دانشمندان شیوه ای را برای كند سازی روند پیری در سلول ها یافته اند. این پیشرفتی است كه می تواند به افراد كمك كند در سنین پیری نیز احساس جوانی كنند.
این پژوهشگران معتقدند یافته های آنها می تواند به افراد مسن كمك كند، سالم بمانند.
این یافته ها همچنین به كودكان مبتلا به بیماری های نادر كه موجب می شود زودهنگام پیر شوند، كمك می كند.
'كریس هاچینسون ' استاد دانشگاه دورهام و مجری این تحقیقات گفت : این یافته ها هنوز در مراحل بسیار اولیه هستند اما قابلیت كمك به زندگی راحت تر و بدون درد در سنین 70 ، 80 و حتی بیش از آن را دارد.
این پژوهشگران ازدارویی برای كند كردن روند پیری در سلول های كودكان مبتلا به سندروم هاچینسون – گیلفورد( HGPS ) استفاده كردند.
HGPS بیماری ژنتیكی نادری است كه در آن آسیب گسترده ای به DNA وارد می شود كه در نتیجه آن سلول ها به سرعت پیر می شوند و می میرند.
در این بیماری كودكان به سرعت پیر و نحیف می شوند و در سنین هشت تا 21 سالگی جان خود را از دست می دهند.
این پژوهشگران می گویند:'یافته های ما می تواند گام مهمی برای كمك به كودكان مبتلا به سندروم هاچینسون – گیلفورد و افراد مسن برای زندگی طولانی تر و سلامت تر باشد.'
در این آزمایش، دانشمندان به سلول ها دارویی دادند كه معمولا به افرادی كه داروی پاراستامول را بیش از حد مجاز مصرف كرده اند - داده می شود.
آنها مشاهده كردند این دارو روند پیری را كند می كند و به سلول ها كمك می كند تا به طور طبیعی رشد كنند.
دانشمندان امیدوارهستند داروی N-acetyl cysteine روزی برای درمان بیماری هاچینسون – گیلفورد استفاده شود و كیفیت زندگی این كودكان را بهبود بخشد.
سال گذشته دكتر 'رونالد دوپینو' استاد دانشگاه هارواد موفق شد موش های پیر را دوباره جوان كند.در آغاز این آزمایش ها پوست،مغز، سیستم گوارش و دیگر اعضای بدن این جونده معادل سن یك انسان 80 ساله بود.
در این آزمایش به طور چشمگیری موش های نر نابارور، توان باروری پیدا كردند.
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]