زنده باد گیاهان چلیپایی
زمانی که سلولهای سرطانزا با بیرحمی شروع به نابود کردن سلولهای بدن میکنند، گیاهان چلیپایی تمام قد در برابر آنها ایستادگی کرده و اجازهی ویرانگری به آنها نمیدهند.
گل کلم، کلم بروکسل، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] از انواع گیاهان چلیپایی محسوب میشوند که با سلولهای سرطانزا مقابله میکنند.
اگر دنبال دلیل آن میگردید باید بگوییم که این گیاهان حاوی مادهای به نام سولفورفان هستند که با سرطان مبارزه میکند.
همچنین این گیاهان حاوی مادهی دیگری به نام ایندول -3- متانول نیز هستند؛ این ماده همانند یک گروه تمیز کننده عمل میکند و قبل از این که سلولها به واسطهی آسیبهای وارده سرطانی شوند شروع به رفع و ترمیم آنها میکند.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که مصرف کلم بروکسل و بروکلی میتواند احتمال ابتلا به سرطان ریه را تا 40 درصد کاهش دهد.
سیگاریها بیشتر بخورند: پرتقال، پاپایا، هلو، فلفل دلمهای قرمز و هویج
نقطهی مشترک همهی این گیاهان، رنگ قرمز یا نارنجی آنها است. این رنگ از نوعی کاروتنوئید تولید میشود. این رنگدانه ی آنتیاکسیدانی نارنجی رنگ که بتاکریپتوگزانتین نامیده میشود، به نظر میرسد که از ریهی سیگاریها محافظت میکند.
مصرف مواد غذایی سرشار از اسیدفولیک در افرادی که سیگار را ترک کردهاند، احتمال ابتلا به سرطان ریه را تا 40 درصد کاهش میدهد
مطالعات نشان میدهند داشتن رژیم غذایی سرشار از بتاکریپتوگزانتین در افراد سیگاری احتمال ابتلا به سرطان ریه را 25 تا 37 درصد کاهش میدهد.