نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشروح سخنان ریاست محترم جمهور در گفتگوی ویژه ی خبری

  1. #1
    یه دنگ سایت به نامشه Redemption آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    2,611
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مشروح سخنان ریاست محترم جمهور در گفتگوی ویژه ی خبری

    رييس جمهور در گفتگوي زنده تلويزيوني با مردم:
    برخي تخلف بانكي اخير را بهانه كردند تا از مردم براي انتخاب اين دولت انتقام بگيرند/هدف سفرهاي دور چهارم اين است كه دولت هاي آينده دغدغه كارهاي ناتمام اين دولت را نداشته باشند


    دكتر محمود احمدي نژاد شامگاه (سه شنبه) در گفتگوي زنده تلويزيوني با مردم در تشريح ابعاد و نتايج هفتمين حضور خود در نشست مجمع عمومي سازمان ملل، گفت: تشكيل سازمان ملل يك دستاورد تاريخي است كه هنوز به صورت كامل محقق نشده است اما با اين حال ملت بزرگ ايران نمي تواند استفاده از ظرفيت اين سازمان بين المللي را ناديده بگيرد.
    رييس جمهور با بيان اينكه تشكيل سازمان ملل نتيجه يك سري بحث هاي گسترده براي اصلاح مديريت جهان بود تا سازماني تشكيل شود كه مسائل جهان را به صورت عادلانه حل و فصل كند، افزود: تا حدود 35 سال پس تاسيس سازمان ملل فرصت هاي محدودي براي ارائه نقدها و طرح هاي در جهت حل و فصل منصفانه مسائل جهان در اين سازمان وجود داشت اما پس از فرو پاشي شوروي اين سازمان ديگر به صورت يكجانبه ادراه و تبديل به سازماني بي خاصيت شده است به طوري که موضوعاتي خنثي كه به كسي بر نخورد در آن مطرح مي شود.
    دكتر احمدي نژاد اظهار داشت: ملت ايران كه ملتي متمدن و داراي انديشه و فرهنگي متعالي و نجات بخش است نمي تواند نسبت به آنچه در عرصه بين المللي مي گذرد بي تفاوت باشد زيرا بي تفاوتي نسبت به تحولات جهاني در شان ملت ايران نيست، لذا انجام سفر به سازمان ملل با هدف استفاده از ظرفيتهاي خود اين سازمان براي احيا و نوسازي ايده تشكيل واقعي سازمان ملل طراحي و اجرا شد.
    رييس جمهور با اشاره به اينكه در سازمان ملل دو كشور هستند كه قدرت اثرگذاري داشته و حرف براي گفتن دارند، تصريح كرد: طبيعتاً از بين ايران و آمريكا به عنوان تنها كشورهايي كه در عرصه بين المللي حرف براي گفتن دارند، آمريكا بر فضاي فعلي بين المللي حاكم بوده و اين ايران است كه بايد حاكميت ناعادلانه آمريكا را بر ساختارها و نظم فعلي عرصه بين المللي به چالش بكشد.
    دكتر احمدي نژاد مواضع و سخنراني هاي ارائه شده در شش سفر قبلي خود به سازمان ملل را در مباني واحد و در شكل متنوع توصيف و خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط بين المللي، منطقه اي و داخلي كشورمان، حضور در نشست امسال مجمع عمومي سازمان ملل تفاوت هايي با سال هاي قبل داشت؛ در عرصه بين المللي جهان با بحران شديد اقتصادي و شرايط آشفته مواجه است و در منطقه ما و شمال آفريقا نيز تحولات بزرگي رخ داده كه جمهوري اسلامي ايران درباره آنها حرف هاي زيادي براي گفتن دارد و سوالات ظريفي درباره اين وقايع وجود دارد.
    رييس جمهور اضافه كرد: از سوي ديگر در پنج شش ماهه اخير در داخل تبليغات منفي و سياه نمايي عليه دولت خيلي شدت گرفته بود، به گونه اي تبليغ مي شد كه دولت در شرايط مناسبي نيست و امسال نمي تواند حضور تاثيرگذار سال هاي قبل خود در مجمع عمومي سازمان ملل را تكرار كند اما به فضل الهي همه اين طراحي ها خنثي شد.
    دكتر احمدي نژاد تاكيد كرد: شرايط داخل كشور اين تصور را پيش مي آورد كه گويا مسئوليت بخشي از جنگ رواني و سياه نمايي ها عليه دولت به افرادي در داخل کشور سپرده شده است تا گرد ياس در فضاي عمومي كشور بپاشند و فضا را سياه و بحراني نشان دهند تا جايگاه دولت در يك معركه بين المللي تضعيف شود.
    رييس جمهور گفت: آمريكايي ها براي پيشگيري از به چالش كشيدن موقعيت و سياست هايشان در عرصه بين المللي از سوي ايران جنگ تبليغاتي گسترده اي را سامان دادند و خواستند امسال فضاي رسانه اي را براي ما بلوكه كنند اما حضور مقتدرانه و اعلام اينكه حرف هاي مهمي براي مطرح كردن داريم مانع از تحقق اين هدف شد و آنها مجبور شدند خودشان اين گارد را بشكنند و دوباره رسانه هاي آمريكايي براي مصاحبه به صف شدند كه مصاحبه هايي انجام شد و براي خيلي هاي ديگر هم وقت كم آمد.
    دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه از مجموع نطق هاي ارائه شده در سازمان ملل دو نطق وجود دارد كه مورد توجه رسانه ها و صاحب نظران قرار مي گيرد و از مدت ها قبل گمانه زني ها و تحليل ها درباره آنها شروع مي شود، افزود: نطق آقاي اوباما به اعتراف رسانه ها و صاحب نظران آمريكايي و ديگران بسيار ضعيف بود چرا كه وي مي خواست از موضع يك حاكم جهاني سخن بگويد و مجبور شده بود از هر دري سخني بگويد و نطق ايران هم درباره تشريح وضعيت جهان و ارائه راهكارهاي برون رفت از وضعيت فعلي بود.
    رييس جمهور با اشاره به اينكه هر ادعايي كه جمهوري اسلامي ايران مي خواست در سازمان ملل مطرح كند از قبل در سخنراني رييس جمهور آمريكا اسناد اثبات آن ارائه شده بود، اظهار داشت: ما درباره بديهي بودن حق حاكميت فلسطيني ها سخن گفتيم و آمريكا را به تضييع حقوق فلسطينيان متهم كرديم و اين در حالي بود كه اوباما از قبل در سخنراني خود با رد يكطرفه قبول حداقل حقوق مورد مطالبه براي فلسطين نشان داد كه ادعاهاي ما كاملا درست است.
    دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه امروز فضاي افكار عمومي دنيا به شدت متاثر از ملت ايران است، گفت: از آنجا كه ملت ايران حرف هايي نو و برخاسته از ارزش هاي الهي و انساني دارد امروز همه منتظر شنيدن حرف هاي ملت ايران هستند.
    رييس جمهور افزود: امروز حرف ملت ايران در همه جا مخاطبان خود را يافته است و ما در جلساتي كه با انديشمندان و نخبگان آمريكا داشتيم اين برداشت را به خوبي دريافت و احساس مي كرديم که گويي در ايران و در حضور افرادي پاك و انقلابي حضور داريم كه سخنان و رفتارهاي آنها كاملا متاثر از ادبيات انقلاب اسلامي است.
    دكتر احمدي نژاد با اشاره به اين نکته که دشمن را بايد در قلب سرزمين خودش مورد حمله قرار داد و زمين گير كرد، خاطرنشان کرد: سفر به سازمان ملل را نبايد دست كم گرفت و بايد اين سفرها ادامه يابد و ديگران هم در آينده اين سفرها را ادامه دهند و مواضع جمهوري اسلامي ايران را براي مخاطباني كه امروز كاملا به افكار و انديشه هاي برآمده از انقلاب اسلامي نزديك شده اند، تشريح كنند.
    رييس جمهور در پاسخ به سوالي درباره مواضع وي در مورد برقراري رابطه با آمريكا، تصريح كرد: رابطه ايران با آمريكا رابطه اي مشروط است اما نه به شرايط ما يا آمريكايي ها بلكه به شرايط عادلانه و انساني. ما طرفدار برقراري رابطه با همه هستيم و آن را به نفع جهان مي دانيم اما نبايد در اين مسئله كسي خود را در موضع برتر قرار دهد و به صورت يكجانبه براي اين رابطه شروطي تعيين كند. جمهوري اسلامي ايران حرف هاي حقي دارد كه در بيان و دفاع از آنها ضعف، واهمه يا هراسي ندارد و بنده بارها اعلام كرده ام كه حاضرم در حضور رسانه ها با رييس جمهور آمريكا مناظره كنم.
    دكتر احمدي نژاد ادامه داد: آمريكايي ها در حالي موضوع برقراري خط تلفن مستقيم بين نظاميان ايران و نظاميان خودشان براي پرهيز از برخورد بين نيروهاي دو طرف را مطرح كردند كه، اولا ما با اساس حضور نظاميان آمريكايي در منطقه مخالف هستيم و معتقديم براي اينكه زمينه برخورد از بين برود بايد نيروهاي آمريكايي از منطقه خارج شوند و از سوي ديگر طرح اين مبحث را در آستانه سفر به نيويورك يك بحث براي انحراف اذهان از محاكمه آمريكا از سوي ايران مي دانستيم.
    رييس جمهور در پاسخ به سوال ديگري درباره سفرهاي استاني دور چهارم گفت: بنده قبل از رياست جمهوري هم مدير بوده و علاوه بر تجربه كاري، شرايط كشور را نيز مطالعه و ارزيابي كرده بودم و معتقد بودم كه نظام اداري ما منطبق بر نيازها و شرايط كشورمان ايجاد نشده و متناسب با گذر زمان توسعه نيافته است و قرار گرفتن آن در خدمت مردم به يك آرزو تبديل شده بود.
    دكتر احمدي نژاد افزود: دولت براي مواجهه با اين مانع دو راه پيش روي خود داشت؛ اول اينكه كارهاي كشور را تعطيل مي كرد تا سيستم بوروكراسي كشور را اصلاح كرده و سپس به كارها بپردازد كه اين باعث اتلاف زمان زيادي مي شد و ديگر اينكه به نوعي بر اين سيستم ناكارآمد فائق مي آمد.
    رييس جمهور با اشاره به اينكه شرايط هر كشوري بازتاب دهنده نظام اداري آن است، اظهار داشت: برجسته ترين ويژگي سيستم اداري كشورمان اين است كه در وهله اول از خودش در مقابل هر گونه اصلاح و تغيير محافظت مي كند و ويژگي ديگرش اين است كه به سرعت خود را گسترش و توسعه مي دهد و اين باعث طولاني شدن روند اجرايي شده است كه به خودي خود، توان فكري افراد را مي گيرد.
    دكتر احمدي نژاد اضافه كرد: دولت راه دوم را برگزيد تا با ارزيابي ميداني شرايط كشور تصميمات لازم براي پيشبرد امور را با سرعت در نظام اداري كشور تزريق كرده و با ارزيابي ميداني و نزديك نتايج تصميمات خود بازخوردها و خروجي سيستم را گرفته و اصلاحات و تصميمات تكميلي را سريعا اتخاذ كرده و دوباره به سيستم وارد كند.
    رييس جمهور نتيجه اين اقدام دولت را جلوگيري از اتلاف وقت در سيستم اداري، به ميدان آوردن مردم، نيازسنجي دقيق و ميداني، اتخاذ تصميمات دقيق و اجراي سريع تر تصميمات عنوان و تصريح كرد: اين مدل مديريتي البته به كساني كه از آن استفاده مي كنند فشار زيادي وارد مي كند امام نواقص سيستم اداري فعلي كشور را تا حد زيادي رفع كرده و آن را در خدمت پيشرفت كشور قرار مي دهد كه صحت اين ادعا با مقايسه كارهاي انجام شده در اين دولت و دولت هاي قبل قابل اثبات است.
    دكتر احمدي نژاد سفرهاي دور چهارم هيات دولت به استان ها را در جهت رفع موانع احتمالي پيش روي مصوبات قبلي و اتخاذ تصميم درباره مسائل و مواردي كه بعضا در سفرهاي دور قبل استاني از قلم افتاده است، عنوان كرد و گفت: اين دور از سفرها و برنامه هاي دولت براي پيگيري اجراي همه مصوبات در استان هاي كشور براي آن طراحي و اجرا مي شود تا دولت هاي بعدي هيچ دغدغه اي از ناحيه عملكرد دولت نهم و دهم نداشته باشند.
    رييس جمهور درباره عملكرد دولت درباره هدفگذاري ايجاد 2.5 ميليون شغل در سال 90، اظهار داشت: مجددا تاكيد مي كنم كه ايجاد 2.5 ميليون شغل در كشور با ارزيابي دقيق ظرفيت هاي كشور هدفگذاري شده است و در صورتي كه همه امكانات كشور بسيج شود، تحقق اين هدف دور از دسترس نيست.
    دكتر احمدي نژاد افزود: اگر چه در نيمه اول سال بنا به دلايلي از جمله تاخير در ابلاغ قانون بودجه و اين مسئله كه معمولا نيمه اول هر سال صرف طراحي ها و استارت زدن ها براي انجام امور مي شود، تجميع همه امكانات و توانمندي ها مقدور نمي شود اما با اين حال طبق آمار عملكرد نيمه اول سال در راستاي ايجاد 2.5 ميليون شغل خوب بوده و حدود 42 تا 43 درصد اهداف دولت محقق شده و فعاليت همه بخش هاي اقتصادي كشور با رشد روبرو بوده است.
    رييس جمهور در پاسخ به اين سوال كه آيا از نحوه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها رضايت داريد، تصريح كرد: قطعا نمي توان به دولت در اين زمينه نمره 20 داد و اگر تصور كنيم كه نمره 20 گرفته ايم ديگر كاري انجام نمي شود، اما اگر اجراي اين قانون در ايران را با ساير كشورهايي كه چنين قوانيني در آنها اجرا شده است، مقايسه كنيم قطعا نمره ملت ايران 20 خواهد بود.
    دكتر احمدي نژاد يادآور شد: در ايران تقريبا همه مدعيان مي گفتند كه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها تورمي 60 درصدي را به دنبال دارد و تورم و بحران هاي اجتماعي بعد از اجراي اين طرح غوغا مي كند و هر چه به آنها مي گفتيم كه مدل ارزيابي هاي شما غلط است و از سوي ديگر ملت ايران را نشناخته ايد قبول نمي كردند.
    رييس جمهور گفت: آمارها مي گويند كه در اثر اجراي قانون هدفمندي يارانه ها تورم شش درصد افزايش يافته است كه 2 درصد از اين مقدار هم متاثر از افزايش نرخ جهاني تورم است. دولت براي سال 90 تورم يك رقمي را هدفگذاري كرده است و قطعا تا پايان سال شاهد روند نزولي شاخص تورم خواهيم بود.
    دكتر احمدي نژاد افزود: اجراي اين قانون در بخش انرژي بيشترين تاثير را داشته در حالي كه به تاييد همه صاحب نظران با ادامه روند قبلي مصرف انرژي در ايران تا قبل از پايان برنامه پنجم توسعه، ديگر ايران امكان صادرات نفت را نداشت، اجراي اين قانون توانست روند وحشتناك مصرف انرژي و افزايش ميزان آن را كنترل كند. از سوي ديگر در حالي كه خيلي ها ما را از بحران هاي اجتماعي مي ترساندند، اجراي اين قانون باعث افزايش نشاط و همبستگي اجتماعي شده و فاصله طبقاتي را در كشور كاهش داد. همچنين اجراي اين قانون باعث شد، اصلاح نظام توليد غير رقابتي ايران كه بر پايه ساختارهاي غلط متاثر از دريافت يارانه هاي بدون هدف بنا گذاشته شده بود، آغاز شود.
    دكتر احمدي نژاد درباره سهم بخش توليد از اعطاي يارانه‌ها گفت: بخش توليد امروز هم از يارانه‌ها استفاده مي‌كند. قيمت گازوييل ليتري 350 تومان است در حالي كه بخش توليد آن را ليتري 150 تومان دريافت مي‌كند. برق را بخش صنعت 40 تومان و بخش كشاورزي 10 تومان دريافت مي‌كنند و اين نشان مي‌دهد كه يارانه‌ها قطع نشده است، اما تصوري در ذهن بعضي ها ايجاد شده است كه پول مستقيم به افراد دهيم كه اين خلاف هدفمندي يارانه‌هاست. دولت تسهيلات انرژي و تسهيلات اصلاح ساختار مي‌دهد كه البته كمي عقب هستيم ولي اين مسئله نه به خاطر فقدان منابع بلكه به اين خاطر است كه كار خيلي بزرگ است و ساختارها بايد اصلاح شود. به هر حال در نيمه‌ دوم سال حمايت‌ها از بخش توليد بيشتر خواهد شد.
    رييس جمهور با انتقاد از برخي اظهارنظرها مبني بر كند شدن يا توقف چرخه توليد در اثر اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها به ارايه‌ گزارشي در مورد افزايش توليد و سرمايه‌گذاري در پنج ماه اول سال 90 در بخش صنعت و معدن پرداخت و افزود: ميزان مجوزهاي تاسيس بنگاه‌ها كه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده در پنج ماه اول امسال 24.4 درصد و ميزان سرمايه‌گذاري در اين بخش 62.5 درصد افزايش پيدا كرده است، در بخش اشتغال در اين بخش ها نيز شاهد رشد ‌44.6 درصدي بوده‌ايم و اين رشد را در زمينه‌ مسكن و عمران هم داشته ايم.
    دكتر احمدي نژاد با ارائه آماري در ارتباط با رشد توليد برخي از كالاها از جمله فولاد، سيمان، شيشه، فولاد خام و روغن نباتي اظهار داشت: در اين مدت تجارت خارجي نيز رشد كرده است. در سال ‌83 ميزان تجارت خارجي كشور ‌7 ميليارد دلار بود و در واقع آن زمان اين يك آرزو بود كه تجارت خارجي در يكسال بالا برود؛ به نحوي كه ميزان صادرات و واردات در حالت تعادل قرار بگيرد اما در اين سال ها اين ميزان 32.6 درصد رشد كرده است. البته اين كارها و فعاليت‌ها با كمك مردم انجام شده و اين رشدها در فضاي اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها محقق شده است.
    رييس جمهور با اشاره به تعريف مراجع اقتصادي جهان از نحوه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها در ايران، در مورد ديگر بخش‌هاي طرح تحول اقتصادي نيز تصريح كرد: لايحه اصلاح نظام گمرك در مجلس تصويب شده و مراحل تاييد نهايي را در شوراي نگهبان طي مي‌كند و به محض اينكه به دست دولت برسد، اجراي آن آغاز مي شود.
    دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه «اگر اين اصلاحات گمركي انجام شود، درآمد غيرنفتي كشور حداقل ‌25 درصد افزايش مي‌يابد»،خاطرنشان كرد: لايحه اصلاح سيستم ماليات نيز مراحل نهايي خود را در دولت طي مي‌كند و به زودي به مجلس مي‌رود. در بحث بيمه نيز اجراي اصلاحات را شروع كرده‌ايم و در ارتباط با ارتقاي ارزش پول نيز كار در حال انجام شدن است و به محض نهايي شدن بررسي ها، لايحه‌ به مجلس ارسال مي شود.
    رييس جمهور همچنين با بيان اينكه «يكي از مهم‌ترين بخش‌هايي كه نيازمند اصلاح قوانين است، نظام بانكي كشور است»،تاكيد كرد: سيستم بانكي فعلي كشور يك سيستم بسيار پيچيده است و دولت در سه بخش اصلاح ساختاري، قوانين و مقررات و رفتاري، مطالعات خود را انجام داده است و آماده ارسال لايحه را در اين ارتباط به مجلس است.
    دكتر احمدي نژاد بهره وري سرمايه و نيروي انساني در كشور را در حال افزايش دانست و رابطه‌ صنعت و دانشگاه كشور را در حال گسترش عنوان كرد.
    رييس جمهور در پاسخ به سوالي در ارتباط با سوءاستفاده‌ مالي اخير و برنامه‌ دولت براي نظارت هر چه بيشتر بر نظام بانكي گفت: تقريبا شش سال است در مورد لزوم اصلاح نظام بانكي صحبت كرده و در اين ارتباط حتي مورد شماتت قرار گرفته‌ام. چيزهايي را مي‌ديديم و اصرار داشتيم كه بايد اصلاح شوند. يقينا قبل از اتمام دولت عمر دولت دهم، كارهاي اساسي را در اين زمينه شروع مي‌كنيم. واقعيت اين است كه سيستم بانكي كشور دست يك فرد نيست و دولت تسلط و قدرت مداخله در سيستم بانكي را ندارد.
    دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه دولت حتي اجازه‌ سهميه‌بندي منابع بانكي را ندارد، افزود: نه اينكه گفته شود كه هيچ كاري نميشود انجام داد اما برخي مواقع مقرراتي گذاشته مي‌شود كه به تبعات آن توجه نمي‌شود.
    رييس جمهور اظهار داشت: دولت با هر تخلفي مبارزه مي‌كند. در حال حاضر سيستم اداري‌مان را خيلي بسته‌ايم؛ نه اينكه ادعا كنيم تخلفان صفر شده است اما خيلي از مقاطعه‌كاري‌ها و خريدها كنترل شده است. نظارت درون سيستم دولت فعال شده و آيين‌نامه‌ها اصلاح شده است، اما اين موارد در سيستم بانكي بوجود مي آيد. حتما موارد اينچنين دنبال مي‌شود. بايد بانك مركزي و وزارت اقتصاد نظارت‌هايشان را تقويت كنند و بانكداري الكترونيك كامل شود. چهار سال پيش گفتيم گزارش تمام گردش مالي كشور بايد روي ميز رييس كل بانك مركزي و وزير اقتصاد باشد اما آن‌قدر فشار آوردند و جوسازي كردند كه اين اتفاق نيفتاد.
    دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه اساس اصلاح نظام بانكي به زودي آغاز مي شود تا يك كار مبنايي انجام شود، تصريح كرد: بالاخره هزار هزار ميليارد تومان پول در كشور در حال گردش است، يك مركز اطلاعاتي لازم است تا وزير اقتصاد و رييس كل بانك مركزي بتوانند با دستگاه‌هاي نظارتي‌شان جلوي تخلفات را به موقع بگيرند.
    رييس جمهور ادامه داد: در اين قضيه خوشبختانه هر سه قوه مصمم هستند كه اين مساله ريشه‌كن شده و با هركس در هر مقامي كهدر اين تخلف دخيل بوده است، برخورد شود. اين مساله را در اردبيل هم بيان كردم، اما از آن طرف اينطور نباشد كه بعضي‌ها فكر كنند يك بهانه اي به دست آورده اند و وقت آن است كه با احمدي‌نژاد تسويه حساب كنند. بنده كه فرياد زدم ولي نخواستيد عمل كنيد، چطور است كه دولت را متهم مي‌كنيد؟ دولت چه نقشي دارد؟ چرا عناصر دولت را متهم مي‌كنيد؟
    دكتر احمدي نژاد خاطرنشان كرد: امروز خوشبختانه فضاي اقتصادي كشور فضاي مثبتي است. در حالي رشد اقتصادي خوبي داريم كه دنيا در حال ركود است و جهت اقتصادي جهان و جذب سرمايه‌گذاري در دنيا منفي است. آينده‌ اقتصاد در عرصه بين الملل دورنماي مثبتي ندارد، اما اقتصاد ايران در سنگين‌ترين شرايط تحريمي اداره شده است. وقتي رييس جمهور آمريكا مي‌گويد تحريم فلج‌كننده اعمال مي كنيم بالاخره كارهايي كرده و تصورش اين است كه اين تحريم ها بر روي ايران اثر مي‌گذارد، اما ملت ايران در همين شرايط طرح‌هاي اساسي و زيربنايي اقتصادي انجام مي‌دهد.
    رييس جمهور اضافه كرد: معناي چنين وضعيتي اين است كه يك حركت زنده و رو به جلو دارد، اتفاق مي‌افتد. فضاي اقتصاد بانشاط شده و اميدواري ايجاد شده است. سرمايه‌ها و ابتكار عمل‌ها در حال وارد شدن به ميدان هستند اما متاسفانه به اينها توجه نمي‌شود. چرا بايد اين فضا را تخريب كنند؟ اقتصاد عرصه اي نيست كه فضايش به سرعت بازسازي شود، اگر اعتماد از دست رفت به زودي برنمي‌گردد.
    دكتر احمدي نژاد تصريح كرد: اگر سيستم دنبال برخورد با تخلفات نبود، جاي گله وجود داشت. وقتي خود سيستم تخلف را كشف مي‌كند، خودش پاي آن مي‌ايستد و خودش مي‌خواهد مجازات كند، ديگر اين هياهوها معنا ندارد. نمي‌توان گفت كه در يك سيستم اصلا تخلف رخ نمي‌دهد؛ اين ادعاي غلطي است اما فكر مي‌كنم بعضي‌ها دارند از ملت انتقام مي‌گيرند. ملت ايران خيلي خوب عمل كرد و در جريان اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها نشان داد كه آينده ايران خيلي درخشان است. ملت ايران اهل تصميمات بزرگ، اجراهاي بزرگ، قدم‌هاي بزرگ است.
    رييس جمهوربا اشاره به اينكه اما بعضي‌ها مي‌آيند با توهين و تهمت به دولت و دروغ‌پردازي از مردم انتقام بگيرند، در حالي كه هيچ خبري نيست و دولت دارد كارش را انجام مي‌دهد، گفت: چرا برخي ها مدام ديگران را تخريب مي‌كنند؟ ما البته اعلام كرديم سكوت مي كنيم و هنوز هم در سكوت هستيم، اين حرف‌ها همه پاسخ دارد اما دولت به خاطر منافع كشور سكوت مي كند.
    دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه در حال حاضر در انديشه صهيونيست‌ها و آمريكايي‌ها تنها راه نجات ضربه زدن به ملت ايران است، افزود: آيا در چنين شرايطي با در داخل كشور به چنين مسائلي مشغول شويم؟ دولت سكوت كرده است تا به انقلاب آسيبي نرسد. ايران امانتي تاريخي است.
    رييس جمهور اظهار داشت: در سفر نيويورك بخش مهمي از سوالات خبرنگاران در اين رابطه بود. البته به فصل خدا در آنجا طلبكار شديم و همه‌ آنها منفعل شدند اما اين خيلي بد است كه عده اي بنشينند و از اينجا كد بدهند و براي دشمن فضا درست كنند.
    دكتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه در يك بانك تخلفي انجام گرفته و دو بانك ديگر هم دخيل بوده‌اند، تصريح كرد: دستگاه قضايي وارد شده، دولت هم دارد كمك مي‌كند تا اين قضيه ريشه‌كن شود. دولت ادعايي دارد و در اين زمينه مدعي است اما متاسفانه بعضي‌ها منتظر فرصت بودند كه به روي دولت خنجر بكشند؛ با اين اين شيوه برخورد، چطور مي‌شود كشور را اداره كرد؟ البته اين روش‌ها شكست خورده است.
    رييس جمهور ملت ايران را ملتي عظيم، متعالي و باتجربه ناميد و خاطرنشان كرد: مخالفين دولت مي‌خواهند ملت را نسبت به كل حركت خود بدبين كنند. دولت مدعي آن نيست كه در عملكردش ضعف نيست، اما اين ضعف ربطي به ملت ندارد. اشكال از سيستم عدالت در قواي مختلف است، اما برخي مي خواهند از ملت انتقام بگيرند، بعضي‌ها مي‌گويند چون ملت به اين دولت و رييس جمهور راي داده است بايد از آنها انتقام گرفت.
    دكتر احمدي نژاد در پاسخ به سوالي در رابطه با نشست سران سه قوه و اينكه چرا اين نشست رسانه‌اي نشد، گفت: اين يك نشست كاري است و در آن مسئولان قوا حضور دارند و اگر خبري از آن منتشر شود، تفاسير مختلفي از آن مي‌شود. در اين جلسه درباره مسائل اخير بحث شد و مقرر شد كه اين تخلف بانكي تا پايان دنبال شود و همه قوا كمك كنند تا اصلاحات ساختاري در سيستم بانكي و بقيه بخش‌ها زودتر انجام شود.
    رييس جمهور درباره فعاليت‌هاي هسته‌اي كشور و آغاز به كار نيروگاه بوشهر اظهار داشت: برنامه هسته‌اي كشور دو بخش دارد؛ يكي توليد نيرو است و يكي هم غني‌سازي و استفاده‌هاي صلح‌آميز از اين فناوري در كشاورزي و بهداشت و درمان و صنعت. در بخش نيروگاه و توليد نيرو، فعاليت اولين نيروگاه كليد خورده است و در حال تدارك براي مراسم رسمي افتتاح هستيم و از سران برخي كشورها مثل روسيه دعوت به عمل خواهيم آورد.
    دكتر احمدي نژاد افزود: نيروگاه بوشهر تامين كننده هزار مگاوات از 20 هزار مگاوات برقي است كه در دولت برنامه‌ دارد از نيروگاه هاي هسته اي خود توليد كند و قرار است تا سال 1404 به آن برسيم. هم‌اكنون در حال گفتگو براي ساخت ديگر نيروگاه‌ها هستيم، البته ساخت اين نيروگاه گرفتار مسايل سياسي شد اما اميدواريم بقيه آن به اين سرنوشت كشيده نشود.
    رييس جمهور با بيان اينكه در بخش غني‌سازي فعاليت‌ها ادامه دارد، اظهار داشت: فعاليت‌ها در اين بخش براي كشور استفاده دارويي دارد و هر روز در ساخت تجهيزات جديد براي صنعت و بخش‌هاي مختلف از آن بهره برده مي شود. براي اين بخش 16 – 17 مورد، استفاده در جهان وجود دارد كه اميدوارم بتوانيم در همه اين موارد بهره‌هاي خود را ببريم.
    دكتر احمدي نژاد يادآور شد: در مصاحبه‌اي در آمريكا گفتم در صورتي كه به ايران سوخت غني شده 20 درصدي بدهند توليد آن را در داخل متوقف مي‌كنيم و اين سخن را دليل بر عقب نشيني دانستند در حالي كه اين همان حرف اول ما بود چون توليد اين سوخت براي ايران مقرون به صرفه نيست و اگر سوخت مورد نياز كشور تامين شود، ديگر لازم نيست هزينه اضافي انجام شود.
    رييس جمهور درباره استقرار موشك‌هاي دفاعي ناتو در تركيه نيز گفت: ناتو دو كار انجام مي دهد؛ يكي تصرف كشورهاست كه افغانستان را تصرف كرد و الان هم وارد ليبي شده‌اند. حركت دوم نيز نجات رژيم صهيونيستي است. هر چه باشد بايد گفت هدف ناتو از دخالت در منطقه نجات رژيم صهيونيستي است، استقرار سپر دفاعي هم در همين راستاست تا اگر روزي عليه ايران اقدام كردند، موشك‌هاي ما به سرزمين‌هاي اشغالي نرسد. به دوستان تركيه‌اي هم گفتيم كه اين كار درستي نبود. اين در وهله اول به ضرر آنهاست چرا كه ناتو نمي‌خواهد هيچ كدام از كشورهاي منطقه قدرت بگيرند. اروپايي‌ها و آمريكايي‌ها طبق معمول اشتباه مي‌كنند، رژيم صهونيستي رفتني است. اوباما دو صفحه از نطق خود در سازمان ملل را براي نجات اين رژيم اختصاص داد، اما اين كارها نتيجه‌اي نخواهد داشت.
    دكتر احمدي نژاد درباره برنامه‌هاي دولت براي تحقق سند چشم انداز و جهاد اقتصادي نيز اظهار داشت: برنامه دولت بسيار گسترده است. در بخش اقتصاد به طور خاص بايد گفت اقتصاد كشور بايد به سمت يك اقتصاد ملي، منضبط، روزآمد و كارآمد برود كه اين مهم به دست اهالي اقتصاد ممكن است و خوشبختانه حركت در اين سمت سريع است، ضمن اينكه از نظر اقتصادي بايد به طراز شايسته ايران برسيم. در حال حاضر از نظر اقتصادي در جهان در رتبه 17 قرار داريم؛ هدفگذاري دولت رسيدن به رتبه زير 12 است.
    رييس جمهور با بيان اينكه در گذشته چشم همه به خزانه بود، حتي توليد كننده افزود: اين در حالي است كه منابع خزانه محدود است. يك طراحي در دولت شد كه مجلس هم آن را پذيرفت و قرار شد پول دولت چاشني و محرك باشد تا منابع مردم هم در كنار آن قرار گيرد و به بودجه اضافه شود. ساز و كارهايي پيش‌بيني شد كه منابع مردمي و دولت با هم تلفيق شود و كار به دست مردم باشد، امسال سال اول اجراي اين طرح است و انتظار موفقيت كامل نداريم ولي در سال آينده شاهد شكوفايي در اين بخش خواهيم بود.
    دكتر احمدي نژاد تصريح كرد: البته ساز و كارهاي ديگري هم هست كه منابع اضافي دولت و اموال غيرمنقول فراوان آزاد شود. برخي به اين مسئله ايراد گرفتند اما واقعيت آن است كه مقدار زيادي از زمين‌ها و ساختمان ها و امكانات دولتي به عنوان ثروت ملت در دستگاه هاي دولتي بلوكه شده است كه مي‌توان آنها را واگذار كرد و درآمد آن را صرف پروژه هاي عمراني كرد.
    رييس جمهور ادامه داد: همچنين اصلاح ساختار بودجه و هزينه‌هاي دولت در دستور كار است، بايد وابستگي‌هاي هزينه‌هاي مصرفي دولت به نفت را كاهش دهيم. خوشبختانه اين وابستگي دائم در حال كاهش است و اين منابع بايد به سمت سرمايه‌گذاري سوق پيدا كند. البته رسيدن به اين هدف الزاماتي هم دارد؛ يكي از اين الزامات اين است كه همه براي اين هدف كار كنند و در اين مسير باشند و همه دست به دست هم دهيم و ايران را بسازيم چرا كه ايران شايستگي ساخته شدن را دارد.
    دكتر احمدي نژاد در پايان تاكيد كرد: به مردم مي‌گويم بر سر عهدي كه با شما بستيم كه همانا تلاش و كار و وفاداري و پاكي است، هستيم. از ملت ايران و بزرگواري اين ملت تشكر مي‌كنم. من به ايراني بودن خود افتخار مي‌كنم نه اينكه ايراني را يك قوم و نژاد برتر بدانم، بلكه اين افتخار به خاطر ويژگي‌ها و عظمت‌هاي اين ملت است. اين تحولات، فشارها و سختي‌هايي دارد كه انشاءالله از آن عبور مي‌كنيم. بنده به استان ها سفر مي‌كنم و چنانكه قول داده‌ام، هيچ وقت از ملت جدا نمي‌شوم.

    یه عمریه تو هیئتا سینه زن و گریه کنم

    خدا خودش خوب میدونه، دل از حسین نمی کنم


    به یاد آسید جواد ذاکر


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه yasahebalzaman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    دنیا
    نوشته ها
    380
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    رييس جمهور در گفتگوي زنده تلويزيوني با مردم:
    برخي تخلف بانكي اخير را بهانه كردند تا از مردم براي انتخاب اين دولت انتقام بگيرند/هدف سفرهاي دور چهارم اين است كه دولت هاي آينده دغدغه كارهاي ناتمام اين دولت را نداشته باشند
    دست شما درد نکنه اقای ریاست محترم جمهور از این همه جدیت و دلسوزیتان برای مردم بسیار خوب وکم نظیر ایران ؛که بسیار مردم فداکاری هستند. فقط خدا می تواند پاسخ این همه زحمات شما را بدهد برادر عزیزم .:ajab:
    اینكه انسان دو سه خواب ببیند،
    و یا وقت ذكر نورى مشاهده كند،
    به هیچ وجه مورد نظر حقیر نیست .
    عمده نظر در دو مطلب است :
    یكى غذاى حلال ،
    دوم توجه در نماز و اصلاح آن .
    ♥•٠•
    عارف بالله مرحوم شیخ حسنعلى نخودكى اصفهانى

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اصولگرایی در اطلاع رسانی برای مقابله با تروریسم خبری
    توسط javadkhan در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-09-2011, 16:10
  2. چه کسانی جن گیر ورمال ها را به دولت منتسب کردند
    توسط عباس محمدی در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 13-07-2011, 17:19
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 17-04-2011, 11:25
  4. 10 رئیس جمهور زن جهان ( +عکس )
    توسط خادم الزینب در انجمن انجمن متفرقه
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 02-03-2011, 16:45

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه