تحلیل مقام سابق سيا از طرح تل آویو برای به حاشیه راندن موضوع رسمیت فلسطین در سازمان ملل
اسراييل تا پاييز به ايران حمله مي كند اما آخر و عاقبتش را کسی نمی داند
/ نیروی کافی برای جنگیدن با ایران نداریم
اوباما در حال آمادگي راي شركت در انتخابات رياست جمهوري در سال آينده است و اسراييل كاملا از كنترل خارج شده است . چه اتفاقي خواهد افتاد اگر ايالات متحده به يكباره ببيند 100 هواپيماي جنگنده اسراييل بر فراز عراق در پرواز بوده و در حال حركت به سمت ايران هستند؟ ... ایرانی ها دوست دارند با ما ( آمريكا ) در بحرين ، عراق ، عربستان سعودي و هر نقطه ديگري در منطقه كه مي توانند بجنگند. استراتژي آنها بر مبناي دفاع نامتقارن طراحي شده است.
"عماریون"- يك افسر سابق سازمان سيا پيش بيني كرد كه احتمالا رژيم اسراييل در ماه سپتامبر و تا پيش از آغاز پاييز به تاسيسات هسته اي ايران حمله خواهد كرد.
"رابرت باير" افسر سابق سيا ، نويسنده و تحليلگر مسايل بين المللي در يك برنامه تلويزيوني در لوس آنجلس با ادعاي مطلب فوق گفت كه احتمالا هراس تل آويو از مطرح شدن موضوع به رسميت شناختن فلسطين در سازمان ملل در اجلاس سالانه مجمع عمومي دليل حمله اسراييل براي تحت الشعاع قرار دادن اين موضوع خواهد بود.
وي در اين باره با اشاره به مخالفت هاي مئير داگان رييس سابق سازمان جاسوسي اسراييل ( موساد) و نيز رابرت گيتس وزير مستعفي دفاع آمريكا ، گفت كه با رفتن اين دو چهره مخالف حمله به ايران از دولت هاي اسراييل و آمريكا راه براي حاميان حمله هموار شده است.
باير بدون اشاره به منبع ادعاي خود فقط به ذكر اين نكته بسنده كرد كه اكثر منابع اطلاعاتي اسراييل كه وي با آنها در تماس است مي گويند كه بنيامين نتانياهو نخست وزير اسراييل و ايهود باراك وزير دفاع اين رژيم كمربند هاي خود را براي حمله ايران سفت كرده اند.
گفتني است مئير داگان رييس سابق دستگاه اطلاعاتي اسراييل (موساد ) نيز دو ماه پيش با هشدار نسبت به حمله اسراييل به تاسيسات هسته اي ايران و احمقانه خواندن اين كار درباره پيامدهاي جنگ اسراييل و ايران گفته بود: " حمله اسراييل به ايران به يك جنگ تبديل خواهد شد . اين (جنگ با ايران) از آن جمله چيزهايي است كه ما مي دانيم چگونه آغاز مي شود اما از چگونگي پايان آن اطلاعي نداريم. ايران اين توانايي را دارد كه در يك بازه زماني چند ماهه به طور مداوم اسراييل را زير حملات موشكي قرار دهد و حزب الله هم مي تواند اسراييل را با دهها هزار موشك كوتاه برد و صدها موشك دور برد مورد هدف قرار دهد. "
باير نيز ضمن هشدار نسبت به آغاز جنگ اسراييل با ايران گفت :" نتانياهو مي خواهد به ايران حمله كند و اين مساله احتمالا در ماه سپتامبر و قبل از مطرح شدن موضوع به رسميت شناختن كشور فلسطين در سازمان ملل اتفاق خواهد افتاد ، نتانياهو مي خواهد آمريكا را هم به جنگ با ايران بكشاند ."
وي درباره چگونگي آغاز و تداوم جنگ اسراييل عليه ايران گفت :" نيروي هوايي اسراييل براي از بين بردن قابليت هاي هسته اي ايران به نطنز و ديگر تاسيسات هسته اي ايران حمله خواهد كرد و در مقابل ايراني ها هم به هر جايي كه مي توانند از جمله بصره ، بغداد و حتي افغانستان ( محل هاي تجمع نيروهاي آمريكايي در منطقه ) حمله خواهند كرد . پس از اين مرحله آمريكا نيز وارد جنگ با ايران مي شود و به اهدافي در ايران حمله خواهد كرد . نيروهاي آمريكايي هم در مقابل به اهدافي در ايران و يا حتي در عراق و در طول مرزهاي ايران با عراق حمله خواهند كرد .
وي ضمن هشدار درباره جنگ آمريكا عليه ايران گفت : ما به تعداد كافي در منطقه خاورميانه نيرو نداريم تا در چنين جنگي با ايران وارد شويم .
باير در پاسخ به سوالي درباره اينكه چرا نيروهاي نظامي آمريكا نمي توانند اسراييل را از حمله به ايران بازدارند ، گفت كه رابرت گيتس وزير دفاع آمريكا در دوره مسئوليت خود در پنتاگون در دوره دوم دولت بوش و در دو سال اول دولت اوباما تا حدود زيادي جلوي اين كار را گرفته بود ، اما با رفتن گيتس از وزارت دفاع شرايط فرق كرده و هشدار جنگ بار ديگر در پنتاگون سايه افكن شده است.
باير درباره توانايي هاي ايران براي جنگ با آمريكا گفت :" آنها (ايران) به يك دشمن خارجي نياز دارند و چون ما از عراق مي رويم ، اسراييل مي تواند نقش همان دشمن را بازي كند . ايراني ها دوست دارند تا تهديد واقعي و باور پذير باشد و حمله اسراييل به تاسيسات هسته اي ايران همين فرصت را در اختيار آنها قرار مي دهد. آنها دوست دارند با ما ( آمريكا ) در بحرين ، عراق ، عربستان سعودي و هر نقطه ديگري در منطقه كه مي توانند بجنگند. استراتژي آنها بر مبناي دفاع نامتقارن طراحي شده است.
ما مي توانيم واحدهاي نظامي آنها را از هم متلاشي كنيم اما اين براي آنها اهميتي ندارد چون آنها در اين موقع از سلاح تروريسم عليه ما استفاده خواهند كرد . آنها مي توانند صدماتي جدي عليه نيروي دريايي ما در منطقه خليج فارس خلق كنند.
باير در پاسخ به سوالي درباره اينكه راههاي گريز آمريكا از جنگ با ايران گفت :" رييس جمهور ( اوباما) در حال آمادگي راي شركت در انتخابات رياست جمهوري در سال آينده است و اسراييل كاملا از كنترل خارج شده است . چه اتفاقي خواهد افتاد اگر ايالات متحده به يكباره ببيند 100 هواپيماي جنگنده اسراييل بر فراز عراق در پرواز بوده و در حال حركت به سمت ايران هستند و همزمان نتانياهو با كاخ سفيد تماس مي گيرد و مي گويد كه در حال حمله به ايران است . رييس جمهوري آمريكا در چنين شرايطي چه مي تواند بكند ؟ او نفوذ بسيار كمي روي نتانياهو دارد...ما نمي توانيم نتانياهو را متوقف كنيم و او (نتانياهو) به خوبي اين را مي داند ."