علي شمس نورايي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت:
دانشآموزان كنكوري از مصرف زياد شيريني، چيپس، پفك، تنقلات ناسالم، نوشيدنيهاي گازدار و حاوي كافئين يا مواد انرژيزا پرهيز كنند.
وي گفت: مصرف تنقلات ناسالم ممكن است آثار مثبت گذرا داشته باشند ولي پس از مدتي كوتاه عوارض گوارشي، اضطراب، هيجان، سردرد و عدم تمركز را به دنبال خواهد داشت.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف شير و لبنيات، تخم مرغ، حبوبات و غلات، مواد پروتئيني، سبزيها و ميوهها موجب بهبود سلامت جسم و ذهن ميشود و به افزايش توان مغز كمك ميكند.
شمس نورايي بيان داشت: مصرف عسل و خرما همراه با شير علاوه بر رساندن انرژي به دانشآموزان كنكوري، ويتامينها و عناصر ضروري آنها را تأمين ميكند و در كاهش اضطراب و استرس مفيد است.
وي ادامه داد: مصرف ماهي، ميگو، جگر، گوشت و حبوباتي مثل عدس كه حاوي آهن، اسيد فوليك، كلسيم، فسفر و ساير مواد ريزمغذي هستند به كاهش كمخوني، اضطراب و افزايش توان يادگيري، حافظه و تمركز كمك ميكند.