نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: از زیبا کلام هاشمی تا زیباکلام مشایی؟

  1. #1
    همکار بازنشسته javadkhan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    3,688
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض از زیبا کلام هاشمی تا زیباکلام مشایی؟

    محمد حسین آزادبخت: صادق زیبا کلام برای کسانی که دستی بر عرصه سیاست و رسانه دارند چهره نام آشنایی است . این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران مدرک دکترای علوم سیاسی خود را از دانشگاه برادفورد انگلستان گرفته است و در سال های اخیر همواره سعی داشته است با سخنرانی ها و مقالات خود به عنوان یک چهره سیاسی مطرح باشد . زیبا کلام که تلاش زیادی دارد خود را فردی لیبرال جلوه دهد و از نگاه های مختلف با نقد فضای سیاسی روز خود را به عنوان روشنفکری بی بدیل نشان دهد .
    زیبا کلام در دوره های مختلف سیاسی کشور نظارت گوناگونی در خصوص فضاهای سیاسی داشته است و به خصوص در دولت های پس از جنگ تحمیلی همواره خود را طرفدار یکی از جریان های روز جامعه نشان داده است . زیباکلام اما هیچ گاه بر یک نگاه مدون سیاسی استوار نبوده است و به رغم تاکید بر حمایت از جریان سیاسی آرمانی خودش اما هر بار بر جهت حرکت شرایط سیاسی خود را وفق می دهد . این استاد دانشگاه که تفکرات سیاسی غربی و روش های رئالیستی و مارکسیستی و ناسیونالیستی را به عنوان ناجی سیاست های جاری می داند در دوران سازندگی یکی از طرفداران بی چون و چرای هاشمی لقب گرفت و همیشه از وی به عنوان پرقدرت ترین فرد ایران که وجودش بسیار لازم است نام می برد .

    صادق زیبا کلام در خصوص هاشمی چنین نظراتی داشت : "هوش و استعداد هاشمی همیشه برایش دردسرآفرین و اسباب گرفتاری نبوده است. فی الواقع یکی از عوامل مهمی که باعث شائبه "اسطوره قدرت" هاشمی شده همین هوش و استعداد و iq بالای وی است. من ظرف یک دهه گذشته با بسیاری از مدیران ارشد، وزرا و مسوولان رده بالای هاشمی گفت وگو داشته ام. در میان آنان همه نوع تیپ اجتماعی یافت می شوند. از حزب اللهی ها و مومنان دوآتشه گرفته، تا کسانی که خیلی هم داغ نبودند؛ از متخصصان با تحصیلات دکترا و مهندسی از معتبرترین دانشگاه های اروپا و امریکا تا کسانی که حضورشان در کنار هاشمی به واسطه مبارزات سیاسی شان بود تا برخورداری از تحصیلات عالیه؛ از صنعتگران و کارآفرینان برجسته گرفته تا بوروکرات های محض؛ از مدیرانی که انصافاً مدیر بودند و از یک استعداد و توانایی اجرایی کم نظیری برخوردار بودند تا مدیران و مسوولانی که بیشتر نان رابطه و آشنایی شان با هاشمی را می خوردند تا داشتن هنر دیگری؛ از نظامیانی که در رژیم پیشین در امریکا دوره های ارشد فرماندهی را دیده بودند تا بچه های سپاه که همه دوره ها را در جنگیدن با عراقی ها کسب کرده بودند و خیلی طیف های دیگر. نکته عجیبی که تقریباً در جملگی آنان یافتم عبارت بود از یک احساس احترام و علاقه عجیب به آقای هاشمی به عنوان یک «مدیر» و یک «رئیس». یا به شکل دیگری بگویم. من هیچ یک از مدیران و مسوولان هاشمی را ندیدم که او را «قبول نداشت». برعکس همه آنان نه تنها او را به عنوان یک مدیر و یک رئیس قبول داشتند، بلکه جملگی آنان از وی به عنوان یک مدیر و رئیس باهوش، پرکار، لایق، مدبر، بااستعداد «چیزفهم»، واقع بین، معتدل، توانمند، به شدت علاقه مند و معتقد به پیشرفت کشور، عالم دوست، مودب و متواضع یاد می کردند. بسیاری از آنان تعریف می کردند که چگونه ایشان با اشتیاق و حوصله به گزارش مسوولان و متخصصان پیرامون پروژه های بزرگ فنی، صنعتی، ساختمانی و... ساعت ها گوش فرا می داد و با پرسش هایی که مطرح می کرد، نشان می داد که اتفاقاً بسیاری از نکات فنی و تخصصی آن طرح یا پروژه را درک کرده است".
    توصیف های عجیب و غریبی در طول این سال ها از هاشمی توسط صادق زیبا کلام مطرح شده است . او مهم ترین اشتباه استراتژیک اصلاح طلبان را در انتخابات دوره قبل ریاست جمهوری و دوره ششم مجلس عبور آنان از پدر معنوی خود یعنی هاشمی رفسنجانی می داند و همواره تاکید داشته که هاشمی که رئیس تمام معنا و با کمترین اشتباه و یک آرمان در حوزه اجرا بوده است . اما چند روز قبل اظهار نظری عجیب از صادق زیبا کلام منتشر شد که بسیار تعجب بر انگیز بود . وی در یادداشتی از عدم حضور اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در روزهای اخیر در هیئت دولت به شدت نگران بوده و در مطلبی می نویسد : سوالی بسیار ساده و در عین حال منطقی اما به رغم سهل بودن و منطقی بودن پرسش، هیچ کس نه پاسخ آن را می داند و نه اساسا نفس سوال خیلی مطرح است . گویی اسفندیار رحیم مشایی همه کاره دولت گینه بیسائو یا بورکینافاسو بوده و حالا هم که از او خبری نیست خیلی به ایران ارتباطی پیدا نمی کند و محافل سیاسی آفریقایی بایستی برایشان اهمیت داشته باشد که اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر و دست راست رئیس جمهور تا همین دو ماه پیش، کجاست؟
    وی ادامه می دهد : هیچ کس باور نمی کرد که اینهمه سر و صدا التهاب و امواجی که به راه افتاده یکی دو ماه بعدش آنقدر ساکت می شود که دیگر خبری نخواهد بود. آیا مجلس نباید در مسئله انحرافی ورود پیدا می کرد؟ آیا هیچ یک از مطبوعات نبایستی بپرسند که این جریان انحراف که تا یکی دو ماه پیش مهم ترین مسئله سیاسی کشور بود یکباره چه شد که دیگر مطلقا خبری و اثری از آن نیست؟
    اظهار نگرانی تعجب بر انگیز زیبا کلام از عدم حضور اسفندیار رحیم مشایی در حالی است که وی یکی از منتقدان سرسخت دولت محمود احمدی نژاد بوده و همواره سیاست های این دولت و کارگزارانش را زیر سوال می برده است اما اکنون ورق تمایلات زیباکلام به سمتی برگشته است که مشایی را همانند هاشمی از ناجیان مردم ایران می داند . شاید بتوان سر رشته علاقه و نگرانی زیبا کلام را از سررشته ارتباط وی با رحیم مشایی دانست و این سررشته کسی نیست جز پریوش سطوتی همسر دکتر فاطمی که پس از سال ها با پشتیبانی همه جانبه مشایی به ایران آمد و یک سال به هزینه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در هتل لاله تهران اقامت نمود و عملا فعالیت های تجاری و اقتصادی خود را در داخل ایران سامان داد . زیباکلام نیز از جمله کسانی بوده است که طول این اقامت همواره از مهمانان خصوصی خانم سطوتی بوده و می توان اظهار نگرانی امروز زیبا کلام را ناشی از ابراز محبت خانم سطوتی و انتقال آن به زیبا کلام دانست .
    صادق زیبا کلام در حالی یکی از افراد دولت احمدی نژاد را ناجی مردم می داند که خودش تاکید زیادی داشته است که این دولت نمی تواند کشور را به سر منزل مقصود برساند و به همین سبب نیز همیشه سیاست های مختلف دولت را نیز به چالش کشیده است . حال چگونه است که وی به یی از طرفداران اسفندیار رحیم مشایی تبدیل شده است و در حالی که التهابات ماه های قبل از بین رفته است نسبت به عدم باز گشت مشایی اظهار نگرانی می کند؟

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. متن کامل و فایل صوتی سخنرانی سردار مشفق (اطلاعات)
    توسط پولدار در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 19-09-2011, 13:27
  2. تفکرانحرافی به دوران هاشمی بر میگردد.
    توسط عباس محمدی در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 20-07-2011, 22:51
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-03-2011, 21:35
  4. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 11-02-2011, 00:05
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 18-10-2010, 12:13

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه