نتایج یك مطالعه جدید تایید میكند كه افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خطر ابتلا به بیماری قلبی را كاهش داده و همین طور ...
ن
تایج یك مطالعه جدید تایید میكند كه افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خطر ابتلا به بیماری قلبی را كاهش داده و به پایین آوردن میزان كلسترول مضر در خون كمك میكند.
متخصصان در این مطالعه تشریح كردند وقتی شما یك وعده غذایی میخورید كه حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است اگر پس از آن یك مشت گردوی خام مصرف كنید میتواند امكان آسیب ناشی از این چربی مضر به عروق خونی خود را تا حد قابل ملاحظهای محدود كنید.
در هر50 گرم گردو كمتر از 4 گرم چربی اشباع شده وجود دارد اما به این دلیل كه تمام مغزهای خشكبار سرشار از كالری هستند لذا توصیه میشود كه اعتدال در مصرف آنها امری ضروری است.
مغز گردو سرشار از آنتی اكسیدانها، چربیهای امگا -3 و اسید آلفا لنیولئیك است. شما میتوانید از گردو در وعده غذایی صبحانه استفاده كنید. به جای ریختن گوشت داخل سالاد مقداری گردوی تازه به آن بیفزایید و به جای سوسیس و تخم مرغ و گوشت فرآوری شده، پروتئین مورد نیاز بدنتان را از گردو دریافت كنید.