صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26

موضوع: طالب‌زاده: سخن اصلی جشنواره فیلم عمار، نقد است

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post طالب‌زاده: سخن اصلی جشنواره فیلم عمار، نقد است

    دبیر دومین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار با بیان این که حرف اصلی این جشنواره نقد است، گفت: باید محفلی باشد که جوان‌ها بیایند و در آن با شجاعت درباره موضوعات مختلف مثل اختلاس، بانکداری ربوی و ... فیلم بسازند و باید امکان ریسک کردن را برای آنها ایجاد کرد.

    به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، نخستین نشست خبری دومین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار صبح امروز با حضور وحید جلیلی و نادر طالب‌زاده در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد.
    نادر طالب‌زاده دبیر این جشنواره در این نشست گفت: جای چنین جشنواره‌ای در عرصه سینمای ایران برای ارائه کار جدی و منتقدانه خالی است.
    وی با اشاره به تحولات داخلی و خارجی افزود: در یک طرف شاهد باروری اهداف انقلاب اسلامی پس از سه دهه و ایجاد انقلاب‌ها در جهان عرب و حتی در قلب آمریکا هستیم که اینها نیازمند بررسی رسانه‌ای دارد و از طرف دیگر در عرصه داخلی چالش‌هایی داریم که نیازمند باز کردن عرصه نقد قبل از ورود دشمن به این چالش‌ها هستیم.
    طالب‌زاده با اشاره به تفاوت‌های جشنواره عمار با دیگر جشنواره‌ها، تصریح کرد: در سال‌های اخیر جوانان مستندساز و فیلم‌ساز مومن، انقلابی، معتقد، هنرمند و دارای دغدغه ظهور پیدا کرده‌اند که کارهای آنها نیازمند دیده شدن است و این محفل می‌تواند این امر را ایجاد کند لذا حضور در این محفل برای من یک افتخار است.
    وی افزود: البته این جشنواره‌ها باید مکمل هم باشند اما باید محفلی باشد که جوان‌ها بیایند و در آن با شجاعت درباره موضوعات مختلف مثل اختلاس، بانکداری ربوی و ... فیلم بسازند و باید امکان ریسک کردن را برای آنها ایجاد کرد.

    * طالب‌زاده: موضوع جشنواره بین‌المللی است

    دبیر جشنواره عمار با بیان این که حرف اصلی این جشنواره نقد است، درباره مباحث بین‌المللی در جشنواره عمار گفت: امسال تدارک مستقیم بین‌المللی نداریم اما عملا موضوع جشنواره بین‌المللی است.
    وی افزود: خیلی از کارگردانان هستند که در غرب و آمریکا 7 سال پیش بحران اقتصادی غرب را نقد کردند اما فیلم‌ها آنان دیده نشد؛ در بحث بیداری اسلامی نیز مستندها و کارهایی هست که باید دیده شود و رابطه این سینماگران غربی و عربی باید با سینماگران ایرانی باید برقرار باشد.
    طالب‌زاده با بیان این که جشنواره فیلم عمار در تعارض با جشنواره‌های دیگر نیست، تاکید کرد: این جشنواره‌ها دغدغه‌های خاص خودشان را دارند، یکی به دغدغه سینما وریته دارد و نسخه‌ای از آن را در جشنواره سینما حقیقت آورده است و یک به ورود جوانان به این عرصه اما هر چه صبر کردیم سینمای ایران و جشنواره‌های متعدد موجود دغدغه‌های ما را پاسخ ندادند.
    وی همچنین از امکان برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی در این جشنواره خبر داد و افزود: این نشست‌های تخصصی لازم است و فیلمسازان نیاز دارند که حضور داشته باشند و درباره فیلم‌شان در این نشست‌ها و کارگاه‌ها صحبت کنند.

    *هاشم‌زاده و نیرومند در شورای سیاستگذاری جشنواره عمار
    بنابر این گزارش در این نشست وحید جلیلی مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: دوره نخست جشنواره مردمی فیلم عمار در دی ماه سال 89 با حضور ده‌ها اثر که عمدتا به حاشیه انتخابات 88 و فتنه آن سال می‌پرداخت برگزار شد.
    وی افزود: سال پیش گفیتم که جشنواره مردمی فیلم عمار مسیرش را با گسترش موضوعات ادامه می‌دهد و در سالی که گذشت با هماهنگی‌هایی که شده است شورای سیاستگذاری این جشنواره با حضور سینماگران انقلابی از جمله ناصر هاشم‌زاده فیلمنامه‌نویس انقلابی و حسین نیرومند مدیر سابق سینمایی حوزه هنری شکل گرفته است.

    * پرکردن گسست نسلی بین هنرمندان انقلابی نسل‌های گذشته و نسل حاضر هدف جشنواره عمار

    جلیلی تاکید کرد: فضای سینمای ایران از رسانه ملی تا بدنه سینما نگاه کاملا حذفی و بایکوتی دارد به استعدادهای انقلابی دارد و این امر استعداد‌ها را به تحلیل می‌برد لذا جشنواره عمار برای این آمده است که استعدادهای خوبی که وجود دارد را حمایت کند و تلاش ما این است که به مرور و در دوره‌های آتی اهداف خود را به مرور محقق کند و آثار کیفی بیشتری داشته باشد.
    وی با بیان اینکه این جشنواره مردمی است یکی از اهداف این جشنواره را پرکردن گسست نسلی بین هنرمندان انقلابی نسل‌های گذشته و نسل حاضر عنوان کرد و افزود: حضور آقای طالب‌زاده و برخی از بزرگان سینمای انقلاب در شورای سیاستگذاری نشان از دغدغه نسل اول هنرمندان انقلاب برای حمایت از نسل جدید دارد.
    مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همچنین درباره موضوعات جشنواره گفت: تاریخ انقلاب اسلامی، نقد درون گفتمانی، بیداری اسلامی، فتنه سال 88 و جنگ نرم موضوعات اصلی این جشنواره است که زیرفصل‌های آنها به صورت تفصیلی از امروز در پایگاه اینترنتی جشنواره به آدرس [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] قرار می‌گیرد.
    وی در عین حال به برخی از این زیرفصل‌ها اشاره کرد و افزود: در بحث تاریخ انقلاب اسلامی سینمای ایران چه در حوزه مستند و چه در حوزه داستانی دست ما پر نیست و این در حالی است که هر اتفاق بزرگی که در تاریخ افتاده است سعی کرده از طریق سینما خود را به جهان نشان دهد.

    * جشنواره عمار تجدید مطلع سینمای انقلاب اسلامی

    جلیلی ادامه داد: جشنواره عمار قصد دارد تا تجدید مطلعی درباره سینمای انقلاب اسلامی باشد در حالی که در جشنواره‌هایی که در سالگرد انقلاب اسلامی برگزار می‌شود در 20 سال گذشته شاهد فیلمی درباره انقلاب اسلامی نبوده‌ایم.
    وی تاریخ انقلاب اسلامی پیش و پس از انقلاب، معرفی چهره‌های بزرگ انقلاب اسلامی، ارائه سینمایی نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی فضاهای بین‌المللی انقلاب و نقش امام خمینی(ره) در مدیریت کشور پس از انقلاب اسلامی را از جمله سرفصل‌های این موضوع اعلام کرد.
    مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همچنین با بیان اینکه این زیرفصل‌ها نمونه‌سازی است، درباره زیرفصل‌های بخش «نقد درون گفتمانی» تصریح کرد: این بخش به دنبال نقد سازنده و مصلحانه در همه عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و بین‌المللی است.
    وی همچنین زیرفصل‌های بخش «جنگ نرم» جشنواره را پرداختن به تهدیدها و فرصت‌ها و ارائه دستاوردها و داشته‌های انقلاب اسلامی و ریزش‌ها و رویش‌ها عنوان کرد و گفت: ما در عرصه رسانه‌ای برای ارائه داشته‌ها کم کاری کرده‌ایم و معرفی بزرگ‌ترین دستاورها مغفول مانده است.
    جلیلی فتنه 88 را به علت اهمیت آن در مسیر رشد انقلاب اسلامی از دیگر موضوعات جشنواره خواند و گفت: در این عرصه در خارج از کشور همچنان کارهایی برای معکوس نشان دادن آنچه در ایران رخ داد ساخته می‌شود اما در مقابل دستگاه‌های فرهنگی کاری نکرده‌اند.
    وی همچنین سابقه بیداری اسلامی، ضدصهیونیست‌ بودن انقلاب‌های منطقه، الهام بخشی انقلاب اسلامی و گرایش به اسلام در غرب را از جمله سرفصل‌های موضوع بیداری اسلامی در این جشنواره خواند.
    «وحید جلیلی» در ادامه این نشست خبری که با پرسش و پاسخ همراه بود در پاسخ به خبرنگار فارس درباره مهلت ارسال آثار و امکان تمدید آن گفت: باید تا 30 آذر صبر کنیم و اگر نیاز بود این مهلت تمدید می‌شود اما برآورد ما این است که آثار زیادی ارائه شود.

    * اکران روستایی در جشنواره عمار

    وی با بیان این که جشنواره در دی‌ماه برگزار خواهد شد، درباره حمایت‌های جشنواره از برگزیدگان گفت: این حمایت‌ها بیشتر جنبه معنوی خواهد داشت و تلاش خواهد شد تا فیلم‌های برگزیده در شبکه‌های اجتماعی نیروهای انقلاب ارائه شود.
    جلیلی ادامه داد: سال گذشته فیلم «یزدان تفنگ ندارد»، «ایران سبز» و «پایان فراموشی» برگزیده این جشنواره شدند و در جاهایی در ایران که سینما به آنجا نرفته است اکران شدند.
    وی با اشاره به طرح اکران روستایی جشنواره در سال گذشته گفت: این طرح به شدت مورد استقبال قرار گرفت و امسال نیز دنبال می‌شود.
    مدیر مسئول نشریه راه با بیان این که در بخش فیلمنامه‌نویسی و طرح فیلمنامه نیز حمایت‌هایی صورت خواهد گرفت، گفت: دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تلاش می‌کند برای تبدیل این فیلمنامه‌ها به فیلم از مراکز دارنده بودجه‌های سینمایی، جذب بودجه کند.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دبیر اجرایی دومین جشنواره مردمی فیلم عمار نقد درون گفتمانی، فتنه 88 و بیداری اسلامی را از موضوعات جشنواره عمار عنوان کرد.

    به گزارش خبرگزاری فارس، حسین قرائی دبیر اجرایی دومین جشنواره مردمی فیلم عمار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره موضوعات جشنواره مردمی فیلم عمار، گفت: نقد درون گفتمانی یکی از مهمترین موضوعات جشنواره است که جشنواره در آن به دنبال نقد منصفانه و مصلحانه جریانات سیاسی، اجتماعی، مدیریتی، سیاستگذاری‌ها، اقدامات، ضعف‌ها، کوتاهی‌ها و چالش‌های نظام براساس مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی است.
    وی افزود: در مسایل فرهنگی امکان نقد همه مسئولان و مربوطان به امور فرهنگی چون آموزش و پرورش، آموزش عالی، صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، بسیج، حوزه‌های علمیه، مساجد، فضای مجازی، برنامه‌ریزی و مدیریت در خصوص مناسبت‌های مذهبی و انقلابی، برنامه‌ریزی و مدیریت مراسمات عزا و شادی، همایش‌ها و جشنواره‌ها وجود دارد.
    قرائی ادامه داد: در مسایل اجتماعی و اخلاقی نیز آسیب‌های اجتماعی، تضادهای اجتماعی، اختلاف طبقاتی، امنیت روانی جامعه، طلاق، اعتیاد، فرار از خانه، ایدز، مصرف داروهای روان گردان، مصرف سوء مواد آرایشی، سن ازدواج، فرهنگ و آداب غلط در مراسم عروسی، جایگاه سالمندان در خانواده و جامعه، وجدان کاری و انضباط اجتماعی مد نظر است.
    وی با اشاره به امکان حضور فیلم‌هایی در این موضوع با نقد مسایل سیاسی و بین‌المللی درباره نقد درباره مسایل اقتصادی نیز گفت: مواردی چون احتکار، اختلاس، گران‌فروشی، کم‌فروشی، ترویج مصرف‌گرایی، ترویج تجمل‌گرایی، اسراف و تبذیر از جمله آن چیزی است که مد نظر ماست
    دبیر اجرایی دومین جشنواره مردمی فیلم عمار دیگر موضوع مهم در این جشنواره را جنگ نرم عنوان کرد و گفت: فیلم‌هایی با تبیین داشته‌ها و دست‌آوردهای جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها، تناقض‌های درونی جبهه استکبار، معیارهای دوگانه، حمایت از دیکتاتورها، تهدیدها و فرصت‌ها، ریزش‌ها و رویش‌های انقلاب اسلامی، تسلط صهیونیسم بر رسانه ها، امپریالیسم رسانه‌ای، توطئه‌های سیاسی ـ اقتصادی و فرهنگی غرب علیه انقلاب اسلامی، فعالیت‌های رسانه‌ای ـ هنری اپوزسیون سیاسی و معاندان، بایکوت و سانسور و تحریف انقلاب اسلامی و پشتوانه مردمی آن در هنر روشنفکران از جمله ریز موضوعات در این زمینه است.
    قرائی فتنه سال 88 را با زیر موضوعاتی چون عوامل فتنه، دروغ‌های فتنه سال88، نقش رسانه‌های داخلی و خارجی در فتنه سال88، عملکرد خواص در فتنه سال88، دیگر موضوع جشنواره عمار عنوان کرد و گفت: عملکرد مردم در فتنه سال 88، عملکرد رهبری در خنثی کردن فتنه سال 88، حماسه مردمی 9 دی 88، راهپیمایی 22بهمن 88، درس‌ها و عبرت‌های فتنه سال 88 و برکات فتنه سال 88 از دیگر زیر موضوعات جشنواره است.
    دبیر اجرایی دومین جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به حوادث اخیر در کشورهای عربی بیداری اسلامی دیگر موضوع جشنواره عنوان کرد و گفت: اسلام خواهی، موضع کشورهای استعمارگر غربی در تونس و مصر و لیبی و یمن و بحرین، قبل و بعد از بیداری اسلامی، موضع ضد اسراییلی این انقلاب‌ها، سابقه بیداری اسلامی در سده گذشته و چهره‌ها و جریانات موثر در آن، الهام بخشی انقلاب اسلامی ایران در جهان اسلام، آثار فکری ـ رسانه‌ای و معنوی جریانات اسلام‌گرا در جهان و گرایش به اسلام در غرب را از زیر موضوعات این بخش عنوان کرد.
    وی افزود: مهلت ارسال آثار تا 30 آذر 1390 در نظر گرفته شده است و این جشنواره که به صورت مردمی و توسط دفتر مطالعات انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود در دی ماه با اکران روستایی و شهری برگزار می‌شود.

  4. #3
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ناصر هاشم‌زاده سناریست و کارشناس سینمایی کشور با بیان اینکه جشنواره عمار می‌خواهد به عطش و تشنگی مردم درباره انقلاب اسلامی پاسخ دهد، گفت: سینمای ما خیلی وقت است که از مردم دور شده است و این جشنواره که دکور اشرافیت ندارد بسیار زیباست.

    به گزارش خبرگزاری فارس، ناصر هاشم‌زاده سناریست و کارشناس سینمایی کشور در گفت‌وگو با دبیرخانه دومین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: سینمای فعلی ما دغدغه مردمی ندارد و باید کاری کرد که جشنواره عمار تاثیر گذار باشد که اگر تاثیر گذار بود می‌توان با برنامه‌ریزی و اهداف مشخص پیش رفت و در کلیت سینمای ایران تاثیر گذاشت.
    وی در پاسخ به این سوالی که آیا جشنواره‌های کشور تاکنون موضوعی با عنوان «تاریخ انقلاب اسلامی» داشته‌اند گفت: در کلیت جشنواره‌های کشور مدعی این هستند که بومی و انقلابی هستند و این که واقعا چنین بوده است یا جوان‌ها را به این سمت سوق داده‌اند بحث دوم است و البته کم کاری‌هایی شده است و جشنواره عمار می‌خواهد به این عطش و تشنگی پاسخ دهد.
    هاشم‌زاده در مورد مردمی بودن جشنواره عمار نیز گفت: یکی از نکات مثبت جشنواره فیلم عمار، مردمی بودن آن است که به مردم و خواسته‌های مردم نزدیک شده است.
    وی افزود: متاسفانه سینمای فعلی ما با مردم کاری ندارد و با یک طیف خاص روبروست و سرگرمی همان طیف خاص را مهیا می‌کند دغدغه‌های طبقه متوسط به بالا را دارد و اضطراب‌ها و دغدغه‌های آن‌ها را دنبال می کند.
    این سناریست برجسته کشور تاکید کرد: سینمای ما خیلی وقت است که از مردم دور شده است و این جشنواره که دکور اشرافیت ندارد بسیار زیباست.

  5. #4
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    جشنواره عمار انعکاس دغدغه‌های اکثریت مردم؛
    مخدومی: جشنواره مردمی عمار واکنشی به مسیر انحرافی جامعه هنری است
    خبرگزاری فارس: نویسنده برجسته کشور با بیان اینکه جشنواره عمار انعکاس دغدغه‌های اکثریت مردم است، گفت: جشنواره مردمی عمار یک واکنش به این مسیر انحرافی جامعه هنری است؛ یک نوع اعتراض مردمی است تا شاید ایجاد تلنگری کنند و موجب بازگشت به مسیر صحیح شوند.


    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دبیرخانه جشنواره فیلم عمار، رحیم مخدومی نویسنده انقلابی آثار تحسین شده‌ای همچون «جنگ پابرهنه» گفت: جشنواره‌های مردمی مانند جشنواره عمار در واقع خلأ وجود هنرمندانی را پر می‌کنند که باید نقش واقعی خود را به عنوان پیش‌قراولان مردمی ایفا می‌کردند و البته این کار را نکرده‌اند.
    وی با اشاره به نقش مهم جشنواره‌ها در جهت‌گیری هنرمندان افزود: این جشنواره‌ها هستند که باید هنرمندان را به این سمت سوق بدهند؛ اما غالب جشنواره‌های ما از این هدف فاصله گرفته‌اند. این در حالی است که مردم همچنان انتظار دارند تا مهم‌ترین چالش‌های زندگی خود و دغدغه‌هایشان در صدر دیده‌بانی و رصد هنرمندان قرار بگیرد و این مشکلات حاد سر راه مردم که ذهن آنها را به خود مشغول کرده است، توسط این قشر بولت ‌شود.

    نویسنده‌ی کتاب «یار کجاست؟» ادامه داد: با توجه به تعابیری که حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در مورد هنرمند داشته و دارند، انتظار از هنرمند این است که همیشه از جامعه خودش یک قدم جلوتر، یک سر و گردن بالاتر و افق دیدش وسیع‌تر باشد.
    وی افزود: به عبارت دیگر او باید از این مقدار نخبگی برخوردار باشد که بتواند آنچه را که می‌بیند، درست‌ تحلیل کند و بدین ترتیب مسیر را برای جامعه خودش روشن‌تر نماید. با این تعبیر نقش هنرمند در نظام جمهوری اسلامی نقش پیامبری است. قطعاً اگر این چنین عمل نشود، نمی‌توان نام خواص، هنرمند یا نخبه به این قشر داد.
    این نویسنده متعهد کشورمان به محتوای نامناسب بعضی محصولات هنری به‌ویژه در حوزه سینما اشاره کرد و گفت: متأسفانه در اکثر محصولات هنری به ویژه در مورد فیلم و سینما مشاهده می‌کنیم که هنرمندان بسیار بسیار عقب‌تر از مردم جامعه حرکت می‌کنند و حتی می‌توان گفت گاهی پشت به مردم طی مسیر می‌نمایند. به عبارت دیگر، بعضی از هنرمندان برخلاف مصالح مردم جامعه‌ می‌اندیشند. چه بسا دغدغه‌های شخصی و خانوادگی هنرمند و آن مسائل مربوط به افق دید کوتاه هنرمند که فقط برای خود شخص او دغدغه است، تبدیل به فیلم شده و به خورد جامعه داده می‌شود.

    وی افزود: از طرفی هم چون تولیدات این محصولات به‌ویژه در مورد تولیدات سینمایی از حمایت‌ها و رانت‌های دولتی برخوردار است، این گلایه جدی از جانب مردم مطرح است که چرا این هزینه‌های هنگفت به پای محصولاتی ریخته می‌شود که نه به درد داخل می‌خورد و نه به درد خارج و هیچ مشکلی را هم رفع نمی‌کند.
    مخدومی در پایان با بیان نقش مهم جشنواره‌‌های مردمی همچون جشنواره فیلم عمار افزود: جشنواره مردمی عمار و جشنواره‌های مردمی مشابه آن، یک واکنش به این مسیر انحرافی جامعه هنری است. به تعبیر دیگر این جشنواره‌ها، یک نوع اعتراض مردمی هستند تا شاید ایجاد تلنگری کنند و موجب بازگشت به مسیر صحیح شوند.
    وی افزود: بنابراین می‌توان گفت که رسالت این جشنواره، انعکاس دغدغه‌های اکثریت مردم در حد اندازه و توان خودش است. مردمی که شاید جای دیگری برای بیان مسائل خود پیدا نمی‌کنند. به هر حال باید قدر این فرصت را که از سوی یک جمع برخاسته از مردم ایجاد شده است، دانست تا هنرمندان بتوانند دغدغه‌های مردمی را بازبان دیگری منتقل نمایند.

  6. #5
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    یک فیلمنامه‌نویس برتر کشور و عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار با اشاره به انتظارات موجود از جشنواره عمار گفت: جشنواره عمار مطالباتی از مسئولان سینمایی است که موسسان این جشنواره باید از مسئولان مطالبه کنند که تا به حال در این زمینه‌ها چه‌کار کرده‌اند.

    ناصر هاشم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس درباره جشنواره فیلم عمار گفت: این جشنواره اسمی را یدک می‌کشد که خیلی مهم است آن هم در برابر این همه جشنواره‌ با اسامی مختلف ـ که البته آنها هم در جای خود خوب و مفیدند ـ این اسم خیلی هیبت دارد.
    وی با طرح این سوال که آیا ما به اندازه این هیبت به آن می‌پردازیم؟ افزود: اگر قرار است که این جشنواره فرعی به حساب بیاید و مختص به یک عده خاصی باشد تا آنها هم جشنواره‌ای داشته باشند، پس وای بر ما! که در یک کشور شیعی با حکومت شیعی، جشنواره‌هایی با عناوین دیگر معظم و باشکوه و با برخورداری از بودجه‌های زیاد برگزار شوند و جشنواره‌ای این چنین غریب باشد و با بودجه‌ای کم به کار خود ادامه دهد که این خود جای افسوس دارد.
    هاشم‌زاده با بیان اینکه اغلب به جشنواره‌هایی دعوت شده که از دیدن فیلم‌های آنها عصبانی شده است، ادامه داد: به ما می‌گویند که اهل مذهب اصولا باید در تقوا باشند و بودجه زیادی نخواهند و این هم از آن فریب‌هایی است که در عالم راه افتاده است و معاویه صفت‌ها اصولا چنین چیزهایی را می گویند چنان که به امثال ابوذر می‌گفتند که تو چه کار داری که من کاخ سبز دارم، تو باید زاهد باشی و در گوشه‌ای بنشینی و کاری به دنیا نداشته باشی.

    * بودجه این جشنواره به بودجه یک نمایشگاه کوچک موبایل یا تلویزیون نمی‌رسد

    نویسنده «سیب و سلما» در مورد بودجه ‌اندک جشنواره مردمی عمار نیز گفت: بالاخره همین بودجه را هم بچه‌ها با تمسک به مسئولین جور کرده‌اند. البته نمی‌دانم که بودجه این جشنواره به بودجه یک نمایشگاه کوچک موبایل یا تلویزیون می‌رسد یا نه! اما به هر حال هر چه هست، با توکل به خدا قرار است که در این جشنواره به سمت معیار دادن برویم.
    وی افزود: من از اسم جشنواره، این را می‌فهمم اما ضعیف اجرا کردن این جشنواره یک ضربه است و این جشنواره باید قوی برگزار شود که « واعدوا لهم مستطعتم من قوه».
    این فیلمنامه نویس کشورمان در مورد بایدهای چنین جشنواره‌ای تاکید کرد: موضوعات جشنواره هم باید به گستردگی تعریف شود. این محدودیت موضوعات نیز ممکن است آسیب بزند، مگر اینکه خود موضوعات را در حیطه بزرگتری معنا کنیم مثلا وقتی از انقلاب اسلامی صحبت می‌کنیم کل جنبش‌هایی را که در حیطه تفکر اسلامی هستند در نظر بگیریم، یا وقتی از بیداری اسلامی صحبت می‌کنیم باید خیلی گسترده‌تر معنا را بگیریم. اما اگر در حیطه یک قدرت سیاسی مسئله را ببینیم به نظر ضربه خواهیم خورد.

    * در جشنواره عمار می‌خواهیم به وجوه بیشتر سیاسی- اجتماعی توجه کنیم

    مشاور فیلمنامه «آواز گنجشک‌ها» افزود: با این مقدمات من شخصا از جشنواره عمار انتظارات زیادی دارم و فکر می‌کنم جشنواره‌ای در حیطه تفکر دینی به‌ویژه در جبهه‌گیری‌های سیاسی ـ اجتماعی است و همین از گستردگی کمی برخوردار نیست.
    وی با بیان اینکه موضوعاتی چون انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی موضوعات کم و کوچکی نیست تصریح کرد: نوع پرداخت به آن هم صرف سیاست نیست؛ شما وقتی از بیداری اسلامی در مصر حرف می‌زنید یعنی از شصت، هفتاد سال مبارزه فکری و دینی و سیاسی مسلمان‌ها حرف می‌زنید. شما ببینید از اولی که حسن البنا آمد و اخوان‌المسلمین را تاسیس کرد و نهضت‌هایی که در الازهر شکل گرفت و آمدن سیدقطب و محمد قطب و دیگران، این‌ها چیز کمی در جامعه مصر نبود؛ حتی قبل از انقلاب این‌ها تفکراتی بود که در ایران ترجمه می‌شد و تاثیر می‌گذاشت؛ مصر و تونس و..... را نباید کم گرفت.
    هاشم‌زاده ادامه داد: در همین خیزش اسلامی که به صورت سیاسی خودش را جلوه داده، بالاخره یک تفکری مبنای این خیزش است، این را که نمی‌شود نفی‌اش کرد. حالا ما در جشنواره عمار می‌خواهیم به وجوه بیشتر سیاسی- اجتماعی توجه کنیم، ولی همین وجوه سیاسی و اجتماعی باید برای بچه مسلمان‌های جامعه ایرانی تعریف و بیان شود تا این بچه‌ها فعال شوند.

    * جشنواره عمار انتظارات زیادی ایجاد کرده است

    وی به انتظارت خود از نهاد‌های فرهنگی نیز پرداخت و گفت: از سرمداران فرهنگی جامعه باید سوال کرد که شما در این زمینه چه کار کرده‌اید؟ حالا اگر قرار باشد درباره یک موضوع خیلی فرعی در جامعه فیلمی ساخته بشود، بروید ببینید در جشنواره‌ها چه حجمی از آثار ارائه می‌شود. من خودم در یکی از جشنواره‌ها داور بودم، با وجود اینکه فیلم‌ها را تقسیم هم کرده بودند، بیش از سیصد فیلم فقط ما دیدیم. حالا برای این موضوعاتی که در جشنواره عمار هست هم باید چنین حجمی از تولیدات را ایجاد کرد. هاشم زاده افزود: در محافل هنری در نهادها و.... باید سرمایه‌گذاری شود و فیلم‌هایی در این زمینه‌ها ساخته شود. باید این موضوعات جدی تلفی شود. این جشنواره‌ها حتی اگر وجه کمی هم در آن کم باشد ولی به نظر من از نظر کیفی بسیار با ارزش است و باید به آن توجه کرد. انشاا... تا اینجا هم استقبال خوب بوده باشد، من الان آماری در دست ندارم، ولی هرچه هست در این زمینه‌ها باید از نهادها و ارگان‌ها سوال کرد که درباره این موضوعات که خواسته‌های کلی نظام هم هست تا به حال چه کرده‌اید.
    هاشم‌زاده همچنین در پاسخ به این سوال که آیا راه‌ندازی چنین جشنواره‌ای به معنای ناامیدی از دیگر نهادهای فرهنگی است، گفت: نه چرا اسمش را ناامیدی می‌گذارید. بگویید مطالبات. من می‌گویم ما باید بخواهیم. کسانی که موسس این جشنواره بودند، این مطالبات را باید می‌داشتند تا امروز که این جشنواره شروع شده است ما با حجم بیشتری از آثار روبه‌رو می‌بودیم.
    وی افزود: من انتظارم الان بالاست. می‌گویم اسم جشنواره را گذاشته‌اید عمار، عنوان یدکی مردمی را هم به آن اضافه کرده‌اید انتظارها بالا رفته است، چون مثلا برای من عمار یک شخصیت شاخص بین حق و باطل است و یک شخصیت معیار است. عمار در صفین پنجاه سال تاریخ سیاسی اسلام را خط‌کشی می‌کند. پس عمار آدم کمی نیست و من می‌گویم این اسم را مجانی خرج نکنیم. موسسان این جشنواره باید از مسئولان مطالبه کنند که تا به حال در این زمینه‌ها چه‌کار کرده‌اند و در آینده چه کار می‌خواهند و باید بکنند. پس این را یک نامیدی تلقی نکنید و یک مطالبه در نظر بگیرید.

  7. #6
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    یک کارگردان سینمای ایران با اشاره به حرکت‌های مردمی صورت گرفته در موضوعات مختلف سینمایی گفت: جمع کردن آثار مردمی در جشنواره فیلم عمار اقدامی پسندیده است.

    جمال شورجه کارگردان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس با اشاره به موضوعات موجود در جشنواره مردمی فیلم عمار در پاسخ به میزان موثر بودن جشنواره عمار گفت: به نظرم موضوعات جشنواره به هر جهت که انتخاب شده و راه‌اندازی جشنواره‌ای با نام عمار و همین انتخاب نام عمار خودش می‌تواند موضوع و جهت‌گیری این جشنواره را روشن کند.
    وی افزود: اینها مضاف بر این است که در اطلاع‌رسانی‌ها، بروشورها و ... اهداف و سیاست‌های این جشنواره را توضیح داده است.
    شورجه با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره عمار، تاکید کرد: قاعدتا تجربه‌های سال پیش و دوره قبل این جشنواره می‌تواند کمک کند تا جشنواره عمار قدم‌های بهتر و بزرگتر و همچنین تأثیرگذارتری بردارد.
    وی با اشاره به موضوعاتی چون بیداری اسلامی، تاریخ انقلاب، مبانی انقلاب، جنگ نرم، فتنه‌های پس از پیروزی انقلاب از کودتای نوژه‌ و ماجرای طبس تا فتنه سال 88 و هجمه بسیار گسترده‌ نرم علیه ایران اسلامی گفت: عده و عده این فتنه‌ها خیلی خیلی زیاد بود اما واقع امر این است که بخش عمده‌ای از نهادهای فیلم‌سازی از کنار این جور ماجراها گذشتند.
    شورجه افزود: نهادهای موجود در حوزه‌های فیلم‌سازی کم‌تر به سمت واکاوی این فتنه‌ها حرکت کرده‌اند تا سرمایه‌گذاری کرده و فیلم بسازند.
    وی ادامه داد: در حوزه سینما تا آنجایی که در خاطر دارم اگر بخواهم از ابتدای انقلاب این قضیه را بررسی کنم خیلی معدود و شاید به اندازه انگشتان یک دست یا دو دست به فتنه‌های پس از انقلاب پرداخته شده است.
    این کارگردان برجسته دفاع مقدس، مسئله هشت سال جنگ تحمیلی را یک فتنه بزرگ دانست و با بیان اینکه به این مساله بیشتر پرداخته شد، تصریح کرد: مبحث جنگ نرم یک مبحث جدید است که بعد از جنگ سخت و هشت سال دفاع مقدس به ما تحمیل کردند و نتوانستند نتیجه بگیرند.
    وی افزود: از فتنه سال 88 به صورت جنگ سایبری و جنگ نرم و کاملا مجهز از یک زاویه و رویکرد جدید حمله و هجمه‌های خودشان علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را شروع کردند.
    شورجه با اشاره به حمایت کشورهای غربی و آمریکا و اسرائیل از فتنه 88 و لطف و عنایت خدا در اینباره، اظهار داشت: این فتنه‌ها تاکنون برعکس جواب داده و همه این توطئه‌ها به سمت خودشان برگشته است.
    وی با اشاره به دعایی درباره بازگرداندن فتنه به فتنه‌گران، افزود: فتنه، امروز در واقع به خودشان برگشته و ما الان با بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی مواجه هستیم که رو به گسترش است و به فرمایش مقام معظم رهبری قطعا این حرکت بسیار تأثیرگذار حرکت وسیع به خود اروپا و آمریکا هم خواهد کشید که ما می‌بینیم که کشیده و اثرات آن را هم داریم می‌بینیم.
    شورجه در ادامه این گفت‌وگو با طرح این سوال که با توطئه‌هایی موجود علیه انقلاب اسلامی چقدر آثار مستند، داستانی و حتی پویانمایی و یا کلیپ و نماهنگ ساخته شده تصریح کرد: تدبیری که از دور گذشته جشنواره عمار شده سنجیده است و البته باید سفارش آثاری داده می‌شد.
    وی افزود: البته به عبارتی دیگر نهادهایی مثل حوزه هنری، سازمان تبلیغات، مرکز گسترش سینمای تجربی و وزارت ارشاد و حتی صدا و سیما باید بگویند که چقدر روی این جور مباحث کار کرده‌اند که البته صدا و سیما باز یک مقدار در این زمینه‌ها و به‌ویژه در حوزه مستند کارهایی کرده که می توان استفاده کرد.
    این کارگردان سینمای ایران با اشاره به حرکت‌های مردمی صورت گرفته در موضوعات مختلف، تاکید کرد: جمع کردن اینها در یک حرکتی به نام جشنواره عمار به نظر من کار قابل ستایشی و کار قابل ارزشمندی است که به صورت منسجم می تواند موفق باشد.
    وی افزود: در واقع پخش این فیلم‌ها در عرض چند روز و ارزیابی تمام این آثار نسل جوان و به خصوص دانشجویان را می‌تواند ترغیب کند.
    شورجه با بیان اینکه نسل جوان و دانشجو یکی از اهداف اصلی جنگ نرم است، تصریح کرد: این جشنواره به نظرم اگر بتواند گستره نمایش خود را در دانشگاه‌های مختلف بکشاند و بتواند محل برگزاری این جشنواره‌ها را دانشگاه تهران یا امیرکبیر و یا دانشگاه‌های دیگر حتی در شهرهایی چون شیراز و اصفهان قرار بدهد می‌تواند تأثیرگذاری بسیار بیشتری بر آگاهی و اطلاع‌رسانی و آگاهی بیشتری نسل جوان داشته باشد که قطعا این امر در رسیدن به هدف‌گذاری مسئولان و سیاستگذاران این جشنواره نتیجه مطلوب‌تری خواهند داشت.
    وی با بیان اینکه برخی هنرمندان آثار خود را برای این جشنواره آماده کرده‌اند، گفت: این مساله خیلی خوبی است که به هر جهت هر جشنواره‌ای که راه می‌افتد حداقل باید چند کار خوب و کاملا متناسب داشته باشد که بتواند بقیه آثار را با این‌ها آثار بسنجد.

  8. #7
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نادر طالب‌زاده دبیر دومین جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به برخی فیلم‌های حاضر در این جشنواره با بیان اینکه پیشنهاد کردم که حتما برخی از آنها برای جشنواره مستند الجزیره ارسال شود، گفت: برگزیدگان جشنواره عمار را به جشنواره‌های بین‌المللی می‌بریم.
    فیلم‌های برگزیده جشنواره عمار در رسانه ملی پخش شود


    نادر طالب‌زاده دبیر جشنواره مردمی عمار در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس با بیان اینکه در سال‌های گذشته تلاش‌های خوبی برای تبیین تاریخ انقلاب شده است، گفت: البته این اقدامات در شان انقلاب و در حد آن نبوده است.
    وی افزود: در حوزه بین‌الملل که من کار می‌کنم ما کار مستندی داشتیم که در درباره تسخیر لانه جاسوسی آن هم 4 ماه پس از گروگانگیری در نیویورک و نیوجرسی و تهران فیلمبرداری شد و با خبرنگاران خارجی و مردم آمریکا و دانشجویان پیرو خط امام صحبت شده است اما پس از آن هیچ چیزی ساخته نشد.
    طالب‌زاده با بیان اینکه در سال‌های پس از انقلاب الگوسازی و نیروسازی نشده است، پرسید: آیا ما نیرو تربیت کردیم که از نگاه ایرانی که در خارج بوده و در میان مردم غرب ببینند که آنها درباره دفاع مقدس و جنگ ایران و عراق چه می‌دانند؟
    وی افزود: ما درست برای نیروسازی وقت نگذاشتیم و برنامه‌ریزی نکردیم و همه‌اش در فرمالیته‌های اداری بودیم و کار تنها مدتی دست آدم‌های پر جرأت بود که الان دیگر نیستند و یا کتاب فروش هستند و یا خاطره می‌نویسند در صورتی که کشوری که چنین تحولی در آن رخ داده باید بیشتر کار می‌شد.

    * جهش فیلمسازی در میان نیروهای انقلابی من را متعجب کرد

    دبیر جشنواره فیلم عمار با بیان اینکه جشنواره عمار جهشی در این زمینه است، گفت: این جهش خیلی خوشحال‌کننده است و به ما می‌گوید که یک اتفاق افتاده است.
    وی افزود: شما نیاز دارید که یک الگو بدهید و وقتی این الگو بیرون بیاید به فاصله نزدیک چند الگو دیگر نیز می‌آید یعنی اعتماد به نفس سریع به همراه تکنیک بالا می‌رود.
    طالب‌زاده با اشاره به ظهور نیروهای جدید در عرصه سینما، تاکید کرد: بچه‌های جدید نگاهشان دکوراتیو نیست بلکه دغدغه‌ای برای اصلاح کشور و رسیدگی به مسایل مردم دارند.
    وی افزود: من از این جهش تعجب کردم و این نشان می‌دهد که چقدر استعداد هست و این استعدادها گره خورده و حجیم شده است و آماده رها شدن است و من در همین چند وقت اخیر چند اثر مستند بلند مؤثر دیدم که الان به عمار آمده‌اند.

    * دورخیز عمار در بخش داستانی

    دبیر جشنواره عمار همچنین در پاسخ به حرکت به سمت تولید فیلم داستانی گفت: در بخش داستانی هم داریم دورخیز می‌کنیم که در مرحله بعدی داشته باشیم.
    وی افزود: البته فیلمساز همینطوری فیلمساز نمی‌شود و باید آموزش ببیند و الگوهایی را داشته باشد و این عرصه، عرصه بسیار مهمی است که باید به آن وارد شویم و سرمایه‌گذاری کنیم.
    طالب‌زاده ادامه داد: خیلی از فیلمسازان امروز آموزش سینمایی ندیده‌اند و بیشتر با تجربه کارهایشان جمع می‌شود و آموزش دیده کم داریم در حالی که آموزش دیدن خیلی کمک می‌کند.

    * اکران روستایی موجب شناسایی استعدادهای متراکم می‌شود

    وی در پاسخ به این سوال که آیا جشنواره عمار امکان و فضایی برای ارائه استعداد متراکم فشرده شده ایجاد کرده است، با اشاره به اکران روستایی در جشنواره عمار، تصریح کرد: بسیاری از هنرمندان و کارگردانان ما از روستا می‌آیند و وقتی جشنواره عمار به روستایی می‌رود و آثار در آنجا دیده می‌شود، از همانجا مشتاق می‌شوند که جایی هست و می‌آیند در یکی از این دوره‌های ما نام‌نویسی می‌کند لذا برای شناخت استعدادهای بیشتر است که عمار به روستاها می‌رود و به نظر من این در مراحل بعدی بیشتر بروز خواهد کرد.
    طالب‌زاده با بیان اینکه بیشتر استعدادها امروز در شهرهای کلان نیستند، افزود: این استعدادها با یک تربیت می‌توانند کار کنند به علاوه اینکه آنها دغدغه‌هایی دارند مثلا شما چقدر فیلم درباره کشاورزی و یا دامداری در ایران دارید من که تاکنون چیزی ندیده‌ام.
    وی ادامه داد: کردستان با این همه وسعت و عظمت و سرسبزی چقدر در فیلم‌ها دیده شده و دغدغه‌های آن‌ها چقدر در میدان و میان مردم و در یک فیلم کار شده است؟؛ این کاری است که رسانه و جوان‌های آموزش دیده با دغدغه باید بکنند و آنها بیش از مسئولان می‌توانند اینکار را انجام دهند.

    * جشنواره عمار می‌تواند فاصله بین «آماتورهای خوش دغدغه» و حرفه‌ای‌ها را کم کند

    این کارگردان سینمای ایران در ادامه این گفت‌وگو درباره آماتوری بودن جشنواره عمار گفت: خیلی‌ها هستند که آماتور هستند اما مردم به دنبال گرفتن آثارشان هستند و برخی حرفه‌ای هستند اما کسی به دنبال آثار آنها نیست.
    وی افزود: البته این برای ما فرق نمی‌کنند اما خیلی‌ها از این حرکت‌های آماتوری خبر ندارند.
    طالب‌زاده ادامه داد: نکته دیگر این است که چرا یک فیلمساز داستانی نباید یک مستند بسازد؛ در جهان اینطور است که بزرگانی به یکباره ساخت فیلم بلند را رها می‌کنند و چند مستند می‌سازند چون انگیزه آنها اصلاح بوده است و می‌خواستند چیزی را تغییر دهند لذا وقتی بزرگان در غرب مستند می‌سازند چرا ما اینکار را نکنیم.
    وی با بیان اینکه جشنواره عمار می‌تواند این فضا را بکشند و فاصله بین «آماتورهای خوش دغدغه» و حرفه‌ای‌ها کم کند، تاکید کرد: البته شاید کسانی که حرفه‌ای هستند و کار داستانی می‌سازند نتوانند یک مستند 30 دقیقه‌ای بسازند و ما می‌گوییم داستانی خوب عین مستند است و مستند خوش ساخت عین داستانی است و باید در آینده این فاصله را کم کنیم و آماتورها و حرفه‌ای‌ها باید به هم نزدیک شوند؛ آماتور جوان کاری از دستش برمی‌آید که از برخی که 30 سال است دارند کار می‌کنند و حرفه‌ای شده‌اند بر نمی‌آید چراکه آنها اعتماد به نفسشان را از دست داده‌اند.

    * جنگ رسانه‌ای امروز نیازمند تکنیک و سرعت بالای جوانان است

    طالب‌زاده با اینکه ایران یکی از سخت‌ترین جاها برای فیلمسازی مستند است، افزود: آنهایی که باید جلوشان را بگیرند می‌آیند فیلم می‌سازند و سم‌پاشی عظیمی را در جهان به پا می‌کنند اما کسی که با دغدغه یک فیلم می‌خواهد بسازد ناگهان یک گروهبان می‌آید دوربینش را می‌گیرد و نمی‌تواند به دنبال آن برود که البته امیدواریم با حرکتی که شروع شده این امر اصلاح شود و مزاحم جوان‌ها نشوند.
    دبیر جشنواره عمار یکی از خوبی‌های جشنواره عمار را شکار نیروهای جوان و مستعد دانست و گفت: معتقدم موضوعات جشنواره‌ عمار و فیلم‌های برگزیده شده برای هیئت داوران باید بیاید و دیده شود و با آنها صحبت شود که اغلب این فیلم‌ها گروهی ساخته شده است؛ مثلا یکی رفته شمال آفریقا در یکی از کشورهای آزاد شده و 2 ساعت فیلم مستند ساخته که باید با او صحبت شود و آن وقت اعتماد به نفس این جمع را بالا برد.
    وی افزود: امروز جنگ است و نیاز به کسانی با تکنیک بالا و سرعت بالا داریم و این جوانان هستند.

    * فیلم‌های برگزیده جشنواره عمار در رسانه ملی پخش شود

    طالب‌زاده درباره پخش آثار جشنواره عمار از رسانه ملی نیز گفت: صحبتهایی شده و دارد می‌شود که هر شب در رسانه ملی بخشی از جشنواره را بتوان دید.
    وی افزود: 5 تا 10 اثر برتر جشنواره را نیز می‌توان در چند شبکه نمایش داد و باید این بشود و برخی آثاری که آمده قابلیت پخش در پرس‌تی‌وی و العالم را دارد و باید این آثار را به این شبکه‌ها پیشنهاد داد چرا که این آثار برای مخاطب غربی خیلی جذاب است.
    این کارگردان سینمای ایران با بیان اینکه برخی آثار عرضه شده به به جشنواره عمار بین‌‌المللی است، تاکید کرد: پیشنهاد کردم که حتما برخی از آنها برای جشنواره مستند الجزیره ارسال شود و سعی داریم سال‌های بعد از کشورهای دیگر فیلم بپذیریم و به نظر من فیلم خوب باید بین‌المللی باشد و بین‌المللی هست چراکه دارای یک نگاه رو به جلوست و بیان کننده یک حقیقت است و خود به خود ما به آن سمت خواهیم رفت.
    وی افزود: من به سهم خودم دنبال هستم که کارهای برگزیده جشنواره عمار را به جشنواره مختلف ببریم و با مسئولان جشنواره‌های مختلف صحبت می‌کنیم که به این جشنواره‌ها دعوت بشوند.
    طالب زاده ادامه داد: سازندگان این آثار باید به کشورهای مختلف بروند و از فضای ایران خارج شوند و آنجا فیلم ببینند و فضای هنری و مستند دنیا را ببینند و ما باید قطعا این تلاش را بکنیم چراکه شما وقتی دارید نیرو تربیت می‌کنید باید هوای او را داشته باشید؛ او که ارتباطی ندارد این مائیم که باید معرفی بکنیم و این برعهده ماست.

    * ترس از بی‌اخلاقی در سینما درست نیست

    این کارگردان سینمای ایران همچنین در پاسخ به این سوال که برخی پس از سخنان فرج‌اله سلحشور نگران حضور در سینمای ایران به دلایل اخلاقی هستند، گفت: این ترس و شبهه درست نیست و انقلاب سینما را متحول کرد؛ یادم هست یک فیلمبردار قبل از انقلاب، نزدیک پیروزی انقلاب گفت که سینما مرد اما بعد از انقلاب یکی از پرکارترین افراد سینما بود.
    وی افزود: به طور کلی سینمای ایران سالم است مگر نه این همه آدم در آن کار نمی‌کردند و همین سینماگران هستند که در تلویزیون سریال‌سازی می‌کنند البته شما دائم باید این را پالایش کنید مثل یک آکواریوم که باید دائما تمیزش کنید لذا باید فضای سینما را تمیز نگهداشت و ما خیلی‌ جا داریم تا به آن سینما که باید رسید، برسیم.

  9. #8
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با ارسال بیش از 300 اثر به جشنواره مردمی فیلم عمار، این جشنواره از 7 تا 13 دی در سینما فلسطین و 30 شهر و روستای کشور برگزار می‌شود.

    به گزارش خبرگزاری فارس، با پایان مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره مردمی فیلم عمار، دبیرخانه این جشنواره اعلام کرد جشنواره عمار از هفتم تا سیزدهم دی برگزار می‌شود.
    این جشنواره همزمان با سینما فلسطین در تهران در سی مرکز فرهنگی ـ هنری در دانشگاه‌ها، مساجد و کانون‌های شهرها و روستاهای سراسر کشور اکران فیلم خواهد داشت.
    بنابر اعلام دبیرخانه این جشنواره بیش از 300 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده و این آثار در بخش‌های مستند، فیلم کوتاه و بلند، نماهنگ و تیزر، پویانمایی و فیلمنامه و در موضوعات تاریخ انقلاب، نقد درون گفتمانی، بیداری اسلامی، فتنه 88 و جنگ نرم به رقابت خواهند پرداخت.
    بنابر این گزارش جشنواره مردمی فیلم عمار به کوشش دفتر مطالعات جبهه فرهنگی برگزار می‌شود و پایان جشنواره مصادف با شب شهادت عمار یاسر در صفین خواهد بود.

    برای دیدن گزیده‌ای از فیلم‌های این جشنواره [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]را کلیک کنید.

  10. #9
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ابراهیم فیاض، جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران؛ نادر طالب‌زاده، فیلمساز، ابوالقاسم طالبی، کارگردان؛ سیدناصر هاشم زاده، فیلمنامه نویس و مسعود ده نمکی کارگردان به عنوان داوران دومین جشنواره فیلم عمار انتخاب شدند.

    به گزارش خبرگزاری فارس در آستانه برگزاری جشنواره فیلم عمار اسامی اعضای هیات داوران دومین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام شد.
    بنابر این گزارش دبیرخانه این جشنواره اعلام کرد: 5 نفر از چهره‌های فرهنگی ـ هنری کشور داوری فیلم‌های بخش مسابقه را بر عهده دارند که این 5 نفر ابراهیم فیاض، جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران؛ نادر طالب زاده، فیلمساز، ابوالقاسم طالبی، کارگردان؛ سیدناصر هاشم زاده، فیلمنامه نویس و مسعود ده نمکی کارگردان هستند.
    در همین حال اعلام شده است که بیش از 300 اثر توسط هیئت‌های انتخاب جشنواره بررسی شده که فیلم‌های راه یافته به بخش مسابقه در ایام سالگرد حماسه مردمی 9 دی از چهارشنبه 7 دی‌ماه در سینما فلسطین تهران، سینما قدس تبریز، مشهد و بیش از 30 شهر و روستای دیگر کشور اکران خواهد شد.
    جشنواره مردمی فیلم عمار طی مراسمی چهارشنبه این هفته رسما افتتاح خواهد شد و روابط عمومی جشنواره از خبرنگاران، منتقدان، عکاسان، وبلاگ نویسان ، فعالان فرهنگی و فیلمسازانی که مایل به دریافت کارت ویژه جشنواره هستند خواسته است تا پایان وقت روز سه شنبه با مراجعه به سایت Ammarfilm.ir یا تماس با شماره 09192112513- 88965240 ثبت نام کنند.

  11. #10
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    جشنواره عمار با اکران منتخبی از فیلم‌های دهه شصت اعلام کرد از زنده‌یاد «امیر قویدل» کارگردان چهار فیلم تاریخ انقلاب در جشنواره عمار تجلیل می‌کند.

    به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی دومین جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام کرد در مراسم افتتاحیه این جشنواره از زنده‌یاد امیر قویدل کارگردان چهار اثر مربوط به تاریخ انقلاب اسلامی تجلیل خواهد شد.

    «خون‌بارش»، «برنج خونین»، «سردار جنگل» و «ترن» نام چهار اثر از قویدل است که در آن‌ها به ماجراهای دوران مبارزه با رژیم ستم‎شاهی پرداخته شده است.
    همچنین در این جشنواره، تعدادی از فیلم‌های تاریخ انقلاب که در دهه شصت ساخته شده‌اند، اکران خواهد شد که از آن جمله می‌توان به فیلم‌های «دست شیطان»، «دادشاه»، «شنا در زمستان» و «بازرس ویژه» اشاره کرد.
    افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار، ساعت 16 چهارشنبه هفتم دی در سینما فلسطین تهران با سخنرانی حجت‌الإسلام علیرضا پناهیان، نادر طالب‌زاده و جواد شمقدری برگزار خواهد شد.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 04-08-2013, 11:59
  2. «شکارچی‌شنبه» به یهودیان راستین جهان تقدیم شده است
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 03-01-2012, 16:41
  3. جزئیاتی جدید از محتوای ضد انقلابی فیلم "جدایی نادر از سیمین "!؟
    توسط ali66469691 در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 23-11-2011, 14:24
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30-07-2011, 23:20
  5. «جرم» سیمرغ بهترین فیلم جشنواره بیست و نهم را به پرواز درآورد...
    توسط Redemption در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 18-02-2011, 20:02

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه