

    آیت الله محمد تقی مصباح یزدی ظهر پنج‌شنبه در همایش سیاست گذاری فرهنگی در جمهوری اسلامی که در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد بیان داشت: برخی اعتقاد دارند چنانچه ولایت فقیه را حذف کنند مشکلی پیش نمی‌آید و حتی درباره روحانیت نیز می‌گویند بودجه‌ای در اختیار آنان قرار دهیم تا صدایشان در نیاید.

    وی ادامه داد: من زمانی با گوشهای خود از برخی مسئولین که کارهای بزرگی نیز انجام داده‌اند شنیدم که می‌گفتند ما امام را می‌خواستیم تا شاه را بیرون کند وگرنه ما به افکار امام خمینی(ره) کاری نداریم، امام دارای قدرتی بود که می‌توانست مردم را با آن جمع و شاه را بیرون کند و حالا اداره جامعه باید بر عهده متخصصان باشد.

    عضو جامعه مدرسین با تاکید بر اینکه این تفکر کم و بیش در بین نسل سوم انقلاب نیز وجود دارد، بیان کرد: برخی گستاخ‌اند و آن را برزبان می‌آورند اما برخی دیگر منافقانه می‌گویند ما تابع ولایت فقیه هستیم اما در عمل به گونه‌ای دیگر رفتار می‌کنند.

    رئیس موسسه امام خمینی (ره) با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلاتی که باعث شد روحانیت نتواند نقش خود را ایفا کند توطئه دشمنان خارجی بود اظهار کرد: ‌یکی از سیاست‌های آشکار دشمنان خارجی ضربه زدن به انقلاب از درون است و آن‌ها سعی کردند کسانی را از داخل که دارای مشکل با ولایت فقیه هستند را پرورش دهند.

    برخی از افراد با شدت و ضعف گرایشهای سران فتنه را دارند

    وی با بیان اینکه دیدیم که آنان در فتنه سال ۸۸ فکر کردند که حالا زمان ضربه زدن به انقلاب توسط عناصرشان فرارسیده است ابراز داشت: اما فکر نکنید که سران فتنه تنها‌‌ همان چند نفر بودند برخی از افراد نیز وجود دارند که با شدت و ضعف‌‌ همان گرایش‌ها را دارند.

    آیت الله مصباح یزدی در ادامه به کمبود‌ها ی روحانیت درعدم ایفای نقش کافی در سیاستگذاری‌های فرهنگی کشوراشاره داشت و بیان کرد: کمبود علمی و کمبود بینش سیاسی و اجتماعی و کمبودهای اخلاقی از جمله این کمبود‌ها است.

    وی بیان داشت: روحانیت با افزایش توان علمی و کسب بینش سیاسی و اجتماعی و بصیرت افزایی و رشد اخلاقی خود و عمل به آنچه که می‌گوید میتواند نقش خود را در تدوین سیاست‌های کلان فرهنگی افزایش دهد.



    این نفوذ اولش کی بوده که الان شده نفوذ مجدد؟
    فکر منظورشون دولت اصلاحات بوده. چون بعدش میگه بعد از انتخاب احمدی نژاد، به گوشه عزلت رفته بودند ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مصحف حضرت فاطمه زهرا(س)
    توسط mahdishata در انجمن فاطمة الزهراء (س)
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 07-04-2013, 20:15
  2. آیت الله سید علی قاضی
    توسط vorojax در انجمن شخصيت های مرتبط با جهان اسلام
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 22-05-2011, 22:11
  3. سیره عملی حضرت فاطمه (س)
    توسط mahdishata در انجمن فاطمة الزهراء (س)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-04-2011, 14:03
  4. فضیلت سوره های قرآن همراه با توضیح
    توسط ali20 در انجمن مباحث قرآنی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 07-09-2009, 08:50
  5. اعمال شب و روز عيد فطر
    توسط کاظم سبزواری در انجمن آداب
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30-09-2008, 15:18

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه