نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: نتبجه آخرین تحقیقات از خانواده های تک والد

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post نتبجه آخرین تحقیقات از خانواده های تک والد

    داده ها نشان می دهند که خانواده هاي تک والد و زوج هايي که بدون ازدواج رسمي با يکديگر زندگي مي کنند، در مقايسه با خانواده هاي دووالدي که رسماً زوجين با يکديگر ازدواج کرده اند، از ثبات کمتري برخوردار هستند.
    به گزارش سرویس زنان جهان؛ خانواده هاي تک والد و زوج هايي که بدون ازدواج رسمي در کنار يکديگر زندگي مي کنند، از اشکال خانواده‌اي هستند که در حال حاضر در برخی کشورها رو به افزايش اند.

    مجله حورا در شماره ۳۹ خود در این باره می نویسد: در نگاه اول به نظر مي رسد چنين امري، صرفاً نوعي تغيير عادي باشد، اما داده ها نشان می دهند که خانواده هاي تک والد و زوج هايي که بدون ازدواج رسمي با يکديگر زندگي مي کنند، در مقايسه با خانواده هاي دووالدي که رسماً زوجين با يکديگر ازدواج کرده اند، از ثبات کمتري برخوردار هستند.

    در دوره اي که از سخت‌گيري قوانين طلاق در کانادا کاسته شد، عموماً تصور بر اين بود که آنچه به نفع والدين است، به نفع کودکان آنها نيز خواهد بود. تحقيقات تجربي حاکي از اين است که خلاف اين تصور، در عمل، به اثبات رسيده است. ازدواج رسمي والدين، شاخص مهمي است که بر اساس آن، مي توان ميزان موفقيت کودکان را در بسياري از سطوح اجتماعي و حتي اقتصادي پيش بيني کرد. کودکان حاصل از ازدواج هاي رسمي معمولاً در عرصه هاي مختلف به دستاوردهاي موفقيت آميزتري دست مي يابند؛ همچنين، احتمال کمتري وجود دارد که آنها به مصرف مواد مخدر روي آورند و يا ترک تحصيل کنند.
    ازدواج، علاوه بر کودکان، براي والدين نيز عامل افزايش رضايت و سلامت فردي است. به طور خلاصه، بر اساس تحقيقات مرتبط، وضعيت خانواده به نحو چشمگيري بر دستاوردهاي اجتماعي و اقتصادي کودکان و والدين تأثير دارد.

    بعضي معتقدند که طلاق منجر به ايجاد مشکل مي شود، اما زندگي والديني که بدون ازدواج رسمي در کنار يکديگر زندگي مي کنند، چه اشکالي ايجاد خواهد کرد؟ فقط دو فرد بالغ که مي توانند از يکديگر حمايت کنند، بدون ثبت رسمي ازدواج، که ظاهراً از اهميت چنداني نيز برخوردار نيست، در کنار هم زندگي مي کنند، بنابراين چه مشکلي بروز خواهد کرد؟ دلايلي که اثبات مي کند شکل زندگي والديني که بدون ازدواج رسمي با يکديگر زندگي مي‌کنند مشکل‌ساز است، داخلي و لاينفک مي باشد که البته، داده ها نيز چنين واقعيتي را اثبات می‌کنند. والديني که بدون ازدواج رسمي تشکيل خانواده داده اند، به آساني از يکديگر جدا مي شوند (که بر فرزندان آنها، تأثيراتي مشابه تأثيرات طلاق را بر جا مي گذارد).
    کتابهاي متعددي درباره غير قابل پيش بيني و غير قابل اطمينان بودن روابط بدون ازدواج رسمي نوشته شده است. به طور کلي، چنين روابطي، زماني به وجود مي آيد که دو شخص آگاهانه، بدون رسميت بخشيدن به رابطه دوجانبه خود و در نتيجه بدون پذيرش پيامدهاي قانوني تعهد ازدواج، زندگي مشترک خود را شروع مي‌کنند. چنين روابطي در اکثر موارد به ايجاد خانواده هاي تک والد منجر مي شود که به طور کلي، نبودن دائم يکي از والدين، که عمدتاً پدر است، در آن هويداست. در حال حاضر، در ايالات متحده آمريکا، انگلستان و کانادا، ما شاهد تأثيرات فقدان پدر در خانواده ها هستيم.

    ديويد بلنکن هورن، يکي از نويسندگان آمريکايي ليبرال دموکرات و به قول خود «طرفدار ازدواج»، در کتاب ارزشمند خود با عنوان «آمريکاي بدون پدر» به تأثيرات سوء فقدان پدر بر خانواده و جامعه اشاره کرده است. او در کتاب خود از جامعه آمريکا ميخواهد تا با مشکل اجتماعي فقدان پدر در خانواده ها مقابله کنند. در انگلستان نيز تحقيقات متعددي پيرامون تأثيرات زيانبار ناشي از خانواده هاي تک والد براي امنيت جامعه و سلامت رواني و روحي کودکان صورت گرفته است. در تحقيقاتي که با عنوان «فروپاشي بريتانيا» صورت گرفته است، راه‌حل هاي متعددي براي مقابله با مشکل اضمحلال فرهنگ و جامعه بريتانيايي که خانواده ها را نيز دربر مي گيرد، ارائه شده است.

    شايان ذکر است که در موارد نادري، کودکان متعلق به خانواده هاي از هم پاشيده نيز مي توانند موفق باشند که البته باعث خرسندي ماست. اما طبق آمارهاي موجود، کودکان مذکور بيشتر در معرض عدم موفقيت قرار دارند؛ بنابراين، کتمان چنين آمارهايي موجب آسيب بيشتر به نسل هاي آينده مي شود.

    بدون شک، تعداد خانواده هاي متشکل از والدين رسماً متأهل، روبه کاهش است، در حالي‌که تعداد خانواده هاي تک والد و خانواده‌هاي مبتني بر روابط غيررسمي افزايش يافته است. اين پديده، تأثيرات زيانباري بر ثبات اقتصادي داشته است، زيرا پس از فروپاشي خانواده، هزينه هاي متعددي جهت حمايت از کودکان طلاق و زنان بي سرپرست، بر بخش عمومي تحميل مي شود. همچنين، فروپاشي خانواده، هزينه هاي غيرمستقيمي را براي مؤسسات عمومي مختلف، از جمله نهادهاي آموزشي و بهداشتي، پليس و دستگاه قضايي کشور به همراه دارد.

    عده‌اي معتقدند که وضعيت خانواده هاي کانادايي در حال تغيير است، اما چنين تغييري در سطح کشور به صورت يکنواخت نيست. در اکثر استانهاي کانادا، خانواده هاي متشکل از والدين رسماً متأهل، به صورت معمول همچنان رواج دارد، هرچند که تعداد خانواده‌هاي مبتني بر روابط غيررسمي و خانواده هاي تک والد در حال افزايش است. استان کبک، نمونه بارزي از رواج گسترده خانواده هاي مبتني بر روابط غيررسمي است. فقط ۵/۵۴ از خانواده هاي کبک، متشکل از والدين رسماً متأهل هستند، در حالي‌که در ديگر استان‌هاي ديگر کانادا، به استثناي استان کبک، ۳/۷۲ درصد خانواده ها از زمره خانواده هاي متشکل از والدين رسماً متأهل به شمار مي روند. حدود ۸/۲۸ درصد از خانواده هاي استان کبک مبتني بر روابط غيررسمي هستند، در حالي‌که همين نسبت در ديگر استان‌هاي کانادا، ۷/۱۱ درصد است. در استان کبک، ۶/۳۴ درصد از زوجين، بدون ازدواج در کنار يکديگر زندگي مي¬کنند که اين نسبت در ديگر استان¬هاي کبک، ۴/۱۳ درصد است.

    طبق داده هاي مرکز آمار کانادا، «کودکان متعلق به خانواده هاي تک والد، در مقايسه با کودکان خانواده هاي دووالد، بيشتر در معرض درآمد کم و در نتيجه فقر قرار دارند».

    دو تن از محققان معروف کانادا، در سال ۲۰۰۳ در تحقيقات خود پيرامون پديده فقر در کانادا به اين نتيجه رسيدند که: «با تغيير وضعيت خانواده هاي تک والد به ديگر طبقه بندي خانواده يا به عبارت ديگر، تبديل خانواده هاي تک والد به خانواده هاي دووالد، احتمال کاهش فقر افزايش مي يابد، به نحوي که ميزان فقر در خانواده هاي تحت سرپرستي مادر، به نصف کاهش مي‌يابد».

    ارتباط بين ساختار خانواده و فقر در همه کشورهاي عضو سازمان توسعه و همکاري اقتصادي (OECD) اثبات شده است.

    مشکل بزرگ حاصل از فقر، بارداري نوجوانان است. والدين نوجوان تنها و کودکان آنها در معرض ريسک شديد فقر قرار دارند و کودکان خانواده هاي از هم گسسته، در مقايسه با کودکان متعلق به خانواده هاي دووالد، در سن کمتري به روابط جنسي روي مي‌آورند که در نتيجه احتمال بارداري در آنها افزايش مي يابد. ميزان بارداري در نوجوانان کانادايي در مقايسه با ديگر کشورهاي عضو سازمان توسعه و همکاري اقتصادي (OECD) کمتر است.

    يکي ديگر از عوامل مرتبط با فقر، زندگي کودکان در خانواده هاي تک والد است. کانادا از اين لحاظ با ديگر کشورها قابل مقايسه است. در سال ۲۰۰۶، در کانادا از هر چهار کودک، يک نفر در خانواده هاي تک والد زندگي مي کردند، در حالي‌که اين آمار در ايالات متحده آمريکا، ۲۸ درصد و در انگلستان، ۲۶ درصد است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سه سال تلاس برای همزبانی
    توسط hossein moradi در انجمن مباحث مرتبط با زندگی ، خانواده و اجتماع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-09-2011, 16:38
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-06-2011, 09:18
  3. وقتی نمک زندگی زیاد می شود
    توسط محبّ الزهراء در انجمن خانواده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-06-2011, 14:30
  4. معیارخانواده موفق ازمنظرقرآن
    توسط vorojax در انجمن خانواده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 09-05-2011, 15:04
  5. آخرین جملات قبل از مرگ ( جالب و خواندنی )
    توسط محبّ الزهراء در انجمن طنز
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 12-02-2011, 23:45

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه